Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:28:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218193 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #735 -: юни 23, 2015, 07:43:11 »

Късмет... Помислили са ни за най-големите търговци сигурно  crazy Илиян ще пита  huhhuh.gif
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #736 -: юни 23, 2015, 08:01:49 »

Добро утро!

Миленка, добре ме разсъни с тази тема.  girl_haha Важното е, че сте се отчели. Аз понеже нямам опит, та си мисля, че със сигурност ще е различно след раждането, няма как. Надявам се само да не е към по-лошо....  huhhuh.gif

Тони, много тъпа ситуация. Дано поне да разберете защо са ви спрели пратката.  smile

Успешен ден на всички!  pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #737 -: юни 23, 2015, 08:07:37 »

Говорих с него сега. Освен ДДС трябва да платим и Мито.. Много ми е странно, защото поръчахме неща за 220 долара, което е повече от 150 евро (макс. сума след която начисляват мито). Но ги поръчахме от 3-ма различни продавача, като нито една от поръчките не надвишава 150 евро. Разпределиха пратките на 1 кашон от 15 броя, а от другите от които поръчахме по 30 броя, са ги разпределили в общо 4 кашона.. Чакаме 5 кашона, от които два вече пристигнаха и са вкъщи. Три са задържани на митница и сега ни начисляват ДДС и мито на 5-те..??? Доста ми е странно.. Да не говорим, че едната пратка, която си е в 1 кашон самостоятелна, я взехме още миналия месец  crazy Смотана работа..
Ще говоря днес с една позната, която преди ни освобождаваше камионите от митница по бързата процедура, за да видя защо и какво може да се направи.. huhhuh.gif
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #738 -: юни 23, 2015, 12:23:24 »

Добър ден!
Тука много неща са се случили, ама аз не съм влизала и само видях, че Фани е родила Да ви е жив и здрав малкия сладур! Да порасне голям, умен и красив мъж!
Стискането на палци ми беше, защото нали по няква луда шега на съдбата минах писмения изпит за прокурори, днес ми беше устния. Благодаря за палците! За съжаление отидох само колкото да се изложа пред публика, от нерви блокирах и не можах да отговоря на повечето въпроси. Поне видях как, живота продължа и след изпита и за догодина с нови сили пак!
Сега ще опитам да наваксам с четенето.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #739 -: юни 23, 2015, 13:02:29 »

Рататуй, следващия път ще се представиш още по-добре. И аз като застана пред голяма аудитория блокирам. Нормално е. Имаш сценична треска. Ще стискам палци следващият път да си по-спокойна.  blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #740 -: юни 23, 2015, 13:18:00 »

Нищо, Роси. Следващият път.. Поне трупаш опит  good

Много е тихо тук  beating

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #741 -: юни 23, 2015, 13:28:16 »

Ми да направим малко шум Wink

Аз нещо не съм се разписвала скоро. 

Да ви се похваля с маникюра ми освен. Ходихме при приятелите ни в Орешак на рожден ден. Жалко, че приятелката ми работи там, в София често щях да я посещавам.

снимката е от ФБ, дано я виждате
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #742 -: юни 23, 2015, 13:39:33 »

Браво, много са красиви  Bravo

Аз последния път си ги оставих малко дълги.. Ще ходя на 2-ри чак, което е месец и малко.. Много са дълги, като орел съм  crazy Но и маникюристката ми е човек и трябва да си пече дупето на плажа  pardon

Ох, затрупаха ме с толкова много фактури.. А защо толкова много ме мързи.. Не бях такава преди.. Обстановката ми влияе зле  girl_impossible
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #743 -: юни 23, 2015, 14:00:23 »

Хехе, Панде, и аз съм на зелена вълна blum Има и тук-там някой нокът в розово. Само този път реших да съм на маргаритки, а не на любимите ми цветя. Те маргаритките пак са си цветя, ама аз харесвам най-много този стил, който си показала. От вчера съм подхванала и мои и чужди разкрасителни процедури. Вкъщи е като в салон - женски клюкарник!
Много сте утихнали! Хвърлям по един поглед тук. Много ми е уморено тези дни sad Надявам се поне идващите почивни дни да заредя батериите.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #744 -: юни 23, 2015, 14:09:42 »

Ооо страхотен лак... Аз едва намирам врече да сложа някакъв цвят  колкото да не счупя някой нокът... Много яко.

Аз смятам да се пробвам да дремня - приспах дребосъка и както се вика легне ли бебето, лягам и аз.. Целувкиии и до скорооо
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #745 -: юни 23, 2015, 14:11:11 »

Али, какво те умори толкоз  blum blum

Да ви кажа, днес всички върви на опаки.. Когато се видяхме за Великден, сестрата на Илиян ме попита какъв цвят да е роклята на племенницата му. Казах й да е розова.. Не някак определено розово, просто РОЗОВА.. Преди една седмица ми звъни, за да ми каже, че е купила рокля... Аз исках да я видя, тя ми обяснява "Не, не, няма да ти я пращам. Може да не я харесаш, а пък аз вече съм я купила"  shok Мислех, да я питам, защо след като мислиш, че няма да я харесам, си я купила изобщо, но запазх самообладание и само се помолих още малко. Изпраща ми тя, бяло-синя рокля, напомняща ми на моряшките летни дрехи  Oh my ... Е, нали казах просто РОЗОВА.. Нямах претенция за плат, дължина или модел.. Просто едно обикновено РОЗОВО, което е може би най-разпространения цвят за момичешки рокли  GROAN
Сега, за да не се обиди.. Измислихме да й изпратим рокля за рождения ден, който е в събота 1 ден след този на Илиян.. Като ще кажем, че сме я купили месец по-рано и да е облечена с нея поне за официалната част,а после в ресторанта да е другата, купена от майка й.. Купим ли нещо друго за рождения ден, ще се усети.. Много исках да й вземем от тези Елзи, Ани и т.н отново за лятото да си се фръцка, ама ще ме усетят.. Не ми пука много, много дали ще се разсърди, ама ми се иска да е с розова рокля.. Това синьо.. Не е пъшествие в морето темата  nea Та, днес поръчах перфектната рокля, след дълго търсене и преди малко ми се обадиха от сайта да кажат, че е изчерпана.. Сега поръчах друга, пак хубава, но не колкото първата  pardon

Мрън, мрън, мрън  blush

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
Alichka

« Отговор #746 -: юни 23, 2015, 14:18:29 »

Нещо последно време много неща ми се натрупаха. sad Почти никой не може да ме отмени в нищо и... tease Нямам вече сили да се ядосвам дори. Няма да мрънкам и тук, я! beating Толкова е хубаво навън - само искам да има повече такива дни за разходки danceg
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #747 -: юни 23, 2015, 14:21:48 »

Тони, честно, не разбирам защо ти пука с какво ще е облечено момичето. То на фотосесията с вас ли ще е? Пък и да е, няма да си слагаш снимки с него в рамка. Не се ядосвай за такива дреболии, много по-сериозни неща могат да се объркат и ще вдигнеш кръвното от нищо.

И на другите булки да го кажа - ако не сте забелязали, 99% от хората се дразнят като им казвате с какво да се облечени и само ги предизвиквате да ви правят напук. Мен лично не би ме смутило, ако булката има изисквания, но около мен масово издивяват от такива изисквания от страна на булките.

Надявам се правилно, да ме разберете  good Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #748 -: юни 23, 2015, 14:38:21 »

Панде, резон в изказването ти има, но аз никога нямаше да й кажа как да е облечена малката (тя си е прекрасна всякак), ако тя не ме беше попитала.. И защо подяволите, след като ме попита, си направи друго.. Ето това много мразя у хората.. Иначе интересуваме как ще са облечени хората.. Мразя мъжки ризи с къс ръкав  bad И дънки.. Предупредила съм, който дойде така, не само че няма да се снимам с него, ами и ще го сложа на терасата да седи, да не попада в кадър случайно  girl_haha Поканила съм само най-близките си хора, ще се съобразяват  pardon
Активен
Alichka

« Отговор #749 -: юни 23, 2015, 15:00:07 »

По отношение на гостите и облеклото... Отива татко на 30-годишнината от завършване на гимназията им. Всеки клас е на отделна маса или групи от маси. Всички обаче първо обикалят и взаимно си припомнят кой кой точно е. Около тях се мота някакъв мъж и татко и най-близките му се чудят този пък от кой клас точно е. Оказва се, че това е сервитьорът ROFL
То така беше и облечена етървичка на нашата сватба. Класически кръчмарски вид - черен панталон и бяла риза, опит за грим, опит за прическа pardon Равносметката е, че аз предната година се бях изръсила сума си пари за рокля, за да изглеждам добре. Важното е да знам, че ние не сме изложили когото и да било на чиято и да било сватба. Другите да се спасяват - не са деца.
Активен
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: