Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:26:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
45
46
[
47
]
48
49
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218187 пъти)
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #690 -:
юни 19, 2015, 13:33:10 »
Цитат на: scilla в юни 19, 2015, 11:08:12
"морето
Наехме прекрасна вила в подножието на планината (в Ставрос). Отвън имаше малко ромонещо поточе, пеещи птички и жаби. Магаренца и козички. Изобщо пълна идилия. Беше прохладно и освежаващо макар и някои от дните температурата да достигаше над 30 градуса, ние не усетихме неприятната жега. Разходихме се из околоността. На плаж ходехме само сутрин до 10 и веднъж вечер след 6. Като за необичащите типични плажни почивки, сме много доволни!
От кога чакам някой да ми даде малко повече инфо точно за къща в Гърция.
Ако искаш на лични ми пиши,как наехте къщата ,чрез агенция ли .Колко струваше.Постоян някой ми обяснява,как били наели къща за 30 евро на вечер и си почивали в Гърция за уйкенда.Като питам кажи как да си наема и аз ,и до там.Никой не ми дава инфо.Онзи ден на сестра ми колега и казал ,че събота и неделя били на Аспровалта наели си долния етаж на малка къща ,плаж правили ,барбекю вечерта.Викам и питай ,тя добре и до там.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #691 -:
юни 19, 2015, 13:48:29 »
Тони, в момента тече нашия свещен месец Рамазан, не се яде и пие нищо през светлата част от денонощието. Лично аз не бих издържала, но някои хора спазват поста и дори казват, че им действало пречистващо и се оттървали от някой друг килограм! Не знам как издържат в тая жега без вода
много силна воля
вижте това:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/06/18/sekcio-vyv-facebook-rodni-lekari-se-izgavriha-s-rodilka.267241
Какво мислите? Уволнили лекаря за цинизъм, а за некадърност не ги уволняват
«
Последна редакция: юни 19, 2015, 13:58:48 от fanimira
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #692 -:
юни 19, 2015, 14:31:02 »
Жужи
, миналата година бяхме в Аспровалта, на 100 метра от плажа в къща, от която бяхме наели апартамент.. Имахме си собствен вход към апартамента, с маси, барбекю люлки.. Дадохме 220 лв за три нощувки на 4-ма човека. Апартамента беше с две спални и кухня, в която нямаше маса, реално когато не се хранехме навън, бяхме на терасата
Можеш да видиш
https://www.booking.com/hotel/gr/dionysos-asprovalta.en-gb.html?sid=a73a5cbc8d261c7e3a3d778d501394b5;dcid=5
Фани,
нещо не ми се чете за тоя лекар.. Снимката не ми допадна..
Знам за Рамазан, нали ви казвах, че имах приятел и ходехме при семейството му.. Как не им ставаше зле, след като се нахранеха не знам
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #693 -:
юни 19, 2015, 14:51:33 »
fanimira
и мен ми стана странно защо този са го уволнили, въпреки, че доколкото разбрах им е спасил живота, а онази от Тетевен нищо не можели да и направят. Да го глобят нещо за снимката и така.
Активен
Alichka
«
Отговор #694 -:
юни 19, 2015, 15:13:46 »
Мдааа, те Тетевен го забравиха като случай
Акушерката в София - съвсем! Много са продажни журналистите, да ме прощават. Гръмне някой случай, възползват се от нещастието на хората и после - в 10-та глуха.
Е, Панде, писали са "циганка", а не "ромка" и вече е расистко. Не че подкрепям подобни снимки и мнения в интернет. Както знаете, аз ФБ не го признавам за нищо. Не се и впечатлявам от писаниците там.
Тони, за някои хора наистина си е смущаващо да видят дори зелените манти. Всъщност на операционните екипи маните са зелени именно за да не смущават хората. Така кръвта не изглежда яркочервена, а кафява и малко смекчава шока на хората.
Аз нямам проблем да гледам раждания. Лично моето си го гледам, ама с други очи. Всеки път се вълнувам и плача
Виж, ММ е малко по-така. Изгледа го един път и му беше трудно. Признава си, че не е за него да гледа такива неща.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #695 -:
юни 19, 2015, 15:34:59 »
Цитат на: alexandrova_90 в юни 19, 2015, 14:31:02
Жужи
, миналата година бяхме в Аспровалта, на 100 метра от плажа в къща, от която бяхме наели апартамент.. Имахме си собствен вход към апартамента, с маси, барбекю люлки.. Дадохме 220 лв за три нощувки на 4-ма човека. Апартамента беше с две спални и кухня, в която нямаше маса, реално когато не се хранехме навън, бяхме на терасата
Можеш да видиш
https://www.booking.com/hotel/gr/dionysos-asprovalta.en-gb.html?sid=a73a5cbc8d261c7e3a3d778d501394b5;dcid=5
Фани,
нещо не ми се чете за тоя лекар.. Снимката не ми допадна..
Знам за Рамазан, нали ви казвах, че имах приятел и ходехме при семейството му.. Как не им ставаше зле, след като се нахранеха не знам
Ако снимките са едно към едно с реалността , значи е ок.Ние една година така се прецакахме с едни чудни снимки като видяхме хотела ,нищо общо със снимките.Стаята беша голяма колкото за едно легло и огледало,един коридор 1 метър дълъг и тоалетна и баня.Беше голяма теснотия.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #696 -:
юни 19, 2015, 16:23:23 »
Цитат на: juji в юни 19, 2015, 13:33:10
От кога чакам някой да ми даде малко повече инфо точно за къща в Гърция.
Ако искаш на лични ми пиши,как наехте къщата ,чрез агенция ли .Колко струваше.Постоян някой ми обяснява,как били наели къща за 30 евро на вечер и си почивали в Гърция за уйкенда.Като питам кажи как да си наема и аз ,и до там.Никой не ми дава инфо.Онзи ден на сестра ми колега и казал ,че събота и неделя били на Аспровалта наели си долния етаж на малка къща ,плаж правили ,барбекю вечерта.Викам и питай ,тя добре и до там.
С удоволствие, но не знам дали ще отговори на критериите ви/ти
Тази вила, която наехме не е типичната морска/гръцка вила. Беше на три етажа, като първият е приземен с едната спалня, вторият с две спални и баня ст оалетна, третият беше с голяма всекидневна с хола и вградена кухня, с тераса с гледка към морето и планината. Пада се обаче в старото градче на Ставрос, т.е. нагоре в подножието на планината по баир и е на може би 20 мин пеш от плажа. Ние тъй като не сме по плажа, не ни беше приоритет да е на плажа. Иначе има много подобни на тази, която е пуснала alexandrova_90
Ако се интересуваш ми пиши на лични и ще ти дам линк и обратна връзка.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #697 -:
юни 19, 2015, 22:08:08 »
Здравейте, дами
Много ми е развълнувано и бързам да ви разкажа - бях ви показала бутониерите, които направих за сватбата ни. Една приятелка обаче ме накара да ги пусна в ebay, ей така... да видя дали ще има някакъв интерес. Аз така или иначе планирам да се занимавам с това и в бъдеще, та реши да се пробвам. Пуснах ги преди около месец и днес купиха целия комплект и имам запитване дали мога да направя още няколко.
Доста съм доволна, защото ги продадох за не малко пари, дори умишлено сложих висока цена, с вътрешното женалие да не ми ги купят и да си останат за нашата сватба. Е...сега може би ще измисля други за нас. Така и така си промених и букета.
Аз тези дни почти не се задържам вкъщи. Бях ви казала, че организирам още една сватба - в момента майсторя нейната украса.
Рустик с елементи на steam punk, да видим какво ще издокарам.
Жената, която наех да помага с чистенето не ме впечатли особено с чистене, но но пък ми върна всички монети, които бях оставила на различни места вкъщи, което ме спечели да и да дам шанс. Примам, че сме и нов адрес и и е нужно време да си организира времето.
Иначе за Гърция гледам говорите. Никога не съм била, но след въпросната сватба съм букнала едни 4 дни на Полихроно, някакви впечатления от там да имате?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #698 -:
юни 19, 2015, 23:30:47 »
По повод статията - Не знам вече да се потрисам ли или да се ужасявам или какво... Тва като с тея зарязали родилка насред пътя - луди хора.. Благодаря на Господ за моя лекар и екипа с който раждах
Чери- браво за продажбата, явно имаш голям талант
Фани - я разкажи повечко за Рамазан? Какво точно представлява празника и какво чества? Интересно ми е
Активен
always_and_forever
«
Отговор #699 -:
юни 20, 2015, 07:38:54 »
Днес ще се разкрасявам, защото довечера ни е сбирката на класа.
Не съм кой знае колко въодушевена, но ще трябва да отида.
Чери
, много се радвам, че произведенията ти се оценяват и от други хора. Хайде, дано развиеш един успешен бизнес.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #700 -:
юни 20, 2015, 09:12:52 »
Добро утро и от мен
Пия си кафето и се захващам за чистене
Майка ми и баща ми идват, ще ходим на контролен преглед при доки, дано всичко е наред
Ще нося бутилките, свещите, чашите, на момичето, което ще ни прави украсата (същата, която ни прави поканите
)
Надявам се братовчедка ми да не дойде.. Обади ми се онзи ден, че ще идват в София, за да си купуват мебели.. Сватбата мина, сега обзавеждат къщата
И хотелът ни влиза в употреба... Казах й, че имаме планове с родителите ми, пък да видим...
Миме
, весело изкарване
Чери
, поздравления... Съветвам и Наталия след сватбата да започне да продава... Ще направи луди пати
Много ме мързи
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #701 -:
юни 20, 2015, 10:15:15 »
Хелоу и от мен
. Тея дни социализираме и излизаме бая, а днес любимия разхожда дребчо от 9 сутринта за дс се понаспя
Днес плана е да сме навън повечко време и да отпразнуваме първия месец на малкия ни пъпеш
да ни е жив и здрав
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #702 -:
юни 21, 2015, 02:04:56 »
Ехо, някой с Фани има ли връзка, днес не се е отчитала.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #703 -:
юни 21, 2015, 08:36:21 »
Добро утро в тази софийска дъждовна утрин (че не знам по другите места как е). Ето едно неделно кафе с хубава книга от мен:
Днес се пада и лятното слънцестоене
А от слънцето ни следа наоколо
Миленка
, хубаво ли си изкарахте вчера навън? Честита първа месечинка на юнака!
Cerise
, аз не съм запозната с твоята история, но се радвам, че има такава предприемчива и успешна бъдеща булка сред нас. Сърдечни поздравления за оценката на труда и таланта ти!
На Полихроно не съм била, била съм на съседния ръкав (миналото лято) и много ни хареса. Чувала съм обаче добри отзиви от близка приятелка
М
, как мина сбирката на класа?
Ние вчера започнахме да обезопасяваме дома ни заради малката и в чудо се видях. Прииска ми да се нанеса в ново, празно жилище, което тепърва да обзаведа
Толкова неща трябва да пренаредя... трябва да се свалят стъклени витрини и рафтове... да сменяме сегашните трапезарни столове с други, че тези са много опасни... метални са и тежки и ако ги дръпне и паднат върху нея, няма да са приятни последиците. Та ако на някого са му попадали хубави и изгодни столове напоследък - да ми предложи! Ако не, днес ще идем до ИКЕА да разгледаме, та дано харесаме нещо по-подходящо като за бебе
«
Последна редакция: юни 21, 2015, 08:43:58 от scilla
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #704 -:
юни 21, 2015, 09:03:37 »
Добро утро от мен
Вчера пообикаляхме по магазине.... Купих си два чифта сандали, защото когато сме се пренасяли съм изхвърлила всички сандали и съм остана с два чифта
Купих си панталони и едни дънки... За блузи пак ударих на камък... Миналата седмица си прочистих гардероба и сега нямам тениските, които си представям.. МАй и по магазините ги няма хахаха Майка ми и баща ми бяха с нас, прегледа мина перфектно. Доки каза, че е супер вече и всичко е наред
После братовчедка ми, която трябваше да ми се обади в петък, за да потвърди, ако ще идва... ми се обади, че тръгват към нас... И бързахме да се приберем, ходихме навън... Вкъщи нямахме нищо за ядене, а ние се бяхме нахранили даже
Днес е супер дъждовно и си го представям точно като от снимката ти, Scilla (как се казваш?).. Ароматно кафе и стара книга
Прекрасен мрачен ден с най-обичаните ви хораа
Активен
Страници:
1
...
45
46
[
47
]
48
49
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден