Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:21:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218377 пъти)
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #75 -:
юни 02, 2015, 17:56:40 »
Аз не помня за сирените като малка, но днес се възмутих на майка на 3 гидишно... Бях пред кабинета на Педиатърката, засвириха сирените, станах като даже спрях да люлея малчо, а тази дори не обясни на детето да пази тишина. Напротив продължаваше да му говори за някаква бележка която трябвало да вземат... Бях доста учудена..... Детето не попита за сирените а и не му беше обяснено, реално защото не беше отразено като събитие от майка му... После това дете ще порастне и няма да зачита нищо.... Глупаво е много......
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
юни 02, 2015, 21:01:50 »
Момичета, благодаря ви за подкрепата.
Ина, утре сутринта ми е последният изпит.
Всъщност, новият ректор на академията не е асистент, а професор.
Тъй като не можах да присъствам на зарята във Враца, снощи с ММ направихме жива връзка по скайпа. Не е като да си там, но поне малко е задоволително.
Днес обаче в Свищов не се чуха сирените, незнайно поради каква причина.
И аз много се ядосвам на такива хора, които не оказват нужната почит. Гледах един клип как колите в Израел( ако не се лъжа) спираха веднага, когато се чуят сирените. Хората излязоха и застанаха мълчаливо до колите си.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #77 -:
юни 02, 2015, 21:20:12 »
Да взема и аз да поставя едно светлинно шоу от Сингапур. На огромно платно, подобно на рибена кост, в морето, се прожектира историята на Земята - от сътворението, през различните епохи, та до днешни дни. Има инсталация за фонтани с различни форми и големина и прожекцията минава и върху пръските морска вода, на фона на много приятна музика. Изключително внимание към детайла, много прецизно и красиво, без да е натрапчиво. Изобщо азиатците показват по скромен и дискретен начин грандиозни неща, без да се хвалят видимо, като предизвикват обаче респект и уважение. Човек от Европа трудно би ги разбрал.
IMG_3442.JPG
(61.43 KB, 800x462 - видяно 171 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #78 -:
юни 02, 2015, 21:27:07 »
Следващото:
IMG_3438.JPG
(66.21 KB, 800x600 - видяно 191 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #79 -:
юни 02, 2015, 21:32:14 »
Ето платното преди да се стъмни - истински залез на запад.
IMG_3422.JPG
(68.34 KB, 800x471 - видяно 178 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #80 -:
юни 02, 2015, 21:36:41 »
Снимките не са с хубав апарат, на автоматична настройка и без статив.
IMG_3435.JPG
(66.49 KB, 576x320 - видяно 178 пъти.)
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #81 -:
юни 02, 2015, 21:45:49 »
Ето ме на отчет! Дойде ми преди два-три дни и все забравям да кажа. Както казах, знаех си, че не съм бременна. А с тия статии и филми на ужасите по родилните теми и отделения - нямам и голямо желание.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #82 -:
юни 03, 2015, 07:25:17 »
Свекс, дори с този апарат, изглеждат прекрасно. аз обожавам такива неща
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #83 -:
юни 03, 2015, 07:46:20 »
Добро утро
Днес ми е петъчно.. Ама уви .. ще се наложи да ми стане средъчно
Имам много работа, а много ме мързи.. Неприятно е, мразя да съм ленива и мързелива...
Снощи много се радвах, че от така заформилия се финал, спечели Симеон. Не можех да я понасям тази Елена, макар нейното цялостно представяне да беше една идея по-добро от на Сиомеон, на финала си я смаза
Сега ще остане за гледане Черешката на тортата, което не започна много обещаващо, но.. Ще се засили после, надявам се
Миме,
"до вчера" беше образно казано.. Не е най-залужилият професор... Все повече ме хваща яд на 3000лв (грубо), които дадох за това си обучение.. Не спират да се провалят явно тия хора.. Без срам
Свекърва
, дори с този апарат си се вижда прекрасно... Мислят ги нещата хората, правят ги.. Ние ще им се радваме..
Къде сте всички, защо спите още?
«
Последна редакция: юни 03, 2015, 07:49:27 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #84 -:
юни 03, 2015, 08:26:44 »
Добро утро!
Вчера имахме разходки навън. Навън ни хванаха и сирените. Ходех, но до най-близката сянка. После спрях и изчаках кротко, като говорех на малката как трябва да изчакаме да спрат сирените. Простя тя се озърташе и явно очакваше да види откъде идва звукът. На голямо кръстовище, сравнително близо до нас, не видях да спират колите.
Фучаха си и хич не им пукаше.
Следобед исках да видя какви ги вършите и пишете, ама нямах интернет и цифрова. Изцапах една камара съдове, за да сгъстя фасула и да си направя дробчета. Засилвам хемоглобина, че нали ще ходя да давам кръв. От скука полегнах 40 минутки. Това е чудо невиждано - следобед не мога да спя
Фани, "любимата песен" на онова дете, ако не се лъжа, е на Азис
Назад съм с новите песни от всякакви стилове.
Свекърва, имаш още много да разказваш за Сингапур. Не сме забравили
Хихик, пуснала съм малката без памперс. Сега е толкова смешна - по потниче, бикини и джапанки
Мнооого морско настроение ми лъха от нея.
Тони, не ме бъркай с дните - и без това сама се лъжа кой ден сме
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
юни 03, 2015, 08:36:02 »
Аз съм будна
Снощи гледахте ли С деца на море? Ние забравихме, че финалът на Мастър шеф е от 8 (по-скоро аз бях още на работа) и като пуснахме телевизора видях, че дават С деца на море и много се зарадвах. Нещо много ми е лятно и не ми се занимава с нищо
Активен
Alichka
«
Отговор #86 -:
юни 03, 2015, 08:51:56 »
Да бе, те снощи 1000 хубави филма бяха напускали. Да не повярва човек! Ние нещо се заглеждаме по онзи измислен сериал "Скорпион". Лековат е, ама е нещо за разпускане.
Имах нужда снощи да легна рано. Е, легнах в 23 часа. Познайте! В 23:20 звъни домофонът
Ей, да умирах, от оня свят щяха да ме върнат! Така подскочих, разхлопа ми се сърцето и само гледах малката дали ще писне, че тя се стряска много от звъненето на домофона. ММ вдигна слушалката и онзи г**ньо, дето е на квартира с майка си звъни. Нямал чип и видиш ли нямало на кого да звънне.
Едва спрях мъжо да не измете стълбите посред нощ с него. Не успях един час после да заспя. Днес аз ще мета стълбите
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #87 -:
юни 03, 2015, 08:52:28 »
Блазе ви на хубавото време. Тук е мрачно, 13С, сьс ситен дьжд. Аман вече.
Ние вчера вечерта бяхме на една конференция вьрху емоциите и беше супер. И Марта добре се дьржала, само по едно време се разплакала и свекьрвата мислела, че плаче за мене, а тя плачела, защото не можела да заспи без да слуша Моцарт
Всеки ден ни носи по нещо от училище…
Аз нещо чисто физически не сьм добре. Уж не сьм качила адски супер много кила (качила сьм доста но по-малко от пьрвата бременност), а имам чувството все едно сьрцето ми не може да ги носи. От минимално усилие получавам сьрцебиене, задух и постоянно ми лошо. Дали защото много се залежах…
always_and_forever е сега на изпит, да й стискаме палци дружно
Свекьрва и Еми, много яки инсталации
Фани, как си? Дьржиш ли фронта? Утре ли се врьща мьж ти?
Активен
svekarva
«
Отговор #88 -:
юни 03, 2015, 10:14:33 »
Фани
, мисля те и аз...
С деца на море го гледам за милионен път и винаги се хиля на чичо Манчо. Ама виждате ли колко са различни плажните ивици? Стърчат два- три хотела и толкоз...И дюни, дюни....Та ми стана малко мъчно
Еми
, ще се опитам и видео да кача или поне да ти пратя във ФБ.
Ето и малко снимки /от тези, за лично ползване/ от 01.06. Б градовете имаше страхотни тържества, но по селата си е пълна тишина. Много се радваха дечицата, напълниха ми сърцето. И да кажеш нещо кой знае какво, ами то нищо особено - давахме им по един балон, шишенце вода /наша марка/, миниатюрно десертче Барни и картони, на които да изрисуват ръчичката си и после да я оцветят по приложен образец, та да заприличана риба или пиле. Тук между Петьо и майка му протече следният разговор: "Да ти дам кърпичка да си избършеш носа?" "Тц... Наврях обратно сопола!"
Petjo.JPG
(61.11 KB, 504x378 - видяно 186 пъти.)
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #89 -:
юни 03, 2015, 10:15:23 »
Добро или добър вече, като гледам часа. Излязохме раничко, че ходихме за силиконови балеринки/обувки. За разлика от вчерашния карък днес открихме във 2рия магазин и то не толкова грозни. Добре съм, Инче. Не ми се ражда май
хихихихи, много и се зарадвах на Марта за Моцарт, тъй то все деца а едни заспиват на класика други на чалга
Мислех за езиците да се консултирам с теб, с Кари успях едновременно да въведа български и турски, но английския го разбира без да говори много и се чудвх на малкия дали да не му говоря само на английски. Ти как процедираш?
На всички ни е морско явно, блазе им на тези дето си имат море наоколо. Вече и тен хванаха сигурно, хахаххаха
Мъжа ми се връща довечера в 10-11 някъде, да взема да го налазя ли? Може пък да предизвикам раждане
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден