Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:45:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218468 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: юни 09, 2015, 15:45:22 »

На такива места всички са връзкари, та никой нищо няма да каже  good Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #421 -: юни 09, 2015, 15:47:31 »

О, аз нека имам стабилна работа и що-годе добра заплата, да ми викат както си искат lol lol (хахаха, темата със секс телефоните).
Аз сега мога да си чукам висшето в главата. insane В този град няма как да работя по специалността си, не защото няма такива позиции, а защото са само с връзки. pardon Другият вариант е по политическа линия, ама аз не ща да ставам член на каквато и да било партия. Тогава пък си зависим от "вятъра на промяната". Кой да ми ги каже тези неща преди да запиша тази така желана от мен специалност.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юни 09, 2015, 16:13:12 »

Аз за това учих специалност, която ми доставяше удоволствие. Както казвах тогава, достатъчно можеща съм за да си позволя да уча каквото ще ми е интересно, а не каквото ще ме издържа.
Иначе, Миме, съм родена на 6 юли. Петък следобед, ракиено време таман.
Мойта свекърва мила, сега пак ме развесели. Ходила в Мола, тръгнала да си купува чорапогащник и като и казали на касата 24лв. щяла да колабира хахах. Което ми напомня историята на Нансита.
Сега пък да ви кажа, букета ми, ви го показах. Показах го и на двете ми приятелки и мненията бяха следните- от първата - "абе... не е ли малко кичозен?", от другата: "Абе...определено е по-хубав от на снимката, ама не му ли липсва нещо? Малко постен ми седи."
Ай ся иди разбери...да махам ли, да слагам ли, нов ли да мисля...
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 09, 2015, 16:33:58 »

Ти харесваш ли си го? Ако да- не променяй нищо. Душевен мир и удовлетворение му е майката. (застанала съм в поза лотус и повтарям омммммммммм)
А какво си учила, бтв? Щото и аз учих каквото ми беше интересно и на сърце, ама ткива дебели кабели трябва да имам,че да се уредя на хубаво място...Не връзки, корабно въже и късмет. Пък че съм загубила форма след 2-3г работа в друга сфера...тва е друга тема biggrin
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юни 09, 2015, 17:07:41 »

Философия учих. Биха ме взели навсякъде за даскал, а да не говорим, че никак не ми трябват връзки за да седна на центъра в някое кафе и да бръщолевя глупости.  tease
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юни 09, 2015, 18:56:49 »

Ooo, за кафе на центъра и философски размисли съм първа аз. Днес що така няма никой?  huhhuh.gif
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 09, 2015, 19:25:04 »

Ми хората си имат работа сигурно... Не като мене - вечното присъствие. danceg
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #427 -: юни 09, 2015, 19:43:42 »

Днес що така няма никой?  huhhuh.gif
Хехе, на това ако му се вика нямане...От 24-та страница започва днешният ден. И при това имаше бъг. Аз примерно написах дълъг пост, който отиде в небитието и с това вдъхновението ми се изчерпа.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #428 -: юни 09, 2015, 19:45:48 »

Жужи, не отговарям винаги и на всеки. Абсолютно не изреждам всеки, който е писал преди мен и понякога (често) дори не прочитам всичко или го прочитам по диагонала, което и обяснява защо понякога имам изказвания които са напьлно офтопик. Много пьти ми се е случвало да напиша нещо и абслютно никой да не реагира. Или не сьм била по дискутираната тема в момента, или не са ме прочели или просто не са ми обьрнли внимание. Това за мен са нормални неща и не са ме трогнали особено.

Сьвсем отговорно ти заявявам, че ако сьм те игнорирала 5 пьти не е било нито умишлено, нито нарочно. Много те харесвам, симпатична и приятна си ми, намирам те за интелигентна жена, доколкото сьм говорила с теб. Марти го обожавам и с удоволствие чета какво пишеш за него, още откакто бременеехме по сьщото време.

Знам че ведньж ми беше писала лично сьобщение, на което не бях отговорила, което признавам е много тьпо, но дори и това не е било нарочно. Не знам какво мислиш, че имам против тебе, но те уверявам че не отговаря на истината. Самият факт, че ти пиша два пьти днеска за да се обяснявам е показателен. За някой, който не ми пукаше и да ми направи забележка не бих си го сложила на сьрце.

И ако това е отговорьт, който си мислила че ще дам, толкова по-зле за мене. Друг отговор нямам. Това е истината и това са фактите. И не мога да обещая, че за в бьдешще винаги ще отговоря, защото не сьм сигурна, че непременно ще видя. Ако това сьздава лошо впечатление за мене, сьгласна сьм да си нося последствията и да ми се сьрдят хората.

Щом така си се почувствала, значи имаш право да ми се сьрдиш. Казвам ти честно как стоят с нешата с мене и каква е ситуацията.

И накрая, май беше по-добре на лични да ти го пратя това, но понеже темата тука се зачекна, а може да има и друг който вижда нещата като теб, реших да напиша обяснението си публично.

ПП Червените очи бях почнала да ги пиша днеска, ама после започнах да говоря с колежката за дипломната и докато успея да публикувам, бяха сменени 10 теми, но понеже ми се струва интересно като информация реших все пак да го пусна, а нямах време да поправям, защото излизах.  pardon

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юни 09, 2015, 19:59:50 »

Чери, да ти кажа, нали важното е на теб да ти харесва... Винаги ще има хора, които да ти кажат - Не е добре, други - Супер е, трети - Можеше и по-добре.. Като им дойде реда, да си го направят, както те искат  pardon

Нат, нямаше ме, че правих тиквички с кайма и ориз.. После се захванах с тези мини италиански въздушни хлебчета, за които писах в Рецептите... Та, откарах 2 чАса в готвене  angry

Свекърва, ти пробуди любопитството пак с това за дългия пост...  huhhuh.gif

Така, като са писали само трима-четирима човека преди мен е лесно да спомена всеки.. Иначе, съм на мнението на Ина... може да остане нещо незабелязано, може да осгтане нещо, което съм си мислила да напиша... През това време, докато първо съм написала едно, забравям друго  crazy Иначв съм на всяка манджа мерудия  girl_haha Ashamed
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #430 -: юни 09, 2015, 20:16:39 »

Ина споко ,разбрах те още първия път.Тази бременност ти е много натоварена,изнервена си ,уморена,раздразнителна.Но всичко ще се нареди .

Писах много и понеже от тел пиша всичко изтрих с едно грешно замахване....
Гледах Фицата в черешката .Симпатяга,всичко бе сготвено от балдъза му,а на него му дадаха максимален резултат
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юни 09, 2015, 20:21:05 »

И аз го гледах, Жужи... То и вчера на Иво-Мартин, жена му сготви почти всичко... Малко ме дразнят, не готвят в къщите си, не готвят те... Да отказват, като няма къде да поканят гостите или не могат да готвят и нямат време...  nea Иначе поне са забавни, но е нормално те са актьори  good
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #432 -: юни 09, 2015, 20:30:33 »

Ох и на мен ми се гледат тия риалитита, ама съм при нашите и мама е окупирала телевизора с турски сериали  girl_impossible

Чери, аз също много харесвах философията ма си викам ооо дай нещо друго та се нахендрих на политология понеже ми беше интересно и 4 години по-късно осъзнах, че нямам професия  pleasantry Ей добре, че са тия езици да може да се работи нещо нормално smile Букетът ти ми обра точките, не ги слушай щом на теб ти харесва smile

Тони, какви са тия 2 часа...аз ако изобщо хвана да готвя (ММ си пада кулинар) гледам нещо набързо да забъркам  pardon

Ама как да нямаше никой днес, колкото пъти влязох, все имаше нови постове поне 5   huhhuh.gif
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #433 -: юни 09, 2015, 21:01:24 »

Черешката аз я гледах миналата седмица,  тази са ми скучни хората, но миналата ме кефиха, аз много се кефя на Ернестина и Андрей. smile а тая Николета е за психодиспансера.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 10, 2015, 06:48:56 »

Добрутро! Представете си кафета, закуски в леглото или на балкона, на плажа, кой каквото си иска!!!  Coffe Torte Черешката не съм се наканила още да почвам да я гледам - уж от няколко дена почнах да не следя предавания за да не изпускам епизоди като родя  Xixixi колко предвидливо! Но Ернестина и Андрей и на мен са ми сладки, може да гледам някой епизод по диагонал в тяхна чест.
Снощи ходихме на заведение, бяхме с бебе на 9 м., но много слуша, хубаво си изкарахме. Имам още за писане, но чакам някой да провокира дискусия, че да се изкажа. Сега имам 15 мин. да се приготвя, че Лидл отваря, пък съм обещала на Кари тротинетка за РД, който е на 21ви юли,  Victory ROFL има ли други луди като мен, да купуват подарък 40 дни предварително?! Ко да прайм, промоцията не чака  funnytooth
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: