Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 15:30:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 192851 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #390 -:
юли 17, 2015, 12:13:27 »
Брей, много слънчев и топъл петъчен ден
Да му се приходи на човек по любов... Ама вкъщи!
Ще чакам милото от работа и после да замислим приятна почивка.
Утре пак го няма
Уж бяхме замислили да ходим на голяма извънградска разходка, обаче магарето за работа си го търсят. Омръзна ми, ама вече спрях даже да се ядосвам. Гледам по-спокойно да приема нещата.
https://nld.mvr.bg/nld2/nWeb2.nsf/fVerification
Миме, ето сайта! Тук пак пише, че документите се получават на датата, но аз си бях взела и личната карта и шоф. книжка преди това без проблеми.
Фани, значи и свекърва ти, и ти не сте спазили традицията с имената, така ли? Имаше една поредица за Ванга. Та там обясняваха как тя е държала на това да се кръщават децата с име, с което са си дошли. Обясняваше се за предначертания път, за промяната на събитията и тн. Беше интересно да се чуе. Аз се радвах, че раждам в сезон без много празници, че да не съм ограничена в избора
Спорен ден на всички
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #391 -:
юли 17, 2015, 12:19:07 »
Здравейте момичета
Тони аз ви написах това, което искаха на мен. Честно казано това е голяма глупост, която са измислили. За другите като квартиранти или от друг град ок, ама за тези които са сключили брак не трябва да е така.
Миши искам да отида на почивка някъде където няма хора, няма коли, няма телевизори и всякакви дразнители.. Напълно сама, имам нужда от пълно спокойствие..
Иначе ние планираме да идеме на Сардения, може би октомври.. Има вероятност декември да ходиме в южна Италия да помогнеме на шефа на мм да си събере маслините, но още не е сигурно нищо.
По между другото изследванията са ми 6
няма нищо което да не е в граница.. И хормона на щитовидната е добре, така че почваме да правим бебе евентуално, ако мм спре да играе игри на компа
След малко трябва да ида на работа, а въобще не ми се става.. Хубав ден
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #392 -:
юли 17, 2015, 15:47:47 »
Миши
, кое не ти харесва в Турския? Кухнята им е невероятна, не мирише като в останалите турски ресторанти в България.. Едната част на ресторанта е с леко помпозен интериор като от 1001 нощ, но в другата част, където е шоу-кукинг е супер според мен
Наистина е въпрос на вкус де
Джоси,
много се радвам, че изследванията са добри.. Дано скоро се случи и бебето, но по-важното е че си здрава... Болката в главата премина ли?
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #393 -:
юли 17, 2015, 15:49:25 »
Цитат на: djosi в юли 17, 2015, 12:19:07
... така че почваме да правим бебе евентуално, ако мм спре да играе игри на компа
И нашто го правим он-лайн
:D
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #394 -:
юли 17, 2015, 17:27:54 »
Ох, здравейте и от мен отново! Докато наваксам с четенето и то минали 2 дни от завръщането ни от Рим. Беше толкова хубаво о в същото време ужаснооо горещо, но свърши много бързо.
djosi, радвам се, че всичко с изследванията е наред. Беше ли урочасана наистина или е било просто неразположение?
Ние за наше бебе само говорим, но не сме достигнали до едно мнение, започваме ли да пробваме или не.
Фани , честит Байрям и от мен!
Моята лична карта си я смених за 3 дни, заради заминаването ни за Италия. Искам да ви кажа, че изглеждам покъртително, не знам дали е от това, че снимката е черно - бяла или просто си изглеждам така
Подписът този път успях да си го докарам по нормален, че на предната ми беше един едва забележим.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #395 -:
юли 17, 2015, 19:48:24 »
Ние сме с модата, с компютър ще правим децата
Сутринта даже се разсърдих на мм, че не иска да ме гушне заради тъпите му игри. После нито готвих, нито говорих с него
И като отидох на работа ми звъни сто пъти, ще му дойде акъла
Ние искаме да сменим квартирата с по голяма, защото сега ни е малко тясно, а и в момента съм на работа до октомври, честно казано не следя овулации и т.н. Та когато стане ще ви информирам..
Ако искате вярвайте, днес накарах вуйна да ми бае и сега се чувствам добре.. Каза ми, че ще трябва да ми бае пак.. Докато ми баеше направо почна да заспива, за първи път ми се случва да видя това.. Беше много интересно.. Ще видим как ще съм тези дни.. Радвам се,че изследванията са ми добри ( въобще не го очаквах ) и сега съм доста по спокойна..
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #396 -:
юли 18, 2015, 08:28:46 »
Добро утро
Днес и утре ще имаме куп задачки ча вършене... Илиян е на работа до обяд до 2 де.. , което доста ще ни забави.. Чакам нашите да дойдат ще избираме костюм за баща ми и Илиян.. И обувки за четирима ни... Да видим дали ще имаме успех.. Трябва да купим и подаръка за рожденика... Имам за чистене, но в тая жега? През нощта към 5-6 пуснах климатика в другата стая, защото се варях в собствен сос
Илиян го е спрял, когато е излизал, но аз сега със ставането го пусках пак.. Не издържам на тая жега
Някоя от вас ще посетили събора в Рожен... Толкова ми е мъчно, че няма да можем да отидем... За мен това е толкова скъп спомен.. От 5-годишна не съм спирала да ходя, играех народни танци и участвах в група по пеене на народни песни.. Не сме пропускали Рожен и Копривщица.. Когато видях, че след пауза подновяват Роженския събор направо
Но, това е единствената събота, която е "свободна" и Илиян може да си вземе дежурството и...
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #397 -:
юли 18, 2015, 10:33:04 »
Добро и от нас! Гледах събора по ТВ, уникално! Изпълни ми се душата. И за няколко фолк диви гледах - пеят заедно "Лале ли си". Чудя се дали и на живо им се получава?! Иначе на запис доста добре звучат . Май бяха Анелия, Десислава, Емилия, Галена, Преслава и Цветелина Янева. Голяма жега верно - къде ще се дянаме днес не знам! А мойто дете щяло да си пази паричките събрани от Байрама да почерпи на лагера за рожденния си ден, на 21ви е. Не сме я карали, но щом иска, няма да я спираме!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #398 -:
юли 18, 2015, 12:05:42 »
Охх за събора не ми говорете, ревах 13 пъти докато гледам клипчетата. Мисля в скоро бъдеще да си организираме престоя в БГ около него. Зарекох се да отида, много ми се ходи.
Което ми напомня, че в тоя пуст, равен и далечен от Родопите Шумен не мога двама гайдари да намеря. Искаме малко да посвирят на сватбата, защото много са ни залипсвали гайдите. Ама... няма.
Иначе... Мимето днеска е булка
Аз съм на рожден ден на мойта приятелка днеска, стискайте палци да не завали, че ще правим градинско парти.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #399 -:
юли 18, 2015, 12:38:03 »
Гледах клипчета и цялата настръхнах при звука на гайдите. Действа ми толкова силно и емоционално, че като се сетя и отново пробягват тръпки по тялото ми. И точно заради това за щастие и на сватбата имахме един гайдар, с един от любимите ми народни инструменти.
Иначе ние днес се занимаваме със секции, след сватбата си поръчахме една, която пристигна и сега трябва да търсим кой да ни я сглоби. От магазина ни казаха някаква невероятна сума за монтаж, почти колкото половината стойност на секцията и се отказахме.
Жегата тук е ужасна, стоим си на климатик вкъщи, но пък българската горещина пасти да яде пред римската
Активен
Alichka
«
Отговор #400 -:
юли 18, 2015, 13:34:28 »
Да, и мен ме е пернало слънцето, ама така ми е най-добре
Нямам намерение нито да чистя, нито да готвя - само хобита.
Ще ме уморите с вашите он-лайн версии на бебеправене
И ММ се беше емнал с една игра. Побъркваше ме със звука на скърцащи гуми и форсиране на двигатели
Ако сложеше слушалки, звукът ставаше още по-изкривен и дразнещ. За щастие спря да играе, заради изпитите. Сега даже не се и сеща да се върне към заниманието.
Аз не искам и да гледам подробно за Рожен
Милото ми и той беше нещастен. Малката е още много малка, за да я помъкнем по такива места. Идеята да търча само след нея между хората и да спим на палатка с дребната ми е повече от далечна. Нямаме и желание да я оставяме на някого, а ние да отидем сами. Ами смотани сме
Наши близки са там и само по телефона разбрах що за чудо е!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #401 -:
юли 19, 2015, 00:13:18 »
ЮХУУУУ и аз отново тук. Жегата си е голяма и тук. Климатика на работното място е на макс , но около мен никак не се усеща. За капак имаме и сватба...та жегата някак се усилва.
За Рожен - много криво ми стана, но докато съм в тази сфера шанса да отида някъде през лятото е нищожен
Аз също танцувах до скоро и танците и българската музика ми липсват много. И пак стигам до липсата на свободно време. Ще видим до кога ще е така. Но както се казва " кой за каквото е учил
" . Така че и да се оплаквам - файда.
Като Ви чета какви компютъргайсти си имате вкъщи лееекичко се успокоих. Ако не караме колело след работа или в почивния ден, то значи задължително се играе на телефона на някакви снайперисти. За да излезне от ситуация вика : " я ела да те гушна малко и да убием някой друг ". Сцената е следната- легнал си е той и все едно ме души, докато си играе на телефона и стреля хората по улицата
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #402 -:
юли 19, 2015, 06:13:49 »
Добро утрооо! Прекрасно е да те събужда беззъба усмивка с трапчинки, па макар и в 5:39! А моя мъж никак не обича да играе, на работа му стигало, че е постоянно на компа, вкъщи само новинарските сайтове чете! Ще му купувам кресло за годишнината -8ма поред. Тъкмо това си говорихме със една от най-старите ми приятелки от форума - бяхме девойки, на по 25, млади зелени, сега на по 30 и сто, с по 2 деца и доволно количество бели коси, но пак сме си хубави! Пак някой ме вика!
Активен
Alichka
«
Отговор #403 -:
юли 19, 2015, 12:24:15 »
Е, чак такъв фен на компютърните истории ММ не е. Даже може да се каже, че последните години поизостанахме в тази тематика. Приоритетите се промениха, а оттам и харчовете, и свободното време. След работа ММ предпочита да излезем дали пред блока, дали на разходка, но сме навън. Това ми е най-любимо - няма зима, няма лято!
Може да се каже, че най-обичам вечерните разходки, когато сме на море.
При мен е друго - аз съм на моменти. В 90% от случаите не вися пред компютъра. Може да е пуснат, но не стоя пред него - надничам
Намразих го това висене от последната ми работа. Предишните ми задължения са били отчасти пред монитора, отчасти в движение. Тази работа ме убива с постоянното седене.
Да не говорим, че и светлината в офиса е една...
Фани, ти пък - все едно каза, че сте по над 80! 30-те си имат своя чар. Може би това са годините на най-красивата женственост. Хем жената е все още млада, хем има вече един малко по-улегнал поглед, мисленето се предполага, че няма да е инфантилно. Хехе, нали знаете за магариците. Като родят и се успокояват. Иначе са едни диви, диви
Отивам да се забавлявам с четенето на един закон
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #404 -:
юли 20, 2015, 07:32:17 »
Добро утро
Рожденият ден мина супер весело.. Бяхме в The Corner, цялата тереса беше за нас.. Към 30 човека.. Различни хора, нови запознанства и връзки.. Супер беше
Подаръците ни много се харесаха на рожденика, особено самолетчето, като ние в крайна сметка намерихме Troika - Airbus
Имаше едни бразилци, които постоянно нареждаха Дилма Русев и пускаха всевъзможни шеги по неин адрес хаха
А бе хубаво си беше..
Вчера, обаче цял ден не сме излизали от вкъщи.. Климатикът пуснат на 23 градуса и не смеехме да помръднем.. Егати жегата
Нямам търпение за разказ от сватбата на Мимето
Прекрасна седмица на всички
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28