Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:06:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177509 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #300 -: август 15, 2015, 10:23:12 »

Брей, днеска няма едно кафе кой да почерпи…

Брутру, мьрзеланки !
Ние се вьрнахме от плажа.

Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: август 15, 2015, 10:54:33 »

Пай към кафетоо. Нощите са взели да се застудяват... вече не мога да спя по къс панталон. pardon smile smile

И аз брат си не заменям, макар и много да се дрънкахме като малки, но и от сестра имам остра нужда .
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: август 15, 2015, 11:23:54 »

Влизам да ви почерпя виртуално за рождения ми ден!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #303 -: август 15, 2015, 11:27:16 »

Ооооо, ЧЕСТИТО !!!   Bravo yahoo

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: август 15, 2015, 11:35:28 »

Честит рожден ден!!! Бъди жива и здрава и мнооооого обичана!!! Весел празник днес! danceg give_rose heart
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: август 15, 2015, 13:08:55 »

Happy birthday!!!

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #306 -: август 15, 2015, 15:31:18 »

Сутринта исках да ти честитя ама ми се прецака нета smile Да си ми жива и здрава и много щастлива
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: август 16, 2015, 08:01:56 »

честит рожден ден!
да си жива и здрава!  Bravo give_rose
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: август 16, 2015, 16:13:22 »

Благодаря ви момичета!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #309 -: август 16, 2015, 21:31:02 »

smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: август 17, 2015, 07:31:44 »

Добро утро, мрачно, дъждовно.. Голяма съм късметлийка, точно в седмицата, когато имам само 2 работни дни го дават да се скъса да вали.. В четвъртък пътуваме за морето, но тъпата прогноза... Дано не провали плановете на скъпите ми момичета.. smile Кръщенето мина прекрасно.. Толкова положителни емоции... Пуснах снимки в темата ми, че искам да си ми останат за после, като си я препрочитам.. Любителски са, когато станат готовите от професионалистката, ще пусна и тях  heart

Рататуйче, честитих ти, ама и тук да си жива и здрава! Нека всяка твоя най-съкровена мечта се превърне в реалност kiss2

Хубава седмица на всички  give_rose
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: август 17, 2015, 07:35:42 »

Честита ви нова седмичка, работни Фчелички!!!! Ставайтеееее! Слънцето отдавна изгря, ние се събудихме и даже си легнахме отново за първата сутрешна дрямка. А около нокътя на ръката ми е забрало малко я кажете някой илач, че не ми се ходи при доки щото не ми се кара с бабките, пък ме е страх да не се инфектира повече  crazy Уикенда ходихме на село и Кико за преспа за 1ви път на село. Нямаше как отидохме след обяд, защото мъжо беше на погребение на бащата на негов приятел. Оф като се сетя, че татко беше на 35 когато почина дядо и изпадам в ужас. Даже и не мога да си го представя  girl_impossible Както и да е, понесе му добре. Спа при мен, защото не успя да заспи в новата кошарка. Та оправдах пъпешчето на Миленка. Ако не бях там през нощта сигурно щеше да бъде неспокоен, макар че си ходим всяка събота. Децата като свикнат на един режим и си искат все него. Идваха да ни видят мало и голямо вкл. и извънбрачната ми леля. Идва и : Оле, вие къде сте седнали, аз недовиждам и тук е тъмно. След минута : Ама той е красив като зетя, не че ти си грозна! Как пък видя за нула време, нали недовиждаше.  blum
А сега пия кафе и гледам " Малкото пони"
Дано да е по-прохладна седмичката и успех на вскчки!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #312 -: август 17, 2015, 08:10:24 »

Хайде на дъждовната седмицаааа!
Тук снощи паднаха две- три капки и това беше. Стана още по- задушно и се развъдиха нови комари angry. Пак добре, че са комари, че големият син си хванали дървеници във Филаделфия от четиризвезден хотел.
Ето едни красиви рози за събуждане. heart Вдъхновени са от кръщенето на Александрова.
Накрая стигнахме и ние до подновените фонтани в Пловдив. Ходихме с приятелката от чужбина да си припомняме младините. Даже и се изтипосахме в заведението. По- рано това си беше обикновен ресторант с кебапчета и сгъваеми метални столове и маси, де. Миришеше си на бира и шопска салата....Сега още от метри ни лъхна миризмичка на  Aviator. Естествено и на цигари. По този повод решихме да сме вътре, ама как да знаем, че там има други подводни камъни crazy. Настани ни едно моме с къси дънки и заметнат ярко зелен парцал, изпълняващ роля на горнище, като единият му край се вееше 2 метра зад нея. Друго моме, с рокля от съединени парцалчета във форма на ресни /в кралско синьо/ ни даде само едно меню, без да донесе листа с напитките. Какво ядохме почти не зная, защото беше достатъчно тъмно и трудно си напипахме дори приборите. Половината поръчка липсваше, ама е било за добро Wink. Най- големия смут настъпи, когато засилиха музиката. Помолихме да е по- тихо, но парцалена с дънки, явяваща се управителка, само каза:"Не може, тепърва ще става по- високо!". Почти извадихме късмет, че по време на музикалното изпълнение на пеещите фонтани половин час направиха пауза. Няма защо да казвам, че просто си е мизерно пръскане на струйки в неоново и ярко синьо, примесено с цикламено оцветяване. Да, верно, че съм гледала пеещи фонтани в Лас Вегас, Сингапур, Барселона и в Женева/там не пее/, ама това тук даже и не го докарва до старите фонтани преди, пък е близо 4 милн. лева sad. След паузата силата на звука от музиката вътре стана нетърпима /пак каза, че може и по- силно/, хората около нас задимиха с цигари и ние си подвихме опашката и се изнизахме, олекнали със солидна сума заради бутилка вино и салати. Няма да повторим, но ми е мъчно. Столица на културата ли, направо си е на простотията diablo.
Хайде, хубава и ползотворна седмица! Аз отивам да въртя в парка, докато не е заваляло. Какво ще въртя си е моя работа Wink.
Да, два отговора, докато се натуткам.
Фани, завържи го с парче домат, да изсмуче гнойта. Има и една "дебела Мара", намира се по всички дворове почти. Бели се и се поставя на болното място. Едно пране също ще реши въпроса.

* rosi0_n.jpg (49.69 KB, 800x550 - видяно 161 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: август 17, 2015, 08:36:03 »

Свекърва, неприятно е, но така се случва навсякъде.. Нови, скъпи, гнусни неща, които са лишени от всякаква мисъл... Отврат.. Гледах има бая клипчета напускани от фонтаните във Варна.. Нали на 15.08 е празникът на Варна и са ги открили.. Не искам да гледам клипове, ще се надявам да ги видя на живо  Wink Дано поне са ги направили красиви..  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #314 -: август 17, 2015, 10:31:04 »

Така...Врътнах каквото врътнах и се прибрах вир вода. В парка нападали едни жълти листа, не ти е работа. Е сега, викам си, остава и някой клон да се счупи от вятъра и да се гътна преди да ми е дошло решението за окончателния размер на пенсията и няма кой да го оспори за евентуална грешка Wink.
Реших да прогоня мрачните мисли от главата си и се сетих за мъдрата мисъл от дъската, че решаването на днешните проблеми ни определя какви сме утре. Толкова засукано и с кофти превод беше, че щом по- интересно е къде му са запетайките от това, какъв му е смисълът, вероятно не върши и никаква работа. Напънах се да се сетя за българска поговорка за заместител, но освен "бий гъзенце да не биеш гъзище" и "има грешка, има и прошка" нищо друго не измислих. Определено смисълът е друг, ама дали не е и от народопсихологията ни? Що да си създаваме неприятности, като утре "я камилата, я камиларя", примерно Wink И за Хитър Петър се сетих, дето си биел детето преди да иде за вода и да счупи стомната, щото после "кел файда", за стомната ли да тъжи, детето ли да поучава crazy.
Като за мрачен ден, вие сещате ли се за подходяща нашенска поговорка за въпросното твърдение? Ама без да гледате в справочници, тълковници, речници и без да ровите в Интернет?
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: