Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:57:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 196234 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #45 -:
юли 01, 2015, 14:45:08 »
Ох, дааа, попадала съм и аз на това предаване. Ама като се обичат, яма да спираме гората да се разлиства. То не че можем,де!
Пък за бебетата...аз казвам "догодина, по-догодина, най-догодина", фръцвам се и изчезвам от полезрението. Ми така де, в крайна сметка може да не искам сега, да имам проблем, други съображения...
Най се изкефих днес на един колега. Ще има 2ро детенце, а е набор '88. Първото е момче, а сега чакат момиче към края на месеца.
Ще взема да дам предложение да ни направят детски център в офиса.
Тони, хич не ги слушай! Чайове и илачи има колкото искаш. Вие се успокойте, не му мислете много и ще стане. За колко такива "медициснки" случаи при близки се сещам...уж проблеми имат, накрая се примиряват с фактите и хоп, бебето готово. После АГ-то обявява "чудо". Да е 1 случай- добре, ама при няколко познати вече ми е съмнително
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #46 -:
юли 01, 2015, 14:58:07 »
Е, ние това предаване не го ли коментирахме по Коледа? Или поне аз, де...То от четири години съм "на линия" във форума. Та един от многоженците има 4 жени и 25 деца и за Коледа жените правят голямо тържество за цялото семейство. Традиция е съпругите да се състезават коя ще направи най- хубавите домашни бонбони по рецепта на свекървата
Взела съм идеята и сега си мисля рецепта за какво да си измисля, та да си тормозя снахите
Между другото, пак ми предстои ходене да си видя снахата на нейна територия. Че тя няма да дойде е сигурно, ама и аз се чудя, дали и тя се надява да ни се размине виждането
Активен
Alichka
«
Отговор #47 -:
юли 01, 2015, 15:00:18 »
А моя комшийка си има чудото - таман във възрастта на прохождащите и пъплещи навсякъде по-големи близнаци.
Свекърва, сега се подсетих - ти май имаш ново начинание този месец. С предишното какво стана?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #48 -:
юли 01, 2015, 15:40:28 »
Не си го слагам на сърце, а ме изнервят приказките.. Нали знаете, като имам вътрешно чувство, че ще стане.. Знам си го и става
Просто половината не са и обвързани дори, а питат за бебета.. Я всяка жабка да си знае гьола.. А приятелката ми, която има бебе, просто иска да си бебим заедно, ама .. с 2-рото им или 3-тото, те искат 5 затова от рано ги започнаха
Ще погледна този сериал, пропуснала съм го
Свекърва,
ужасно много се извинявам, но много искам да знам за синовете ти.. Винаги пускаш по някое изречение.. Аз не знам историята, отскоро ви чета, сравнително.. Много ще ми е интересно да разкажеш, когато има време
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #49 -:
юли 01, 2015, 16:21:27 »
Цитат на: svekarva в юли 01, 2015, 14:58:07
Между другото, пак ми предстои ходене да си видя снахата на нейна територия. Че тя няма да дойде е сигурно, ама и аз се чудя, дали и тя се надява да ни се размине виждането
чакам да идеш с нетърпение. Дет се вика, от всеки- очаквай неочакваното- може па да мине без спънки
Активен
svekarva
«
Отговор #50 -:
юли 02, 2015, 07:08:19 »
О, може и дано е така! Ама нали знаещ, парен каша духа
По Коледа ме държа седмица, хем не бях сама. Сега стои въпросът дали изобщо да ходя, не съм и канена. Не ми носи подарък, но аз съм от старата генерация и някак ми е ненормално да не дам нещо от тук. Най- много да си уредя среща с вас и да я извикаме на кафе
alexandrova_90
, синовете са толкова големи /34 и 27/, че чак са чичковци за вас
. Иначе с удоволствие споделям факти и случки, като в повечето случаи се оплаквам шегувайки се
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #51 -:
юли 02, 2015, 07:38:14 »
Добро ви утрооо
Спи ми сеее.. Не знам какво става с тоя сън, ама
Свекърва,
аз знам че са големи синове, ама ми беше интересно с такава майка, какъв им е житейския път.. Ти си като енциклопедия.. Мога да ти слушам историите 24/7
Снощи Илиян ме пита ще си подаряваме ли подаръци за 5-те години.. Сигурно иска да ми подари нещо, а ааз го попарих, че имаме прекалено много други по-важни разходи.. Пък и аз не знам какво да му взема.. За рождения ден изтрелях всички козове.. Дано не съм му убила желанието, аз просто няма да му подаря нищо, освен себе си
Хайде да ви е хубав денят
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #52 -:
юли 02, 2015, 07:42:23 »
Добро утро! Кой черпи с кафе? Днес ще е топло! Гледах прогноза за месеца - 38 градуса макс. И няма да е голяма жега, само това запомних. Бременния мозък ми беше по-добре, кърмаческия хептен го няма. Аз и преди не бях от най-умните, а сега съвсем. Изчетох всичко, а сега в главата ми бяло петно.
вчера си викам такси и се чудя що не идва, а то съм го извикала за друга банка. Добре, че диспечерката ме потърси пак, иначе щях да оттърва 1 кърмене. Мойто майче и то, дан остане по-назад от ваште ще ходи в петък да й взимат проба, че има кървене, а не е имала цикъл от 3 години. Дано да не е нещо сериозно.
Свеки, вземи го сватосай малкия с някой мацка от форума. Няма ли някоя саминка?
Активен
Feribotka
«
Отговор #53 -:
юли 02, 2015, 08:17:03 »
Добро утро и от мен
Фани
, спокойно и мойто мамче имаше един такъв период, но се оказа просто част от менопаузата, нищо сериозно, така че стискам палци и при вас да е така
Иначе да ти кажа като гледам си си много добре мозъчно, моята леля имаше мнооого тежка следродилна депресия, беше леко полудяла (буквално!) и се чудихме какво да я правим, но слава богу не продължи дълго
Свекърва
особено малкият хич не може да мине за чичко
Иначе се съмнявам да има някоя свободна за сватосване в сватбен форум
Нашите драми с колата продължават, снощи я закарахме при друг майстор, стискайте палци да я оправи
Активен
Alichka
«
Отговор #54 -:
юли 02, 2015, 08:27:14 »
Сакън, Свекърва, то малкият ти син е колкото мъжа ми. Как чичко?!
Пък и единия от двамата е адаш на ММ, само не мога да оправя кой кой е още
Това моето е след кърмачески мозък. Фани, дръж се!
Тони, мен и двете бременности ме удряше яко на сън първите седмици. Едва подпирах глава на работа, че току ме удряше някоя буква от клавиатурата. Дано е нещо такова - ти нали това целиш
Тук пече супер слънцееее
Ще ходя по разходки. Днес ще сме на проза - търся си препарат за пералнята, че нещо се размириса лошо. Утре може да хукна за бански, за нещо лятно като лак за нокти...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #55 -:
юли 02, 2015, 08:42:23 »
Да бе и аз това забравих да кажа.. Илиян онзи ден стана на 28, т.е по-голям от малкия ти син, как чичко?
Направо си е идеален, почти с акъла си вече.. Мъже под 25 трудно понасям.. Разбира се всяко правило си има изключения, но рядко мъж и жена на една възраст са на един етап мислене и т.н
Али
, ще се чуе, нали знаеш.. Дано, но просто го отдавам на времето ту топло, ту студено.. Лятна умора
И аз ще трябва да си търся нов бански.. На море може и да не ходим.. Но за моминското парти във Варна ще ми трябва.. В поканата ми пише, че започва от сутринта
Фани,
ти си такова мамче, толкова здравомислещаа. Изобщо недей да говориш глупости. Стискам палци с майка ти всичко да е наред
Активен
svekarva
«
Отговор #56 -:
юли 02, 2015, 08:47:47 »
fanimira
, така като гледам, цялото наше поколение хич го няма по пикочо- половите въпроси...За Чернобил поне казаха, ама за другите ядрени опити и ДДТ- то, за шепите торове, за панелките и кой знае още за какво, мълчат като комунисти
. Дори и да се наложи отстраняване на органите, при положение, че е в менопауза, много по- лесно се понася хормонално. Стискам палци, за притеснение си е, ама да идва и да минава. Чакането е най- страшно.
За малкия отдавна търся из форума роднини и познати. Тъкмо сега е в много неизгодно положение обаче, не се знае къде ще е следващата година. Засилил се е към Австралия или Близкия Изток и в най- краен случай към Пловдив. Ама трябва да кажа и че е 213 /с маратонки/, да не се изплаши някоя мома.
alexandrova_90
, ами доста ги стягах и юрках да учат, давала съм им голяма свобода за някои неща, за други ги държах на къс повод. Пък те си правеха каквото си искат
и в крайна сметка не сме имали големи конфликти. Единият на 19, другият на 16 се отделиха от нас и може да се каже, че съзнателният им живот е почти извън семейството. Уж първите 7 са най- важни, освен това аз и съпругът ми също от 14- годишни сме учили в други градове, та се надявам по наш пример да останат близки с родителите си
, макар и от дистанция. Имам един Горещ стол, там са ми задавали подобни въпроси
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #57 -:
юли 02, 2015, 08:53:03 »
Ауууу отивам да намеряяя темата
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
юли 02, 2015, 08:59:06 »
Добро утро и от мен..
Тази сутрин ме събуди кучето на брат ми.. Как си спях и от веднъж скочи на леглото и взе да ме души
после легна по гръб нагоре с краката до мен и вече спокоен
а брат ми обикаля да го търси по улиците.
Сложих да сготвя пиле с картофи и зеленчукова супа..
Фани
спокойно, не мисли лоши неща, може да се случи на жени в менопауза..
Тони
ще бъде незабравимо парти, поне при вас се правят, а при нас като че ли само на филм са гледали. Още повече, че са стиснати и не искат да плащат, имат някакво шантаво мислене
Сега седнах да пийна едно кафенце.. Хайде да ви черпя
8_Кафето предпазва черния дроб.jpg
(65.65 KB, 448x336 - видяно 259 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #59 -:
юли 02, 2015, 09:02:58 »
Свекс, не ги пращай за зелен хайвер- ти всеки път го разказваш различно интересно и ми е като ново инфото ти.
Тематично,заради първия ден слънце :
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти преглеждаше тази тема.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
44