Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:56:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 196232 пъти)
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #630 -:
юли 31, 2015, 10:22:03 »
Еми, потърсих снимката в гугъл, и си намерих друга снимка от същото място:
Много ми се иска да се плацикам там...
То се вижда и от твоята снимка даже...
Аз пък вчера спечелих фотосесия в една игра във ФБ, та скоро ще имам нови снимки на децата.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #631 -:
юли 31, 2015, 10:31:37 »
Е, поздравления,
Менианте
.. Дано се получат красиви снимки.. Никога не съм печелила от игри.. Спомням си едно време минаваха по вратите на апартаментите и ако имаш повтаряща се еди-каква-си цифра в ЕГН-то печелиш нещо.. Аз имам 3 9-ки и спечелих на нашите тостер
Това си ми и беше
Еми
, разкажи по-подробно бее, къде ходи, какво, що.. Скръндза
И теб не те знам, ако работиш, какво е..
Снимките ви са.. знаете, че ги харесвам
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #632 -:
юли 31, 2015, 10:35:21 »
Менианте, таз също , но е от друго място май, Montalcino пишеше.
Тони, то с думи ли да се опише красотата на нашата страна ,затуй съм ви сложила снимки в Фб
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #633 -:
юли 31, 2015, 10:39:39 »
Тони, май наистина не съм казвала -начален учител съм
За сега не съм класна, а се водя възпитател на занималня. Та затова и съм в отпуска сега в жегите, де. Две години бях на един клас, децата сега ще са в трети, но май на есен ще съм отново на първи клас. Но не е сигурно все още, а и все пак директорът решава.
emmmmmy, menyanthe, страхотни снимки. Да ти се прииска моментално да се телепортираш там.
Feribotka, честито за шкафа. Познато ми е какво е, когато най-накрая свърши сагата с майсторите. Със здраве да си го ползвате
Относно книгите, сега си купих една лекичка - "Рецепти за съвършен брак". Тематично, а?
Но ми се стори интересна, сравняват се отношенията на героите със съставките за рецепти от една стара книга, принадлежала на бабата на героинята. Ама как го обясних само.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #634 -:
юли 31, 2015, 13:21:34 »
Здравейте от мен, аз нямам много какво да кажа.
Пускам ви вдъхновението ми за днес:
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #635 -:
юли 31, 2015, 13:28:23 »
Еха, браво на всички за хубавите снимки. Как да работи човек сега?! В главата ми се вихри една картина с вода, шезлонг и вкусна напитка с шарена сламка....и ММ
Сиску, много се радвам, когато видя млади хора да преподават в училищата! Браво от мен! Ще чакаме да се похвалиш със снимки
Активен
Feribotka
«
Отговор #636 -:
юли 31, 2015, 13:34:05 »
Абе Еми, не са ли ти много тежки тия руски автори, на мен са ми бая протяжни, пък аз съм от по-нетърпеливите и искам да разбера бързо всичко
Иначе сподели за тез летните, които четеш, че ми стана интересно, пследната книга в която се влюбих беше от този тип, сравнително известна е - Ако искаш да си легнеш с мен, сготви ми, от италиански автор, в Рим (
) се развива действието, страшна
Менианте, браво за фотосесията, и аз като Тони през живота си нищо не съм печелила
Освен най-голямото ми късметче - ММ хехе
Сиску, благодаря
твойта книжка звучи интересна също
Ама тия деца толкова много ми се струва мисия невъзможна да се справя с тях, още повече днешното поколение колко отракано и нахално расте (лични наблюдения)
Сигурно имаш железни нерви, много се радвам на млади учители
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #637 -:
юли 31, 2015, 13:42:50 »
Нямате изчитане бре...
Как сте в последния ден на месеца?
Гледам само ме дразните с тея снимки на басейни и прочие ... срам не ви е, размечтавам се и ми се иска малчо да беше една идея по-голям....
Определено иначе установих че от жегата не спи - снощи беше хладничко и нашичкия си спа пак до 7 като послушно малко мече....
Ние снощи бяхме на гости на една съседка с тераса и си направихе суши и ядохме суши на тераската... ммммм щастие - много ни моори с мечо че нямаме балкон - е имаме де ама е остъклен по много тъп начин и няма никакъв въздух в него.....
Да ви се похваля - дребния от вчера се обръща сам
Много съм горда
«
Последна редакция: юли 31, 2015, 13:45:24 от milenkata
»
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #638 -:
юли 31, 2015, 13:44:48 »
nansita,благодаря ти
Само ще вметна колко трудно е млад учител да се вреди за място в училище, но това вече е минал етап
Feribotka, трудно си е наистина, особено ако и родителите не проявяват разбиране, но няма как, каквито и да са, все са си дечица. И колкото те ядосват, в следващия момент могат да те направят много щастлива. Дори сега си спомням за един случай към края на учебната година. Едно момче "от моите" намери камъче във формата на сърце. Идва при мен ужасно радостен и ми казва: "Вижте какво намерих." Аз съответно казах, че е много хубав и интересен камък и той каза, че прилича на сърце и е за мен, бутна ми го в ръката и избяга да играе отново
А книгата " Ако искаш да си легнеш с мен, сготви ми" ми я подари ММ преди няколко години и я изчетох доста бързо, но сега, след като се върнахме от Рим мисля да я прочета наново. Сигурно ще ми е още по - интересна
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #639 -:
юли 31, 2015, 14:03:03 »
Заинтригувахте ме с тази книга, чието действие се развива в Рим.. Ще я разтърся да я кача и да я прочета
Поздравления за професията ти,
Сиску.
. Много интересно и прекрасно сигурно е чувството да работиш с деца.. Не бих се справила и не бих издържала психически да преподавам на 6-12клас, но малките са някак прекрасно предизвикателство, защото са първични, мили и ролята на учителят им, който е по-скоро възпитател е много важна! Още си спомням с умиление за моята класна 1-4клас.. Исках дори да я поканя на сватбата.. Толкова силна връзка успя да изгради с нас, че през години винаги и само за нея съм се сещала и съм срещала, я на кафе, я на хапване някъде.. Невероятен човек!
Миленка,
голям човек е Боби вече.. Направо искам да го мачкааам
Активен
Feribotka
«
Отговор #640 -:
юли 31, 2015, 14:03:35 »
Аз я четох малко след като се върнахме и се ядосах, че не съм я прочела по-рано да знам за тия местенца
Иначе аз именно родителите визирам, защото те в повечето случаи си мислят, че тяхното дете е най-право и така създават проблеми на учителите (пак лични наблюдения, може и да не е съвсем така) Иначе изобщо не предполагах, че е трудно да си намериш място в училище предвид огромния недостиг на кадри в тази сфера
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #641 -:
юли 31, 2015, 14:41:21 »
и нея съм я прочела, хубава е
- Ако искаш да си легнеш с мен...
Джули и Джулия също е яка.
руските автори не са за всеки период, определено. Има периоди от години в които не ги похващам. Но наскоро имах така едно меланхолично настроение и си четох с кеф някакви разкази руски .
Сега чета тази, прилична е :
http://www.artplus.bg/index.php/knigi/oberzh-restorant-t-pri-dvete-dolini.html
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #642 -:
юли 31, 2015, 14:45:42 »
Веднага давам линк към
"Ако искаш да си легнеш с мен, сготви ми
". Даже си отбелязвам да я прочета. Ама първо ще прочета една книга, която Еми ми подари (Какво общо има любовта)
Миленка, браво на малкия! Голям човек е вече, спор няма. Ти няма ли да драснеш някой ред във вашата темичка? Усеща се липсата ти във форума. Веднага да се поправиш
Сиску, моята кума завърши Българска филология и имаше стаж в училищата. КАто знам какво ми е разправяла....искрено ти се радвам, че си си намерила свободна позиция. Това е една от професиите, за които се иска призвание преди всичко.
Стига толкоз четки от мен.
Хора, днес времето минава суууупер бавно. Часовника не мърда стрелките, а вече нямам търпение да става 6ч и да потеглям на двудневната екскурзия. Утре ще ходим на поход до вр. Ком - да го видим и зелен. И ако не забравя да взема одеялото и нещо за хапване, ще си направим пикник. Ама без стъклария, че няма кой да я разнася нагоре.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #643 -:
юли 31, 2015, 15:37:18 »
За пореден път, свекърва, браво, страхотна си!!! Точно това беше, как се сети! ?
Да ти кажа и моята свекърва е страхотна, защото от тази вечер взима моите хуни и аз 2 дена ще се отдам на четене и гледане.
Моите родители много ги обичат, но ги гледат по единично.
Ина, ще погледна и останалите. Благодаря ти и на теб и на всички момичета. Вече имам дълъг списък със заглавия.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #644 -:
юли 31, 2015, 15:47:35 »
Ох, мале как вали.. Точно преди да си тръгнем.. Колегите са се подредили пред вратата и чакат, никой не иска да излезе... БУРЯЯЯЯ и ПОРОЙ..
Нати,
да си изкарате много хубавооо.. И аз не бих носила стъкларии на пешаходен поход в планината
Прибирам и започвам да си чета
Активен
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
Нагоре