Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 17:49:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 196958 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #75 -:
юли 02, 2015, 13:28:59 »
Цитат на: Feribotka в юли 02, 2015, 13:12:11
Бтв казах ли ви, че в събота като ходихме на сватба, дж-ката беше забравила
и не дойде на сватбата, а в последния момент някакъв друг изкопаха
Каквоооо......това е абсурдно?! На място ги разстрелвам. То хем е смешно, хем не е.
Чери, браво за халките и за фирмата. Каква фирма си имала?
Али, значи да не бързам да си вземам куче. Да действаме направо за човече? Хахаха
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
юли 02, 2015, 13:35:53 »
Нансита, те едни комшии на свекърите много се хвалеха, като ожениха единия син. Момчето с ММ са израснали заедно, та семейно се имат от 100 години. Няма и месец след сватбата се похвалиха, че "Вместо внуче, нашите си купиха куче"
Кучето се казва Кико, а свекърът в това семейство редовно му вика "Айде, адашче, айде на разходка!"
Уж не било на него кръстено кучето...
Лелее, това с дж-я е уникат! То сега е смешно, ама едва ли на момента е било
Активен
Feribotka
«
Отговор #77 -:
юли 02, 2015, 14:29:51 »
Хахаха това за кучето...без коментар
Тати няма няма и мрънне "хората внучета гледат, за гледам заек"
Историята с ДЖ беше мн кофти ама булката доста хладнокръвно го прие...отиваме ние в ресторанта по-рано с шаферките и управителя ни казва, че музикантите ги няма (бяха дж-ка, певец и певица), а трябвало да са в 5 там (беше 6 и нещо вече) и ние звъним на младоженека, той първо се притесни, после се обажда и вика ама нали се шегувате
И ние ми...за съжаление не...и от там се почнало едно звънене, едно чудо та намериха някакъв в последния момент, който спаси положението...иначе тая хубостница си мислела, че е на 28ми
събота
(събота беше
27
!) и като ѝ звъннали си била още в Гоце Делчев...та забравила...скандално просто
И аз викам на ММ леле Писанчееее ми то ние ще трябва да си приготвим един списък с резервни варианти
И той спокойно бе Маци, аз сутринта като стана (а той става в 6
) ще го прозвъня всички да не вземат да забравят, че ти със сигурност няма да го приемеш толкова спокойно
Както и да е, всичко е добре, когато свършва добре
Чери
, браво за халките, каква е тази фирма наистина
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #78 -:
юли 02, 2015, 14:39:05 »
Да ти кажа, в тоя ден ти е малко все тая дали всичко е наред или не е. Дажи и няма да разбереш, освен ако някой не ти сподели. Така че споко.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #79 -:
юли 02, 2015, 14:41:27 »
Фирмата ми беше за house keeping. Открих я от БГ и така дойдох тук. Работих с нея няколко месеца и после почти толкова ми отне закриването и.
А за това с DJ, младоженците са си виновни. Как няма да се чуеш контролно с всички да потвърдиш ден, дата, място и час? В графика ми е да го направя края на юли и след това четвъртъка преди сватбата.
А относно домашния любимец, вместо бебе. Е ние нали за тва взехме котка... милото животно си седи безименно, щото ние не можем да се разберем за име. Смятайте бебе ако имаме. Още повече, че аз без да съм бременна ММ му е избрал име, което аз грам не харесвам.
А Тони, ми беше писала по-напред, че "почти се женим", "почти правим бебе". Ами просто истината е, че много си харесвам живота и ме е страх да го променям. Тоест - подозирам, че може да стане дори по-хубав, ама все пак гледам да не насилвам много нещата
Активен
Feribotka
«
Отговор #80 -:
юли 02, 2015, 14:52:35 »
Хаха Чери и ние затова си имаме и котка и куче, ама вече сме се разбрали за имената на децата
Иначе и аз си харесвам свободата, ама доста повече харесвам ММ и такива драми нямам
Иначе те са се чули в четвъртъка преди сватбата да уточнят песента за първия сватбен танц и булката си беше спокойна, че ще дойдат, но не
Добре че сред гостите бяха родителите на Криско (роднини са на мъжа ѝ), които пеят мн хубаво и закрепиха положението
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #81 -:
юли 02, 2015, 14:57:57 »
Чери,
аз също си имах предвид че ми харесва, как уж на шега, а всичко ви се подрежда хубаво
Днес е някаква лудница, никак не мога да пиша
Това с Дж е ужасно, но въпреки че са се чули за песен е било хубаво и да се видят и да си уточнят, час, дата, ден.. Булката си е виновна
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #82 -:
юли 02, 2015, 15:13:21 »
Аз малко тотално
, ама не мога да не се възмутя публично. Шефът ми и жена му май са ми обидени, че не са били поканени на сватбата?!?! Това от кога стана задължително и не е ли личен празник? Аз ли нещо не разсъждавам правилно.....нито са ми близки, нито нищо! Не съм по-специална от другите колеги, нито ме толерират повече, нито пък ме канят на техни поводи! Къде му се вижда края - не знам.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #83 -:
юли 02, 2015, 15:17:12 »
Оффф Нанси... аз покрай сватбата си конструирах едно изречение и го разправям на всички.
Всеки кани до където му стигат възможостите, всеки се сърди до където му стига акъла.
Активен
Feribotka
«
Отговор #84 -:
юли 02, 2015, 15:44:56 »
Хахаха Чериии супер точно е това изречение
Тони, всичко са уточнили, просто тая явно няма календар вкъщи
Булката си следеше съвсем стриктно всичко
Нат, аз не съм канила
никой
колега, още по-малко шефове...при положение че само в моя отдел сме 40 човека и ММ така, ми...няма как
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #85 -:
юли 02, 2015, 17:03:15 »
Това с ДЖ ми напомни за моята сватба, нашя ДЖ се напи като свиня. Накрая му казахме само да пуска музика без да приказва, че много не му се разбираше.
Пак ние сме си виновни - що му сложихме ракия, че и двойно преварена отлежала кайсиева
да ни е за урок! Отделно тоя с камерата се сби с леля ми за едно късметче и без малко да си счупи камерата като се сблъскаха с леля, хахахах
Ние си позираме за снимки - тоя снима и нарежда като дърт каруцар, а леля и тя не се дава... Голям цирк, голямо чудо!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #86 -:
юли 03, 2015, 03:58:52 »
Лелееее това с Дж е възмутително, а да не говорим колко трудно се намира свободен колега... Хорхе ми беше разказвал как веднъж така спасявал положението, ама все не ми се вярваше много много...
За поканените винаги има такива - майната им! Не можеш да угодиш на всички!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #87 -:
юли 03, 2015, 07:09:16 »
Добро петъчно утро! Последен работен ден за някои.....
Активен
Feribotka
«
Отговор #88 -:
юли 03, 2015, 08:06:56 »
Добро утро и от мен, тази седмица ми мина на един дъх и всеки ден ми беше петъчно
Да ви се похваля, най-после тази сутрин (в 7!) ни сложиха дограмата, която чакаме от 2+ месеца
Снощи се виждахме с флористката, голяма сладурана ( беше ми съученичка и след това с ММ ни беше и колежка в уни) и като се спра на някакви конкретни цветя ще ви се похваля
Хаха
Фани
, това не го бях чувала ама явно и това е възможно...
Миленка
, и ние се спряхме на Хорхе, засега сме с много добри впечатления, дано ни е оправдано спокойствието
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #89 -:
юли 03, 2015, 08:16:58 »
Добро утроо
Днес съм с приповдигнато настроение.. Цели 5 години Илиян ме търпи
Не съм вярвала, че мога да обичам толкова мъж и по-важното за всяка везна... Че мъж ще ме обича, ще ме глези, ще ми угажда, ще ми доказва обичта си всеки ден.... Прекрасно ми е
Понеже празнуваме на 2 и 3 хахаха.. На едната дата се запознахме реално, а на 3-ти се нагънахме на целувки
И от тогава всеки ден си излизахме и си знаехме, че сме заедно.. Вчера се прибра с една Гърдения вкъщи.. Нали ви казвах, че от доста време я искам.. Имам я, сега оставя да я опазя.. Ухае невероятно
Като говорите за шефове.. Моя си ми е много близък, той познава Илиян.. Постоянно ме пита и разпитва за апартамента, за сватбата.. Шефките ми искат да помагат.. Дори жената на шефа ми ще ми даде няколко неща от тях, за да ги използвам като декорация... Аз съм ги поканила и нямаше как да е иначе.. Но зависи, няма как ако едва разменяте 10 приказки с шефа си да го каните на сватбата
Цялото това ми напомня, че шефа има рожден ден в неделя, а още не сме му купили подарък, а тъпото е че аз ще го измислям.. Днес ще купя и подарък от жена му.. Каза ми да му намеря нова електронна книга (старата му я подарихме ние, но тя я изпра и край...), та за нас трябва да измисля нещо друго
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...