Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:40:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218237 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 09, 2015, 09:22:34 »

Добър ви ден  yahoo

Нещо се беше бъгнал форумът и не можех да влизам.. Притесних се  angry  funnytooth

Черпя ви закуска, колегата ми днес ме черпи  Yes

Едит: Миленка, щом се налага ще го дохранвате и толкова, няма значение.. Нали важното е да е сит и да наддава. И на мен днес ми се излиза, ама няма sad Имам нужда от витамин Д smile Направи нещо за хапване и се гушкайте с малкия и то ще стане време Фил да си дойде  pardon
« Последна редакция: юни 09, 2015, 09:26:51 от alexandrova_90 » Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #361 -: юни 09, 2015, 09:44:06 »

Добро утро! И аз взех, че се притенсих, викам си леле тия горе да не са ми блокнали и този сайт shok И на мен не ми е много работно днес, но няма как...даже сме в дедлайн nea Миленка, аз бих му ударила един хубав сън, понеже съм от поспаливите, ако бебчо разрешава  blum
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юни 09, 2015, 09:45:28 »

Добро утро! Тук днес е леко мрачно, но е такъв един задух, че май ще излизаме чак след 4. Тони, ммммммерси за почерпката, гледах с едното око - да не ми се прииска  tease
Миленка, не разбрах - нямаш мляко ли след 50 мл? Ако го храниш по на често как е?
Инче,  good good good направо ви се възхищавам. Толкова съм непостоянна в ученето след университета, че за по-дълго от курс или семинар, не мой ме хвана.
Много ми се спи днес!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юни 09, 2015, 09:48:11 »

Фериботка, може ли да си кажеш истинското име, че съм го пропуснала, ако си споделила някъде..

Фани
, няма ли да излиза бебо вече?  huhhuh.gif Или и той като Пъпеша на Миленка, ще чака термина  pardon
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 09, 2015, 09:50:31 »

Фани
, няма ли да излиза бебо вече?  huhhuh.gif
Няма никакво намерение, Тони. Май иска да стане раче като кака си, напук на мен. Като нищо ще откара до 22-ри...
Активен
Feribotka

« Отговор #365 -: юни 09, 2015, 09:55:46 »

Ами май не съм, извинявам се - Христина, всички ми казват Хриси smile Що се отнася до ученето, на мен откакто завърших ми е страаашно тегаво да уча каквото и да било  :angry:Записах се на италиански, обаче се чувствам като двойкарите в училище, грам не ми се занимава, повечето неща са ми мъгла и не намирам никакво време да му отделя а толкова го харесвам този език  heart Но няма как, ММ доста помага и ще го мъча   pleasantry Извинявам се че не се включвам много, много в бебешките теми, но не се чувствам подготвена и да не задавам глупави въпроси  Girl_hide
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юни 09, 2015, 10:03:37 »

И на мен ми се беше бъгнал форума. Колкото и да ми се искаше да вляза, нямаше как.  pardon

Тони, благодаря ти за хубавата закуска.  Torte

Миленка, гушкайте се с бебчо и чакайте тати.  smile И без това днес май го дават доста топличко.  Wink

Фериботка, ако позволиш и аз да ще се обръщам към теб с Хриси.  blum

Фани, ама и Кари ли е била раче? И аз съм рак.  tease
Активен
Feribotka

« Отговор #367 -: юни 09, 2015, 10:04:49 »

Може да ми казвате както искате (като по секс телефона на свекърва  pleasantry )
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 09, 2015, 10:07:54 »

Фани, мъж рак си е добре... Моят Илиян е раче и е такова прекрасно, сладко говедце  heart

Ох на 26-ти ми е рожденик, трябва да му измисля подарък.. Този месец с толкова безкрайни разходи... Нямам идея какво да му подаря  blush cray
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: юни 09, 2015, 10:11:13 »

Добър ден, дами!
Сутринта се притесних, че няма форум. Веднага направих една конспирация кой може да е виновен.  crazy
Тони, благодаря за закуската. Аз нямам време да се обърна. Ама пък пиша във форума. Приоритети...  blum
Миленка, като гледам какви облаци има, май е по-добре да сте си вкъщи.
Ох, хораа, пред офиса се бутнаха един моторист и кола. Много мъчно ми стана. Днес не ми е ден за шофиране,ама няма как. Добре че и двамата са без травми, даже потеглиха преди минути.
Искам и аз навън.
Фани, да правим нови залози? Аз съм харесала 20 юни  heart
Хриси, приятно ми е smile

Нов отговор: И ММ е раче. Блага душа. На 27 има РД и мисля да му взема от тия глобуси-бар. После ще съжалявам,сигурно, ама много ги харесва.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 09, 2015, 10:17:28 »

Нат, егати комбинацията сме.. Везни+Раци и двете двойки  girl_haha LOVING

Ако му подаря такъв мини-бар, една бутилка Дъмпел за месец/два няма да е единствения разход в семейния бюджет и определено няма да ми се хареса... Мислех да му взема пури, спря цигарите , но винаги много си е мечтал да пуши пури.. Имам позната, която работи в такъв магазин и е голям специалист.. Та, ще се консултирам с нея, че освен Cohiba не знам други.. Ще му измисля и някакви аксесоари и така  huhhuh.gif
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юни 09, 2015, 10:20:54 »

Сега се сетих друго. Ако обича винце, както ММ, може един комплект принадлежности за вино - тирбушон, тапа, пръстен за дърлото и т.н. в комплект с бутилка и някакви сирена. И дъска за сирена с ножове е готина идея...
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 09, 2015, 10:23:09 »

Aaa искате да кажете нещо за жените рак ли?  huhhuh.gif blush Какво ни е на нас?  tease
Активен
Feribotka

« Отговор #373 -: юни 09, 2015, 10:28:22 »

Мойто момченце също си го броя за раче, въпреки, че той си мисли, че е лъв (има рд на 22 юли, на границата), и накрая решихме че е лъв с щипки  pleasantry И да, мъжете раци са прекрасни  heart Всъщност около мен има предимно раци (и жени и мъже) и нямам оплаквания smile Аз също съм в размисли за подарък вече...ама той не пие почти изобщо и такива подаръци не вървят...миналата година  му подарих една настолна игра (запалени сме), тази година мислех за ексбокса нещо ама той си ги набавя предварително...така че ще събирам идеи  blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #374 -: юни 09, 2015, 10:34:52 »

Включвам се и аз след бъга. Това от своя страна ме стимулира да търся сандъци, пръст и саксии по магазините от рано. После препускахме по детските площадки, докато не ни заваля. tease Сега се изсипва и го чакам, че лелите вече са сготвили, а нашето коремче ще се опразни съвсем скоро Torte
Дано утре е хубаво времето, че има сега "Пловдив чете" по центъра. Една комшийка каза, че имало и хубави отстъпки на книгите. Не знам дали ще купя, ама поне да се разходим и да поразгледаме.
Браво за идеите за подаръци. Мъжо е скоро рожденник, та и аз ще се чудя какво да му взимам.
Ех, Свекърва, и аз искам да съм с всичкия си на твоите години! Да съм актуална и шеметна Wink
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: