Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 23:31:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 193043 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юли 09, 2015, 12:47:18 »

Панди, точно това си представям.. Ти имаш познанията да ти хареса.. Не мога да си кривя душата гледката от Ликавитос е страхотнааа, както и мъничките улички с магазини и таверни, макар да не са като преди..  good

Еми, то лошото е, че на нас като ни е крив света, искаме да го изкривим и за останалите.. Понякога несъзнателно дори  funnytooth
Много ми харесват тези проекти за малки жилища, но честно не си се представям да живея в такова.. Обичам да имам пространство..  pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 09, 2015, 12:51:23 »

абе Тони, то си права, ама този път не ми е крив светът... ами хората нещо луднаха покрай мен. То си проличава в такива моменти, кой ти е бил приятел и кой просто е бил интересчия....

аз малки жилища харесвам по принуда и навик, та все гледам за такива, идейки.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юли 09, 2015, 12:55:17 »

Тотално оф-топик какво да подаря на кръщелницата ми за кръщенето.. ? Искам освен, хавлията, роклята и свеща, които ми е задължение да купя.. Да взема и нещо златно.. Какво да е? Гривничка, висулка.. Знам ли  huhhuh.gif
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #288 -: юли 09, 2015, 13:04:13 »

Тони, аз съм за обеци или висулка (не е задължително да е кръстче) Wink Детски гривни харесвам, обаче умаляват. След време само ще стои по шкафовете.
Еми, пак си с дизайнерските идеи blum Мен лично обаче този стил ме подтиска. Имам нужда от простор и аз, било то и само илюзорен. Преди нали живеехме в по-малко жилище и исках да го направя максимално светло, жизнено и свежо. Аз затова не харесват и ниски етажи - тъмно ми е ми е и мрачно вътре.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юли 09, 2015, 13:11:54 »

аз бих взела само синджирче, за да може да си кичи на него каквото реши и като порастне.
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юли 09, 2015, 13:47:09 »

Класическият вариант - кръстче, или гледах малки червени гривнички (като конец, но малко по-стабилно) със сложено златно кръстче, детелинка, слонче, видя ми се подходящо за малко дете, което няма да носи синджирчета, а и ще му е против уроки  good Аз на моята кръщелница подарих и икона, която взех от църквата, в която я кръщавахме  smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юли 09, 2015, 13:51:01 »

Аз се спрях на обеци.. Ще си ги носи поне няколко години, а после ще й останат за спомен.. Първите обеци винаги са сантиментални... Още пазя едни детелинки, които баща ми донесе от чужбина.. Та се надявам и тя да си ги заобича, като започне да разбира  girl_wink

Трябва да отида да ги купя от някъде, идеи ?
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юли 09, 2015, 14:39:47 »

Тони аз още си нося мойте първи обеци. Даже само тях нося да ти кажа, така че избирай внимателно! smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юли 09, 2015, 15:09:42 »

Добро решение, Тони! Има страхотни модели детски обички напоследък. А ние не щем да спим заради жегата. И помагачите ме дразнят: Ама що реве, ама не се наяжда сигурно?! И накрая заявих, че акъли от хора хранили децата си с кисело мляко не ща  diablo Като не щат мира, на им секира. Кари ще отиде на село в неделя, дано и баба й да тръгне барабар с нея, че усещам как въобще не съм добра компания из тия дни  pardon чакаме подаръче от Франжия, дано не се загуби пакета някъде, че е от много специална колега и ми е интересно какво подаряват французойките на новородено...
« Последна редакция: юли 09, 2015, 15:12:20 от fanimira » Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юли 09, 2015, 15:17:48 »

Здравейте, здравейтe smile

Снощи мислех да пусна една тема "Сватбен отдушник", за да има къде да си изливаме нервите по неадекватни управители, идиотизирани приятели, несъобразителни роднини, безотговорни кумове и тн...

Аз днес се събудих с настроение за учене, което ме беше напуснало в последните 3 години, та взех че се записах в колеж.  blum Да видим дали ще ме одобрят и ако да, на есен с песен.

А довечера съм решила да готвя риба тон стек. За първи път купувам и идея си нямам какво ще се получи.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юли 10, 2015, 06:32:06 »

Добро утро smile

Вчера почти не сте писали  girl_impossible

Днес съм ранобудница, от другата седмица ще замествам колежката ми по 2 дни в седмицата за около месец, че има някакви проблеми.. Та, ще ставам в 6 и ще съм от 7ч на работа..  huhhuh.gif Отдавна не бях виждала часовника в това положение smile  girl_impossible

Пънки, ще избирам внимателно.. Надявам се  blush Добре е, че мамите го считате за подходящо, аз казах и на приятелката ми де, но.. все пак  good

Толкова ми беше топло през нощта и като се събудих, отивам в другата стая и то един мор.. Отворих вратата наа терасата и баааам хлад  yahoo Такова време обичам!

Щастлив петък  give_rose
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юли 10, 2015, 06:46:31 »

Добро утро! Нека ти, Тони! Няма само ние мамите да ставаме с петлите я!  girl_wink Малко гърч и за вас! Дано скоро те споходи и по-приятното ставане рано. Наш Кико реши да изпрати тати на 1вия му работен ден след бащинството, гука му, хили му се, голям сваляч ще стане. А наша Кари е толкова привързана към татко си, че все иска с него да спи. Току в нейната стая, току в хола. Хич не ме уважава мене, все "моя приятел" т.е. баща й. Утре е канена на РД на Гошко от тяхната група. Питам я: Вие с него разбирате ли се? Отг: Де да знам! Настоявам: Защото те кани на РД си ден... Отг: Сигурно се разбираме, щомме кани! Та такива ми ти работи.
Успешен петък на всички!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 10, 2015, 07:24:22 »

Добро утро и от мен!  smile

Аз не можах да спя като хората. Цяла нощ се въртях, защото ми беше жега и освен това мисля за всякакви неща.  tease

Вчера и моето настроение беше минорно, защото за пореден път се убедих, че почти на никой не трябва да се доверявам. Има пълни интриганти. Чудя се защо още се правя на тъпа и все едно не виждам от какви хора съм заобиколена. Мисля скоро да поразчистя малко покрай мен.  nea

Тони, на годинката на детето на моята приятелка й подариха гривна с нейното име. Много е сладка, но и според мен няма да се задържи кой знае колко дълго на ръката й. Обеците са добър вариант. Спомням си, че когато бях малка и докато си играех с кучето ми, то ми откъсна едната обеца. Сега така и не знам къде са, но и моите бяха подарък за кръщенето.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 10, 2015, 07:24:55 »

Дано, Фани, знаеш че нямам против от такова събуждане..  pardon smile  good Момичетата като малки винаги сме по-привързани към бащите.. Моят го гледах като слънце, още повече че той пътуваше.. После се осъзнаваме от къде всъщност изгрява слънцето  funnytooth

Номинацията за горещия стол е спечелена от Панди, тя нали разбра, че е номинирана и е съгласна да участва?  blush huhhuh.gif

ЕДИТ: Оп, нов отговор от Мимето.. smile Миме, чисти! Аз да ви кажа трудно се решавам на чистка в приятелският си кръг.. Понякога с някой хора, просто с времето се случва така.. Различни интереси, различно обкръжение.. Други пък ги дисквалифицирам незабавно..  nea За хубаво е!  good

« Последна редакция: юли 10, 2015, 07:28:01 от alexandrova_90 » Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #299 -: юли 10, 2015, 08:20:57 »

Добро утро.
Аз вчера цял ден прекарах с една приятелка, която си дойде от София, днес я чакам пак да стане от сън и да пристига у нас. Времето е подходящо за вървене пеша, аз вчера едва не припаднах от тоя пек.

Тони, аз имам висулка с буквата ми и ми е мила и със сантиментална стойност. Ти излиза ли вчера да разгледаш, как си ги представяш? И кога е кръщенето, с това работно време от 7 ще имаш ли време да купиш? Wink

Миме, какво се е случило? Аз съм директен гаден човек, който казва понякога дори по бруталния начин на някой, че е сгрешил. Моето мнение е: говори с човека, нека поне знае какво прави, дори несъзнателно, за да може, ако държи на теб, да го поправи, а не да остане недоизказано - теб да те човърка, той да си го прави и накрая да си кажеш абсолютен край между вас, без да "има за какво".

Ще отида към Горещия стол сега да проверя какво се случва. Желая ви успешен ден! 
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: