Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:51:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218279 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #675 -: юни 19, 2015, 09:27:53 »

Е, аз пък да ви кажа, че в журналистическата терминология хедлайнер си баш главатар, коркорбашия и всичко останало за водач, когато трябва да му се предаде лека иронична нотка /все пак тръгва от музикалния бранш/.
Фанимира, да, точно на Лебедово езеро бях. За мен балетът винаги е емоция, да не говорим, че руснаците са ненадминати. Е, доста кофти беше, че залата изобщо не ставаше за целта - всичко равно и само повдигната сцена. Ама от коляното нагоре ги виждах, то и най- красиви са движенията на ръцете без това Wink. Играха с намален състав и поспестиха малко, ама такива бяха условията. Най- разочарована съм обаче, че музиката беше на запис, пусната на макс, като в дискотека. Очаквах оркестър, ама то и на Античния е щяло да бъде на запис. Хехе, измежду 600 души срещнах Тонина от форума /по Коледа с горещ шоколад в ръка ни препоръча най- любовните филми/ heart. Двете много си се зарадвахме, праща поздрави smile
Вие покрай бат Бойко ли се зарибихте с тези магнолии? Wink
Сила, как изкарахте на морето?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #676 -: юни 19, 2015, 09:30:50 »

Жужи, браво за петното. А какво решение взе за работата?

Цяла нощ не съм спала ,снощи към 8 вечерта говорих с шефа ми .Обясних му ,че имам възможност за друга работа ,като първо го попитах ,каква му е визията за този офис ,който в последните месеци е на минус.Не се дължи на лоша работа от моя страна.Дължи се на факта ,че шефовете прекроиха застраховките /застраховател съм/ ,по точно много завишиха цените ,отпаднаха някой облекчения чрез които можехме да сме конкурентни на пазара и да привлечем клиенти.От там и клиентите ми се разочароваха и загубих доста .Към момента почти всички офиси са така,а много от представителствата ,вече искат да станат брокери.
Та отплеснах се,думите на шефа ми бяха "ако си намериш работа ,без притеснение приемай....Тоя офис аз до средата на юли ще му реша съдбата" .Та май ще приема.Ако откажа да отида на другата работа ,а от тази ме съкрятат ще стане от два стола на земята.Въобще ситуацията е такава ,че май нямам правилен ход.Каквото и да направя все ще загубя.Ако отида на новата работа ще бъда с друго работно време и ще ме осигуряват на 360 лв.Ако остана тук ,след месец мога да се окажа на борсата
Активен
svekarva

« Отговор #677 -: юни 19, 2015, 09:35:56 »

С чисто сърце отивай на новата и успех good. Тъкмо ще имаш възможност да се оглеждаш по- спокойно за нещо още по- добро!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #678 -: юни 19, 2015, 09:41:56 »

Именно, Жужи, отивай на новото място.. Пак си търси другам, по-задоволителна работа, но недей да губиш време повече на старото място  good

Аз винаги съм харесвала магнолии, просто вкъщи нямам къде да сложа.. Разбрах, чак тази година, че има в саксия като орхидеите.. Ще си купя, някой слънчев ден.....  pardon
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #679 -: юни 19, 2015, 10:15:36 »

Благодаря
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #680 -: юни 19, 2015, 10:31:46 »

Жужи, евала на този твой шеф, че не е егоист и те е посъветвал, да се преместиш, ако имаш тази възможност. Малко са тези човечни хорица, които не мислят само за собствения си г.з.
Щом е така и аз ти пожелавам успех и дано на новото работно място се чувстваш по-добре.  give_rose Пък живот и здраве ще намериш нещо още по-добро за теб. Успех!  butterfly

И аз много харесвам магнолиите. В къщи обаче си имам две малки орхидеи. Дано този път не ги уморя.  pardon
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #681 -: юни 19, 2015, 10:54:52 »

Али - почти не спи през деня.. Става 6- 7 евентуално заспива към 11 за половин час, после заспива чак към 3.30 оак за половин час и евентуално ако излизаме тогава спи час и малко и така... После към 10 правим баня яде и спи до сутринта smile

За Слави - бях мн бременна на концерта април и пропуснах но сега отивам и нищо няма да ме спре... Не я харесвам певицата, но Слави си е Слави и прави уникални концерти!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #682 -: юни 19, 2015, 11:08:12 »

Ех, как да не му се стопли душата на човек с такова радушно посрещане!  heart

Мария, името Ария го измислихме съвсем спонтанно, мъжът ми го предложи и като проучихме историята и значенията определено стана претендент и до последния момент се бори с Ралица. Оставих го за решение за мига, в който ми я показаха като я извадиха от мен smile Ария (Ἀρία) е едно от по-старите имена на Тракия (Първоначално  областта  около  сладководното  езеро  което  след  образуването  на  Босфора  се  превръща  в  Черно  море  се  е  наричала  Ария!   След  потопа  част  от  областта  Ария  е  започнала  да  се  нарича  Тракия). Древните българи като родоначалници на Индо-Европейските народи и езици са наричани в по-ново време и Арии. Терминът Арии е въведен през 19 - 20 век в употреба със значение на Индо-Европейци. Арии е взаимстване от Ведическия санскрит на думата "ария" със значение на "благородни". Знаем за значението в музиката, а от италиански пък означава "въздух" и още доста, но да не ви отегчавам. Иначе геройнята от сериала е много готина, а и една друга геройня от един друг сериал Game of Thrones също се казва по подобен начин (Аря). Избрахме го защото е различно, красиво-звучащо и особено в Европа е нечесто срещано. В Щатите е доста по-известно в последни години. Хайде стига толкова по тази тема  blum

Свекс, морето беше много релакс. Аз съм казвала неведнъж, че аз и мъжът ми не сме много по лежането на плажа. Отидохме заради Ария, да подиша малко чист свеж морски въздух и да ѝ топнем краченцата в морето  danceg Наехме прекрасна вила в подножието на планината (в Ставрос). Отвън имаше малко ромонещо поточе, пеещи птички и жаби. Магаренца и козички. Изобщо пълна идилия. Беше прохладно и освежаващо макар и някои от дните температурата да достигаше над 30 градуса, ние не усетихме неприятната жега. Разходихме се из околоността. На плаж ходехме само сутрин до 10 и веднъж вечер след 6. Като за необичащите типични плажни почивки, сме много доволни!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #683 -: юни 19, 2015, 11:28:04 »

Scilla, историята на името ми беше много интересна.. Обичам родителите да се интересуват от значението на имената и да зная.. Като питах моите защо се казвам Антоанета и изобщо не ми харесва.. Баща ми ми казваше, че имало кралица с такова име.. Да, ама това е била една от най-нещастните според мен кралици, падала си е по хазарта, даже си е била като комарджийка и тн.. Щеше да е много по-приятно да знам, че името ми означава безценна и тн..  pardon Много ми харесва името Ария, голям сладкиш е и самата тя  heart

Миленка
, според мен всяко бебе си има собствен режим.. Имам позната, на която всички гледат с укор, защото детето й си ляга в 1-2 през нощта, когато съответно и тя си ляга, цял ден е по салоните (тя притежава няколко фризьорски салона), а двамата спят до 12-13 през деня.. Детето е будно, здраво, умно и вчера навърши 1 годинка, по-щастливо и красиво от хиляди деца с "правилен режим".. Аз не бих гледала, своето дете така, но в крайна сметка и то се чувства добре и тя също... При вас ти не си доспиваш май, но ще се напаснете, може да му е такъв период  good
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #684 -: юни 19, 2015, 12:19:41 »

Миленка, според мен е нормално в началото бебчо да няма режим и да си хапва, когато си иска, да заспива и да се събужда, когато си пожелае.
За мен е неразбираемо за вече по-големи деца, вкл. и племенницата на ММ (почти на 7г.), да си лягат по нощите. Понякога си ляга и след нас, към 12-1 часа.  Oh my ... Винаги съм се чудела на този режим, който има, но не е мое дете и аз не отговарям за възпитанието й.

Scilla, страхотно. И аз много се радвам на хората, които внимателно подбират имената на децата си, а не просто да се казва на баба или дядо. Много е хубаво името на малката бонбонка.  heart
Имам една приятелка, която е кръстена на някаква марка чорапогащници.  funnytooth
Представям си колко ви е било хубаво на тази почивка. Пълен релакс.  butterfly
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #685 -: юни 19, 2015, 12:26:16 »

То всяко дете си е индивидуално - спор няма. good Обаче и от родителя зависи до някаква степен да подтикне малчото към режим. Гледам моите комшии, които са волни птици. Тях никой никъде не може да задържи. Ами как да има режим детето! Майка му го помъкнала до Кауфланд в 2 следобед. Хайванчето заспало на количката, тъкмо минали касите и решили да го местят в колата - събудило се pardon После не е и заспало - то детето си е взело дрямката. Като по-малък не го оставяше в спалнята, а в кошарата за игра. После казваше "Ама той не спи." Ами не спи, защото нито му е затъмнено, нито асоциацията на кошарата за игра му е асоциация за сън. Етървата беше същата - новороден племенникът и изкъпан уж за нощен сън. Тя го домъкне в хола, че лежал самичък и не искал да спи. Ама не да плаче нещо - лежи си и си кротува. Ама той ще полежи, ще полежи и от скука ще заспи. Случваше се точно обратното - като е на светнато и шумно и после след 1 заспиваше. Сега не можеш да го накараш да легне преди 23.
Аз винаги съм гонела "график". Правила съм си сметка кога да чистя, кога да готвя, кога да пазарувам и всичко се е въртяло около детето ми - кога на моето дете ще му се приспи, ще огладнее, ще му се играе и тн. Естествено винаги има изключения. Но направи ли детето веднъж график, изключенията не са правило, а нещо извънредно.
Миленка, има време да изгради режим. Още е мъничък. girl_in_love Просто се придържай към рутина. Това е и успокоително за самите деца - знаят какво ще следва.
Мария, уби ме с тия чорапогащници shok laugh Да те е срам да си кажеш на кого си кръстен.
Сега ще се заема със статията. И без това чакам да се маринова месото... Пак гости pardon

Тони, откъде я издири статията? Четох за водолейките - ами вярно си е blush Особено ми хареса частта за подигравките вместо отмъщението.
« Последна редакция: юни 19, 2015, 12:33:16 от Alichka » Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #686 -: юни 19, 2015, 12:39:17 »

И аз пропуснах да напиша, че прочетох статията за моята зодия. Доста от нещата са верни.  pardon

Али  good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #687 -: юни 19, 2015, 12:54:50 »

Да, това с чорапогащника определено е ужасяващо  shok

Някой чувал ли е за това - http://www.garabitov.bg/bg/%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B1%D0%B0%D0%BB

Колегата ми е свалил 12кг, но 12 дни не е ял нищо.. Струва ми се ужасен стрес за организма  shok

Не знам за каква статия говорите.. Сутринта четох една във фейсбук.. Все едно някой ме беше описвал, егати  shok
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #688 -: юни 19, 2015, 13:00:14 »

Тони, на мен ми харесва Антоанета като име.
Аз пък не си харесвам моето име - прекалено стандартно е.
Заради това избирах имената на децата да са по-различни. Макар че по времето на Сиана, името ѝ някак стана модерно, но аз пък го бях харесала доста по-отдавна и реших да не се отказвам от него.

Тони, аз веднъж се опитах да я правя тази диета - с кленов сироп, но аз съм си чревоугодник и просто не ми се занимаваше. Иначе на 4-тия ден изобщо не се чувствах гладна, което беше странно.
« Последна редакция: юни 19, 2015, 13:01:49 от menyanthe » Активен
svekarva

« Отговор #689 -: юни 19, 2015, 13:09:14 »

Предполагам, че става въпрос за чорапогащник Ида. Ама неин си е проблемът, че не знае нищо за името smile Имаше и чорапогащници Елица, Карина, Елена - все хубави имена.
Активен
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: