Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:39:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218230 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #600 -: юни 16, 2015, 12:48:55 »

Ами да давам пример на малката, че Гарфийлд ходи на гърне, а не си ака в гащите... Сложих му пликчета, които реално са си на дребната blush
То ходим по МОЛ-овете, защото са отворени. Виж, ако не работят магазините, никой няма да се сети да отиде там. Обаче пуст манталитет - сакън да не изтървем единия клиент. Особено около празниците всеки се е одрусал с парите. Тръгнал е на разходка и най-много на кафе. Вкъщи си има и ядене, и пиене... Магазините са празни или ако влезе някой, е да зяпа, а не толкова да купува. Е, има си професии, за които няма делник, няма празник. Ама за такива неща човек трябва да си даде ясна сметка, като започва да учи професията. Не случайно и АГ-тата са повече мъже, освен чисто психологическата им издръжливост. Няма как да си фризьор, гримьор, маникюрист и да почиваш по баловете или в събота, когато са масовите сватби.
Мен най- ме дразни приказка "Ще работим само малко." Само малко, само много, ама е разкарване и ти осакатява деня. Не можеш план да си направиш. Отидеш уж до обяд, а то стане 3 следобед. Случаят с Бъдни вечер. Същата простотия и с викането в офиса по време на майчинство. Не говоря и само за мен. Една приятелка се жалва сега, че ще я викат редовно, че "имали промени в офиса" crazy
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #601 -: юни 16, 2015, 13:09:13 »

Аз тотално офтопик, ама минавам само да кажа, че съм жива и хвърлям по едно око, когато ми остане време.
В наща фирма тийм билдинг е мръсна дума. По-скоро ще ни намалят заплатите, отколкото да ни организират някакво мероприятие. За Коледа правят парти, което е под всякаква критика и копитцето ми не стъпва вече на такива "партита". Не е ли организирано от Тони и компания, не го броя!!!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #602 -: юни 16, 2015, 13:22:03 »

Нат, като си направя парти агенция, ще офертирам фирмата ви да осъществявам партита.. Ще ти стъпка и хоро ще играеш  danceg blum
Али, аз съм леко бавна и докато схвана.. Успех с отказването от пишкане/акане в гащите  good
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #603 -: юни 16, 2015, 14:39:44 »

И аз да се включа по темата с Моловете.В Италия имаше един период преди кризата в неделя нямаше отворен мол.После удари кризата и разрешиха един път в месеца да има работещ мол в неделя.После и това се премахна.Та като не работеше мола в неделя, се събирахме с приятели на барбекю ,а зимата в къщи или правихме екскурзии.Иначе в градчето в което живеехме нямахме и аптека в събота следобед и неделя която да работи.За магазини да не говорим.В началото ми беше странно,после свикнах.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #604 -: юни 16, 2015, 20:38:31 »

Да разкажа малко за нашия тиймбилдинг:
Заведоха ни в Правец. Малко след пристигането имаше предвидена среща, на която, общо взето, да ни обясняват колко са велики и колко готин тиймбилдинг са ни направили. Следва: обяд на шведска маса.
След приключване на обяда трябваше да се преоблечем със специални тениски. Но половината стаи в 14 часа все още не бяха готови! Е, натресох се в друга стая временно.

В 14:45 ни откараха до стадиона в Правец. Там бяха предвидени някакви игри, част от които ставаха, но имаше и тъпи такива. На стадиона бяхме до 7 вечерта! По програма трябваше да е до 6 и да имаме някакво свободно време преди вечерята, но такова, естествено, нямаше. Въпреки това, автобусите не ни чакаха и тъй като на никой вече не му се стоеше и всеки искаше да се прибере в хотела, масата народ тръгна пеша. Един до мен ми каза: "Smile. It is over" ("Усмихни се. Свърши."), което, честно казано, ме разсмя и много добре описва цялото мероприятие.  girl_wink

След това - къпане, вечеря и след вечерята - парти тип дискотека.

На сутринта - откарване директно до работата.

Не звучи толкова зле, но честно казано, щях да предпочета да съм била на работа пред това.

Иначе за работата: не ми се говори. nea
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #605 -: юни 17, 2015, 03:39:37 »

Гледам за тийч билдинги говорите - в старата ми фирма имахме по два годишно, като се събирахме с колегите от Румъния. За 3 години 4 тб съм организирала аз и да ви кажа добре бяха хахаха lol редувахме ги примципно - юни тим билдинг в БГ на морето, есента ноември в Румъния на Карпатите. Вонаги сме изкарвали супер и маскени партита сме правили и на яхта в морето, и отборни игри и дискотеки... Даже една година бяхме и на стриптийз във Варна....

Ох липсват ми колегите smile

Ние досега ядохме - редовно човека пропуска яденето в 01.00. Слагам го в 10 вечерта да спи и чак сега в 4 ме буди. Опитвах да го храня докато спи - тц. Реши ли да спи не можеш го бутна... Наддава си, така че май едно ядене пропуск не е фатално Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #606 -: юни 17, 2015, 06:40:29 »

Ние досега ядохме - редовно човека пропуска яденето в 01.00. Слагам го в 10 вечерта да спи и чак сега в 4 ме буди. Опитвах да го храня докато спи - тц. Реши ли да спи не можеш го бутна... Наддава си, така че май едно ядене пропуск не е фатално Wink
Браво, Миленка!!! ти си мама -отличник! лично аз никога не съм будила Кари през нощта и мисля, че няма проблем, щом ака, пикае и наддава  good
На останалите добро утро! Станала съм рано да гледам Азис по БНТ1, за първи път ми е от 1000 години да гледам този канал. Събирам нови залози за другата седмица  blum за малко раче  stork-boy
При нас често има такива мероприятия - обучения, семинари и т.н. Повечето са губене време и усвояване на средства, но има и някои наистина полезни. Дори и за 1 ден е хубаво да си от другата страна - да слушаш, да те изпитват, да преписваш, хахахах помага ми да разбирам учениците  blum
Майчета от София препоръчайте на лични добър педиатър, който обаче не е много натоварен и записва пациенти като личен лекар  crazy
« Последна редакция: юни 17, 2015, 06:57:00 от fanimira » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #607 -: юни 17, 2015, 07:26:20 »

Добро утро!
Днес станах рано и сега се чудя какво да правя. Хич не ми се пуска телевизора да слушам глупости по сутрешните блокове. По-добре тишината.....  smile

Успешен ден на всички!  smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #608 -: юни 17, 2015, 08:07:27 »

Добро утро smile

Да кажа и за моите "тийм билдинги" - аз и ММ и шофьора със семейството му отиваме на гости на чистачката, защото тя живее в къща и има къде да ни събере. Няма нищо общо с шефката ни, тя и не знае smile Събираме се един път през лятото и един път на Коледа. Много яко си изкарваме, яко си хапваме (и тя готви и ние носим разни работи), ММ играе с децата, които са все момченца или на футбол или на xbox. Случвало се е да откараме от обяд до среднощ smile

Аз не съм работила в голям колектив, не знам как е там. Чувала съм от познати, че им организират разни излети, походи, рафтинг. За такива дейности не могат да ме спечелят. Виж баща ми ходеше по един семинари все по яки спа хотели - много добре ми изглеждаха, като ми разправяше smile

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #609 -: юни 17, 2015, 08:42:28 »

Панде, разсмя ме с глас рано-рано! Един такъв семинар изглежда добре, заради СПА-то blum Май вместо тим билдинг, разни отборни игри и други такива, да вземе да си кажем на шефовете твърдо да ни водят на СПА.
Аз в тази фирма няма и начин да ида някъде. Ние сме малко хора. Нищо не се организира. Дори за 1 март нямаше мартенички. Пълна скръб! В предишна фирма, в която работех, анализът беше, че най-добрият банкет беше в една кръчма. Жива музика, малко цигански оркестър беше, та каквото и да почнеха да свирят - все на едно завършваше, имаше много танци, много хора, някой пяха, врякаха по тоя микрофон. tease Обаче беше най-луд и неорганизиран банкет. Там, където имаше организация и сценарии, нещата не се получаваха.
Мария, аз сутрин мразя да гледам блоковете. Ако нещо си пускам, да е анимация pardon
Фани, Азис и БНТ ми са противоположности по начало. За какво са го поканили?! huhhuh.gif
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #610 -: юни 17, 2015, 08:51:15 »

Добро утро и от мен... Очертава се днешния ден да е прохладено, но слънчев.. Половината екскурзианти заминаха.. Шефката ми вече праща във вайбър снимки.. Седнали на кафенце в Риу Правец  crazy

Другата шефка, която ще пътува с нас утре.. Сега ми се обади да предупредя всички, да си носят дъждобрани, чадъри, два чифта обувки и сухи чорапи.. Все едно ще води детската градина на поход..  girl_haha

Аз пък обичам Ани и Виктор... Оособено Виктор.. Много ме развеселява  tease

Хайде спорен ден на всички...
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #611 -: юни 17, 2015, 08:54:07 »

Фани, Азис и БНТ ми са противоположности по начало. За какво са го поканили?! huhhuh.gif
Да ти кажа и аз се чудех, но много ми хареса интервюто - премерено, изпипано, без излишни хвалебствия. За ромите говориха, за детстовото, за живота на артиста, за българите в чужбина, за дъщеря му, абе за живота!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #612 -: юни 17, 2015, 10:00:24 »

Това интервю звучи интересно, ще го дръпна да го видя smile

Да похваля малкия ми памперсито - двамата спахме от 8 допреди 15 минути - добро дете, оставя мама да поспи kiss2

Аз чакам Свеки да дойде да.ми помогне с пералнята и банята, че то си се натрупва smile похвалих ли се че съм постригана и най накрая ми олекна, след като 9 месеца не бях се подстригвала?? Оооо кеф, фризьора от сватбата не го нях виждала и като ме видя вика"ама жена, ти кога се ожени кога роди - аз корем не видях хахаха"  аз съм в момента 6 кг над това на което забременях,  а корем наистина нямам...

Имам да свалям в бедрата и дупето малко, ама хич.не бързам

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #613 -: юни 17, 2015, 10:07:38 »

Честита подстрижка, Миленка..  Wink

Аз пък сега мернах някаква статия за Азис и нечувана от мен манекенка, били в Рим.. Спяли в една стая, качвали полуголи снимки и пускали коментари във фейсбук за легла.. Някаква нова ПР акция сигурно за мъжественост този път..  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #614 -: юни 17, 2015, 10:32:43 »

Имам да свалям в бедрата и дупето малко, ама хич.не бързам

С кьрменето ще си заминат сами  good
Активен
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: