Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 10:18:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 196433 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: юли 06, 2015, 16:03:26 »

13 страници.. Вие сериозно ли? Май, ще се включа август направо lol
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: юли 06, 2015, 16:12:26 »

Ох, успях да прочета всичко!  danceg
Cerise, честит рожден ден и от мен! Да си много здрава и винаги мноооого обичана!  give_rose
 Букет и аз никога не съм хващала, въпреки, че винаги съм се нареждала, но не съм от тези, които ще тръгнат да скачат и да се бутат. ММ също не  хващал жартиер, но пък за щастие се " взехме " funnytooth

Нат, наистина се е получило забавно с малката госпожица, сигурна съм, че мъжете са били много изненадани от развоя на нещата biggrin
Здравейте и на всички останали, които не съм срещала до сега  give_rose

Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #197 -: юли 06, 2015, 16:24:12 »

Хахаха Чериии тия животни са страшна работа...мойта ненормална зайка умира да си намести някъде дупето и да си дигне опашката да се изпикае ииии айде пери всичко  NO Така че по-добре да ти създава атмосфера отколкото все нешо да се пере, съхне, глади и тн хихи  blum

Ама верно сме доста активни този месец  yahoo
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: юли 06, 2015, 16:42:22 »

Ааа не се заблуждавайте.  blush Като при всеки друг месец активността ще намалее към края на месеца и пак няма да може да чукнем 100 стр.  blush
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: юли 06, 2015, 18:20:37 »

Вие сте се осрали днес, ама в положителния смисъл на думата  funnytooth LAUGHTER

Мишииии heart heart heart, пиши повече !!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: юли 06, 2015, 20:25:17 »

Емииииии, този изглед от Санторинииииии ли е ? Умирам си за Миконос и Санторини  Swiming bath smoke
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: юли 07, 2015, 07:15:45 »

Аз пък нямам пропуск с букетите. Хем съв висока, хем съм била вратарка като малка, та покрай мен нищо не минава. Затова не понякога благородно не се нареждам, че инстинкта да посегна не мога да го преборя.
Ама не ми липса вече, въпреки че е забавно.
Чери нашето куче беше пръдливо. Ама ги пуска по терлици и като замирише и ние се споглеждаме и всеки вика  " не съм аз" докато се усетихме от къде иде проблема!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юли 07, 2015, 08:09:03 »

Добро утро smile

Пънки, посмях се с "не съм аз"  funnytooth

Сутринта гледах, как полицаите бият момче и момиче, които въпреки че са пийнали с нищо не ги предизвикаха.. Основно дори биеха момичето... Адвокат Марковски, който принципно недолюбвам, беше в студиото и направи аналог, как в чужбина майка с количка би се доверила на полицай, за да остави количката с бебето си отвън и да влезе в тесен магазин или нещо подобно.. Тук никой на никого не би поверил детето си, още по-малко на полицай.. Хората им нямат никакво доверие.. Полицай се е превърнало в съвкупно понятие за най-долните качества..  nea sad

Бам... от сутринта съм крива.. Кога ли ще ми мине влиянието на съботното събитие  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #203 -: юли 07, 2015, 08:15:11 »

Тони и аз го гледах сутринта това и се възмущавах...то за съжаление в България и полицай и лекар и журналист и още много други навсякъде другаде уважавани професии са се превърнали в нарицателно за лоши хора  NO

Аз иначе всеки път се чудя, няма ли други адвокати освен Марковски и други икономсти освен Мика Зайкова, че само те киснат по сутрешните блокове  nea

Не я мисли толкова тая сватба, поне си почерпила опит какво не трябва да се прави Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #204 -: юли 07, 2015, 08:23:08 »

Пънки, малката беше много малка още. Вечеряме. ММ приключва първи и се приближава до кошчето, а вътре кротко си лежи коконка. Чува се неприятен звук, а аз бясна diablo се обръщам и насмотвам ММ, че все още ям. Той: Ама не бях аз! Малката беше! Ама не бях аз... lol
Другият случай беше вече със звуци, но с по-ароматните съпроводи.
ММ веднага се оправда: Не бях аз!
Аз: Знам!
Той shok : Откъде знаеш?
Аз: Ти щеше да се похвалиш.
Той: laugh laugh laugh
Това ми напомни за  едно клипче: https://www.youtube.com/watch?v=UPd0vSWiGjw Не е за всеки, че големи тъпотии са crazy
Хриси, по Animal даваха за куче, което хъркало много силно. Изгонили го от спалнята, обаче със скрити камери дадоха, как кучето си придърпва леглото точно пред вратата и пак ляга да хърка.
Големи теми подхванахме рано сутрин blush
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #205 -: юли 07, 2015, 08:24:21 »

Добро утро и от мен  danceg
Шанса да спя до късно сама си го пропилявам. Рано рано и аз съм скочила  crazy
По темата с букета - аз лично имам спомен за 2 пъти да съм била. Винаги съм се скатавала , но все се намираше някоя " портичка " да каже , че липсва някой Wink И от двата пъти нито веднъж не е бил при мен.
Къде се губи свекърва? В тази темичка нещо забелязах, че липсва присъствието й .
Еми, тук съм вече.  give_rose give_rose give_rose
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: юли 07, 2015, 08:33:45 »

Добро утро и от мен!

Днес освен до магазина, май на друго място няма да ходя. Отсега е доста задушно.  blush

Хайде по едно разхлаждащо коктейлче от сега.... pleasantry

Ех, че хубаво  http://www.dnesbg.com/obshtestvo/studentka-ot-vtu-polutchi-romantitchno-predlozhenie-za-brak-dokato-zashtitavashe-diplomnata-si-rabota.html
« Последна редакция: юли 07, 2015, 08:55:38 от always_and_forever » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юли 07, 2015, 08:59:39 »

Добро утро smile
Миме, коктейлчето е един път, ама и едно басейнче да имаше....размечтах се.
Аз не съм имала пръдливи животни. Обаче вчера попаднах на един сайт с dog shaming и се посмях много. Давам линк веднага: http://diply.com/country-living/dogs-shaming-funny/149790/1

Тони, ще ти мине! Не я мисли тая сватба. Минала е, а и вашата няма да има нищо общо с тяхната. Wink

Хмм, сутринта нещо съм го проспала това по сутрешния блок. Жалко е, че заради отделни зрънца в различните професии слагат всички под общ знаменател...а 100% има и неподкупни, честни и спазващи законите хора от посочените браншове. Най-тъпото е, че медиите изтъкват все инцидентите, а не споменават за добрите им дела. Например, преди месец-два полицай е завел ученик до училището, за да не се налага майка му да прави нарушение, като спре на забранено място.
http://konkurent.bg/article/43777/policai-zavede-dete-do-uchilishte-za-da-ne-parkira-maika-mu-nepravilno
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юли 07, 2015, 09:01:00 »

Тони, от Санторини е, за мен това място е просто сън, толкова добре енергийно ми действа като вид ...

Ии едни сладурчета за добро утро, че едвам станах  pardon

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юли 07, 2015, 09:05:25 »

Нати, няма как да е друго яче, все пак става въпрос за Враца.. Там сме само добри и мили хора..  pardon  girl_haha

Еми, преди десетина години бях в Санторини.. От малка ми беше мечта и леля ми ме заведе в едно от летата ми, прекарани в Атина.. Беше невероятно.. Със сигурност ще отида пак  good

ПАНДЕ, дали видя, че си номинирана за Горещ стол и евентуално ще победиш.. Не ме убивай, ама те номинирах  blum blum kiss2  tease
« Последна редакция: юли 07, 2015, 09:08:15 от alexandrova_90 » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: