Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:54:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218502 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #150 -:
юни 04, 2015, 13:06:29 »
Фани, тя малката все едно нямаше мигли в началото. По очичките имаше посипан скреж
За веждите дълго време имахме просто представа къде ще се намират. И току сбърчеше вежди, ставаха дупки и със заглеждане се забелязваха лееееки русолеви косъмчета.
Забравих да кажа на Ина - заповядай в Пловдив! Разкопано е навсякъде, а отскоро започнаха да асфалтират тук-таме велоалеите. Мирише до припадък
Ако не от пресния асфалт, то от миризливите им машини на по 30 години.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #151 -:
юни 04, 2015, 13:11:46 »
Еми,
сега се загледах, то от възрастта
. В темата от миналия месец не се ли подвизаваше като дебела и преяла розова котка?
Али, кажи как се казват книжките с игрите и къде ги намери? Търся за моя приятелка от дълго време.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #152 -:
юни 04, 2015, 13:26:37 »
Ей изчитане нямате!
Али верно от къде са книгите? Обаче верно яко са ни разкопали града. Надявам се само да има файда и да спрът гадните велосипедисти да се пречкат по улиците!
Я дайте съвет за една простотия. Счупих живачен термометър, събрахме живака и го метнахме във кенефа, обаче като се запъна и си седи на дъното. Та дайте идеи как да го махнем.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #153 -:
юни 04, 2015, 13:32:48 »
Аз не харесвам руси мъже със сини очи. За повечето това може да е идеал, но за мен хич не е. Разбира се, всеки си има своя чар. Аз преди да срещна ММ си мечтаех да срещна момче с черна коса и пъстри очи. Иии си го намерих - черна коса и пъстри очи.
Аз съм скучна - кестенява коса и кафяви очи.
Дано един ден, когато имаме дете да вземе поне очите на баща си. Често се питам, защо всяко дете, което срещна е одрало кожата на баща си? Гледам едни малко копия на бащите и нищо на майките. И при вас ли е така? Вашите деца приличат ли на вас, поне малко или и те са взели всичко от тати? Просто ми е любопитно...
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #154 -:
юни 04, 2015, 13:33:44 »
Toни не го давам на никой освен на майка ми, майката и бащата на Фил и мен и Фил... Чуждите дъхове, миризми и бактерии има време да ги усвои..
Все пак близки, близки...ама... не са членове на семейството
Иначе да - кръсника е различен, за кумаи кумата не ми се коментира - най-малко тях съм чувала от как се роди малкия. От Фил разбрах, че като се събирали да почерпи, кума първи си е тръгнал
Седял 2 часа и чао, сайонара щото нямал време... Кумата се обади в събота и още ги "чакаме" да дойдат "утре" да видят малкия - днес е четвъртък нали някак си.... вече спрях да се ядосвам, спря и да ми пука- ако щат! Много се радвам че са заедно, но определено откак са заедно нямат нищо общо с кумовете , които избрахме - не им пука за нищо и те все "нямат време" и "имат много работа" - оправдания дето минаваха първите 4 месеца, но вече почти година става откакто те все "нямат време" и "имат много работа" - нЕкак си вече не стаа тва оправдание - лекинко се изтъркА....
Още покрай сватбата решихме кръстниците да са други и се радвам, че на мечи този приятел прие.. То навремето избора за кум беше между него и кума ни и явно сбъркахме с избора, дано сега всичко да е ок - но като го гледам, той самия има много силна връзка с неговия кръстник и знае духовното знаениче на думата така чее се надявам тоя път дауцелим
Али Декстър е и мой любим сериал, Спартак също
Пънки живака е тежък метал доколкото знам, затова не мърда... пробвай с някакъв по-силен препарат
ЕДИТ: Миме малчо засега прилича на Фил, но има и от мен... ще го видим.. аз цялата съм на баща ми, макар че сега последните години почвам да приличам на майка ми
«
Последна редакция: юни 04, 2015, 13:36:36 от milenkata
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #155 -:
юни 04, 2015, 13:34:45 »
Ох, едва ви изчетох...
Еми,
тая снимка ми харесва повече от котката
Али
, ние също обожаваме такива филми.. Дектър направо го обожавах, ама накрая ми стана тъпичко
Скорпион не ме кефи много, наистина доста лековат.. Гледахме го заради ММ, ама после викам, чакай да видя БГ-то.. Струва ми се все едно не става въпрос за българско семейство.. По-скоро ми е интересен за сега, но няма да е върхът на сладоледа
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Едва прочетох предималко.. сега не се смогва
ЕДИТ:Миленка, разбирам, просто ми е странно.. Твоите приятелки като идват дали не го пипат.. Разбирам решението ти, има резон.. При нас с кращелницата ми също беше любов от пръв поглед и тя спеше само при мен като имаше коликиии.. Хихи напълно те разбирам за тази "връзка"
«
Последна редакция: юни 04, 2015, 13:40:55 от alexandrova_90
»
Активен
punk_girl123
«
Отговор #156 -:
юни 04, 2015, 13:39:41 »
А няма да говорите лошо са синеоките русокосци, че синковеца май ще е тъкав.
Аз харесвам хора, а не типажи. Всеки си има чар независимо коса и очи.
За приликата на децата с родителите. Алекс е одрала баща си. Е има и мои черти но са малко незабележими на общия фон. Вики пък така се е намесил, че на никой не прилича. Даже викам на майка ми, че са го сменили в родилното. Ама тя каза, че го видяла 2 минути след като са го извадили, та мой си бил.
Активен
Alichka
«
Отговор #157 -:
юни 04, 2015, 13:41:54 »
Книжките се казват "Игри без играчки". Купих ги от "Хеликон" срещу бар "Каменица". Три на брой са. Те са малки, с меки корици, но имат описания, картинки. По-скоро са като разкази с герои, които играят тези игри. Е, дават поне насоката на играта. То е ясно, че няма как да се супер обхватни, защото това си е труд като за докторска степен по педагогика. Просто в много райони игрите имаха различни вариации.
Ние например на ластик играхме по различни начини - българска, английска, немска и тн. Първо минавахме числата до десет включително, а после имаше три броенки. Едната я помня "Инспектор Дюдю има си меню - понеделник, вторник, сряда пие лимонада". Другите не си ги спомням на 100%.
Свекърва, я кажи ти на какви игри си играла
И ако не ме лъже паметта, не си разказа трите истории от предната тема.
Тони, Декстър не съм му изгледала всички сезони. Стигнах до там, че чакаше бебе и се ожени.
Ще ходя да шия на дребната дантели по една рокля. Има три рокли, много са сладки, обаче са с тънки презрамки и все падат. Сега ще направя по-малко деколтето. Дано стане!
Пак нов отговор... Пънки, и при нас е така. Малката е основно като баща си. Мои черти - тук таме със заглеждане.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #158 -:
юни 04, 2015, 13:42:12 »
Миленка, а не трябва ли кръстница да изберете? Поне аз като съм ходила на кръщенета мъжа не го броят за нищо, жена искат.
Пънки, аз винаги пробвам с доместос, сипвам повечко, той е по-гъст и пада на дъното, оставям го стои и като се сетя след време пускам водата.
Аз преди си харесвах мъже с много тъмна коса и свели очи, ама накрая стана обратното! Надявам се някой ден рецесивните гени за сини очи от баби и дядовци да се проявят в нашите деца, ама все тая и да не се проявят!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #159 -:
юни 04, 2015, 13:45:01 »
Свекс
, бях, ама котката бе прехранена с любов, не с храна, та реших да я пенсионирам малко
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #160 -:
юни 04, 2015, 13:52:40 »
ахахахахха Еми разби.... again
за кръстницата не знам - знам че не са двама, а се избира единния (ако са двойка) и няма значение кой... Брат ми кумовета на баща ми са му кръстници, но е записан само мъжа... не знам трябва да проучим, но мисля че няма да е проблем
Активен
punk_girl123
«
Отговор #161 -:
юни 04, 2015, 13:59:19 »
При нас кума е кръстник на Алекс, сега кумата ще кръщава Вики.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #162 -:
юни 04, 2015, 14:00:35 »
Ех, и аз обичам такива детски книги.
Все още ми е любимо да си оцветявам книжки с племенницата.
Благодаря ви, че споделяте, защото наистина ми е любопитно това за приликата. Поне това забелязвам от примерите, които имам около себе си. Децата приличат главно на бащите си.
Когато отидохме да попитаме в църквата какво е необходими, за да се кръстят кумовете ни, тогава ни казаха, че може и само един човек да е кръстник дори на двамата. Иначе и аз мислех, че кръстниците са двама.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #163 -:
юни 04, 2015, 14:01:52 »
Аз до сега съм била 4 пъти кръстница.. 3 пъти на момчета, сега ще съм за първи път на момиче.. Като За първи път ще ми е по право, така да се каже..
Кумове сме на двойката и ме искат за кръстница на бебка
Записва се един кръстник, може да е всеки който си пожелаят родителите, стига да е кръстен
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #164 -:
юни 04, 2015, 14:09:04 »
Цитат на: punk_girl123 в юни 04, 2015, 13:26:37
Я дайте съвет за една простотия. Счупих живачен термометър, събрахме живака и го метнахме във кенефа, обаче като се запъна и си седи на дъното. Та дайте идеи как да го махнем.
Трябва да се посипе със сяра. Има по аптеките. Ти къде го намери тоя живачен термометър? Вече не продават такива никъде.
Аз нз на кого приличам. Биологичния ми баща съм го виждала само на снимки и не го помня. Ама май по-тъмния тен и коста са ми от него. Иначе майка ми е с медна коса, синеока, бяла, с лунички; баща ми и той е мн светъл и с пршарена коса, систъра е тяхно копие. Аз си чернея на техния фон. По морето редовно им говорят на руски, немски и английски. Пък те не вдяват много...
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден