Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 06:57:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177156 пъти)
Миши
Професор
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #75 -:
август 05, 2015, 10:16:01 »
Юхуу
Добро утро и от мен.
Наде съжалявам за кофтито събуждане. И мен всяка сутрин ме буди една огромна мазна противна муха. Докато стана да я смажа и нея вече я няма
Будна ли съм това досадно същесто не се явява в стаята, но имам ли почивен ден е тук.
Аличка
радвам се, че сте си изкарали добре. Албена е може би единствения останал " зелен курорт" . Все още е предпочитан за семейни почивки, защото не е така препълнен както са Златни пясъци или Слънчев бгярг.
Олуейстче
работя в туризма
Така желана от мен сфера за реализация, години положени усилия за дипломиране и реализиране, а сега нямам търпение да се махна от нея. По неблагодарна сфера на работа не знам дали съществува. Да не прозвучи изхвърлено, но винаги съм работила в много големи и реномирани висококатегорийни хотели и може би съм била единствената с образование по специалността,а получавах само едни " мили думи" без реален шанс за израстване.
По въпроса ти с Дропбокса - мисля , че се заключваше за 24ч. На мен ми бяха хакнали всичко, но успях да го оправя мисля на следващия ден. Ако все още имаш проблеми пиши на лични мисля,че мога да помогна.
Фани
голяма усмивка си имате.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #76 -:
август 05, 2015, 10:22:21 »
Цитат на: Alichka в август 05, 2015, 09:31:26
Аз от вчера съм се загледала по украси, рокли... Абе работи, дето да ми топлят душата, че почна ли работа, нямам хубав интернет. Още не сме дали съгласие за кумството. ММ каза, че ще научи сума си хора, обаче ще има да ги върти - тук ми спри, тук музиката да ми свири
Не знам дали знаете как се играе хоро по македонския край - Търчи, търчи, подзагни се...
Али паднах от смях с това Търчи търчи....
Като каза номера на кум, се сетих как един мой приятел беше кум на сватба. Отишли да го вземат, нашия излязъл по гащи. После по пътя дърпал ръчната на колата,която кумата карала (младоженецът е чужденец) и искал Съмърсби круша. Да,ама в кварталния магазин нямало, та го навивали да пие ябълка. Наложило се и младоженеца да изиграе една ръченица пред кума,за да го умилостиви. После пък се пазарил за булката от името на младоженеца, понеже той не говори много български. Абе весело им е било.
Юхууу, имам известие от Еконт, че имам пратка! Видеото от сватбата е пристигнало!
Миши, много е тъжно,когато се разочароваш от сферата си на дейност толкова, че да имаш непонсимост и да работиш с нежелание. Аз все още се чудя дали не сбърках, като не си дадох шанс в моята сфера....ама може би пък нямаше да ми се случат други неща...всяко зло-за добро!
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #77 -:
август 05, 2015, 10:37:43 »
Наистина е неприятно,
Мише
.. Аз имах мечта да следвам Туризъм и да работя в сферата.. Добре, че майка ми ми каза да запиша нещо по-нормално и после, ако държа ще ме вземат и в туризма.. Та в 11-клас се преориентирах.. Поработих на Златни пясъци и всеки Октомври с облекчение си тръгвах от последния работен ден.. Аз бях доволна от заплащането, но само за 6-7 месеца.. Няма как да се издържам цяла година с тези пари.. Ако са редовен приход да, но в този случай
Ти къде работиш?
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #78 -:
август 05, 2015, 10:55:19 »
Нанси
опасен кум, ей. И мен наскоро ме поканиха за кума, но половинката отказа категорично, понеже не познава младоженците , а й ние самите сме заедно от...скоро да кажем. Знам , че ще е грубо ако стана само аз кума, а той да е гост / нищо, че той самия предложи този вариант / , но тайно се надявам до октомври да се съгласи. Такива неща съм намислила...тежко и горко на младоженеца.
Знаят, че съм луда глава и казали, че от мен очаквали всичко и именно за това се спрели на мен, ноооо реално представа нямат какви дивотии съм измислила
Тони
нито заплатата , нито бакшишите са това , което бяха. Видяха , че мога " всичко " и максимално се възползват от това
Понякога колегите се чудят как все още издържам психически и физически и имам сили за усмивка. Радвам се поне, че съм им вид стимул и като ме видели усмихната и те се успокоявали, че не е толкова зле положението. За местата предпочитам да ти ги напиша лично, за да не стане някой гаф. Ако все още проявяваш интерес казвай, веднага ще ги обсъдим
А ти в кои хотели си била?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #79 -:
август 05, 2015, 13:02:33 »
Мише
, пиши да не спамим тук.. Работила съм в Берлин голдън бийч, след това на change, но вътре в хотел (не бях измамница
) в Грифид Арабела.. Грифид са многоо добри като верига, за гостите грижата е номер 1 за България..
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
август 05, 2015, 13:53:50 »
Аз нагло крада интернет от комшиите. Сутринта имах нет, после спря. Гледам ги най-спокойно си цепят дърва на двора и никой не се сеща да рестартира рутера!!! Изтрещях хахахха
Миши
, много ме изненадваш с тия думи за работата ти, винаги съм смятала, че много я обичаш и за това си такъв работохолик. Ти си желязна.
Аличка
, значи така са македонските хора, а хахахаххахах ОМГ стана ми ужасноооооо смешно!!!!!!
Нат
, и тоя кум е бил голям пич, много ги харесвам тия дивотии.
Активен
Alichka
«
Отговор #81 -:
август 05, 2015, 14:14:00 »
И аз нещо изтрещях
Регистрирах дребната за ясла и се ошашавих с електронната им система. Имам и малко служебни разговори да проведа и съвсем вече ще полудея.
Бая жега настана и мързелът ме обзе. Довечера сме на вилата, дано поне там стане приказка и да се поотпуснем
Вие се смеете, ама сме скарани и с ръченицата, и с Елено-моме-то. Хехе, на ММ братовчед му е огромен, а е `95 набор. Ходил е доста на народни танци и е чак странно да гледаш 2 м и кусур, 100 кила говедце да стъпва като в памук. Трябва да го наемем и вечер, като приспим малката - газ на музиката
Сега се сещам, че за неговия бал беше поискал да мери костюма на мъжо. Едва облече ризата, а ръкавите на сакото му бяха 5 пръста над китките
Пфу, как не се сетих да го снимам - гледка и половина!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #82 -:
август 05, 2015, 15:52:21 »
Али,
имам познат, който отговаря на същите размери, а невероятен танцьор.. Играе с такава лекота
Поръчах на мама, един часовник Casio... Доста прилично изглежда и струва 120лв.. За нея ще е идеален
Активен
always_and_forever
«
Отговор #83 -:
август 05, 2015, 16:39:51 »
Миши
, съжалявам, че си останала разочарована от сферата, в която си искала да се развиваш.
Аз винаги съм си мечтала да имам собствена туристическа агенция или поне да работя нещо такова. Въпреки всичко учих друго. Току виж пък един ден в такава посока ме отвее вятърът.
Дропбокса така и не се отблокира след 24 часа. Профилът не е мой, а на фотографа Ни, така че нямаше да мога да се разпореждам с него. Минахме на план Б.
Нат
, честито за видеото ви.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #84 -:
август 06, 2015, 07:50:15 »
Добър ви ден.. В голяма чуденка съм с тези обувки, с моите смотани крака.... Няма да ви занимавам и тук, писах в темата ми.. ххаха ама е трудно
Кога ли ще дойде часовникът за мама... Поръчах го вчера от Емаг.. Дано дойде утре
Довечера леля ми ни покани на вечеря.. Просто не вярвах на ушите си.. Веднага си помислих, че ни вика, за да ни иска нещо... Дано не съм права
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #85 -:
август 06, 2015, 08:06:35 »
Добро утро на всички
Колкото й да не ми е приятно, че пиша от работното си място съм се ухилила до ушите и очаквам с тоооолкова наострени уши да чуя къде пак съм сгафила
Всичко в кръга на майтапа разбира се.
Аз да Ви питам някоя от Вас случайно да е чувал за лепенки за уши?!? Става дума за някакви лепенки, които се слагат зад ушите и ги прибирали. За хора с клепнали уши. Една фризьорка при която ходех преди каза на моя приятелка за тях и вече 3г не може да ги намери. Скоро ще прави сватба и е полудяла, че уж имало такива ленти, а никой не е чувал за тях
Тони
ти какви обучки по-точно си търсиш? Аз лично имам проблеми с номера - 36
и не винаги има от желания модел, така че те разбирам напълно. А това лято много трудно си купих сандали. Нищо хубаво нямаше на пазара.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #86 -:
август 06, 2015, 08:09:31 »
Добро утро и от мен!
Днес ще ходя да си сменям личната карта, така че съм се въоръжила с търпение.
Тони
, твоите обувки те чакат някъде, ама въпросът е къде.
Активен
Alichka
«
Отговор #87 -:
август 06, 2015, 08:18:04 »
Добро утро!
Пия кафенце и още леко се прозявам. Снощи ни валя дъжд на балкана
Трябваше някакси да укротяваме малката да не ходи да прави бели. Иначе беше добре
Много ми се спи - не успях да се наспя, а и ставахме рано. Натрупа ми се вече...
Това с обувките е покъртително. Нас ни чакат сватби и не знам просто какво ще става с търсенето. Вече се оставям на случайността, а ако не намеря - ще карам с по-стари. При мен е простено де, не съм главно действащо лице.
Миме, тези твои снимки са най-страданите май-май.
Аз още не съм изгледала снимките от сватбата на братовчед ми. Донесоха диска, ама време няма... Пък и ММ ще се сърди, ако ги гледам първа. За сметка на това им гледах видеото от you tube
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #88 -:
август 06, 2015, 08:37:37 »
Добро утро!
Днес вече уж ще имам време да чета и да ви пиша. Предните дни все бяхме нанякъде и не оставаше никакво време
Вчера успях да отида и на маникюр, имам си палми и преливащи цветове
При нас само леко росна дъжд, колкото да стане още по - задушно, явно ще го караме така...
Тони,веднага влизам в темата ти, за да прочета, но пак ти казвам, ще откриеш своите обувки.
Миме, успех, дано да стане по- бързо, а и да се харесаш на снимката. На мен не ми показаха как изглеждам и ММ се шегува, че съм като от онези снимки "Издирва се"
Миши, аз също само съм чувала за такива лепенки, но никъде не съм срещала, аи не съм ги ърсила де. Дано някой да знае нещо и да помогне.
И едно кафенце от мен
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #89 -:
август 06, 2015, 08:41:05 »
Не мога да помогна с лепенките.. Чувала съм, но никога не съм виждала..
Сиску
, мерси за кафенцето.. Особено леко разлято.. Знам, че като се полея с кафе или го разлея е на пари
Миме,
хайде успех.. Радвай се във Враца има опашка от 5-6 човека
Ама с почивките на госпожите зад бюро е бая тегаво..
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...