Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:42:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
40
41
[
42
]
43
44
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218245 пъти)
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #615 -:
юни 17, 2015, 10:39:04 »
Цитат на: milenkata в юни 17, 2015, 10:00:24
Това интервю звучи интересно, ще го дръпна да го видя
Да похваля малкия ми памперсито - двамата спахме от 8 допреди 15 минути - добро дете, оставя мама да поспи
Браво на вас,и Марти като беше бебе ,че и до ден днешен си е поспаланка.Аз ставах в 8 той спеше до 9 .От към колики бяхме пощадени ,имаше хленч само около седмица и то от 19-22 часа.И с това приключи.
Дано продължава да е такъв спокоен твоя юнак
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #616 -:
юни 17, 2015, 12:38:31 »
Привет!
Аз днес съм гледач следобед на племенника. Притеснено ми е, че е болен, а и съм на негова територия, та лиготиите ще бъдат в троен размер. майка му е на зъболекар и просто се налага. Колкото и да са лоши, ревливи и неспящи, когато са здрави се изтрайват, ама разболеят ли се, чак тогава се вижда какво значи
крива работа
.
menyanthe
, радвам се, че и ти се обади
Не зная, май като слушам моите, в Америка им е минало времето на тим билдингите. Имаха минимум 4-седмично обучение в началото и после изпит, ходят по командировки, ама ги спукват от работа и после наваксват текущите задачи в почивните дни. Сега им е времето, да работят. Иначе фирмите им организират коктейли по празниците, както си е редно, с награждаване, речи и шведска маса. Организират им безплатни петъчни вечери по клубове, където задължително ходят с половинките си и два пъти в годината почивен ден във ферма / на големия/ или в подходящ хотел със спортни съоръжения за целите семейства /деца, детегледачки и домашни любимци/. Нищо не е задължително, само трябва да се запишат седмица преди това точните бройки. Фирмата купува торти и някаква почерпка един път в месеца за всички рожденици през това време, те самите не черпят, само приемат поздравления. Снахата черпела с лукчета всеки път, когато се връщала от България. Хаха, аз в началото все се чудех защо мъкне по 5кг. лукчета, обаче явно там няма точно такива бонбони.
Активен
Alichka
«
Отговор #617 -:
юни 17, 2015, 12:56:26 »
Цитат на: svekarva в юни 17, 2015, 12:38:31
Не зная, май като слушам моите, в Америка им е минало времето на тим билдингите.
Да, ние явно пак сме назад с идеите. То и обученията в повечето фирми са ала-бала. Аз си разбирах колегите, че не искат да ходят на тим билдинг. Те, хайваните, цял ден премятат стока по няколко тона, товарят камиони, работят на жега лятото и студ зимата, а после да се забавляват да мятат медицински топки. Е, как да стане? То и аз да съм цял ден като кон права, няма да искам да катеря върхове в почивните дни. Обученията пък странно защо, ама все в почивките ни бяха организирани. Другият вариант - баш в най-голямата навалица. После оставаш на работа да довършваш, че видиш ли работата теб си чака.
Иначе не ми пречи за празник да купувам по нещо
Ако ще минавам метър, ще взема бонбони. Иначе бих се постарала повече. Даже винаги с желание съм подбирала нещата, с които ще черпя на работа.
Тони, аз пък хич не се впечатлявам от подобни статии. Хората на изкуството (в най-общ план), както и спортистите са свикнали на голотата. Не се притесняват от нея и не им пука кой какво ще каже и ще сметне. Хихик, имаше по Господарите преди време репортаж - интервю след футболен мач баш пред съблекалнята на единия отбор. На всяко отваряне на вратата се мяркаше по един мъжки гол г*з.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #618 -:
юни 17, 2015, 13:03:35 »
Али, мен ме озадачи, че до вчера хомосексоален, харесва мъже и тн.. От днес ще го играе влюбен в жена ли.. Не се зачетох много в статията, ама подхода ми е малко тъп
Сигурно някоя видна ПР-ка като Ива Екимова (
) го е измислила, този гениален ход
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #619 -:
юни 17, 2015, 13:18:31 »
А аз си гледам "Не знаех, че съм бременна" по ТиЕлСи и се тъпча с чипс и най-различни глупости
нали не напълнях много, гледам да наваксам през оставащите 5-6 дни, хахаха. Вероятно съм садо-мазо, че не ми става лошо при все че ям и гледам кървища... Мани мани може и да се самоизродя и самоакуширам, толкова им е реална "възтановката"
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #620 -:
юни 17, 2015, 13:24:04 »
Никога не съм го гледала, това предаване... Започват да раждат и тогава разбират, че са бременни ли, какво?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #621 -:
юни 17, 2015, 13:29:07 »
Абе да си кажа честно и аз не разбирам ,как ще съм бременна пък няма да знам.
Първо цикъла е индикация,айде ако ти идва то не ти идва така както ти е бил винаги,второ нали нараства корем ,бебето мърда.Как така няма да разбереш тия неща .
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #622 -:
юни 17, 2015, 13:32:34 »
Alichka
, то и нашият хотел уж беше хубав - с басейни, СПА и т.н. - но нищо не успях да видя от хотела.
Банският ми си остана в багажа.
А то един тиймбилдинг, ако се направи добре, може и да е хубав. Ама поне да бяха предвидили и време за почивка...
Активен
Alichka
«
Отговор #623 -:
юни 17, 2015, 13:55:15 »
Фани, ти си направо за медал! В последния момент какви работи ти се гледат
Аз след малко вече ще си скъсам нервите. Цял ден слушам ретро чалга балади, ама от подбраните. Не мога да установя дали идват от близкия строеж, или от едни алпинисти, дето правят изолация на съседния блок. То не бяха драми, рев, сълзи, сополи... Изпяха си музиките, аз си изревах очите! Скрих ножовете вкъщи
Освен сега да си прегриза вените - друг начин не намирам!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #624 -:
юни 17, 2015, 14:00:41 »
Като каза за алпинисти.. Преди няколко дни четох някъде, че искат да забранят, по блоковете да се правят частични изолации. Щяло да може само, ако цялата етажна собственост иска, да се санира целия блок
Вярно, че е грозно с тези накърпени блокове, ама има входове с по 50 -70 апартамента. Кога ще стигнат до консенсус..
Така няма да има работа за тези алпинисти, които си припечелват допълнителни пари..
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #625 -:
юни 17, 2015, 14:04:39 »
alexandrova_90,това с санирането на парче само тук го има.Нашите кумове си смениха апартамента ,защото администратора на блока им ,ги скъса от търсене на пари 5000 евро бяха дали преди 4 години за поправки по инсталации или покрив.В Италия няма мрънкане ,че нямаш възможност.Те като собсвеници са длъжни да си плащат разходите.Администратора ги събира веднъж годишно ,и после само им праща писма.То и тук навлезнаха тези администратори,ама що файда.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #626 -:
юни 17, 2015, 14:11:26 »
Аз съм съгласна, Жужи, ама си спомням, докато родителите ми живееха в блок във Враца.. Имаше възрастни хора на една пенсия, те едва плащаха сметките по 20лв.. Ремонтите за асансьори бяха непосилен разход и куп други.. Толкова беше неприятно, да ходя с майка ми, която се беше наела да е домоуправител, поради нежеланието на останлите.. Накрая винаги тя плащаше всичко
Активен
Alichka
«
Отговор #627 -:
юни 17, 2015, 14:12:36 »
Да, и аз го чух - да не загрозявали фасадата. А като фасадите на по 30-40 години са олюпени, много красиво стои. И как въобще ще накарат бай Георги на 92 години от 3-я етаж да си направи изолация? Те на него таксата от 5 лева за входа не могат да му вземат... Абе, щурави неща им се въртят из главите. Изтървали са положението преди 20-тина години и сега се чудят коя дупка по-напред да закърпят.
juji, то колко опасни сгради има из градовете. Ама не могат да накарат собствениците да вземат мерки. Най-много да опнат една ограда и да сложат табела за опасна сграда. Даже за една от емблематичните сгради в Пловдив говореха, че са над 20 собственика
Оправиха я, ама бая време мина, хем е и на Главната. Сега върви намери кой къде живее
Контрол никакъв няма.
За санирането - в на нашите блока има не малко хора, живеещи по чужбините. Всеки ще ти вдигне ръце и ще ти каже "Аз не разбирам, не ме интересува, оправяй се...".
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #628 -:
юни 17, 2015, 14:18:52 »
Прави сте,но то си е до манталитет.
Когато кумата каза ,че продават апартамента и ще си купят друг по-ново стоителство и взе да обяснява защо.В първия момент и аз така реагирам.После с годините разбрах ,че ние сме друг тип хора и за това при нас не стават нещата
,тъжно ,но факт.
То сигурно и за това на запад хората живеят под наем в повечето случай,защото разходите по собствени жилища са много големи.
Например при нас като се наложи ремонт в спалнята ,хазяйката си плати 1000 евро на хората които направиха изолацията.Развали се хладилника тя си купи нов...така е по света
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #629 -:
юни 17, 2015, 14:25:27 »
Много сте изписали, ама нямам време да чета.
Бяхме най-после на сватба на Бляк Сий Рама, голям мерак ми беше да го видя това място. Наистина е много красиво, ама до там.
Обслужване, храна и ресторант като интериор не ме впечатлиха ни най малко. В Бургас и региона си има по-хубави места.
Тийм билдинги в Англия не правим, на моя мъж в София правят убийствени неща, те са много млад офис и нон стоп имат разни инициативи и нон стоп се занимават с нещо и правят нещо, просто са уникални, много ме кефи такава култура, но много трудно се изгражда и много трудно се задържа такъв колектив.Бях ходила преди години на последния им тийм билдинг с половинките, много лудо парти беше, но беше само ядене и пиене, а сега имат супер много игри и супер много занимавки, и вече не си водят половинките.
Активен
Страници:
1
...
40
41
[
42
]
43
44
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден