Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:40:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218238 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #645 -: юни 18, 2015, 10:27:15 »

Как се продава бельо по телефона? crazy
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #646 -: юни 18, 2015, 10:41:18 »

Alichka, местят ни в Панаира, палата 3. Което е още по- голяма гадост, защото е на равно ниво. Ще ми трябват други аксесоари - възглавници и ветрила срещу задуха. Билетите са по 50лв. на човек sad. Ако бяхме отишли на бар, можеше на скута да ми танцува принца /на съпруга- черната лебедка/за тези пари Wink. То и времето ще вземе да се оправи, че да се пукна от яд diablo
Чери, нИ сЪ прИтИснЯЙ, че свекърва ти си прави Фб. Ще си заформим групичка на форумските свекърви, да видиш тогава Wink
menyanthe, ами иска се дар слово да опишеш гащите по цвят, мирис и големина smile Ще взема да се кандидатирам, доста терминология зная на немски. Ако се разровя, може и книгата "Жените успяват" да намеря и да се подготвя пак за интервю smile
Коя булка щеше да подарява часовници на кума и кумата? Не си спомням, дали и казахме да им иска дребни стотинки като откуп. Като с ножовете, тук се има предвид, че часовниците все едно отброявали времето.
« Последна редакция: юни 18, 2015, 10:47:56 от svekarva » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #647 -: юни 18, 2015, 10:45:03 »

svekarva, с теб сме! Кандидатирай се!  girl_wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #648 -: юни 18, 2015, 11:33:33 »

laugh Да, най-важно е подробно да опишеш аромата на гащите. Особено след едноседмично носене! Тъкмо като броня ще са станали Wink
Ехееее, наистина за 50 лв и в Панаира е подигравка с хората. Ама то няма и как да ги съберат всички, закупили билети, някъде по залите... В тази връзка съм потресена колко пари са отишли за Синдикалния дом. Нито тоалетните са оправени, нито по залата нещо е осъвременено кой знае колко. Стоят си старите дървени ламперии. Е, предверието е с окачен таван Wink Много важно!
Тези дни ще минавам покрай Природонаучния. Дано са му направили ремонта. От много време се каня да отида там. Ходила съм като ученичка. Абе, само ММ да освободи уикенд и witch Дупе да му е здраво!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #649 -: юни 18, 2015, 13:27:17 »

Аз съм в голяма дилема,кандидатствах за работа .Минах интервю и сега съм с огромна въпросителнА
Тук където до сега работя съм сама в офис и имам пълна свобода ,но невисока заплата
На другото място ми предлагат ,60 лв повече ,но работното време е 2 работиш 2 почиваш.И ме осугуряват на по ниско от до сега.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #650 -: юни 18, 2015, 13:43:43 »

Ама наистина си е дилема това. 60 лв не са много пари и не знам дали заради тях си заслужава да рискуваш "свободата си". Аз не съм привърженик на два работиш, два почиваш, не знам защо. Освен това ще те осигуряват и на по-малко пари. Естествено ти си преценяваш как ще ти е най-добре. Ако те устройва работното време, заплащането и осигуровките, значи няма какво да се чудиш. Любопитно ми е да прочета мненията и на работилите повече от мен.  pardon
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #651 -: юни 18, 2015, 14:13:08 »

Аз смяна на работа в стил "от трън та на глог и то по-висок" не съм привърженик smile Ако се засиля да сменям работата, ще е за нещо по-смислено (поне на пръв поглед), някъде, където да може да има развитие поне на умствения ми багаж, развитие на заплата (ама не на думи). Аз съм от хората, за които осигуровките са повече от важни. Моето поколение за пенсия не мисли, то не е и за мислене. Обаче се налага - я майчинство, я съкращение, от което никой не е застрахован. Да не говорим за продължителен болничен.
Имах колега - дясна ръка на шефа, на когото му се наложи да е 3-4 месеца в болничен. Направо не знам как е изтърпял толкова години да го осигуряват на 4 часа, а да работи по 10 crazy
Моя приятелка си търсеше по-добра работа в продължение на 2-3 години. Беше нон-стоп по интервюта и конкурси. Възхищавах й се за търпението и постоянството. Наскоро намери нещо смислено и се премести. Тя ми е пример good Много беше права, като каза, че види ли къде се помещава фирмата, моментално си прави изводи. Още на самото интервю й ставаше ясно дали има смисъл да работи за тази фирма. Но тя е от хората - кариеристи. Аз май не съм такава. За мен семейството е преди всичко, а работата не може да го измести.
Свекърва, убих се да търся снимката с лавандулата и житото pardon
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #652 -: юни 18, 2015, 14:27:54 »

Възможност за развитнтие има ,ама пак са малко пари бе.Пуу аман писна ми ......На  360 ще ме осигуряват ,сега съм на повече
Активен
svekarva

« Отговор #653 -: юни 18, 2015, 14:39:48 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37131.75.html
Ето го. Трябва да поканим тук тази булка, хем е от Пловдив
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #654 -: юни 18, 2015, 14:39:56 »

Аз също не смятам, че си струва смяната. Не знам сумата за осигуряване доколко е важна, то само пенсията после от това зависи, ама то в България едни пенсии. Не знам но на мен 60 лв не ми се струват много и не бих си развалила спокойствието за тях. smile
Активен
svekarva

« Отговор #655 -: юни 18, 2015, 14:54:11 »

При положение, че това няма да е за дълго, аз бих гледала и какво ще науча от новата работа и дали този опит ще ми помогне да създам връзки някъде.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #656 -: юни 18, 2015, 15:30:34 »

При положение, че това няма да е за дълго, аз бих гледала и какво ще науча от новата работа и дали този опит ще ми помогне да създам връзки някъде.
В какъв смисъл ,че няма да е за дълго?
Да ,и аз мисля ,че ще е нов опит ,ох имам да го мисля цяла нощ и утре
Активен
svekarva

« Отговор #657 -: юни 18, 2015, 15:35:31 »

Ами не вярвам да останеш дълго на старата работа щом търсиш нова, а и новата си има кусури и дори да отидеш там, пак ще се оглеждаш. Затова мисля, че едва ли ще искаш да стоиш до края на трудовия си стаж там Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #658 -: юни 18, 2015, 17:49:57 »

Ама много малко сте писали, аз се бях настроила за четене. ц ц ц ц ц
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #659 -: юни 18, 2015, 17:54:18 »

Ами не вярвам да останеш дълго на старата работа щом търсиш нова, а и новата си има кусури и дори да отидеш там, пак ще се оглеждаш. Затова мисля, че едва ли ще искаш да стоиш до края на трудовия си стаж там Wink
От сегашната  работа не съм доволна единствено от заплатата, офиса е перфектен, в центъра на града. Само съм когато ми е кеф мога да затворя и да отида да си свърша някаква работа..... Ох не знам, мъжа ми е "за"
Активен
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: