Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 20:06:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218534 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #60 -:
юни 02, 2015, 12:09:43 »
Свекърва, разсмя ме с глас. То вярно си е оферта да нямаш женски неволи.
А за това какво ги е подтиквало, аз обожавам идеята за чистата любов към родината, за жертвоготовността и поставянето на общото благо над личността.
Баща ми нали е военен, а те цял живот се готвят за война, която всички се надяват да няма, но не и той! До ден днешен съжалява, че не е могъл да се бори за родината, да се бие за свобода и такива ми ти работи! Когато станаха събитията в Украйна така се беше ентусиазирал, че искаше да хваща пистолета и автомата и да участва в бойни действия
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #61 -:
юни 02, 2015, 12:15:46 »
Нат,
според мен не е бременност, просто си ме пропусна от смотаното време.. Имам ПМС сега, да видим
Свекърва
, сутринта си мислех, да те ръчкам за снимки, но викам няма да питам, ще качи, ако иска и когато може.. Радваха ли се децата?
Ние ходихме вчера до две детски градини, които се намират в непосредствена близост до 2 от сладкарниците ни и раздадохме на всяко детенце сладкиш с формата на различни животинчета.. Децата бяха толкова щастливи... О, ама това е от сладкарници Пчела, толкова ви обичаме, с едни усмивки и медени гласчета.. Възрастни като ми казват, многоо обичаме да ходим във вашите сладкарници, не им вярвам, ама на децата.. Те са неподправени, милички..
В сладкарницата са изкупили всичките шоколадови близалки на света... Защо хората купуват шоколадови близалки на децата.. Има бисквитки, кесчета.. Сигурно те си искат де, ама..
ЕДИТ: Винаги думите цитирани от Свекърва ме карат да настръхвам...Изброяването на имента и всичко.. Снощи, ако сте гледали зарята по БНТ.. Сте чули един мой приятел, той чете всяка година.. Още по-въздействащо ми е
«
Последна редакция: юни 02, 2015, 12:17:26 от alexandrova_90
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #62 -:
юни 02, 2015, 12:18:29 »
Ако кьрмиш дьлго като имаш дете, бая женски неволи ще си спестиш сьщо… Аз нямах около две години май+9 ,месеца преди това, прави сметка…
Сега ако и с второ сьм така, 6 години ще ми се сьберат
За знайните и незнайни и аз сьм се чудела на смелостта им… Принудени не мисля, безразсьдни? Да следваш принципите си с цената на живота си… Не знам далих бих била способна.
Може и да е вьпрос на контекст: като момичетата, дето се хвьрляли от скалите, за да не ги потурчат или като терористите сега, които се самоубиват, правейки атентат в името на това, в което вярват…
Кофти пример последния, ама до това се свежда: да умреш за идеята си.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #63 -:
юни 02, 2015, 12:29:50 »
Цитат на: fanimira в юни 02, 2015, 08:04:38
Добро утро! И тук да си кажа довечера съм сама с Кари. Нищо чудно да дойде довечера с мен да брои, диша и ражда заедно с мен. Дано наистина не родя през следв. 36 часа!
Верно големи глупости в тая академия,
отделно патаклами в Гърмен, току някой бебе я пребито, я убито и на всичкото отгоре в неделя ще ми излиза Беновска при Дикофф да питала тя В качеството на каква била дошла румънката Маковей да дава акъл на ББ?! А пък Инглийския й беше тотал излагейшън! Няма ли един свестен джурналист в милата родина с приличен чужд език - поне да успее да си зададе въпроса правилно
по-добре да мълчат като задават въпроси, хаххаха
Фани за коя академия,малеееее Беновска е такъв резил ,като я слушах ,вместо да каже "отговорете ми" ,тя казва " питайте ме" /нали така Фани/.Тази жена просто е изгубила реална представа за себе си.Голям срам като я слушам да говори ,аз се срамувам /необяснимо защо хаха/
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #64 -:
юни 02, 2015, 12:35:08 »
inaxastra
, да, същото е - да умреш за идеята. Под принудени имам предвид, че някак нямаш избор. Примерно семейството те завлече в дадена посока или сам си се наврял случайно и те подгонят.
Баща ми и чичо ми са били на фронта, в края на войната. Баща ми - в Унгария, чичо ми около година в Гърция, докато са отбивали военна служба. Никога не говореха за това време, двамата в общи линии смятаха, че идеята всеки я защитава по начин, в който смята, че е най- добър. Чичо ми беше журналист, но почина когато бях само на 13 и много съжалявам, че не съм говорила на тема саможертва с него.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #65 -:
юни 02, 2015, 12:38:19 »
Цитат
За знайните и незнайни и аз сьм се чудела на смелостта им… Принудени не мисля, безразсьдни? Да следваш принципите си с цената на живота си… Не знам далих бих била способна.
Аз също много пъти съм се питала и съм почти 99% сигурна, че НЕ бих.. Много егоистично, много гадно.. Но си казвам истината...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #66 -:
юни 02, 2015, 12:42:25 »
О, и аз не мисля че бих. Но затова казвам, че може би е вьпрос на контекст. Ако бяхме в друга ситуация не се знае как щяхме да мислим
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
юни 02, 2015, 13:21:22 »
Да си умреш за идеята....не е работа. Айде, едно време песни са писали, ама сега? Сега някой чалга хит в моя чест да пуснат най-много. После ще ме споменават по новините 2-3 дни и всичко до там.
Инче, аз се озадачих малко с тва кърмене. Нали съм невежа малко по темите...ама влей малко информация в драйва.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #68 -:
юни 02, 2015, 13:27:24 »
Тя моята приятелка, която роди, още не е имала менструация след раждането, защото не спира да кърми.. Пита гинеколога ни постоянно, има ли проблем, защо не й идва.. Така за първи път разбрах, че докато кърмиш, може да нямаш менструация
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #69 -:
юни 02, 2015, 13:30:33 »
Ми да, нямаш. За кьрмене се иска хормон пролактин, а пролактинът блокира мензиса. Докато кьрмиш често и редовно мензис не ти идва. Сьвсем нормално е. Това е един от бонусите (освен, че е безплатно, винаги топло и стерилно)
Само внимавайте по-кьсно, защото намалява силно риска от забременяване, но не предпазва на 100%, мальк процент остава
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #70 -:
юни 02, 2015, 13:45:33 »
Аз пък имах - от 3тия месец някъде си ми идваше редовно
не успях да спестя от санитарни материали много. Като каза за чалга песни, Тони се сетих за идеалите на децата в днешно време. Питам комшийчето на 4 г. тогава, коя му е любимата песен, горд отговор: Въртиш ли ги нощем?!
Оказа се, че в текста на някаква чалгийка я има тая фраза и то я запомнило. Последствията от редовното пускане на Планета ТВ като бекграунд!!!
Академията е във Свищов доколкото разбрах Жужи, а Беновска верно взе да пелтечи, а уж била сериозна журналистка! Да се излага като кифладжийка и накрая като каза :"Бойко не е мой, той е наш!" е това ако не е реклама, аз съм слон
Ето това гледах в неделя:
http://www.vbox7.com/play:0da5b5f1a0
«
Последна редакция: юни 02, 2015, 13:53:41 от fanimira
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #71 -:
юни 02, 2015, 14:33:17 »
Цитат на: fanimira в юни 02, 2015, 13:45:33
Аз пък имах - от 3тия месец някъде си ми идваше редовно
Ниськ ти е бил пролактина
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #72 -:
юни 02, 2015, 14:38:32 »
Оф, прочетохте ли за убитото в Борисовата градина момче на 16 години
Ученик в Търговско-банковата в 9-ти клас, намерено е на пейка с прободни рани.... Сега пише, че най-вероятно е преместен от друго място, понеже под него няма кръв, а има няколко рани
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #73 -:
юни 02, 2015, 15:49:36 »
Ох, прочетох го...много жалко за момчето, дано да намерят извършителя.
Ама много крими новини напоследък....
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #74 -:
юни 02, 2015, 16:05:35 »
Аз викам да го караме по-весело, какъв хубав ден навън
Едни много красиви инсталации исках да ви покажа:
http://www.thisiscolossal.com/2015/06/mirror-installations-shirin-abedinirad/
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден