Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:51:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218273 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #630 -: юни 17, 2015, 14:38:31 »

Да, Тони, тия разбират, че са бременни чак като тръгнат да раждат. Мъжете им ги израждат. И мен ми суууупер невероятно. Все си мисля, че в 6-7 месец поне ще се разбере, дори и да е цветна бременност.  girl_impossible Преди години наша позната на средна възраст и бяха казали, че има тумор, рак и т.н. чак в 7ми месец разбрали, че е бебе. Той е 3то дете и вече е тийнейджър.
Проблема със санирането сме решили предварително - и 2те ни жилища са ново строителство. Но то съседски проблеми все има - в събота например ни събуди страшен шум от неистово блъскане по врата. После пиянски скандал, падане по стълби, полиция ит.н. в 2 през нощта  crazy ма какво ли не прави човек от любов?!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #631 -: юни 17, 2015, 14:43:09 »

Дам, човек, където и да живее, все ще има съседи, даже и в къща да е, но като си в блок е все ужас. При нас имахме само един блок, не знам с какви изолации беше в Лондон, ама нищо не се чуваше от никъде, уникално беше, ама лятото ставаше сауна. Wink Иначе сега съседката отляво е луда някаква по цял ден щъка напред назад, работи ли не, не знам, съседа от долу уж е водопроводчик и той по цял ден прави барбекюта и ремонтира, ужас е, човек нито да легне да спи, че не се знае кога ще реши да извади бормашината, нито да отвори да проветри, че се вмирисва на пържоли. nea
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #632 -: юни 17, 2015, 14:48:41 »

Виви, много странно ми е това, което казваш.. Преди две години съм ходила последно, не на сватба, а на обяд и беше невероятно обслужването.. Храната също..  huhhuh.gif

Фани, чудна работа.. Американци  crazy Залагам за 22 юни при тебе  blum give_rose

За съседи.. Нямам оплаквания, освен от циганска къща малко по-надолу от нас.. Понякога правят парти  pleasantry Но, поне не са от мършавите цигани и не досаждат, партита са приемливи на няколко месеца.. Богаташи са  pardon  girl_haha
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #633 -: юни 17, 2015, 14:52:05 »

Фани, наша близка пък се беше наплашила, че е бременна, а тя не е хич първа младост. После пък се оказа тумор... Хич не са за подценяване тия пусти женски дертове! С цикъл - без цикъл жената си е жена до живот pardon
О, то в къща - още по-страшно. Една ограда ще искаш да си направиш - айде, разправии. Дърво си посадиш - на съседа му тъмни. Ако иска да ти отмъщава, ще си лепне или външна тоалетна, или барбекю, или пък свинарник баш до оградата.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #634 -: юни 17, 2015, 14:53:07 »

Виви ,като каза Лондон и веднага направих асоциация с госпожа Хиацинд от сериала "Какво ще кажат хората" ,много я харесвам ,въобще сериала е страхотен smile
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #635 -: юни 17, 2015, 15:15:02 »

Тони, няма как да сравняваш  обяд със сватба от 120 души, много е различно, а и относно храната, едно е да си избера от меню, друго е да е фиксирано, по-скоро не ми хареса сервираното, сигурно ако си го бях избрала аз щеше да ми е по-вкусно. Wink

Али, мале, мале, свинарник?! smile Отщя ми се да си мечтая за къща просто. smile В Англия се делят къщите на terraced, semi-detached and detached. Най-гъзарско е последното, понеже няма долепени къщи до твоята, това трябва да е уж най-тихия вариант, ама ето и ти както казваш я дърво, я барбекю, все нещо ще има пак да прави проблем, но по-добре отколкото на етажа само да имаш още 1-2 семейства.  pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #636 -: юни 17, 2015, 17:06:36 »

привет дами Wink

Менианте , обаждай се по- често smile

Пандич, можеш ли да кажеш, тази изложба на Лувъра, ще си струва ли , ще я има и в София:
https://www.facebook.com/InstitutFrancaisdeBulgarie/photos/a.447811868583520.105568.447805968584110/988286757869359/?type=1

На другите хубав ден, че задачки ме чакат.. в София вали та се къса... чак нетът спирА smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #637 -: юни 17, 2015, 21:31:39 »

Юхуууу, как сте прекрасни?
Гледам за тиймбилдинг говорите - аз нямам почти никакъв опит с това. Даже никакъв. Навремето като работех в Карфур, ни направиха едно коледно парти за всички служители (тогава предстоеше откриването на първия магазин в Бургас и бяха назначени само няколко ръководни позиции) та ни събраха в един пиано бар на Орлов мост, беше страхотно. Може би най-сполучливото парти, на което съм била.
Французите откачаха на Огън от любов.  danceg

Аз най-накрая ще си имам жена да ми помага с чистенето  yahoo Чакам я утре, да сложи малко ред, че в петък чакам едни приятели от Лондон.
И другото... свекърва ми си направила фейсбук... тази жена ще ме довърши...  funnytooth

И още нещо...понеже доста ми се иска да имам късметчета на сватбата, това ми е "прахосъбирачката", която много свързвам с детството си - като малка имам 3-4 сватби и от всички си взимах късметчета и си ги редях под чашите от сватбата на нашите (там мама си пази и едно късметче от тяхната сватба, на 28 години е). Та да...
И се извинявам, че навсякъде ви занимавам със сватбени неща. Мисълта ми беше да дадете идея къде мога да ги вкарам в мойта сватба (която ще е само ресторант)?
Обаче ми дойде идея, та кажете дали ви се струва удачно - ще имам сладка маса и мисля да сложа 15тина късметчета в едно бурканче там, между бонбоните и кексчетата. И всеки, който иска може да си вземе. Какво мислите?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #638 -: юни 17, 2015, 21:42:26 »

Това е добър и цивилизован вавариант . Wink алтернативно може шаферки/приятелки да ги хвърлят катонви посрещат в ресторанта или пък може да ви пуснат its raining men и да ги метнете по дансинга докато танцувате. Wink това са моите две идеи, ама както казах твоята идея е по-цивилизована. smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #639 -: юни 18, 2015, 06:11:01 »

По обратен ред:
Чери,  също смятам, че на сладката маса ще е най- добре. Кога и къде ще приемате вие поздравления /или кога ще ви връчват пликчетата/? Може да използвате този момент да "върнете жеста" като посочите късметчетата на гостите, в случай, че не се сетят.
Хехе, Виви ми напомни за една съвсем скорошна форумска сватба, където хвърлят жито и лавандула пред църквата и свещеникът се е свил като молец на снимката, че да не го уцелят Wink
Тази изложба я изпуснах в Пловдив. Вчера бях гледачка, днес съм на балет. Още мълчат дали ще го бъде или ще го отменят. Може да са решили лебедите да плуват в истинско езеро на Античния funnytooth
Като не чета вестници, сега чух, че фирма К60 търси за кол центрове хора с езици, може и до 70 г., предлагат заплати до 1500лв. Защо ми напомня за онези телефонни разговори?
Хайде, ползотворен напоителен ден!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #640 -: юни 18, 2015, 06:24:57 »

Моя приятелка работи в кол център на Хюлет паркур за 2200, предишната и заплата като журналист беше 1200 .
За това напусна и отиде в центъра, но тя ще работи с чуждестранни клиенти, с английски и френски език.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #641 -: юни 18, 2015, 08:09:05 »

Добро утро!
Днес при мен е толкова мрачно и дъждовно, че ми се иска пак да си полегна.  blush Защо съм станала толкова рано и аз не знам.  nea
Снощи ходихме на кино и гледахме Джурасик свят. По принцип не обичам такива фантастични филми, но отидох, за да върна жеста на ММ, който дойде с мен, за да гледаме 50 нюанса сиво.  pardon Не, че не го хареса де, но отначалото беше скептично настроен.
Та този  Джурасик свят беше много добър. През цялото време бях под голямо напрежение, заради всичко случващото се. Заслужаваше си.  Wink
Ето, това е гледката от моята тераса.  girl_haha (малко да си помечтая)

Чери, и според мен това, което предлагаш за късметчетата е добър вариант.  smile
Прехвърлям отговора на въпроса ти за майка ми тук, за да не спамя в другата тема.
Благодаря ти, че попита. Майка ми в момента пие някакви хапчета и засега е добре. Реши да не избързва с кюртажа, докато не види дали ще се повтори това. Надявам се, че няма. Консултира се и с друг лекар, който я посъветва да направи така. Важното е, че не се вглъбява много в този проблем, защото това я съсипва психически. Дано да е взела правилното решение на този етап.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #642 -: юни 18, 2015, 08:41:03 »

Ех, и аз си мечтая за такава гледка....
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #643 -: юни 18, 2015, 09:44:45 »

Добро утро!
Аз днес съм в супер настроение, за разлика от вчера и напук на дъждовното време навън danceg
На "Джурасик свят" и аз съм му хвърлила едно око, пък да видим. Ние с ММ сме ходили всичко на всичко един път заедно на кино. Дадохме над 30 лв crazy Филмът беше обикновен, обаче предпремиера. Ам, не си заслужава парите. За същите пари ходихме на театър (две години по-късно). Бих ги дала пак - хората ти играят на живо, пеят, танцуват, мятат се, скачат... Връзката с публиката няма да я коментирам. За Джурасика може би ще изчакаме да го пуснат по кварталните кина и тогава да му усетим тръпката. ММ не е ходил на 3D и може да го заведа... Ако слуша tease
Хахаха, Свекърва, няма да има нужда да вадят реквизит на Античния. В този дъжд обаче вас ще трябва в лодки да ви настанят. Пробвай си предварително спасителната жилетка да не е спукана и свирката дали има топче Wink Акулите са непредвидими!
Като пекне, може и да ви покажа гледка. Сега само облаци и мрак се виждат pardon
Една приятелка работеше в кол център - продаваха бельо на германски баби и редовно чуваше отговор, че някоя тяхна приятелка е умряла и близките са я снабдили с бельото на покойната pardon huhhuh.gif
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #644 -: юни 18, 2015, 10:08:10 »

Здравейте,

Много ми се спи, ама трябва за излизам (за втори път днес). Утре мога и до 12 спя и сигурно яко ще пече.

emmmmmy тоз египедски жрец не знам каква му е историята, ама ако само той няма кой знае какво да му се види. Боскореале, което е в момента, мисля да отида да го видя. Аз онзи ден бях в Археологическия, ама забравих за него. Ама има време до август.
Активен
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: