Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 21:38:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177036 пъти)

Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #420 -: август 24, 2015, 13:39:14 »

Аз понеже яко се ослушвам за второ, изобщо не ми стиска и се оглеждам. В България децата имат по-голяма разлика и примерно по градинките са основно майки с по 1 детенце. Тук е друга работа. Онзи ден в парка беше пълно с едни семейства, то още бебе, а майката яко бременна. Ама хич не си попл#ват не знам как имат кураж, имам чувството, че хич не са чак такива като нас - ама какво яло, ама колко яло, ама колко спало, ама как спало, не знам може и да е до финанси и културни разбирания, не знам но около мен всички колеги децата им са с 2 години разлика, само 1 жена децата са с 5 години разлика и познайте ... българка е. Wink
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: август 24, 2015, 14:08:22 »

Ами прави са си хората. Раждат докато изтърват влака - че то като се наканиш към 40, бързо трябва да изпълниш нормата. Аз днес срещнах една майка с момченце в едно училище ще бъдат с Кари, средно бременна, ама едва ли не с прискърбие съобщи, че било момче...  cray А аз се надух още повече  tease нали бащата на децата ми е майстор!!!  blum Верно, Виви в БГ все повече предпочитаме 5-8 години разлика май... Освен тая майка още 3 чакаме все наборчета на Кари са им по-големите  huhhuh.gif
Ти са остаи Свеки, оня ден хванай майка също да го гледа това, че и Кари се зазяпала барбар Петко с мъжете... Побеснях
Ходих за болничен заранта, примолих се на едната доки дето е от една групова практика с нашта, че колкото по-рано ми го издадат толкова по-рано ще получа парички и стана номера и го занесох на работа и минавайки купих една прелестна орхидея в стъклена саксия за мойта приятелка докторка, пратих й я по момичето от цветарския и сега взе да ме хваща шубето, че май не я е получила, щото не се обади. Надявам се да я видя довечера на гимнастика  sad
Али, човечето приличало на Кико каза кака му и затова сменихме аватара. Айде честито!!! Дано и за другото стане когато и както сте го решили!!! Бог си знае работата  good
Миленка, ето малко снимки: http://fanimira.snimka.bg/baby/kicko.871491.35914662
« Последна редакция: август 24, 2015, 14:22:04 от fanimira » Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #422 -: август 24, 2015, 14:09:29 »

Охххх това с незнаенето ми е мега странно, еле па два пъти... То това бебе рита шава,подскача в корема... :huh:озадачена съм smile

Аз днес пък почивам - врътнах едно пиле на фурна и сега гледам "сестри по кръв"... Убава работа ма циганска хаха доста общи черти имат с нашите изключае че тея са богати
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #423 -: август 24, 2015, 14:17:55 »

Виви, такъв ни е не манталитетът, а стандартът nea Тези дни комшиите ни бяха тук. Живеят в Лондон, а брата на мъжа - в Бирмингам. Ами там живеят коренно различно. Сравнихме условията на живот. За работа няма да говоря - тук трепериш и се чудиш кога и как да излезеш в майчинство.
Не знам за други градове, но тук ми прави впечатление, че все по-масово има второ и трето дете, напук на смотаните заплати и още по-смотаните осигуровки. Най-често децата са с по 3-4 години разлика. Още нещо - нали се сещате за процента на раждащите със секцио. Това оказва огромно влияние.
Свекърва, то моите мераци са малко различни от общоприетите pleasantry Обичам понякога шокираните физиономии на роднините blum Когато (ако) дойде такъв момент и етап от моя живот, ще го мисля сериозно. Тя темата е голяма и няма сега да я захващам и да се обяснявам като ученичка. Мечти и мераци много heart
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: август 25, 2015, 07:39:20 »

Аз ви чета, ама почнах съвсем да подивявам тук - какво ли не се случва около мен, ама работа - няма.
Сега си подадох документите за една магистратура - дано пък това повлияе положително на работодателите - магистратурата е по софтуерно инженерство - свързана е с това, което искам да работя. Само че чак октомври ще знам дали са ме приели.  pardon

Междувременно се пробвах да си намеря стажове и в чужбина, но там пък искат някаква декларация от университета (в който уча или съм учила), че стажът е свързан с обучението ми и пр. Което няма как да го взема от предишната си специалност, тъй като няма нищо общо. А до октомври - не знам дали ще ме чакат. Пък и май ако запиша сега, няма да е много адекватно да ходя на стаж в чужбина.

П.П. А и малкият много трудно би преживявал дори и кратка раздяла с мен - прекалено е привързан. pardon
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: август 25, 2015, 07:58:41 »

Здравейте...

Като гледам тук как си гледат децата, направо им се радвам на спокойствието.. Веднъж водихме племенника ми на плажа ( той е на 9 месеца ) и не му даваме да яде пясък, той пък издебна и си напълни устата.. Ние веднага шаш и паника.. Още от сега строг контрол какво си слага в устата.. Е веднъж гледам на плажа една французойка с 2 деца, едното много малко.. Това дете с двете шепи ядеше пясък, а онази не му каза нищо  Oh my ...
Други плачат като, че ги колят и родителите не им пука.. Разликата им е малка, въобще не си губят времето.. На всякъде другите държави помагат на майките, докато в бг се подиграват с хората.. Имам много примери на познати с едно, две деца как се мъчат, за да им осигурят всичко..

Днес пак сме на последния рожден ден  Torte и приятелката на брат ми каза че е подготвила да прави някакви коктейли  girl_impossible викам ще ни напиваш ли.?  tease

Иначе аз тези дни си правих сладко от праскови ( да пробвам дали мога ), ходих и накупих най - различни неща за училище на братовчедката.. Купих си 5 нови цветя, че бяха на промоция, само пълня терасата а място няма вече..

Онзи ден отивам на работа и гледам една змия на стълбите.. Лелелле направо умрях от страх, хвърлих си кенчето с кола, за да се махне.. После през цялото време се въртях като шугава да не се появи от някъде пак.. Пуснах музика навсякъде демек да избяга  lol Сега очите ми гледат на всички страни от страх..

Хайде черпя ви с едно кафе и пастичка за рд на кандидат снахата smile

* 12649646.jpg (25.91 KB, 448x225 - видяно 135 пъти.)
« Последна редакция: август 25, 2015, 08:30:45 от djosi » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: август 25, 2015, 08:13:15 »

Ха, добро утро и от мен smile

Джоси, да ти е жива и здрава рожденичката... Мен също много ме е страх от змии... Ужааас  angry shok

Ох, не пиша много тук, защото в последните дни преди сватбата.. Всичко е СВАТБА и нямам други интересни мисли и случки  Girl_hide

Менианте, какво точно търсиш като работа, защото не съм много запозната..  blush

Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: август 25, 2015, 08:22:55 »

Добро и от нас! Свеки е тук, и аз съм мързеливата Богданка отново  blush
И аз мразя змии, обаче Джоси, ако оная обича дискотеките може и да поостане у вас  pardon
Честита ти рожденничка! да ти е жива и здрава!!! Не виждам почерпката или тя е само писменнна  crazy
Ха тъй Тони, ударете едно рамо софиянките на Менянте за работата!!! good
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #428 -: август 25, 2015, 08:37:28 »

Хаххахаха Фани шА мА умОриш  girl_haha

Джоси ЧРД на кандидат-снахата  give_rose Ужасявам се от змии, аз нямаше да съм толкова хладнокръвна като теб  blush И мен направо ме изумяват чужденките с какво спокойствие си отглеждат децата, а тук всичките ми приятелки така са се напрегнали и вторачили в тия деца  shok Все си викам дано не съм така дай Боже да дойде някой Малчо  blum Иначе само за информация, ние с ММ искаме 3 деца, дано да имаме възможност да си осъществим плановете  pardon

Менианте, да, сподели каква работа търсиш, може пък да изровим нещо Wink

Да ви кажа и аз колко ми е спокойно...напоследък вместо да правим неща за сватбата, с ММ цъкаме ексбокс до 100 часа и съм абсолютно неработоспособна...
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #429 -: август 25, 2015, 08:59:58 »

Добро утро и от мен. Благодаря за стиснатите палчета, всичко мина много спокойно и бързоо. А ако Ви кажа какво е много ще ми се смеете ама съм си такава много притеснителна и се стремя винаги да съм коректна. Та така де очаква ме вече едно ново начало , надявам се вече по-добро и достойно работно място и бъдеще.  danceg
Свекърва по TLC дават доста интересни предавания, но това с тези бременности ми е най-странното. Вярно е не съм раждала , но чисто физически не мога да си обясня как ще живее едно малко човече в теб и ти няма да разбереш. Имаше подобен случай и тук. Даваха по новините как някаква жена отишла до тоалетната уж по голяма нужда , а взела че родила  crazy Може би просто аз самата не мога да си обясня това  pardon
Али поздравления за кумството.
 И на мен снощи ми съобщиха, че в Понеделник сме на друга сватба и шанса да сме свидетели в църквата бил голям. Ами много се ядосах, защото вече ми се отказа кумство за мои приятели , а той приема за неговите. Нямало да е голяма сватба / те са си семейство от много време с дете на 3г, а за капак съм ги виждала 1 път sad / само около 10 човека , но явно не можели да намерят кумове за самата църква , та и ние намесени между шамарите. Сестра ми в събота ще подписва / и нашата сватба така скромна ще бъде / и тя премеждия с нейните купове , та и там се сложих ако избраните не дойдат... Голямо кумуване, голямо нещо ме очаква уикенда. Нямам много време за избор на тоалети, прически и т.н. , а й няма как да не се има в предвид и финансовото състояние.
Джоси отровни ли са тези змии или подобие на нашите смокове? На мен ми е минавала усойница през краката ама за късмет не успя да ме ухапи. Баща ми живее в Кипър и той ми е разказвал как по улиците се размотават някакви къси черни и дебели змии, но мисля , че те са с лека отрова. Ако не се закачат тези влечуги се плашат повече от хората, отколкото ние от тях.
Хубав ден от мен момичета.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: август 25, 2015, 09:03:29 »

Хаххахаха Фани шА мА умОриш  girl_haha

Фери, по наште ширини му викаме: вЪй, шЪ мЪ умОриш
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: август 25, 2015, 09:24:02 »

Менианте, Миши  give_rose give_rose give_rose , по -често да минавате !

Джози, разстреля ме с твоя пост и колата и змията  yahoo

На останалите поздрав, нямам много време да чета smile

Активен
Feribotka

« Отговор #432 -: август 25, 2015, 09:52:27 »

TLC и ние с мама много го гледаме, ама това да не разбереш, че си бременна и на мен ми звучи абсурдно, въпреки че не съм раждала  crazy

Миши, честито  heart Много професионални успехи, изразени най-вече парично  blum Не се ядосвай за тия кумувания, до колкото разбирам ще са доста неформални и двете сватби, така че едва ли ще те върнат без прическа Wink

Емиии толкова е романтична тази стая, аз имам някаква такава визия в главата за хола, ама ММ вече ще ме убие с толкова много цветя  pleasantry Но иначе и аз съм си взела бели мебели и принтовете са ми раета и цветя, супер  уютно ми седи  heart
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: август 25, 2015, 11:21:41 »

За чужденките и децата им цял роман мога да изпиша.

Вчера на светофара гледахме едни - едното в количка около годинка, другото около 5 годишно върви до него и и ги бута едно голямо тюфлече, което първоначално помислих за майката, после се загледах, че е вероятно сестра на около 13-14. Нито майка нито нищо около тях.... пресичат, биберони хвърлят, страшна работа по нашите разбирания.
И е факт, че не им дреме толкова. Гледала съм ей така  shok как слагат бебе на няма месец, абсолютно новородено в тия поставки за бебета на пазарските колички. Ама те мръсни, седят навън, пълни в ърглите с неща донесени от вятъра... и го пльоснаха това бебе ей така, без одеало отдолу, без нищо върху тая мърлява пластмаса. Буквално като бутаха количката му дрънкаше главичката по пластмасата. И веднага правя препратка към моята приятелка с бебе на 2 месеца и все още му пере и суши само на ръка.
Луди са тия тук и си осакатяват децата.
Друго, което ми е безумно гнусно - дете на годинка-две в Макдоналдс, пак така сложено върху тия високи столчета за хранене и му изсипали едни картофи на подложката, която е видимо мръсна от предно ползване. Омазана цялата в кетчуп и предишен опит да се мине с някъв дезинфектант. Ужас някакъв.
Активен
Feribotka

« Отговор #434 -: август 25, 2015, 11:40:01 »

Бляяяяк направо не мога да си изтрия отвратената физиономия от лицето  bad Значи българските бебчета са егати късметлиите (поне докато не осъзнаят колко ни е зле държавата  NOpleasantry
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: