Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:10:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218125 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #405 -: юни 09, 2015, 14:09:37 »

Бяха ми казали една рецепта за панирани тиквички, ама на фурна. Ще експериментирам, че и без това имаме към 20 яйца pardon
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юни 09, 2015, 14:20:27 »

Те при нас и да работят зор не си дават бременните. Ако не ги бъркат осигуровките си откарват в болнични цялата бременност. На работа не могат да ходят, а по кафенета могат. Имам познати дето раждат с малка разлика щото не им се работи. Само в България ли сме толкоз кекави бе, от 10 бременнни поне 7-8 изкарват бременност у дома  crazy
Айде Инче, малко остана! Потърпи още малко душо и си пий лекарствата!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #407 -: юни 09, 2015, 14:26:06 »

И аз се включвам с караниците  beating Вчера едната колежка до мен щеше да колабира щото не си пила хапчетата и аз получих сътрцетуп, ама недейте така бе момичета, изкарвате акъла на всички около вас  Girl_hide

Иначе аз за бременните ми колежки и в уни и в работа съм с обратни наблюдения - всички си ходят до последно smile

Относно светлината - на мен много ми уморява очите...взела съм си капки (българският еквивалент - Кристал Вижън), ама кой да ги слага  blush

относно зодиите - аз съм Водолей, ММ е рак (на границата с лъв), мама - лъв (по едно време щяхме да се избием), тати и всичките ми братовчеди близнаци (нямам проблем с мъжете пт тази зодия, стига да са ми роднини), брат ми везна (трудна ни е комуникацията доста) и всичките ми лели и едната баба са раци, пък и тези на ММ - прекрасни отношения  heart
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #408 -: юни 09, 2015, 14:30:43 »

Фани ,то зависи и от работата,ако си в банка например и до 8 месец може да си ходиш.Или в офис.А и от състоянието на самата бременна зависи .Ако си във фабрика и си на крак по цял ден,ще гледаш да пропуснеш висенето.Много са факторите.....Аз имах една позната в Италия ,тя беше мениджър в Левис на висока позиция .До средата на 8 месец си ходеше на работа.А ми е разказвала ,че е повръщала всяка сутрин ,и първите месеци не е била ок
Активен
Feribotka

« Отговор #409 -: юни 09, 2015, 14:33:03 »

Да, така е, и моите примери са седящи пред комп труженички smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юни 09, 2015, 14:48:40 »

То и прекаленото седене може да не е полезно за бременната, но както и да е..
Али, аз днес също ще правя тиквички, но пълнени с ориз и кайма и пармезан отгоре Wink

Чери, поздравления за халките, дано са ви удобни и си ги носите..

Оф, шефовете ми дискутират някакви неща на висок тон.. Мразя да се карат помежду си, винаги някой друг го отняся  NO crazy
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #411 -: юни 09, 2015, 14:48:55 »

Жужи, и при мен е имало момента глас в пустиня, както и коментари, от които съм се чувствала на дъното на хранителната верига. Не си го слагай на сърцето, подминавай повечко с лека ръка такива неща, не си струва да се нервиш за глупости. smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #412 -: юни 09, 2015, 14:51:01 »

Жужи, и при мен е имало момента глас в пустиня, както и коментари, от които съм се чувствала на дъното на хранителната верига. Не си го слагай на сърцето, подминавай повечко с лека ръка такива неща, не си струва да се нервиш за глупости. smile
Виви,няма проблем ,не съм го писала от нерви  smile
Активен
Alichka

« Отговор #413 -: юни 09, 2015, 14:55:46 »

Голямо клепане tease Направих две тави.
Абе и аз седя пред компютър на работа, ама имах дертове. Хич не са за подценяване нещата. Като не си добре, стой си вкъщи, не по кафетата, не и на работа. Имам пример за лице Х - в най-големия студ, сняг и поледица бременна с проблеми ходеше на работа. Трябваше да падне, че да й дойде акълът. Пуст мерак за голямо майчинство! Само дето, ако имаше проблем след падането, можеше и да не се стигне до майчиството.
За сметка пък на неходенето на работа по време на бременност, почти няма около мен майка, дето да не е ходила да помага на работа след раждането. Току някоя се "похвали", че шефовете я викат за нещо. Уж за ден, уж за два... sad И моят шеф искаше всяка седмица да ходя по един път. Сори! Няма да си оставя детето. Не искам. pardon Пък и не винаги има на кого да го оставя, ако пък ми се прииска. Ама как така?! Ами така - моите родители имат толкова много години до пенсия, че не се знае точно колко.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юни 09, 2015, 15:05:23 »

И аз искам да си почивам, докато съм бременна, да си гледам детето цялото майчинство вкъщи... Да не ме викат на работа... Но, ако не си намеря спешно високоплатена работа в държавния сектор, няма да ме огрее... Още повече, че работая на 5 мин пеша (буквално!) от работа и със съгурност ще ме викат за по нещо  pleasantry
Активен
Feribotka

« Отговор #415 -: юни 09, 2015, 15:09:19 »

O, при нас поне никой не занимава колежките като излязат в майчинство smile Иначе аз не мога да оставя бебчо (който дори още не е планиран) също, защото и нашите скоро няма да се пенсионират колкото и да се точат  pleasantry

Тони това с държавната високо-платена работа е мираж, освен ако нямаш солидни връзки Wink Аз така след като завърших (политология ми е бакалавърът) ходих на няколко места ми...за 300 лв сори Girl_hide
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #416 -: юни 09, 2015, 15:12:48 »

На снимките не илизат червени от влагата. Всьщност се получава един много як феномен. Това, че окото е цветно е илюзия. То е прозрачно. И като светне светкавицата за миг отразява дьното на окото отзад, червени са, защото това е крьвноснабдяването.

Внимание - 13 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юни 09, 2015, 15:22:23 »

Хриси, държавна работа не винаги значи министерства... Баща ми е на държавна работа, а заплатата му е повече от мечтана  Wink Ако само имаше малко повече акъл, за да ме уреди.. Колкото и да съм горда, нямаше да се дърпам  blush

Ина, ко речии? Нещо не разбрах, от къде дойде това  pardon
Активен
Alichka

« Отговор #418 -: юни 09, 2015, 15:26:45 »

Това от моя пост по-нагоре. Интересно е. Wink Винаги съм готова за нови знания стига да са поднесени по подходящ (не скучен начин). lol
И аз няма да се дърпам да ме уредят на работа. То после пак ще си работя. Даже ако е с връзки, ще съм по-старателна, че да не изложа човека. pardon
« Последна редакция: юни 09, 2015, 15:33:45 от Alichka » Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #419 -: юни 09, 2015, 15:37:36 »

Това от моя пост по-нагоре. Интересно е. Wink Винаги съм готова за нови знания стига да са поднесени по подходящ (не скучен начин). lol
И аз няма да се дърпам да ме уредят на работа. То после пак ще си работя. Даже ако е с връзки, ще съм по-старателна, че да не изложа човека. pardon
Абе ти ще се стараеш,ама каквото и да направиш все ще викат ,че си връзкарка  lol
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: