Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 15:33:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 192857 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #390 -: юли 17, 2015, 12:13:27 »

Брей, много слънчев и топъл петъчен ден heart Да му се приходи на човек по любов... Ама вкъщи! Wink Ще чакам милото от работа и после да замислим приятна почивка.
Утре пак го няма sad Уж бяхме замислили да ходим на голяма извънградска разходка, обаче магарето за работа си го търсят. Омръзна ми, ама вече спрях даже да се ядосвам. Гледам по-спокойно да приема нещата.

https://nld.mvr.bg/nld2/nWeb2.nsf/fVerification
Миме, ето сайта! Тук пак пише, че документите се получават на датата, но аз си бях взела и личната карта и шоф. книжка преди това без проблеми.
Фани, значи и свекърва ти, и ти не сте спазили традицията с имената, така ли? Имаше една поредица за Ванга. Та там обясняваха как тя е държала на това да се кръщават децата с име, с което са си дошли. Обясняваше се за предначертания път, за промяната на събитията и тн. Беше интересно да се чуе. Аз се радвах, че раждам в сезон без много празници, че да не съм ограничена в избора blush
Спорен ден на всички Flower
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: юли 17, 2015, 12:19:07 »

Здравейте момичета smile

Тони аз ви написах това, което искаха на мен. Честно казано това е голяма глупост,  която са измислили. За другите като квартиранти или от друг град ок, ама за тези които са сключили брак не трябва да е така.

Миши искам да отида на почивка някъде където няма хора, няма коли, няма телевизори и всякакви дразнители.. Напълно сама, имам нужда от пълно спокойствие..
Иначе ние планираме да идеме на Сардения,  може би октомври.. Има вероятност декември да ходиме в южна Италия да помогнеме на шефа на  мм да си събере маслините, но още не е сигурно нищо.

По между другото изследванията са ми 6  yahoo няма нищо което да не е в граница.. И хормона на щитовидната е  добре, така че почваме да правим бебе евентуално, ако мм спре да играе игри  на компа  beating
След малко трябва да  ида на работа, а въобще не ми се  става.. Хубав ден  give_rose
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юли 17, 2015, 15:47:47 »

Миши, кое не ти харесва в Турския? Кухнята им е невероятна, не мирише като в останалите турски ресторанти в България.. Едната част на ресторанта е с леко помпозен интериор като от 1001 нощ, но в другата част, където е шоу-кукинг е супер според мен smile Наистина е въпрос на вкус де  Wink

Джоси, много се радвам, че изследванията са добри.. Дано скоро се случи и бебето, но по-важното е че си здрава... Болката в главата премина ли?  give_rose
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: юли 17, 2015, 15:49:25 »

... така че почваме да правим бебе евентуално, ако мм спре да играе игри  на компа  beating
И нашто го правим он-лайн biggrin:D
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юли 17, 2015, 17:27:54 »

Ох, здравейте и от мен отново! Докато наваксам с четенето и то минали 2 дни от завръщането ни от Рим. Беше толкова  хубаво о в същото време ужаснооо горещо, но свърши много бързо.  cray
djosi, радвам се, че всичко с изследванията е наред. Беше ли урочасана наистина или е било просто неразположение?
 Ние за наше бебе само говорим, но не сме достигнали до едно мнение, започваме ли да пробваме или не. pardon
Фани , честит Байрям и от мен! smile
Моята лична карта си я смених за 3 дни, заради заминаването ни за Италия. Искам да ви кажа, че изглеждам покъртително, не знам дали е от това, че снимката е черно - бяла или просто си изглеждам така biggrin Подписът този път успях да си го докарам по нормален, че на предната ми беше един едва забележим.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: юли 17, 2015, 19:48:24 »

Ние сме с модата,  с компютър ще правим децата lol Сутринта даже се разсърдих на мм, че не  иска да ме гушне заради тъпите му игри. После нито готвих, нито говорих с него lol И като отидох на работа ми звъни сто пъти, ще му дойде акъла lol
Ние искаме да сменим квартирата с по голяма, защото сега ни е малко тясно, а и в момента съм на  работа до октомври, честно казано не следя овулации и т.н. Та когато стане ще ви информирам..
Ако  искате вярвайте, днес накарах вуйна да  ми бае и сега се чувствам добре.. Каза ми, че ще трябва да  ми бае пак.. Докато ми баеше направо почна да заспива, за  първи път ми се случва да видя това.. Беше много интересно.. Ще видим как ще съм тези дни.. Радвам се,че изследванията са ми добри ( въобще не го очаквах ) и сега съм доста по спокойна..
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: юли 18, 2015, 08:28:46 »

Добро утро smile Днес и утре ще имаме куп задачки ча вършене... Илиян е на работа до обяд до 2 де.. , което доста ще ни забави.. Чакам нашите да дойдат ще избираме костюм за баща ми и Илиян.. И обувки за четирима ни... Да видим дали ще имаме успех.. Трябва да купим и подаръка за рожденика... Имам за чистене, но в тая жега? През нощта към 5-6 пуснах климатика в другата стая, защото се варях в собствен сос  crazy Илиян го е спрял, когато е излизал, но аз сега със ставането го пусках пак.. Не издържам на тая жега  huhhuh.gif

Някоя от вас ще посетили събора в Рожен... Толкова ми е мъчно, че няма да можем да отидем... За мен това е толкова скъп спомен.. От 5-годишна не съм спирала да ходя, играех народни танци и участвах в група по пеене на народни песни.. Не сме пропускали Рожен и Копривщица.. Когато видях, че след пауза подновяват Роженския събор направо  yahoo Но, това е единствената събота, която е "свободна" и Илиян може да си вземе дежурството и...  cray
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юли 18, 2015, 10:33:04 »

Добро и от нас! Гледах събора по ТВ, уникално! Изпълни ми се душата. И за няколко фолк диви гледах - пеят заедно "Лале ли си". Чудя се дали и на живо им се получава?! Иначе на запис доста добре звучат . Май бяха Анелия, Десислава, Емилия, Галена, Преслава и Цветелина Янева.  Голяма жега верно - къде ще се дянаме днес не знам! А мойто дете щяло да си пази паричките събрани от Байрама да почерпи на лагера за рожденния си ден, на 21ви е. Не сме я карали, но щом иска, няма да я спираме!  good
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: юли 18, 2015, 12:05:42 »

Охх за събора не ми говорете, ревах 13 пъти докато гледам клипчетата. Мисля в скоро бъдеще да си организираме престоя в БГ около него. Зарекох се да отида, много ми се ходи.
Което ми напомня, че в тоя пуст, равен и далечен от Родопите Шумен не мога двама гайдари да намеря. Искаме малко да посвирят на сватбата, защото много са ни залипсвали гайдите. Ама... няма.

Иначе... Мимето днеска е булка  Love girl weddingday

Аз съм на рожден ден на мойта приятелка днеска, стискайте палци да не завали, че ще правим градинско парти.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: юли 18, 2015, 12:38:03 »

Гледах клипчета и цялата настръхнах при звука на гайдите. Действа ми толкова силно и емоционално, че като се сетя и отново пробягват тръпки по тялото ми. И точно заради това за щастие и на сватбата имахме един гайдар, с един от любимите ми народни инструменти.  heart
Иначе ние днес се занимаваме със секции, след сватбата си поръчахме една, която пристигна и сега трябва да търсим кой да ни я сглоби. От магазина ни казаха някаква невероятна сума за монтаж, почти колкото половината стойност на секцията и се отказахме. smile
Жегата тук е ужасна, стоим си на климатик вкъщи, но пък българската горещина пасти да яде пред римската biggrin
Активен
Alichka

« Отговор #400 -: юли 18, 2015, 13:34:28 »

Да, и мен ме е пернало слънцето, ама така ми е най-добре danceg Нямам намерение нито да чистя, нито да готвя - само хобита.
Ще ме уморите с вашите он-лайн версии на бебеправене lol И ММ се беше емнал с една игра. Побъркваше ме със звука на скърцащи гуми и форсиране на двигатели crazy Ако сложеше слушалки, звукът ставаше още по-изкривен и дразнещ. За щастие спря да играе, заради изпитите. Сега даже не се и сеща да се върне към заниманието.
Аз не искам и да гледам подробно за Рожен sad Милото ми и той беше нещастен. Малката е още много малка, за да я помъкнем по такива места. Идеята да търча само след нея между хората и да спим на палатка с дребната ми е повече от далечна. Нямаме и желание да я оставяме на някого, а ние да отидем сами. Ами смотани сме pardon Наши близки са там и само по телефона разбрах що за чудо е!
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #401 -: юли 19, 2015, 00:13:18 »

ЮХУУУУ и аз отново тук. Жегата си е голяма и тук. Климатика на работното място е на макс , но около мен никак не се усеща. За капак имаме и сватба...та жегата някак се усилва.
За Рожен - много криво ми стана, но докато съм в тази сфера шанса да отида някъде през лятото е нищожен sad Аз също танцувах до скоро и танците и българската музика ми липсват много. И пак стигам до липсата на свободно време. Ще видим до кога ще е така. Но както се казва " кой за каквото е учил Wink " . Така че и да се оплаквам - файда.  blush
Като Ви чета какви компютъргайсти си имате вкъщи лееекичко се успокоих. Ако не караме колело след работа или в почивния ден, то значи задължително се играе на телефона на някакви снайперисти. За да излезне от ситуация вика : " я ела да те гушна малко и да убием някой друг ". Сцената е следната- легнал си е той и все едно ме души, докато си играе на телефона и стреля хората по улицата  crazy crazy crazy
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: юли 19, 2015, 06:13:49 »

Добро утрооо! Прекрасно е да те събужда беззъба усмивка с трапчинки, па макар и в 5:39! А моя мъж никак не обича да играе, на работа му стигало, че е постоянно на компа, вкъщи само новинарските сайтове чете! Ще му купувам кресло за годишнината -8ма поред. Тъкмо това си говорихме със една от най-старите ми приятелки от форума - бяхме девойки, на по 25, млади зелени, сега на по 30 и сто, с по 2 деца и доволно количество бели коси, но пак сме си хубави! Пак някой ме вика!
Активен
Alichka

« Отговор #403 -: юли 19, 2015, 12:24:15 »

Е, чак такъв фен на компютърните истории ММ не е. Даже може да се каже, че последните години поизостанахме в тази тематика. Приоритетите се промениха, а оттам и харчовете, и свободното време. След работа ММ предпочита да излезем дали пред блока, дали на разходка, но сме навън. Това ми е най-любимо - няма зима, няма лято! danceg Може да се каже, че най-обичам вечерните разходки, когато сме на море.
При мен е друго - аз съм на моменти. В 90% от случаите не вися пред компютъра. Може да е пуснат, но не стоя пред него - надничам Hide Намразих го това висене от последната ми работа. Предишните ми задължения са били отчасти пред монитора, отчасти в движение. Тази работа ме убива с постоянното седене. pardon Да не говорим, че и светлината в офиса е една...
Фани, ти пък - все едно каза, че сте по над 80! 30-те си имат своя чар. Може би това са годините на най-красивата женственост. Хем жената е все още млада, хем има вече един малко по-улегнал поглед, мисленето се предполага, че няма да е инфантилно. Хехе, нали знаете за магариците. Като родят и се успокояват. Иначе са едни диви, диви tease
Отивам да се забавлявам с четенето на един закон crazy
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юли 20, 2015, 07:32:17 »

Добро утро smile

Рожденият ден мина супер весело.. Бяхме в The Corner, цялата тереса беше за нас.. Към 30 човека.. Различни хора, нови запознанства и връзки.. Супер беше smile Подаръците ни много се харесаха на рожденика, особено самолетчето, като ние в крайна сметка намерихме Troika - Airbus  pardon Имаше едни бразилци, които постоянно нареждаха Дилма Русев и пускаха всевъзможни шеги по неин адрес хаха smile А бе хубаво си беше..

Вчера, обаче цял ден не сме излизали от вкъщи.. Климатикът пуснат на 23 градуса и не смеехме да помръднем.. Егати жегата  angry

Нямам търпение за разказ от сватбата на Мимето smile

Прекрасна седмица на всички smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: