Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 21:34:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 193012 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #315 -:
юли 13, 2015, 10:59:42 »
Панде, много завиждам аз за почивката.. Имам крещяща нужда.... А 19 август е много далече
Аз да изразя колко съм разочарована от втората част на Дивергенти.. Не знам дали някой го гледа или дали е чел книгите.. Не мога да кажа, че книгите ми бяха интересни, определено Игрите на глада като книги ми харесаха повече... Но първата част на Дивергенти ми беше интересна доста на филм.. Чакам от месец да го качат в Замунда.. В събота го гледах.. Едва не заспах.. Супер скучно и много мудно.. Ужас
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #316 -:
юли 13, 2015, 11:04:40 »
Добър ден! Само минавам да похваля моят Кико - на 22 дни тежим 4,480 кг и сме 55,5 см! Нищо чудно, само иска да яде
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #317 -:
юли 13, 2015, 11:16:32 »
Здравейте и от мен.
Момичета, супер ми е тъпо от петък насам.....уволниха колежката, с която работим съвместно по супер малоумен начин. И сега оставам сама на фронта. Имам чувството,че другар е паднал в боя.
Сега съм напълно демотивирана и така ми е писнало от тия хора,че съм на косъм да си подам молбата и да се махна. От напрежение не съм спала като хората...как да е.
И аз няма да откажа една почивка...предвид горенаписаното.
Уикенда бях на моминско парти и си изкарахме много весело предвид, че не се познавах с почти никоя от дамите. Отбранявахме се от 16-19 годишни загорели гларуси, които ни предлагаха да ни черпят с водка Флирт. Върнаха ме едни 10 години назад
Ето ви една понеделнишка снимка:
Нов отговор:
Ехее, браво на малкия мъж! Все така да наддава! А ти как си? Нищо не казваш за теб...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #318 -:
юли 13, 2015, 11:25:01 »
Да, безсъбитийни почивни дни
....
Аз лично гледах да отхвърля гадната домакинска работа по хладните часове - мих прозорци. Сега вече мога да погледна през прозореца и да си се радвам на цъфналите мушката и на прането на съседката, естествено
Хехе, във връзка с игрите в детството, по много отдавнашна молба на
Али,
, точно днес се сетих как се правехме парфюм. Затова и постнах тези прекрасни рози
. Не ми са най- любимото цвете заради бодлите, обаче нали точно този цвят е актуален в момента, та ми грабнаха окото. Та с моите приятелки само дебнехме да цъфне някоя роза и моментално и окъсвахме цветовете, накисвахме ги във вода в някое стъклено шише и го оставяхме на слънце. После се поливахме с водата, получаваше някакъв лееек мирис. Бабите ни много ни се дразнеха, защото на кого му се гледат само храсти с листа. Моята се опитваше да ми насочи вниманието към здравеца, ама - не.
Пак по цветната тема- на ноктите си лепяхме със слюнка листенца от цвят на мушката, колкото може по- ярки, все едно имаме маникюр. Ама първо си слагахме на устните цветове от роза. Силиконовите днес ряпа да ядат, нашите до носа стигаха.
Така натъкмени, нито говорехме, нито пипахме нещо. Играта се казваше "кокони"
По разкрасителните процедури си спомням и че си лакирахме ноктите с някакви зелени шушулки от дърветата.
То вече няколко пъти си говорим за игрите в детството и не си спомням, дали обсъждахме как сме се състезавали по люпене на семки и слънчоглед - кой ще направи по- голяма купчинка от шлюпки. Имах една приятелка, можеше по две да ги сцепва. Така си въртеше езика, че минава рекламата с дръжката на черешката, вързана на панделка с уста.
Понеже живеехме до Бунарджика, почти всички влюбени от града минаваха по нашата улица. Намярквахме си жертви и ходехме след тях да ги слушаме какво си говорят и после ги имитирахме. Ако пък седнеха на пейка, промушвахме се зад тях и ги плашехме точно когато се целуваха.
Разказвахме си ужасяващи истории за Синята ръка и ред още страхотии.
Трябва да потърся темата, да добавяме и да не повтаряме. Спомням си, че Ина беше писала как са тичали от един баир, а някой беше споделил как се е правил на Тимуровец
То станало обяд
Спорен ден и седмица
Ами да, ставах, прекъсвах и ето: Внимание - 4 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Панди,
мен вече ме мързи да ми мързи
и си търся нещо друго
Фани,
, нека расте! Като са руси, поне да са големи, аз така се утешавах за моите момци.
nansita
, то няма немалоумен начин за уволнение, ама вашите какво направиха?
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,34538.msg580919.html#msg580919
ето малко мои и чужди бели
rozi_n.jpg
(56.1 KB, 720x574 - видяно 225 пъти.)
«
Последна редакция: юли 13, 2015, 11:44:47 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #319 -:
юли 13, 2015, 11:51:51 »
Нат,
нали съм ви казвала за моята супер дразнеща колежка.. Е, шефът ми онзи ден, след като тя излезе отпуска ми каза, че иска да я уволни след като се върне, защото и той не я понася... Честно, тъжно ми стана.. Къса ми нервите във всяка минута, когато е на смяна, но ми е жал.. Жена на 50, която няма кой знае какви качества, нито компетенции и познания по езици.. Почти невъзможно е да си намери работа.. Та, дали ще я харесваш или не, все е тъжно и неприятно.. Как са я уволнили?
Свекърва,
да съм била шампион по люпене на семки, но при нас не се играеше.. Бях шампион на квартала на ръбче.. А колегата ми ме подсети сутринта, че имаше и една игра Садже, която дъщеря му още играе.. Той не я бил чувал.. Викам ето, не съм толкова възрастна, колкото ме изкараха приятелите на 17-годишния ми братовчед.. (Казаха ми, че мога да съм им майка
)
Активен
Alichka
«
Отговор #320 -:
юли 13, 2015, 12:12:02 »
Аз също имах леко мързеливи почивни дни. Току обаче се мобилизирах, свършвах по нещо (за чиста съвест) и пак на спокойствие и кеф го удрях. Не искам да свършва това време
Нансита, това е ужасно! В една от фирмите ми беше прекратен по безумно глупав начин договорът. Мислех до съд да се стига, защото не мога да оставям така нещата. Толкова беше внезапно всичко. Аз на всичкото отгоре бях в болница, а по пощата татко беше получил заповедта. Никога не мога да простя на тези хора това, което причиниха не на мен, а на татко.
Не знам просто той как е запазил самообладание, как е реагирал на този стрес. Но... Всичко се връща на този свят! Убедена съм! Ти вярвай, че са направили услуга на колежката ти. Едва ли си заслужава да работи за такива хора.
Свекърва, това с мушкатото и ние сме го правили. Голямо плюнчене падаше и току някое момиче подвикне "глей-глей", перейки пръсти на всички посоки. А как ще заменят розите със здравец?
Здравецът толкова гадно да ми мирише
По коконския въпрос - обикалях да гледам за бански. Ужасена съм колко безформени парцали продават
То няма кройка, няма линия, с едни дунапрени в горнищата като за мемори възглавници... И да бях аз само толкова разочарована. Комшийката и тя обикаля като улава. Даже тя е с двоен бюджет. Аз толкова пари като нея няма да дам. Обаче и тя е ударила на камък в търсенето.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #321 -:
юли 13, 2015, 12:27:23 »
Alichka
, и аз бях за бански вчера, ама ме мързеше да ходя по магазините и не ми се водеха разговори от типа : "Добре ли е размерчето? Как е моделчето? Като се стегнат презрамките ще е по-добре. Не ви е хлабаво, то иначе е впито". Та, отидох в Декатлон и пробвах сигурно десет модела и си купих два, та съм много доволна
svekarva
ме подсети, че си правехме маникюри от сламки. За палеца понякога беше голям зор
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #322 -:
юли 13, 2015, 12:30:32 »
Абе, Али как ти завидях само! Аз море да можеше да видя и по голо дупИ щях да се метна, но скоро няма да я бъде... Оная година си бях поръчала страхотен черен бански за 30 лв мисля беше от trendo.bg, виж и там дали няма нещо. Имя ня тая марка за бельо Финес хубави модели, но вероятно са скъпи. Кога заминавате? Свеки пак изби рибата!
Активен
Alichka
«
Отговор #323 -:
юли 13, 2015, 12:57:52 »
Хахаха, Панде,
Днес се наслушах на такива безумни неща. Ако било вързано горнището надолу, стояло свлечено и затова трябвало да се напъхат подплънки, за да се повдигне. То ако не съм си купела сега, може после да свършат (все едно хляб ще купувам). Ама то било много хубаво горнището да е черно с розово, а долнището да ми е отделно и да е синьо
Е, аз даже на тъмно да се обличам, пак ще е по-добре...
Фани, имам още време. Затова и се помотвам и тайно се надявам да намеря нещо, което да ми хареса.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #324 -:
юли 13, 2015, 13:03:45 »
Хехе,
Панди
, много обичат умалително да ползват...Едва се стискам да не кажа " като взема една игличка, с кеф ще ти зашия голямата устичка". Блузката, поличката...все едно не става въпрос за моето размерище
Фани,
ти старата тема ли четеш? Аз уж бях на опера миналата седмица, пък още не ми е дошло вдъхновение за простотии....
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #325 -:
юли 13, 2015, 13:22:59 »
Здравейте, бе шушулки
Като говорите за уволнени колеги - в петък направо са закрили старата ми фирма, клона на Офис 1 в Шумен, та сега всички колеги са на борсата. Доста неприятно, предвид ситуацията в Шумен. Пълно е с турски фирми и в много от обявите си пише - с турски език с предимство.
Мойта мила котка ми спретнала изненада - Теодор ми подари божури за РДто и сега като слязах в хола - само на божури станало всичко, обърнала вазата и си играла с цветята.
В събота бяхме на пикник, малко неприятно време стана, докато е наканим да тръгнем, ама иначе чудничко стана.
А играта на Садже, скоро я говорехме с Теодор, като си избирахме кола. Защото аз съм фен на АУДИ и винаги като играехме, виках ще карам АУДИ и така и стана, двамата сме фенове.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #326 -:
юли 13, 2015, 13:23:48 »
Тони, мен най ме е яд, че си скалъпиха някакъв довод и няма причина за подобни действия. Всичко е плод на нечия емоция. Сега или ще ме смелят, или и мен ще уволнят,ако не се поддавам....ще си говорим друг път...скоро няма да ми мине, 100%
Али, много е тъпо това от страна на стария ти работодател. На нея буквално й направиха услуга. Съкратиха я по чл.331,а искаха да й пробутат дисциплинарно, после по взаимно съгласие....накрая ги заплаши с адвокат, та се усетиха малко. Как да е....на мен ми е много мъчно и същевременно се радвам за нея.
Оф, това с банския е голяма глупост...моделите са безумни почти навсякъде. Ако сте с по-голям бюджет, препоръчвам бул бел. Там има модели на български марки и на световни.
Хеехехе, същите магарии сме ги правили и ние на село - листенца от цвят на мушкато, сламки....хубави времена бяха. Май не сме се сещали да слагаме листа от рози по устните, ама пък си правехме парфюм по технологията на свекърва. Добре че беше баба да ме открехне
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #327 -:
юли 13, 2015, 14:40:45 »
А какво мислите за новото жури в Х фактор?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #328 -:
юли 13, 2015, 14:55:05 »
Панде,
как ме подсети само за сламките
Бански не съм гледала, но имам крещяща нужда от нов, за моминското парти.. Добре, че казахте за Декатлон.. Ще мина
Х фактор.. Знам само Криско.. Кой друг?
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #329 -:
юли 13, 2015, 16:06:05 »
ехее, днес наистина няма никой на линия...съвсем ми е самотно.
Кое е новото жури? Аз нещо не съм пускала ТВ цял уикенд и съм изостанала.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...