Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 11:34:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 192750 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #480 -:
юли 22, 2015, 15:36:13 »
Ох, това ми напомня едно приветствено слово. Някакъв доцент ли, професор ли писал слово, ама на пишеща машина. Лятната ваканция дремех на работата на майка и се наложи да диктувам "творбата" на колежката на майка, за да е все пак набрано на компютър.
Цитирам:
"(името на унито) има
голямото и рядко щастие
да Ви приветства с добре дошли на първия учебен ден...".
Толкова колоритно писание беше, че все още се шегуваме с това. Даже ако звъни баба ми (на майка майката), го прави на телефона на татко, а той се обръща към майка с думите "Голямото и рядко щастие се обажда"
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #481 -:
юли 22, 2015, 16:34:08 »
Драмата с ресторанта е, че в началото комуникирах с едно момиче от Продажби, която си разбираше на 100% от работата и нямаше въпрос, на който да не може да даде отговор.. От два месеца, разменяме по 1-2 имейла с неин колега, защото нея я преместиха в Гранд Хотел София. Вчера беше първата ни среща очи в очи и определено господина ще я запомни.. Бяхме с декораторката.. Тя започна да задава въпроси от сорта колко е диаметъра на масата, за да знае какви покривки биха и били необходими, до къде техните покривки закриват краката на масата и стигат ли до долу.. може ли да се изместят едни кашпи с цветя, които и пречат и някакви такива въпроси, късаещи изцяло повереното му имущество в ресторанта.. Които са доста важни и стандартни за мен.. При, което на всеки въпрос той отговаряше, че не е много наясно, че не знае или че едва ли би било имало проблем, но трябвало да говори декораторката пак с персонала в деня на сватбата.. На петия-шестия зададен въпрос и подобен отговор от негова страна, аз не издържах и доста си изпуснах нервите, като просто му казах, че искам да го обсъдя с някой компетентен човек и не искам да губя и неговото и моето време.. Доста бях подпалила... Той дори няма да присъства в деня на сватбата, там ще е управителя на ресторанта и главните сервитьори, помощниците.. Поисках да говоря с прекия началник, т.е управителя.. Той се дърпаше, защото не била такава политиката им, но му дадох да разбере, че въобще не ме интересува, а искам отоговри..
Срещнахме се с управителя и изяснихме всичко, след това описа в имейл с двойно повече текст от настоящия пост, разпределен в т.1, т.2 и така до 17.. включващи нещата, които изисквам от ресторанта.. И съм леко по-спокойна, но ме е яд, защото от неговото негативно отношение, започнах да виждам десетки косури на ресторанта, които предното момиче умело беше прикрило и може би никога нямаше да видя.. Мразя хората, които имат отговорността да продават някакъв продукт, да са некомпетентни спрямо него и неубедителни пред клиентите.. Поради същата причина се отказах от Тера, сега го срещам и тук.. Илиян като ме видя на какво приличам снощи ми вика "Искаш ли да търсим друг ресторант" ахха 1 месец преди сватбата
И така, сори че обърнах темата на Сватба
«
Последна редакция: юли 22, 2015, 16:35:41 от alexandrova_90
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #482 -:
юли 23, 2015, 08:50:27 »
Добро утро! Изписали сте целия свят! Ей сега ви изчитам.
Тони, много неприятно за ресторанта, но може би излишно се притесняваш, не вярвам да са чак такива дебили да ти прецакат големия ден! Но ти все пак си имай едно на ум, не си оставяй магарето в калта, все пак като си плащате майка си и баща си е нормално да изисквате! Свекито дойде. Следобяд на фризьор
Да видим още какво може да измисля
а пък да питам и тук: Има ли смисъл да му купувам въртящи се играчки над леглото. Дали ще заспива като ги гледа. Да знам, че ще вършат работа бих купила от по-сложните светещи даже!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #483 -:
юли 23, 2015, 09:53:40 »
Добро утро и от мен...
От както сватбата мина, май се поуспокоих, защото вече успявам да се наспивам.
Снощи бяхме в Парадайс и гледахме Миньоните. Големи са сладури.
Като четох и повечето коментари бяха, че явно хората са отишли с друга нагласа. Наистина очаквахме да е доста по-смешно. Не че не беше забавно, но очаквахме повече. Иначе, наистина са много сладки. Особено най-малкият, направо исках да си го взема за вкъщи.
Толкова много ми се ходи вече на море.
Вчера с часове гледах оферти. Засега на нищо не сме се спрели. Толкова много информация, че направо ми гръмна главата. Вие къде ще почивате? Ние искаме да е в България, но не сме реши дори и в кой курорт.
Просто нямам търпение да отидем някъде само двамата. Е..аси, от както мина сватбата, не сме излизали сами дори. Тази вечер вече мислим да го направим, дано само не излезе нещо. Имаме нужда да останем самиии
«
Последна редакция: юли 23, 2015, 10:00:45 от always_and_forever
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #484 -:
юли 23, 2015, 10:04:56 »
Добро утро.
Аз имах доста дълги и приятни дни. На селото на приятеля ми има събор за Илинден и всеки ден сме посрещали гости и сме ходили на гости. Снощи се прибрахме вкъщи вече и аз отново съм сама, търсеща своето призвание в творческите среди.
Преди 8 години на първата ни среща бях с една лилава къса рокличка, за която се сетих тези дни. Отидох до майка ми, рових лудо, за да я намеря....и си я намерих!!! И снощи го изненадах с вида ми, в който той се влюби!!!
А той каза, че сега ми стои по-добре от тогава хахахахах.
Тони
, луда глава си ти и това е хубаво качество - сега ще имаш това, което искаш и изискваш, а не каквото дойде.
Миме
, ако идете само двамата на море, ще искате ли да ходите на дискотеки и барове или ще предпочитате ресторанти и романтични разходки късно вечер - така избирай курорта!
Фани
, вземи от някоя позната на заем или направи импровизирани, за да видиш дали изобщо се заглежда по тях, пък после купувай.
Лек ден ви желая!!!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #485 -:
юли 23, 2015, 10:33:58 »
Добро ви утро или ден вече
Надич
, ако знаех че ви е събор и сте толкова гостоприемни и ние щяхме да дойдем
Колкото до ресторанта, ще се види после.. Знам, че като мине ще помня тези моменти и ще се надсмивам на себе си но.. сега е огън
Миме,
щом сте решили да сте само двамата, изберете романтичната страна и отидете или около Калиакра, или към Синеморец, Созопол (ако предпочитате да има много хора)..
Снощи ходихме да поръчаме костюма на Илиян.. Доста над нормалния според разбиранията ми бюджет ще излезе.. Цялата му визия ще струва 1500лв. (всъщност дано не е повече), но няма как.. Това ни хареса и на двамата, а ако щете вярвайте като облече сакото ми омекнаха колената.. ЧЕстно!!!
После си мислех, че ще е много изморен и няма да иска да хапваме навън, още по-малко пък да ходим на кино.. Понеже му е ужасно напрегната седмица на работа и се прибира смазан.. Но хапнахме и дори отидохме да гледаме Self/less.. Имах бая големи очаквания, а всъщност беше филм за гледане в домашна среда..
И такива работи за сега
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #486 -:
юли 23, 2015, 10:58:19 »
fanimira,
я се заглежда, я не. По-добре наистина вземи от някой назаем. Аз имам едно - светещо, сменящо картинки, с мелодии, с природни звуци и т.н. - никакъв ефект нямаше и така си и стои.
Активен
Feribotka
«
Отговор #487 -:
юли 23, 2015, 11:40:23 »
Тонииии
дишай спокойно, според мен няма да направят някоя велика простотия, още повече, че декораторката си знае работата по думите ти и едва ли ще им се даде също
Браво за костюма, нищо че е скъп, поне ще си го носи и после, не като нашите рокли
Миме
, ние бяхме по южното черноморие - Ахтопол, Синеморец и на Силистар на плаж - голяма красота и спокойствие, ако от това имате нужда
Друг по-семеен курорт, който мн го хвалят - Албена
Успех
Минионите ние си ги гледаме вкъщи традиционно, така че и този път така
Наде
, обожавам да ходя на събори, браво на вас
добре се е получило и с роклята, и аз тази година на годишнината бях с една синя, която носех когато се запознахме и се получи същият ефект
Активен
always_and_forever
«
Отговор #488 -:
юли 23, 2015, 12:42:40 »
Наде
, а той позна ли роклята или ти му каза коя е?
За морето - определено искаме почивка. Не лудница като на Златните и Слънчев бряг, по-скоро по-спокойно местенце, където да може да се разхождаме спокойно, да си релаксираме и да се обичаме, естествено!!!
Тони
, честито за костюма.
И при нас следващият филм, който искат да се организираме да гледаме е Self/less.
Фериботка
, и аз напоследък чета за Албена. Много го хвалят. Даже наши приятели ходиха миналата година и останаха доволни. Не знам защо аз винаги съм го свързвала с лудница и много хора.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #489 -:
юли 23, 2015, 13:04:38 »
Какъо бях казвала Албена си е приказ. Курорта в БГ, на който си заслужава да се иде. Ние ходим в Поморие заради калните процедури и черния пясък, но Албена си я тача от време оно, когато ходехме на лагер в Кранево и по плажната ивица през нудисткия плаж, айде в Албена. Много ни беше смешно как се разкарват дибидюс голи
Миме, според мен сменете 2-3 места, сега ви се е паднало да ходите, докато нямате опашки вижте колкото се може повече!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #490 -:
юли 23, 2015, 13:05:06 »
За мен най-доброто място на БГ черноморие е Балчик. Но аз имам сантимент към това място, 11 години подред ходихме там с нашите. Накрая на първото ми море с гадже - пак там отидох и винаги бих се връщала с удоволствие.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #491 -:
юли 23, 2015, 13:24:29 »
Наде
,
Фери
, хайде след време като в рекламата на Савекс да стане - на мацката с роклята от първата им среща я "бяха пипали детски ръчички"
. Хихи, пък на нашата първа среща аз бях с бригадирска униформа, та няма как да го изненадам. То рокли от преди 7- 8 години обличам, ама от преди 37 ми влизат само до врата
Аз също харесвам повече северното черноморие, някак не успяха да го пренаселят толкова. Иначе и там голяма простотия настава в сезона. Брат ми се върнаха от някаква конференция в Албена вчера, та разказва, че не само млади пияни има, ами стари баби и дядовци, насмукани от сутринта залитали по пясъците и коридорите на хотелите.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #492 -:
юли 23, 2015, 13:34:23 »
Здравейтеее!
Аз най-после намерих малко време и за форума.
Тони, то вероятно и другата жена едва ли ще може да отговори веднга какви са размерите на масите. Аз,ако тръгна да украсявам ресторант, в който не съм ходила, бих си взела една ролетка. Иначе доста неадекватно поведение от страна на това момче....би трябвало като мениджър да има правото да каже кое може да се премести, внесе и т.н. Добре че сте разрешили проблема! Лошото е,че те сега се учат на ваш гръб. Браво за костюма! Последно със сако в цвят марсала ли ще е?
Фани, да се похвалиш после с новата прическа
Искам и аз на фризьор....имам силна нужда от освежаване на косата, че е цъфнала и чакам да даде плод скоро!
За детските въртележки.....виж в темата на Ина. Тя е направила един много интересен проект, който е подходящ за възрастта на София. А вкъщи може да опиташ от подръчни материали да му направиш една въртележка, за да видиш дали ще се заглежда по нея.
Миме, едно време с нашите много ходехме на Черноморец и Созопол. Сега те ходят на къмпинг в Смокиня заедно с колеги на баща ми и техните семейства. Та Черноморец си го спомням като голяма скука, но с хубав плаж (Градина), а Созопол и до ден днешен ми е много любимо място - плаж на Градина, разходки в Стария град.... НЕзнайно защо и аз свързвам Албена с лудницата. А никога не съм ходила там. Тази година бяхме в Каварна, но обикаляхме из Балчик, Тюленово, Русалка, Дълбока и н.Калиакра. МАлко е скучно, в Каварна няма какво да се прави и разглежда, но Балчик е супер красиво място и е много по-оживен град.
Наде, какво се прави на този събор? Има ли някакви обичаи? Много мило, че е разпознал роклята. Аз на нашата първа среща бях с дънки и пуловер, понеже беше супер студено. А на най-първата среща, когато се запознахме, бях с една смешна тениска....още си я пазя.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Хехее, svekarva, много добра препратка направи!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #493 -:
юли 23, 2015, 13:36:16 »
И аз същото си помислих като Свекърва, за рекламата на пррепарата за пране, като прочетох историята ти,
Наде.
.
Моят мъж също има някакъв сантимент към панталона, с който бях обута, когато се запознахме.. Добре, че няма към потника, че в него не мога да се вмъкна никогаааааааа
Албена има най-благодатната плажна ивица по Черноморието
Много ходехме там на плаж. Но Силистар... О, Силистар
Там вече е романтично, докато препоръчвам на хора с деца Албена, то за влюбени младоженци препоръчвам Силистар и Синеморец
Нов отговор.. мятам се да чета
Активен
Alichka
«
Отговор #494 -:
юли 23, 2015, 14:23:34 »
Днес доста малко сте изписали и успях бързо да изчета
Аз имам голям сантимент към дрехи, ама ММ едва ли помни с какво съм била облечена на запознанството ни. Не беше и в абсолютно мой стил облеклото ми. Ние бяхме колеги, та той беше по униформа
За хората с фетишистки наклонности - чудесно! Аз честно не помня на първата ни среща с какво бях облечена. То въобще идеята да излезем не беше за любовна среща и затова и не съм обърнала много внимание. Сигурно съм се чудила пред гардероба 20 минути, а не 1 час
Фани, аз такива въртележки не ги приемам с идея за заспиване. Приемам ги като играчки. В началото детето няма друг начин, по който да се заиграе. Играта е да следи движението на предмета. Ние имахме въртележка и всяка вечер след къпането задължително я махахме - сигнал, че е време за нощен сън, а не за игра
За Албена - хубавото е, че курорта е на едни собственици. Не е като Сл. бряг или Зл. Пясъци - всеки хотел на различен. Албена е под една "шапка". В тази връзка не са сгъчкани хотелите, има паркове, градинки, простор между хотелите, дори данданията е събрана в един край. Няма на всеки ъгъл въртележки, сергии, кебапчийници с пушещи скари. Те си имат собствени градини и свинеферми, така че и храната може да се каже, че е с много добро качество. Лудницата е от румънците, които малко прекаляват с разхищението на храна и алкохол, но вече зависи и в кой хотел ще се паднат.
Имах още неща за казване, ама не помня
Активен
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35