Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:37:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218436 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #510 -:
юни 11, 2015, 21:25:30 »
Ами ние заради това се преместихме, тук ползвам половин къща, иначе казано собствена стая и собствен хол и плащаме 225 на месец! Делим я с още един човек, англичанин си е, от Бирмингам. В Лондон плащахме 140 на седмица и беше...
150 човека в една къща.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #511 -:
юни 11, 2015, 21:38:49 »
Дам, нормално, наемите в Лондон и наоколо са безумни. Но пък за сега не бих се преместила, после ще видим.
а ако се местим все си мисля, че ще отидем или наюг или към Бристол, близо до океана ще ме кефи. Живяла съм в Ковънтри и съм била в Бирмингам и често казано поне преди бяха доста сиви градове, сега Б-гам може и да е живнал. Да не говорим, че като бяхме на дискотека в Бирмингам беше като филм на ужасите - едва не пребиха едното от момчетата в компанията и на всеки ъгъл имаше по някое меле, и това беше за около 400 метра, докато стигнем до колата, не знам така се случи ли, ама ми се стори много страшно вечер там.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #512 -:
юни 11, 2015, 21:45:49 »
Хахаха не е по-хубаво сега. Не съм излизала никъде, една вечер искахме да отидем на пъб и се оказахме закъснели, та ни хлопнаха под носа и от тогава само по квартирите се събираме. Лондон ми липсва, определно. Бирмингам ми е грозен, един център има дето по-става и другото... е индустриална част.
Така се случи, че не сме избирали - най-одбрата ми приятелка от началното училище живееше тук и ми се обади, че може да започна работа при нея и се преместих за 27 часа, моя мж беше в БГ по това време. Иначе на юг бих отишла и аз, но...някой ден, може би... Аз съм малко номад, мине не мине и ми скимва да се местя, моя мъж обаче взе да му писва като пчеличка да ме преследва и май ще ми се наможи да оставам тук. В Брм е по-евтино, всичко. Това е причината да ми харесва.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #513 -:
юни 11, 2015, 21:54:58 »
A ти какво работиш, ако не е тайна?
междудругото се радвам, че не ми се разсърди, че разкритикувах леко Бирмингам.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #514 -:
юни 11, 2015, 22:38:50 »
В Асда бях до скоро, сега си почивам принудително. Хем си търся...хем почти не остана до сватбата и не искам да се ангажирам с нещо, защото имам букнати билети и тн... Та мисълта ми е, че ако работата ми почука на вратата няма да я върна, ама иначе не смея щото...таман ще ми мине обучението и трябва да кажа: Може ли да изляза в отпуска 20 дни...нали се сещаш, че няма как да стане
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #515 -:
юни 12, 2015, 06:43:17 »
Добро ви утро!!! Аз чакам да се събуди малечка и да ни се обади доки, че да ходим да гледаме братчето. Да видим дали ще излиза скоро сам или ще го побутваме. Абе добре си ми е така, но ако е чукнал 4 кг по-добре да излиза, че чак слонче не ми се ражда
каквото сабя покаже...
Пфу, пак наръгани в градския транспорт, няма пък да гледам ТВ.
За Лондон и Бирмингам наблюденията са ми много оскъдни, но определено на село си беше евтинко /говоря за югоизточна Англия/Есекс,Съсекс/ Е малко тъпичко за който обича нощния живот. Но по фермите имаше много млади лятото и ставаха купони. Морето беше на 40 мин. с кола и през почивните дни с що годе приятно време тичахме натам, за да не изтървем лятото. Веднъж се запознахме с българки, които работеха в дом за стари хора на морето.
е в БГ няма такъв хотел просто и като разказаха как за 1 човек се грижат по 4 човека, пак открий разликите
Чери, много сте хубави
ЧРД на майчето ти със закъснение!!!! И на Фил на Миленка също! Да са ви живи и здрави, останалото се оправя и нарежда само
Ще пиша след малко, че по Нова излезе министъра на образованието, да видим какво ще ни разправя пак
Активен
always_and_forever
«
Отговор #516 -:
юни 12, 2015, 07:45:02 »
Добро утро!
Поднасям една виртуална закуска. Може и в леглото, ако искате.
Чери
, не думай
Не искам да чувам за проклятие на булката.
Фани
, стискам палци за прегледа.Малко остана и скоро да ще си гушкате бебче.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #517 -:
юни 12, 2015, 07:58:38 »
Добро утро!
Миме
, мерси за вкусната закуска
Аз сутринта имах най-сладката аларма, бебе Алена да ме събуди с целувка
Нали ви казах, че ще излизам с моята приятелка, че имаше подарък ваучер за арменския ресторанта (на Хилда
), после ме беше поканила да спя в тях, защото мъжа й е в болницата за операция на изкривена преграда на носа (не е нищо сериозно).. Ходихме в този ресторант, ами никога повече не бих отишла.. Като интериор се бяха постарали много.. Не знам, заради ваучерите ли, но имаше някакви 4-5 маси навън, ние заради бебка седнахме вътре.. Бяхме си сами.. Посрещнаха ни трима сервитьори пред вратата, пушейки, с униформи, спретнати, хубави, ама да пушат
Донесоха ни каквото се включваше във ваучера, не беше вкусно.. Поръчахме си някакви други неща, много пържени направо ме заболя гастрита от пържено (не ям принципно
).. Станахме набързо.. Прибрахме се в тях, приспахме малката и се почнаха едни сладки приказки и винце.. Беше направила ягодов чийзкейк.. Супер си беше.. Обичам женските вечери ....
За Англия не се чувствам никак компетентна.. Никога не ме е привличала тази страна.. Не ми се ходи и на екскурзия дори.. Поне не в близките години, докато има къде, къде по-приветливи дестинации.. Обичам топлите страни, с хубавата кухня и винце.. Не си падам по пъбове и дъжд
Фани,
чакам те с добри новини
Активен
Feribotka
«
Отговор #518 -:
юни 12, 2015, 08:06:05 »
Добро утро и от мен
Благодаря за закуската, жалко че не може да се хапне в леглото...
Фани
, хайде вече да излиза, че като гледам всички вече нямат търпение
Образователния министър какви пак ги съчини
Тони
, отказа ме от този ресторант...всичко звучи прекалено тежко за моя вкус...Мен също не ме привлича кралството, много ми е мрачно, и също съм любител на по-топлите и приветливи дестинации, а и още си спомням един асистент в Уни как ни обясняваше политическото устройство каква каша е и колко се смяхме
Чери
, ама бабчето ти изглежда прекрасно за 81 години, като нищо си наследила техните гени и ще младееш живот и здраве
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #519 -:
юни 12, 2015, 08:24:30 »
Привет!
Чери, баба ти на майка ти ли е майка? Ако е така, значи на 30г. я е раждала, доста късно за онова време. Хихи, да не вземе да се оправдае приказката, че късното раждане подмладява?
Ами аз намерих това за учителите и май съм съгласна с повечето неща.
http://uchiteli.bg/interesting/chudomir-%E2%80%94-kogato-bog-iska-da-nakazhe-nqkogo-pravi-go-uchitel/344
В Англия бих ходила хиляди пъти. Харесва ми достолепието и, ама аз само един път съм ходила за 6 дни на екскурзия. Много неща още останаха за гледане в Лондон, извън града почти не сме излизали.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #520 -:
юни 12, 2015, 09:06:43 »
Добро утро и благодаря за вкусната закуска. Както съм изгладняла, няма да я върна.
На празнуващите от вчера- да са ви живи и здрави рождениците (с малко закъснение).
Тони, много разочароващо...а какво ви сервираха?
Фани, още малко остана
«
Последна редакция: юни 12, 2015, 09:46:38 от nansita
»
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #521 -:
юни 12, 2015, 09:46:03 »
Много бързо Добрутро от мен, само преминавам че малчо е с колики и си иска внимание... Вчера беше много послушен и нямаше изобщо, но днес от 6 сутринта е неспокоен...
После ще ви чета.. Фани Айде вече и твойто човече да се показва... Пиши след доктора
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #522 -:
юни 12, 2015, 10:33:16 »
Нати,
сервираха ни Манть ( не съмсигурна дали така се изписва), което беше най-вкусната част, въпреки че съм яла в Турция Мантъ и беше далеч по-вкусно, не знам обаче по еднакъв начин ли беше направено
.. Някакъв нахут с пилешко месо, като каша с кимион (беше кофти като консистенция и усещане на непцето - не го ядохме!) малки кебапченца 3см, тънички.. Тиквички със сирене и кисело мляко (като хапки от ордьовър-вкусни).. Лозови сърми постни и сладки, никак не ми харесаха, а обожавам лозови сърми.. Мислехме си, че ще е супер много това, но беше поднесено в една малка чиния от всичко по лъжичка, 2 сърми и 2 кебапчета. Та си поръчахме патладжан с доматен сос, който беше пържен, за първи път го виждам приготвен така.. Беше мазен и ужасен
И си тръгнахме
Миленка
, стискам палци, малчо да не се мъчи
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #523 -:
юни 12, 2015, 10:48:29 »
Цитат на: svekarva в юни 12, 2015, 08:24:30
Привет!
Чери, баба ти на майка ти ли е майка? Ако е така, значи на 30г. я е раждала, доста късно за онова време. Хихи, да не вземе да се оправдае приказката, че късното раждане подмладява?
Добро утро
Свекс, да, на мама е майка. И все повтаря "За къде ми трябваше толкова рано да раждам, можех още да си поживея."
Иначе аз още съм в леглото, нямам какво друго да ви кажа.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #524 -:
юни 12, 2015, 11:44:33 »
Ох, а мен ме боли корема.. Не стига пърженото снощи, ами днес изядох цяла шепа с фъстъци, толкова ми е тежко...
Много сте тихи...
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден