Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 196214 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юли 10, 2015, 08:31:35 »

Наде, Кръщенето е на 15.08 smile Ще излизам тези дни.. Утре сме на рожден ден във Враца, може и там да се разходя... Ти няма ли да дойдеш към София, вече искам да се запознаем на живо smile

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #301 -: юли 10, 2015, 08:52:34 »

Трябва да се престраша да дойда, наистина. Макар че, точно пък ти, Тони, ме познаваш сигурно най-добре от пишещите в момента тук хахаха.  heart

Я вижте Мег Райън - загубила е напълно детинското си и сладко излъчване, заради което аз лично я харесвах.  NO

http://dama.bg/gallery/mozhete-li-da-poznaete-koia-e-tazi-dama/6818/#ad-image-0

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юли 10, 2015, 09:07:18 »

Надинккоооо  heart kiss2

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Честно тия хора не са нормални... Никога нямаше да позная, че е тя  crazy crazy

По-лошото е, че имам познати, които са на по 22-25 години и вече не приличат на себе си.. От хубави и лъчезарни момичета, са се превърнали в кофти травестити с уста, скули и тн... Не мога да разбера, защо си го причиняват..

Разбирам на 50, да има проблем с увиснали клепачи и да си го причиниш.. Или знам ли и аз.. Не съм сигурна, че го разбирам май, това лягане под ножа по собствено желание ...  nea
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #303 -: юли 10, 2015, 09:21:29 »

Разкрасителните процедури на някои жени наистина минават границата на красивото. Това не е пластична хирургия, но пак влиза в графа "смях", а е направено с цел разкрасяване.

Днес явно ми е ден да попадам на подобни изцепки.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юли 10, 2015, 10:08:49 »

Свекърва, ето диета, която препоръчвам  tease

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юли 10, 2015, 11:12:43 »

Наде, ами много е дълго за обяснение. По принцип това са неща натрупвали се с годините.
Ще споделя в темата си, за да не спамя тук. Наистина обаче чашата на търпението ми прелива.  diablo

Ако решиш да дойдеш и до Враца, няма да ти се разсърдя.  blush
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #306 -: юли 10, 2015, 11:55:18 »

Тъкмо да се засиля за "Добро утро" и се сетих, че вече е ден blum
Аз спах добре, само дето на сутринта ми щракаха капачките на колената от студ pardon Спя отвита и на това течение - не си е работа. Предпочитам жегата!
Миме, ти си много търпелива явно. Аз съм малко особняк за отношения. По принцип не градя стени, приемам хората, каквито са и ги допускам до себе си. Рядко съм предубедена към някого и ми е антипатичен от самото начало. Гледам да дам шанс. Обаче глупости търпя, търпя и... Става страшно! tease Давам шанс за корекция доста време. Писне ли ми на шапката - тотално игнорирам този човек. Крайна съм и това не е много на хубаво. blush Не мога обаче да си тровя душата. Наревавам се, че даден човек уж ми е бил близък, а ме е предал. Тръшкам се, страдам тайно. В един момент някакси ми минава и го "забравям". Ни жив, ни умрял за мен! Безразличието ми е по-близко, в сравнение с омраза и ненавист. Не си товаря душата. pardon
Тати и за мен си е номер едно. Караме се от време на време, защото сме еднакви. Много се радвам, че съм супер близка със свекъра. От него винаги мога да получа друго мнение, друга гледна точка. Може да ми допълни мирогледа Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 10, 2015, 12:07:34 »

Али, аз пък съм точно обратното на теб. Трудно допускам някой до себе си. Не се доверявам лесно. По принцип до колкото е възможно преценявам хората още при първа среща. Дори по телефона го правя това. Досега не съм бъркала.  Wink
Мисля, че доста съм търпяла, но май е време да спра. Имам си едно наум за доста хора. Пък нека си мислят, че съм глупава и могат да ме хвърлят на джанката. Поплаках си и аз вчера, ама много са ми емоциите напоследък, така че е нормално.   blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 10, 2015, 12:14:00 »

Али, като каза капачки...........

Вчера имахме среща с музикантите, да се уговорим за извеждането.. Илиян ми звънна, да слизам, ама аз не съм го разбрала и чакам ли, чакам.. По едно време му звъня и му обяснявам, че закъсняваме, а той ми вика ама аз теб чакам  girl_impossible Тичайки слизам по стълбите и се заглеждам в една съседка на около 60, която е много издокарана, фина и много красива.. Беше облечена в бяло и изглеждаше адски черна, а аз имам фетиш към загорели жени явно хахаха Завиждам им нон стоп, аз бела и дебела  crazy Чистачката я чувам по горните етажи, но на първия не беше мила.. Е да, ама някой намокрил с нещо и като се подхлъзнах.. И като паднах на коленете... Толкова много отдавна не ме беше боляло...  angry Разплаках се чак  crazy Малко ме боли дясната капачка, ама... Ще мине  pardon

Иначе аз предпочитам мама, а от свекърите.. Бащата на Илиян ми е 100%-ов фаворт  good

Нов отговор...
« Последна редакция: юли 10, 2015, 12:28:57 от alexandrova_90 » Активен
Alichka

« Отговор #309 -: юли 10, 2015, 12:36:03 »

Али, като каза капачки...........

Ние последно време с ММ се присещаме за различни игри, на които сме играли като малки. Мъчим се да се сетим за правилата, за да може след време да ги вкараме в действие. Онази вечер пием бира и поглеждам капачката... Имахме изумителния навик като деца да настъпим бирена капачка (с острите ръбчета нагоре). Така суркахме крака и издавахме изумително дразнещ и гаден звук tease После сравнявахме кой най-добре си е изтъркал капачката, коя е най-лъскава. laugh
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 10, 2015, 12:51:21 »

Мазохистииии.. Не съм го играла, но не ми се струва забавно  girl_haha Mad girl

И защо не мога да съм безразлична.. Влагам всякакви чувства, но не и безразличие  crazy  blush
Активен
Alichka

« Отговор #311 -: юли 10, 2015, 13:04:16 »

Тони, по-скоро бяхме садисти. На нас ни беше интересно, обаче как са звучали тези звуци по етажите girl_impossible Това действие се правеше по паркинга - от край до край.
Аз, ако не разчиствам "харда" от време на време, ще ми прегрее главата. Прекалено емоционална и темпераментна съм. Ще се задръстя от чувства laugh
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 10, 2015, 13:08:00 »

Добро ви утро или добър ден.

Днес ще ходя с мойта приятелка, да купим бебешки подарък за техните кумци или както там се водят хората, на които ти си кумувал. Тя е точно от тоя тип кумове, които ние тук дружно обсъждаме. Още от преди да се роди бебето и повтарях, че трябва да му вземе нещо, че им е кума и че е редно да ги поздрави. Тя само: да, да, знам, права си. И вчера се светна, че "офф наистина трябва да му взема нещо на това бебе, ама ела с мене щото...нали знаеш че не обичам бебета и представа си нямам какво им трябва".
Та отиваме да избираме нещо.

Иначе и аз с тате съм супер близка, ама напоследък много се караме. Особено покрай тъпата сватба. Майка ми ...тя милата всеки ден се приземява от някоя планета, оня ден и се хваля, че съм направила букет за хвърляне, а тя: А той за какво е?
Свекърите... майка му е много странна, тя е наистина феномен като повдение, облекло... често я мислят за клошар  funnytooth А ма аз добре си общувам с нея. А баща му до скоро много дистанцирано с мене се държеше, обаче една вечер си беше купил едно нещо за походите му в планината и ме хвана да ми разказва какво е и за какво се ползва и може би този момент ни разчупи отношенията. Сега понеже доста често е на линия във ФБ, постоянно си пишем. Обсъждам с него идеи и му искам мнението.

А пък допускам хора до себе си много лесно, после още по-лесно се отървавам от тях. До сега не съм се чувствала наранена от някой или предадена. Сигурно се е случвало, по средностатистическите представи, ама аз не съм го приела така. Безразлична и аз не съм. Също и не ми минава лесно. За разлика от моя мъж, който е опериран от всякакви усещания...
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 13, 2015, 09:59:15 »

Добър ден... Нещо се случва и никой не пише  girl_impossible Къде сте всички?  huhhuh.gif
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 13, 2015, 10:15:16 »

Чакаме теб, да дадеш тон  girl_wink

Мен от няколко дни ме е ударил яко мързела ..... положението е тежко. Мисля да спра да се боря с него, все пак не се знае кога пак ще мога да мързелувам  Wink

Иначе лятото по принцип си е мъртвило - няма сериали, няма риалита, няма какво да се обсъжда.

Когато дойде това време от годината, оценявам работата си - вчера всички казваха, че не им се ходи на работа, а само аз можех да кажа - утре не съм на работа  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: