Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 06:45:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177132 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #120 -: август 07, 2015, 08:33:54 »

Добро утро! Изчетох ви на един дъх danceg Излишно е да описвам подробно как се смях с Ина и Свекърва. Сетих се, че някой беше писал преди време Svekurva, та тя го беше приела за комплимент lol
Ние сме на мишоци или плъшоци, ама малката е Чучи/ Чучинце... dog
Ох, смях се си с Нанситка, ама това по друг повод Wink
Ние днес май пак ще сме на гости... Писна ми! sad Искам да си останем сами вкъщи. Имаме доста да си говорим, а сега няма как. Деверът и етърва ми идват и трябва и с тях да се видим.
Май съм яхнала метлата - поне ще е чисто вкъщи след мен laugh
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #121 -: август 07, 2015, 08:53:34 »

Добро утро. smile

Джоси, честит лаптоп!!! Със здраве да си го ползваш! smile

Миме, разгеееелее, тия снимки накрая ги получихте!!! Красавица ли си неземна?  heart Бързо показвай. kiss2 А със служителката какво свършихте, пусна си документи за нова лична карта ли, с новата фамилия?

Ина, имаше някъде една статистика на най-гадните болки, спомням си само две от тях  - да те боли зъб и да те стяга обувката, ама да ти се налага да ходиш. Слагай топло на зъба, винаги помага, топла кърпа или нещо добре затоплено в кърпа.

Тони
, честит рожден ден на твоята мила майка. Да е жива и здрава и приятно прекарване довечера. smile  yahoo Много хубава торта. kiss2

свекърва, това за лю кокошката ме разби хахахаххахаххахаххаха супер че си го спомняш smile

Лек и успешен петък.

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: август 07, 2015, 09:03:02 »

Наде, аз съм скромен човек и не обичам сама да си правя комплиментите.  blush girl_haha badgirl
Ще зачакате пък за тези снимки...  blum Curtsey
Даа, пуснах си документите за нова лична карта с новата ми фамилия  heart и новия адрес.  smile

Хаха това за стягащите обувки не се бях сещала. Чак пък толкова ли ужасно нетърпима болка ще е?  angry
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #123 -: август 07, 2015, 09:16:02 »

Ако ти е направила мазол....  girl_impossible  angry
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 07, 2015, 09:31:34 »

Изчетох ви! Успях!
Добро утро Wink

Толкова много сте писали (необичайно за сезона), че се ошашках и забравих вси-чко! И по тоя повод пия зелен чай с гинкобилоба.  Току виж бръмбърите в главата ми започнат да си водят и записки danceg  funnytooth

Тони, да ти е жива и здрава маминката! Много да ви радва и вие нея! А тортата е РАЗКОШНА! За моя РД (който обикновено не празнувам, но това е друга тема) тази година ще тропна с копитце и ще кажа на ММ да ми направи такава торта. Ама ако не забравя, понеже бръмбърите са в стачка и искат почивка. За лелята - ми никой никъде не е казал, че трябва да си купят нови дрехи. След като не могат да отделят $, просто да си облекат стари. Още повече, че има доста евтини дрехи по магазините и за 100-ина лв може да се облекат двама души.

Ние вкъщи с ММ си казваме по 185743 начина. За пред хора сме "Мацо/Моцо", "Мишчи/Мише", "Буби" и други подобни, но когато сме сами се започва с "Буууубчи Мишчиии", следва отговор "Чооочко Бочко"....и аз му казвам "Пръци"...Сещайте се. Обаче щом ме ядоса и яхна метлата минавам на първото му име с императивен тон, събуждам злото в мен и става страшно за около 10 минути werewolf Той прави същото,ама се сърди за по-дълго време. Да речем 20 мин.  crazy

Много се смях с лю кокошката и svekurva.  funnytooth funnytooth Добре че сте паметливи, иначе тия бисери ще останат забравени.

Инче, много е кофти ситуацията със зъба. Може да се е получила някоя микропукнатина и затова да те боли. Няма ли как да отидеш да го погледнат? Аз съм си чупила пукнат зъб с фъстък. Тогава не знаех,че е пукнат. Фъстъка го досчупи брутално.

Джоси, който иска- разбира какво му казваш. Хич да не се правят. Аз в Германия упорито им говорех на АЕ, те ми отговяряха на НЕ, аз продължавах с АЕ. Ама се разбирахме.

Фани, и още 10х13 години ви пожелавам.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #125 -: август 07, 2015, 09:57:49 »

ѝахахаха ама ще ме уморите от смях  tease Май трябва да се записват някъде тези смешки  Girl_hide Аз се хилих с новото име на свекърва, пък тя даже се поласкала  pleasantry
Нат, аз съм така в Италия като отида - питам си ги на английски, те си ми отговарят на италиански и се разбираме, а в Де си ми говореха много добър, чист английски, останах приятно изненадана smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #126 -: август 07, 2015, 10:02:18 »

Добро утроооо cap
Големи премеждия имам от вчера с това писане. Тръгнах на няколко пъти и все едно някой ме наблюдава , че си лентяйствам и изведнъж работа за цял китайски народ. И така на няколко пъти та накрая се отказах nea
За умалителните имена - ние сме си на име. За кратката ни връзка до момента един единствен път в нетрезво състояние ми каза : " слънце хайде да си лягаме " / бях заспала / помислих, че в просъница не съм чула нещо и продължих да спя, при което повтори " хайде милооо ставай да оправяме леглото ..."  crazy Еми не сънувах, но и не се повториха.  pleasantry pleasantry Никнейма ми произлиза от нещо подобно в миналото, та понякога ми се върти в главата смяна, но така й не измислям друго.
Тони ти опасна леля си имала. Като ще дава много пари проблема си е изцяло нейн. Но ти не се ядосвай, ще мрънка, ще мрънка, колко да мрънка  girl_wink Да ти е жива и здрава рожденничката, все така да е близо до теб и да те подкрепя. Избора ти е много хубав, поздравления.
Мименцеее не бъди егоистче и пусни малко снимки да ти се порадваме и ние. Ти като не си правиш комплименти, сигурна съм, че тук ще си ги получиш и то много заслужено. Не съм писала в темичката ти, но тайно съм надничала  Girl_hide
Инхастра от зъби цял живот страдам, така, че те разбирам изцяло. Мен ме успокоява алулина, ако има нещо подобно при вас вземи, поне ще ти позволи да се нахраниш и гледай с предимно течни и меки продукти. При първа възможност се добери до зъболекар.
Джоси честита придобивка.
Този Армагедон не съм го гледала, но скоро имам рожден ден. Миналата година преживях едновременно неземна радост и огромно разочарование, та тази се чудя дали да го празнувам изобщо. Половинката си представял детски рожден ден / тооо аз съм си дете / обичал неговите да празнува така, та се чудя дали да не му направя удоволствието и да стане по неговия начин - двамата на пица и после кино. Разглеждах филмите, но нищо не си харесах. Все пак има още време та се надявам да излезне нещо интересно до тогава.

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #127 -: август 07, 2015, 10:48:25 »

Добрутро хахах
Това със  Svekurva-та аз го писах blush

И аз едва ви изчетох - напоследък почти нямам време за форума , макар че ми се иска много... Някак все не стигам да пиша - тамън изчета и се наканя и .. нещо става и зарязвам и компютър и све..

Аз да ви кажа от зъби никога не съм страдала - така де лед дъвча - който ме е виждал наживо знае... хахах lol Ям си го като бонбонки - никога не съм имала проблеми със зъбите, обаче знам че каквото и да е оплакване, да се вземат мерки бързо, защото после става страшно а и доста скъпо...

Аз какво да се похваля - по скоро да се оплача - вчера една саксия замалко да ми батиса детето  beating
Значи седнали сме ние в едно кафе, на въздух, под една тенда и то това е кварталното кафе за 162547650-0--- път сядаме там... И както си седим и в един момент някаква саксия пада в количката на бебето върху него почти Oh my ... shok
Дребния беше заспал и само се стресна, пак малкия дявол беше че не го улучи него а му падна в крачетата, ама си изкарах ангелите... Той се постресна, събуди се, не се разплака де, но направо откачих... Момичето което беше на работа в кафето също много се притесни...
Аз побеснях защото познавам шефката на кафето, казвам и каква е ситуацията и да си укрепят саксиите, а тя не реагира въобще - сви рамене и вика "Е какво толкова нали нищо му няма" Oh my ... beating Как да не ти иде да я удушиш beating beating beating
Все пак да, важното е че нищо му няма, ама 2 санта по-нагоре да беше паднала тая саксия щеше да мму удари главичката... - това ще ми е за урок , да се оглеждам вече на 18 къде сядаме smile

Друго какво да ви кажа - няма много, вълнувам се за сватбата на Тони, нямам търпение просто
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #128 -: август 07, 2015, 12:06:59 »

Хехе, Миленка, чаках да си признаеш, Мариола те беше попитала защо така ми викаш heart heart. Домъчня ми за онова време във форума, когато нищехме повече простотии и се хилехме за щяло и нещяло. Wink
Тони, много хубава торта. good На това му викам аз подарък, да имаш лично участие или отношение към него.  Bravo Да ти е жива и здрава майката и хич да не плаче за теб smile.
Аз за моите се скапах не толкова, че са далеч, ами че са вече големи. Армагедон се е гледал хиляди пъти и те знаеха репликите и ги казваха преди актьорите хорово и като се хилеха до припадък. Да не ви разравям пък за коментарите от апокалиптичните сцени в началото  - "виж, кученцето как висна на въженцето и изплези език...", "ей, таз кола трима нагази..." "виж тоя как гледа, виж оня как се врътна, тоя остана с една обувка..." и пак смях и хълцане. Баща им не издържаше на лиготиите им и отиваше в другата стая, но аз се хилех с тях до сълзи. Миши, да не си помислиш, че филмът е комедия, нищо подобно. Сега, в рядките моменти когато са заедно пак се хилят, ама не така от сърце, по детски. Фани, Пънки, Миленка, Мая,момчетата са от друго тесто замесени. Преди да им дойде акълът са "пей сърце" и после така се променят, като ги хване някоя усойница Wink и ги засипе с отговорности и проблеми, че не можем да си ги познаем sad
Панди, абсолютно права си по отношение на мен и блог give_rose. Не бях разбрала, че точно това е причината да нямам и желание да имам такъв. Аз съм като храбрия войник Швейк, за всяка ситуация има история, ама трябва да му я създадат хора и той да разказва.
Днес не съм работна и затова завиждам на всички, че имат последен работен ден за седмицата. И едно букетче от лайкучки, маргаритки и други плевели.

* 11822419_10206455981231251_7434277985050329206_n.jpg (16.44 KB, 319x247 - видяно 2082 пъти.)
Активен
svekarva

« Отговор #129 -: август 07, 2015, 12:09:19 »

Обърках картинката....

* 11846554_863445577044524_7376082561849979764_n.jpg (38.08 KB, 420x607 - видяно 171 пъти.)
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #130 -: август 07, 2015, 12:11:28 »

нищо то тва е от годинките  blum blum blum blum blum базикам те

и на мен ми липсват глупостите - сега сме някакви такива много сериозни и замислени и вглъбени, пък миналата година някак по- ларш го раздавахме
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 07, 2015, 12:26:22 »

Аз това време не го знам. По наше време даже нямаше месечна тема и само си хвалехме роклите и прическите, после децата. Поздравявам този, който се е сетил да направи такава тема  yahoo А каква е цялата история на svekurva?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #132 -: август 07, 2015, 12:34:21 »

Аз пък помня как преди през минута имаше ново мнение и много момичета пишеха тук, темата тогава беше седмична, а не месечна. smile
Активен
svekarva

« Отговор #133 -: август 07, 2015, 13:06:21 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36709.msg651844.html#msg651844
Фани, ето Wink.
Да, темата беше седмична, ама още по- преди била месечна. Идеята била наистина да има тема, да се обсъждат важни въпроси. После Мишел heart предложила да се раздели на две - сериозни разговори и по- несериозни /демек простотии/, хората се обидили и в крайна сметка дълго време никой не пишеше. Аз по време на дългите болнични "изядох" форума и полека - лека подбутнах фриволната /ей че дума/ част от омъжените каки и лелките с деца да споделяме тук.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 07, 2015, 13:11:12 »

Леле, позакъснях с доброто утро, но е отдадох на чистене тази сутрин. Колкото ми е горещо и направо вече вря biggrin

Тони, честита ти рожденичка! Жива и здрава да ви е и много да ви радва! А тортата е прекрасна! Измислихте ли в кое заведение да бъдете?

Миме, и тук да кажа, че искам снимки biggrin Коя книжка си поръча за плажа, че съм от любопитните  blum blush

Миленка, ужасна ситуация. Добре, че нищо не се е случило, но реакцията на шефката е недопустима.  beating Все пак трябва да си укрепят нещата, не дай си Боже стане нещо по сериозно   Oh my ...

Ние с ММ сме на "зайо", "зайко", "любов/че"  blush А пък аз съм "бебо", "бебче". Не знам защо като му кажа по име или пък Ванко и прави разни физиономии и веднага отговаря " Кажи, Силвийо" или "Силве". Защото знае , че аз пък не обичам така, особено "Силве" ми е доста странно, не знам защо biggrin
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: