Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 19:26:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 192959 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юли 13, 2015, 16:16:22 »

За сега Криско и Маги Халваджиян. Не съм впечатлена, по-скоро обратното  nea

Тони, препоръчвам ти Декатлон има и модели и размери. Аз съм много сложна откъм размер и си намерих перфектен, даже не можех да повярвам, че имат такъв. Сигурно и в braclinik щях да си харесам, ама не ми се даваха толкова пари, а така си взех два, че имат и намаления в Декатлон.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юли 13, 2015, 21:30:03 »

Аз май чух и за Михаела Филева! А пък Криско най- го уважавам от гилдията им, е може би след Румънеца и Енчев, те са стара любов - ръжда не фащат! Айде лека от мен!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юли 14, 2015, 07:45:27 »

Добро утро!

Аз вчера не успях да се доредя до Месечната. Цял ден бях напред-назад. Свърших доста работа.
В събота ни беше фото сесията и моминското и ергенско парти. Изкарахме си супер.  pardon

Освен, че не можем да спим като хората с Влади, останахме много учудени, че навън вали. Не го очаквах. Тези дни го даваха доста топло.  beating

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юли 14, 2015, 09:15:00 »

Добро утро и от мен Wink

Днес съм ранобудна в 5:30 бях станала... Имам чувството, че вече е минал работния ден, а за някои колеги едва сега започва... Не й е лесно на колежката.. Да разпредели работата от 10 сладкарници на 30 човека.. и куп глупости... но съм бързак.. Готова съм и всички се чудят как може толкова бързо  Girl_hide Yes

Мрачно го даваха за днес и утре до обяд.. После пак пек и жега  good
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 14, 2015, 09:47:23 »

Добро утро, аз па спах като пън. дъждът ми бе приятен сутринта, но сега не ми е, че ме демотивира.
вечер е прекрасно в градинките из центъра на София, хората не са твърде много, явно половината ги няма.

Снимката ми за днес smile

https://www.facebook.com/ChrisBurkardPhotography/photos/a.159179740781744.32998.157927360906982/1008651852501191/?type=1
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 14, 2015, 10:34:18 »

Еми, харесва ми снимката ти, както всеки път...

Не знам дали ви разказах, че на сватбата (тази, след която аз полудях) Илиян се срещна с негов приятел съвсем случайно.. Той е гадже на приятелка на булката.. Светът е много малък... Та, този човек е 29-годишен милионер, адски умен.. Има няколко фирми, негов софтуер се използва от авиокомпаниите, за да следят за грешки в системите на самолетите по време на полети.. Преподава в университет в Германия и куп други неща.. Просто е като енциклопедия.. Та, той пътува постоянно и винаги, когато успява да се прибере в България, се разминаваха с Илиян.. И не го познавах лично, запознахме се онзи ден, паснахме си, смяхме се.. Те изкараха цялата сватба на терасата  pardon Той ни покани на рожден ден в събота и мисля да му вземем някоя хубава писалка/химикалка + https://www.office1.bg/TROIKA+%D0%9E%D0%A0%D0%93%D0%90%D0%9D%D0%90%D0%99%D0%97%D0%95%D0%A0+STOP+OVER-c3578-a6538100007/ Как ви се струва.. Той сигурно си има всичко, но..  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #336 -: юли 14, 2015, 11:22:17 »

alexandrova_90, има ли някакво хоби приятелят? Такъв тип мъже винаги имат колекционерски интереси - вина, монети, часовници, картини...Виждам, че писалката е 81лв., което съвсем не е малка сума и може да измислим нещо, ако ни насочиш. За какво говорихте, какви спомени има от БГ, ей такива неща могат да дадат идея.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 14, 2015, 11:33:03 »

Свекърва, той колекционира часовници, но от 10к долара хаха Онзи ден беше с мечтата (за часовник) на Илиян, който струва 19900евро..  cray  pardon Иначе, обича да пие бира, кара колело, пътешества из непознати земи.. 4 дена в седмицата се намира някъде извън дома.. Колекционира самолетчета... Мислех и за 3Д пъзел самолет, но най-вероятно си има  huhhuh.gif Чудех се и за http://vip.oferta.bg/offer/189
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 14, 2015, 11:53:15 »

Здравейте,

Аз дори не знаех, че има такива часовници  pleasantry  Според мен, това че той има пари, не значи, че трябва да му подарявате скъп подарък (просто за мен 129лв са страшно много пари за някой, който съм виждала веднъж, пък какъвто ще да е на мъжа ми). Подарете му домашна ракия или нещо домашно сготвено или туршия. Шефката ми нали все пътува и тези нещо много ги оценява. Каквото и занеса от село си умира от кеф.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 14, 2015, 12:26:21 »

Той е близък приятел на Илиян, аз съм го виждала веднъж.. Те си се виждаха, просто аз бях извън линия хаха Все съм заета  crazy Не му купуваме скъп подарък, защото има много пари?! Просто според мен подарък на мъж се избира доста трудно, още повече на мъж, който си има всичко.. 150лв е резонно за подаръци, които правим ние.. Не ходим на рождени дни на далечни приятели.. Те не ни и канят  funnytooth Такова понятие като малко приятели, няма според мен..  pardon
Активен
svekarva

« Отговор #340 -: юли 14, 2015, 13:02:42 »

Сега последен въпрос, понеже споделям мнението на Панди за нещо с български произход. Какво е отношението му към вината? Имаме страхотни български вина с цени от 5 до 500лв. На бира не се сравняваме с германците /машината е внос от Германия/, но на вино сме добри Wink  Wink
Идва ми на ума да му поръчате по негова снимка някакъв шарж със самолет, колело и бира. Flutter[/b от форума все ще измисли нещо в този дух за специален, личен подарък.
По принцип германците /понеже все пак живее и работи там/ ценят ръчно изработените неща. Върти ми се в главата и поръчка торта във вид на самолет smile.
Може и гайда да му подарите, със самоучител.
Хехе, още нещо е важно да зная - семеен ли е и от каква националност му е половинката?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 14, 2015, 13:07:09 »

Аз също си мислех за торта Самолет, имаме много готина такава, но... Илиян мисли, че няма да е ок  huhhuh.gif
Машината видях, че е внос от Германия и затова ми се струва тъпо да му подаряваме нещо от там  funnytooth
За карикатура/шарж не се бях сетила  good  Иначе живее с приятелката си и имат бебче на 6м, та предполагам се води семеен, въпреки че брак няма да имат никога... Той е доста против smile Тя е българка  Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юли 14, 2015, 13:10:42 »

Да, някакви готини мъфини ти винаги можеш да осигуриш  good Все пак мъжете не отказват храна (стига да не е веган все пак).

Иначе явно вие си имате по различен бюджет за подаръци  Wink
Активен
svekarva

« Отговор #343 -: юли 14, 2015, 13:35:33 »

Опитай да убедиш Илиян за торта, пък ако ще и пълнежът да е с вкус на бира good В случая е важна идеята - нещо лично и различно, с което да покажете отношение.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 14, 2015, 13:39:15 »

Добро утро. Аз малко съм крива днес и то за едното нищо.
Пак с мойте булченски вълнения - сънувах, че тортата е готова и е отвратителна, ама ужасна. И като му ударих един рев. Имам чувството, че съня ми продължи с часове реване. Накрая като се събудих ми бяха подути очите.  shok laugh Та ме държи неприятното усещане.

Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: