Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:24:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
40
41
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218177 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #570 -:
юни 15, 2015, 11:10:03 »
Къде ще бъдете?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #571 -:
юни 15, 2015, 11:32:52 »
Не се знае! очно щях да ходя да капарирам в Корнер и булката се обадила и казала, че не иска там. Сега май за грамофон се говори, абе моля ти се. Има 5 дни и още никой нищо не знае!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #572 -:
юни 15, 2015, 11:34:14 »
Споко, ММ беше на ергенско парти в събота и го организираха в четвъртък вечер
Но за мъжете е някак резонно...
Ина се загуби
?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #573 -:
юни 15, 2015, 11:35:32 »
Здравейте!!! Учебната година при мен свърши!
По повод изказванията на
Свекърва
и
Фанимира
и методите на Макаренко, да споделя, че нашия учител по музика в началното училище редовно дърпаше бакенбарди. Боли, да знаете!!!
ratatui
, браво на тебе!!!
juji
, накисна ли с Вениш преди прането? Аз съм махала с Вениш такива петна, ама хубаво постояла дрехата с насипан по петното Вениш и после изпрана.
Аз още съм със счупен дисплей, да не се чудите, да ви кажа... Ама днес реших да си дам малко зор и да ви напиша няколко реда, да не ме забравите, че после няма да ми се радвате на пръстена хахаха.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #574 -:
юни 15, 2015, 11:57:05 »
Надееее
, по-често се мъчи, липсваш ни.. Добре, че има фейсбук!
Има ли развитие по темата с пръстена?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #575 -:
юни 15, 2015, 12:38:21 »
Добър ден!
Днес не успях да се добера до форума, защото излязох рано по задачки.
Имаме си кръстени кумове вече.
Като се сетя колко се притеснявах дали изобщо ще пожелаят да се кръстят, а те нямали проблем с това. Вечерта се събрахме да отпразнуваме и си откарахме до 3.30 часа.
Вчера беше ужасно горещо, а ние решихме да си отидем на село.
През целия ден ми беше много нервно, заради горещините.
За парите на сватбата и аз смятам, че е добре да се съобрази с куверта и да се даде отгоре. Зависи естествено от много неща.
Като прочетох поста на
Жужи
за петното се сетих как изгорих с ютията една от любимите футболни тениски на милото. Беше му подарък от Мартин Петров и много си я обичаше. Много се притесних как да му кажа, защото беше на работа. Обадих му се и му ударих един рев по телефона и му се извинявах. Докато разбере какво става, той пък се уплаши дали не е станало нещо и като разбра каква е работата ми каза, че съм луда и да не се притеснявам. Със сигурност не му е приятно, но поне не ми се разсърди. Това пък беше повод за нова ютия.
Рататуй
, браво на теб!
Надеее
, виж че и със счупен дисплей ти се получава. Минавай по-често.
Как няма да ти се радваме?! Ти си следващата.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #576 -:
юни 15, 2015, 13:05:41 »
Цитат на: nadelina88 в юни 15, 2015, 11:35:32
Здравейте!!! Учебната година при мен свърши!
juji
, накисна ли с Вениш преди прането? Аз съм махала с Вениш такива петна, ама хубаво постояла дрехата с насипан по петното Вениш и после изпрана.
Веднага шом видях петното сложих вениш и обратно в пералнята на програма пране с петна.Повторих пак с вениш още веднъж и пак същата програма.Поизбледня петното,но пак си личи.Но не съм оставяла вениш да е в/у дрехата няколко часа.Мислех си ,че може да направи някое бяло петно ,знам ли.Я кажи .Как да процедирам, да го оставя с вениш няколко часа ли или по малко време?За сега съм ги скрила панталонките под мръсните дрехи
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #577 -:
юни 15, 2015, 13:09:37 »
Жужи
, и аз оставям дрехата да постои с вениш поне час, ако е силно петното, никога не ми е ставала бяла отдолу
Опитай така по-ефикасно е
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #578 -:
юни 15, 2015, 13:47:10 »
А ще пробвам да постои и час.Аз до сега все безобидни петна съм махала ,само топвам във вениш и слагам за пране,но щом казвате ,ще го направя още щом се прибера от работа.Стискайте палци да се махне.Че не ми се слуша мрънкане.Това ми се случва много рядко и то точно от този чаршаф не очаквах да пусне боя
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #579 -:
юни 15, 2015, 14:49:54 »
За петна използвам един сапун против петна от DM, струва около 5-6 лв търкам малко петното с него, излиза още докато изплакна мястото. Пускам и в пералня след това. Не искам да те разочаровам, но трябваще да го някиснеш преди първото пране, сега може и да не излезе вече. Ако искаш пробвай и с тоя сапун, по принцип е по-ефикасен от Вениша, но не знам как действа на вече изпрано! Успех
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #580 -:
юни 15, 2015, 15:11:11 »
Не сьм изчезнала. Тук сьм, но само чета.
Фани, какво е карамбозов цвят?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #581 -:
юни 15, 2015, 15:43:23 »
Цитат на: fanimira в юни 15, 2015, 14:49:54
За петна използвам един сапун против петна от DM, струва около 5-6 лв търкам малко петното с него, излиза още докато изплакна мястото. Пускам и в пералня след това. Не искам да те разочаровам, но трябваще да го някиснеш преди първото пране, сега може и да не излезе вече. Ако искаш пробвай и с тоя сапун, по принцип е по-ефикасен от Вениша, но не знам как действа на вече изпрано! Успех
Фани,искаш да кажеш ,че още първият път е трябвало да поседи поне час със вениша ли?
Абе ще го накисна довечара отново.Ще прочета указанията на етикета
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #582 -:
юни 15, 2015, 21:02:11 »
Цитат на: inaxastra в юни 15, 2015, 15:11:11
Не сьм изчезнала. Тук сьм, но само чета.
Фани, какво е карамбозов цвят?
и аз те мисля от два дена, днеска планирах да питам някой знае ли нещо за тебе.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #583 -:
юни 16, 2015, 06:53:38 »
Д. Утро!!! Как сте? Има ли дъждове и градушки? Тук позахладня, та днес мисля да му ударим по-голяма разходка.
Инче, карамбозов цвят използвам когато не намеря дума за точния нюанс, дори не знам дали има такъв цвят. Когато бях малка и ми купуваха нещо за дядо Мраз или РД постоянно питах какъв цвят е. Татко отговаряше: карамбозов
та от там остана при нас. В конкретния случай имах предвид, че ги правят в най-различни причудливи цветове
Защо не пишеш? Добре ли си?
Жужи, какво стана с прането?
Свекърва, за въшките не знам дали продават още, сред наште не вървят много щото са момчета и ако въшлясат ги остригват нула номер и пак няма желания ефект. А бележките дори на моменти падали до 2 лв бр. - ПрИмоция! Та така - не е трудно да направиш 200 извинени отсъствия за 1 уч.година. По принцип трябва всяка една бележка да бъде заверявана от сестрата, но тя отговаря за 2 училища и не всеки ден е в нашето. И по закона на Мърфи изчезва точно когато трябва да се завери нещо, та има вратички много
Колегите ми вдигат кръвното, шефа е определил 2 колеги за ходят във Фр. догодина през март. Обаче не щат да учат език - чужденците да вземели да научат българския, ако искат да общуват с тях
Рататуй, честито за изпита,
за устния! Кога е той?
А пък младите купонясват - нека ви нека! После като ви се народят по 2-3 опашки, дай боже, ще се спрете!!! хахахаха, който ме чуе ще си мисли, че си седя на Д-то мирно и кротко... Не се връзвайте - зависи си от човека
има време за всичко!
айде стига ви толкоз, по-късно пак!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #584 -:
юни 16, 2015, 07:22:05 »
Добро утро и от мен... Колко ми се спи, ако знаетееее
Не е убийствена жега, ама не и хладно :/ Утре и в четвъртък ще ни правят фирмена екскурзия... Еднодневна, просто сме разделени на две... Шефовете го решиха миналата седмица, намерих автобуси, но да бяха предупредили и хората.. Повечето ни персонал работи 2/2 и се пада, така че екскурзията е в два от почивните дни на едната смяна.. Всеки си е направил някакви планове.. И уж, когато го обявиха пред хората, не беше със задължителен характер.. Сега изведнъж стана задължително, защото са се записали максимум 40 човека.. Колежката ми има час за зъболекар от 2 месеца, шефа знае колко е сериозен проблема и вчера така и се разкрещя, че няма да идва
После и шефката мина и около хиляди пъти каза "Зъболекаря няма да изчезне" .. То и Съевата дупка (на която са ходили 90% от персонала, няма да изчезне
) После си говорим с колегата, че шефа много се възмущава на управлението в Северна Корея, как всички се кланят на Кимовете.. Ама и тук при нас се получава малко така, задължават те да ги уважаваш и да се прехласваш колко е прекрасно и красиво, колко добре е организирано, само защото се плаща от фирмата.. Еми то на хората не им се ходи като се поставят така нещата..
Хайде хубав ден от мен
Активен
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
40
41
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден