Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 10:10:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 196419 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 07, 2015, 09:17:07 »

Снощи пък по новините дадоха как двама полицаи спасиха едно малко сладко кученце, което беше заключено от 2 дена в кола, без храна и вода. Добре, че една жена го е забелязала и веднага се е обадила на полицията. Браво на полицаите.  Bravo

Еми, много са сладки тези миньони. Аз веднага се сещам за врачанската пародия.  girl_haha
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 07, 2015, 09:19:21 »

аз вчера я гледах тази врачанската , ама тази дето го влачи за тирантите по пътя единият миньон blum blum blum blum

http://vbox7.com/play:fddbe7755d?p=favourites&id=3572833
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #212 -: юли 07, 2015, 09:24:20 »

Аз съм 8 години влюбенаааааааааааааааааааааааа  heart heart heart tease yahoo
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 07, 2015, 09:29:08 »

Наде, да сте още 100 пъти по 8 влюбени.. Да сте здрави, най-важното! Да сте щастливи и да се преоткривате всеки ден, който прекарвате заедно.. Дано, скоро получиш така желаното предложение и да бъде по незабравим начин  heart  give_rose kiss2

Еми, не съм го гледала това с тирантите, довечера  DANCE Мисля, че форума има нужда освен от емотикона Панда и от Минион  pardon

Браво за полицаите  Bravo
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #214 -: юли 07, 2015, 09:45:32 »

Привет, дами!  give_rose

Днес излезе най-после клипа на P.I.F. с наше участие и нали бях обещала да го пусна тук като това стане, та ето ви за малко лятно и морско настроение:

https://youtu.be/sKpAMjljUEo

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #215 -: юли 07, 2015, 09:58:48 »

Хайде, честит вторник! Освен това и Света Неделя, та да е честито името на всички производни!
Миши, здрасти! Ами 90% от състава на месечната тема се смени и теми, обсъждани веднъж, сега се появяват пак, та не виждам смисъл да се включвам. Пък и май почти на чат го обърнахме. Wink
Радвам се, че пак се включваш. Имаше едно студентско парти с много интересни балони и игри под твое ръководство, още го помня и съм запазила снимки от декорацията good

Внимание - 8 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Ще чакам да се насъберат още Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юли 07, 2015, 10:01:15 »

scilla, ако знаеш колко се ядосах, като разбрах кога ще заснемат клипа! А се ядосах, понеже не бяхме в София, пък много исках да отида. P.I.F. са ми любимци още от ехее...тийн годините. Имам един любим спомен със сестра ми. Беше на 3-4г и й пуснах да слуша Колело. Още си я припява smile
Страхотна песен, супер зареждаща е!  heart И май ви разпознах с малката принцеса  girl_wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юли 07, 2015, 10:01:38 »

Надеее, честита ви годишнина!  heart Обичайте се още по-силно и бъдете много щастливи!
Пожелавам ти да получиш най-хубавия подарък!  heart

Малко са брутални тия миньони, но пък са забавни.  pleasantry

scilla, много сте хубави  give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #218 -: юли 07, 2015, 10:02:32 »

"Мильоните", както им вика Марта  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #219 -: юли 07, 2015, 10:21:33 »

Ехееее 2 часа ме няма и сте изписали 2 страници  Girl_hide

Наде, честита годишнина още поне 80 години да сте толкова влюбени  heart

Санторини и на мен ми е мечта, дано имаме възможност да отидем да се размажем скоро  give_rose

Минионите тооооолкова много им се кефя, а особено врачанската версия не мога да се спра да я гледам (Пустиняци варят ракия) простооо уникални изродчета  pleasantry

ПИФ...ами какво да кажа...любимци са ми и на мен още от училище и много ги харесвам, ама това клипче съм го изпуснала  NO
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 07, 2015, 10:29:37 »

Добър ден! Очакваме с нетърпение 10.07, че да гледаме новото филмче на Миньоните. Дано ме огрее и мен. Ако не - Кари +баба ще ходят...  pardon
Аз не съм хващала букета, ама и не помня много да съм се нареждала. То май от познатите аз първа се зажених! Но пък някои се обебиха преди мен. Гледам да сменя темата, че нито имам домашен любимец нито ми се говори за разните физиологични потребности дето се правят в тоалентната!
Последно и спираме: Оня ден Кари прави съчетание и по едно време възкликва: О, ужас, хем пръцнах, хем кихнах!  blum хахаха, виждате ли 2 в 1! Ваште домашни любимци могат ли така?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #221 -: юли 07, 2015, 10:36:14 »

funnytooth funnytooth funnytooth

Откьдето и целия интерес да правим деца.  lol
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юли 07, 2015, 10:41:47 »

Такааа, Ина е отново в играта..  yahoo give_rose

Да кажа, че съм луда фенка на ПИФ, не съм... Харесвам ги, приятни са ми.. Допада ми и клипа.. Разпознах Сила и Ария  heart Моя приятелка също участва.. Не мога да чуя песентаааа, дано се сетя довечера да си я пусна  huhhuh.gif

Фани,
мултифункционални деца раждате  blum

Сега Миленка се изгуби... много...  huhhuh.gif
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 07, 2015, 11:11:58 »

Здравейте бъбривки smile
Не мога да ви изчета, а кое щях да коментирам не помня pardon

На малкото сватби на които съм ходила, никога не съм ставала за букета.. Милата година на брат ми приятелката хвана букета пък аз се омъжих преди тях. Но живот и здраве догодина сме на сватба. 

Чух за този побой от полицайте. Не знам кой крив кои прав, но според мен е недопустимо да се бие друг човек. Никога не съм го  приемала като начин на възпитание или че някой е сгрешил да го умориме от бой..

Наде честита годишнина.. Бъдете все така влюбени и щастливи.. Когато най-малко очакваш тогава ще чуеш най вълнуващия въпрос Wink

Честит имен ден на всички именници..
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #224 -: юли 07, 2015, 12:00:56 »

Да ви се похваляяяя обадиха ми се за роклята, утре съм на проба, направо ще се пръсна от вълнение  danceg Дано не забравя от емоции да си взема обувките да им премерим дължината  blush

Фани, трогателна е детската откровеност  heart
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: