Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:30:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 192821 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юли 20, 2015, 22:23:03 »

Не сме ходили там, та ще се радвам на мнения и съвети!  girl_wink Въпреки че още не е сигурно.  pardon
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: юли 21, 2015, 06:36:14 »

Добро утро! Днес моето малко голямо детенце става на цели 7 години! Как лети времето само! Моля, който знае как и има хубава снимка на почерпка да пусне, а аз ще почерпя като се видим на живо!  girl_wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #437 -: юли 21, 2015, 08:33:54 »

Добро утро... днес умирам за сън... Нещо жегите хич не му понасят на малкия и днес от сутринта от 5 е буден.... иии познайте тамън се примирих че няма да се спи и си направих кафе - сега спи като къпан girl_impossible lol Аз след кафето няма шанс да спя... шанс...

Фани честито на твоята кукла, да ти е жива и здрава и много щастливо детство smile give_rose kiss2

Относно почивките без децата - сега, не отричам че си има нужда понякога психически да си починеш и да се отмориш.. Но примерно аз си го представям 1-2 уикенда да го оставим на някоя баба, но голямата почивка за годината - сиреч 1 седмица някъде - да сме си с него... Затова сме семейство все пак smile

Този месец гледам само 30 страници сме изписали, май всички сме кой при децата, кой по почивки или дори просто всички прекарваме повече време навън отколкото пред компютъра - това е хубаво де smile

Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юли 21, 2015, 08:48:57 »

Добро утро!
Фани, да ти е жива и здрава каката!
Пускам почерпка от твое име, дано да ти допадне идеята ми.

Честно казано, моите родители не са си позволявали много почивки през годините. А когато са ходели някъде, винаги съм била с тях. Даже сега планираме да отидем заедно на къмпинг началото на септември. От години не сме почивали заедно. smile
Предполагам, че някой ден и аз ще искам да оставя хлапето/ хлапетата за уикенд- два и да забегнем някъде само двамата с ММ. Но определено за някоя дълга почивка и особено,ако е единствената за годината, бих ги взела с нас. Ама ще видим след години какво ще мисля по въпроса biggrin

« Последна редакция: юли 21, 2015, 09:24:09 от nansita » Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юли 21, 2015, 09:22:17 »

Добро утро и от мен!
Фани, да ти е жива и здрава рожденичката и много да ви радва! smile
По почивки нашите винаги са ме взимали, когато се роди брат ми понеже разликата ни е 9 години, ходихме навсякъде четиримата. Дори и сега продължаваме да си ходим заедно насам натам. Аз също съм за редуването, един ден живот и здраве, когато имаме дете, предполагам, че ще искам да е с нас. Но дай Боже да ни се случи, тогава ще го мислим smile
Днес ще ходим да гледаме филма Миньоните  blush И ние като децата, но просто толкова много ги харесвам и покрай мен и всички останали, та няма как да го изпуснем biggrin
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юли 21, 2015, 09:25:39 »

Sisku, ние ходихме да ги гледаме скоро. Нещо не останах много очарована. Може би бях с много големи очаквания.
Активен
Sisku
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юли 21, 2015, 09:31:26 »

nansita, знаеш ли ,че не си първата от която го чувам. И съм се настроила да не очаквам много, все пак е детско филмче, но пък дано е забавно.
Ние още си чакаме също снимките  и видеото от сватбата. Пише на договора 30 дни, но онзи ден и звънях на фотографката и каза, че още оправя сватба от 06.06. Дано станат по - скоро...
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: юли 21, 2015, 09:53:14 »

Здравейте момичета smile

Фани честит ви празник! Да ви е жива и здрава принцесата. Да бъде винаги усмихнато и  игриво дете..

Ние с моите родители сме ходили веднъж на  море, но те после се разведоха. Живота ни завъртя и нямахме възможности за почивки.. Като дете съм ходила 2-3 пъти на море и още толкова на лагер, но не съжалявам. Сега ми е по интересно, защото сега си спомням, а като дете почти нищо не помня..

Обичам анимациите и детските филми, но Миньоните въобще не ме привличат. Много ми хареса последната екранизация на Пепеляшка.

От много време искам да си купя нов лаптоп, но съм в голяма дилема каква марка да взема.. Вие какви марки лаптопи ползвате.?

Хубав ден на всички smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юли 21, 2015, 09:58:22 »

Djosi, ние имаме 2 лаптопа на Toshiba вкъщи. На моя му се прецака нещо и сега няма звук. Има някакъв хардуерен проблем. Но и двата са на по над 5г вече и е нормално. На ММ има проблем с батерията.
Съветвам те да избереш добра конфигурация - хард, памет, процесор и т.н.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #444 -: юли 21, 2015, 09:59:37 »

Миньоните и ние го гледахме - не беше лош, но не беше и нещо особено ...

За лаптопите - аз преди бях на Dell  и бях много доволна, сега сме на Lenovo и също нямам никакви оплаквания, но все пак зависи за какво ще го ползваш...
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юли 21, 2015, 10:30:21 »

Аз ползвам лаптоп на HP - беше за около 700лв, когато го взехме. Като характеристики за тази цена става, но екранът му е кофти - ако е по-светло, абсурд да видиш нещо, каквито и настройки да му правиш. А и цветовете му не са съвсем ок, но пък останалите неща са му добре.
Активен
Sisku
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: юли 21, 2015, 10:32:41 »

Моят е ASER и съм доволна за сега, но е само на година и половина. Иначе и на баща ми и на брат ми  е същата марка и си го ползват вече доста години. От време на време пускат промоции за добри пари - добри конфигурации, но аз като не разбирам и винаги се съветвам с някой, който е наясно smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: юли 21, 2015, 11:44:41 »

Благодаря ви за хубавите пожелания и на Нанси за приказната почерпка. Звъня да ги питам дали са намерили торта на лагера и майка отговаря развълнувано: "Ооо, да,намерихме с Барби и мъжа на Барби е!" Нещо като " бащата на дъщеря ми"! Много се котирау мас когато нещо съм му ядосана на мъжо!
Лаптопа ни е Дел, вече от 5-6 години ни е, много сме доволни. Е, вече батерията не му държи, но вече е нормално.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юли 21, 2015, 11:48:56 »

Предишният ми беше Acer и съм много доволна. Изкара ми 3 години и половина, но аз съм си виновна да ме работи защото го прегрях. Иначе  беше пушка.. Сега  съм се  хванала за  едина Toshiba, но нещо новите конфигурации, които имат повече памет не са сполучливи. По бавни са при зареждане на програми и  т.н. Ами на мен ми трябва за всичко, за програми, за игри, за  музика.

Да ви се похваля купих си машина за правене на  кайма и суджуци. И сега пържя кюфтенца.. Тук при нас 1кг кайма от св.  месо или телешко струва над 10€, а да си купиш хубаво месо е от 4-6€.. Правили сме кайма от вратни пържоли lol
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #449 -: юли 21, 2015, 12:01:50 »

Ха добър ви ден и от мен  give_rose

Фани, да ти е жива и здрава принцесата  heart
Ние като деца задължително ходихме навсякъде с нашите когато става въпрос за почивка, но иначе основно при бабите сме седели докато започнем училище и ни е било прекрасно smile Иначе дай Боже някое и друго  мишле да имаме и аз не си представям да ходя на почивка без него, но ще видим до тогава какви ще ги пея Wink
По въпросът за лаптопите - аз до скоро бях с ейсър, много съм доволна, само след около 5 год нещо екранът му изгоря, но за 100 лв го ремонтираха и сега си е супер, подарих го на тати да си гледа спортните новини...е само батерията вече е заминала, ама има още живот в нея а и тй предимно вкъщи си го ползва. Иначе аз много набързо като се прецака моя си взех една тошиба защото беше 5 (!) дена преди да си предам дипломната и ми беше мнооооого спешен, а ММ неговия постоянно го ползва и от него съм доволна, въпреки че като параметри не е нищо особено Wink Аз като представител на ИТ индустрията ще де посъветвам да не се влияеш много от марката, защото всичко се прави в Китай и е все тая...определи си бюджет и си намери възможно най-добрите характеристики за тази цена smile И още един съвет - вземете си термопаста и капнете малко, че фабричните изветряват и от това прегряват по-старите лаптопи Wink И новият уиндоус 8 е много по-лек и зарежда всичко по-бързо smile

Ние кайма не купуваме - меляме си месо само така че браво за инвестицията хихи  heart
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: