Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:58:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218510 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: юни 12, 2015, 12:37:05 »

Привет отново от нас! Много сме добре обаче явно нашичкия си е навил на пръста да е рак - около 3800 тежи и няма намерение да излиза, ще го чакаме до 22ри и после ще го побутваме - само трябва да стискам 18-20, от 20ти вечерта натам може да раждам или преди 18ти също. Сега пием кафе и Кари разправя на всеослушание, че е видяла бебето цветно и прилича на нея, значи ще е красиво  Girl_hide Много е скромна, като майка си  blum
Тони не съм чела за яденето което сте яли след мантъ спрях... Сетих се че имам пакет такова със спанак. Много лесно става - като спагетки за 10тина минутки, после по желание малко запръжка с червен пипер и кисело мляко с чесънче и става ауууу, изяж ме вълчо!
Свекърва, ще чета статията после, звучи обещаващо, сега пиша от телефона.
Аз не разбрах, баннали ли са го оня? crazy
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #526 -: юни 12, 2015, 12:38:16 »

Мда, пекна хубавото слънчице и хукнахме навън blum
Ние сега се стремим да обиколим всички по-нови детски площадки. danceg Днес ще го ударя на хоби целия следобед. Така и не успях да стигна до центъра за книжки. Утре май ще е денят Х.
Виви, Чери, като ви чета и се сещам за едни приятели. Живеят в Бирмингам и като се прибраха, казаха, че дишат с пълни гърди funnytooth Тук им се сторило прекрасно откъм въздух.
Фани, стискам палци скоро да се появи човечето по най-лесния за мама начин give_rose
Тони, аз да ти кажа не съм фен на ваучерите. pardon Каквото не върви - на ваучер го продават. Е, има и добри попадения, ама масаво е ширпотребата. За чужда кухня - пак съм скептична. Имам предвид нещо супер странно и екзотично. Балканската кухня не я броя за чужда Wink Аз арменски сладки не харесвам. Нормалните хора ги харесват pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: юни 12, 2015, 12:48:09 »

Миленка, бързо да му минават коликите на малкия.  heart

Тони, дори и така представено, яденето ми звучи вкусно... но може би защото съм гладна вече.  blush
И мен ме боли много коремът, ама моето не е от фъстъци.  nea Оф, никога не ми се е случвало да съм в цикъл по-рано.  angry Вече е ясно, на сватбата ще съм така.  cray
Ходихме да си гравираме халките и едвам ходех от болки. Добре, че беше милото, за да ме прибере после.  smile

Ами, Фани, явно ще е раче.  pardon Голямо бебе ще си имаш.  Bravo Кари от сега си има самочувствие. Хихихи  Girl_hide
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: юни 12, 2015, 12:55:44 »

Али, аз също мразя ваучерите за храна, но този й е бил подарък от етървището за годишнината им от сватбата. Да, ама мъжлето влезе за операция и тя го сподели с кумата  blum Аз също ненавиждам арменските сладки  bad Днес май само зелената иконка изпозлвам.. Имам толкова много енергия и настроение, а така ме заболя корема  girl_impossible

Миме, браво за халките, в крайна сметка, какво гравирахте   Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: юни 12, 2015, 12:58:53 »

Решихме, че ще пише само имена и дата.  pardon Доволни сме. Получи се супер. Bravo   Сега вече са изцяло завършени. Нямам търпение да си я нося.  smile heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #530 -: юни 12, 2015, 13:07:00 »

Миме , много хубаво за халките  Bravo heart

Аз сега се върнах от обедна и ядох някакви картофи ама супер голяма порция и вече съъммм  bad

Фани, много хубаво, фен съм на мъжете раци smile А малката, много правилно си държи на самочувствието, все пак е госпожица Wink

Чери, явно твоята баба не е от стандартните щом за ония времена на 30 ѝ се е струвало рано да ражда  pleasantry
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: юни 12, 2015, 13:15:16 »

Да, забравих да кажа .. Фани, тя малката наистина е страшна красавица (като мама, разбира се), та не е нужно да е скромна  blum  heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #532 -: юни 12, 2015, 13:18:07 »

Пуф, писах, писах... Ама то и по телефона да говориш едновременно - не става crazy
Та... Моята баба, ако я пита човек, на 30 може още да си живееш. Тя се е омъжила на 17 г., а на 18 е родила. Така е възпитавала майка - да си гледа живота и образованието. Въпреки това, майка пак се е дала доста преди 30-те. Аз съм задно колело и такива мисли не могат да ми втълпяват. Кого ли съм слушала да търся по-рано мъжа си - идея си нямам. blum
Тони, може и друга зелена емотиконка да ползваш Shrek
Мария, аз така си харесвам халките - с името и датата. Не е по мой вкус да има латински мисли и мераци pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: юни 12, 2015, 16:12:02 »

Здравейте smile

Аз днес лентяйствах основно и гледах сериала Връзки, че все не успявам по телевизията.

Определено има смяна на поколението във форума.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #534 -: юни 12, 2015, 17:17:18 »

Хей хей ние шматкосваме цял ден навън, сега към Борисовата отиваме smile горе долу сме добре с коликите не се оплаквам smile

Връзките ги загледахме с мечи от снощи - допадна ми Wink

За чуждите кухни съм много боса - не съм опитвала много много. Но пък бих опитала от любопитство  стиха да имам възможност
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #535 -: юни 12, 2015, 21:19:38 »

По повод Англия и хейтърите. Аз съм супер отворен човек и бих отишла с кеф навсякъде и много мразя клишетата и предразсъдъците към някои дестинации. Нспример това с мъглите и храната ми е супер странно - първо на първо не е изобщо мъгливо, нито е чак толкова студено и дъждовно, второ на второ англичаните нямат традиционна кухня, но разнообразието от ресторанти и междунРодни кухни в Лондон е огромно, обожавам много ресторанти и са корейски, тайландски, френски и какви ли други не. Но хора има всякакви, до сега съм нямала приятел да дойде и да не му хареса, но то и зависи къде ходиш и какво правиш. Wink

Панда, на мен много ми липсват някои съфорумки, ама заети хора са, няма как. sad
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #536 -: юни 12, 2015, 21:28:12 »

Виви, аз мисля, че никой не се е изказвал крайно за Лондон, за да кажеш, че хейтва...просто споделяме пристрастията си smile Нито имам предразсъдъци, нито казах, че не бих отишла, просто има места, които повече ме привличат...в крайна сметка всеки си има приоритети...за някои е храната, за други забележителности, за трети нощен живот и тн...Нищо лично  Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: юни 13, 2015, 12:30:13 »

Здравейте, много си права за Лондон, Виви! Въобще не е такъв града както го представят! Специално за мъглите, изчезнали са още в началото на 20ти век заради индустриализацията. Климата и там се е изменил много. По принцип намирам очарование във всяко място, което посещавам. А Кралството за мен е свързано с много мили спомени от лудите и млади години  danceg Няма значение къде си, навсякъде може да си изкараш страОтно, ако си с такива хора наоколо.
Ние ще ходим на басейн с Кари, аз разбира се само на сянка ще си пия студен шейк, а тя да цамбурка. Тук е голяма жега днес! Нека и при вас уикенда да е весел и слънчев!!!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #538 -: юни 13, 2015, 13:46:33 »

Виви, аз мисля, че никой не се е изказвал крайно за Лондон, за да кажеш, че хейтва...просто споделяме пристрастията си smile Нито имам предразсъдъци, нито казах, че не бих отишла, просто има места, които повече ме привличат...в крайна сметка всеки си има приоритети...за някои е храната, за други забележителности, за трети нощен живот и тн...Нищо лично  Wink

Ъъъ, извинявай, но дори не знам за какво говориш,така че няма нужда от обяснения. smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #539 -: юни 13, 2015, 14:31:10 »

Виви, за времето и аз така мисля, дори започнах да си обичам дъжда. А времето в Лондон си е супер, тука обаче, нали съм по-на север, си е хладничко, аз още си ходя със яке и то сериозно яке.
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: