Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:16:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218155 пъти)
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #555 -:
юни 14, 2015, 19:29:52 »
Ох,който може да помага.Пуснах новите къси панталонки на мм в пералнята .Те са трикотажни и сиви на цвят ,та с един чаршаф в лилаво,от който най-малкото очаквах да пусне боя се получи доста кофти ситуация.На единния крачол има лилаво петно.Пуснах ги два пъти на програмата за петна с вениш поизбеля петното,но още си личи.Кажете дали ще мога да го отстраня по някъкъв начин или да си признавам грешката.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #556 -:
юни 14, 2015, 19:34:18 »
С времето и пранетата ще се загуби постепенно. Ама и да не си признаеш, ще те хванат
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #557 -:
юни 14, 2015, 19:55:41 »
За сега ще ги скрия и ще се правя ,че не знам къде са.А същевременно ще ги пускам с бяло пране в пералнята ,с надежда да ги оправя
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #558 -:
юни 15, 2015, 05:48:26 »
Добро утро..
Понеделнишки ми тръгва весело - дребния е решил че не му се спи повече, а на мен душата ми умира за сън... Не плаче, но е буден и говори нещо на неговия си език...
Днес отивам на фризьор следобед
нямам търпениеееее! Не съм се постригвала от 9 месеца поне и направо имам крещяща нужда
Пловдивските форумки - четохте ли за сватбените тирове? Всякакви луди има, ама да идеш на сватбата си с тир окичен с твоо снимки и балони бие всеки кич
това е малко като да идеш на бала с каруца.... Хахах
Активен
svekarva
«
Отговор #559 -:
юни 15, 2015, 06:01:09 »
http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BB/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D1%81-%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5_l.n_i.151733_c.44.html#.VX5L5kYWbW0
Един път няма да съм тук и то ще вземе да се случи нещо интересно.
Ама младоженецът бил наследник на транспортна фирма, показал си чеиза човекът
. Ако имаме самолетна фирма, може и аз да спретна шествие на самолети за малкия
Ние ходихме с автобус в София, ама как не се сетих да го облепя със сърчица и снимки
.
Миленка, те бяха с трактор тази година на бала. Откакто сме културна столица, много сме
колтурни
.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #560 -:
юни 15, 2015, 07:06:47 »
Ха добро утро и от нас! Само не разбрах тия младоженци роми ли са? Че ми се стори много е вероятно да им хрумне такова нещо ако са от тях. Моя приятелка има магазин на село и те нали се множат всеки ден - голям филм.
Много са доволни у наше село от т.нар. алоджийки, че последните години няма престъпност на село, имат пари хората правят си розови, оранжеви и карамбозови къщи с по няколко етажа у махалата и разбира се, както казва моята приятелка купуват на поразия - т.е. развиват икономиката хахахаха
А пък, че някои тъпанари в чужбина се лъжели да им пращат пари, ами техен си проблем, като имат да пращат... И тяхната не е чиста - имало е случаи по 50 хил. лв са пращали за тоя дет духа, кой нормален ще го направи?!
Аз имах някакви илюзии за тяхната интеграция откак не започнах в техникума - особено откак съм класна на шофьорите съм се убедила, че с тях оправия няма. Само бой!!!
Имам един Давид /викат му Джъстин/, щото на турски се казвал Дженгиз, когато баща му се отбие в училище той задължително понакуцва на следващия ден. Та за него имам разрешение от баща му "да са саморазпраЯм както си искам". После друг имам Асен, който пък отсъства редовно и все го тормозя за извинителни бележки, веднъж ми донесе бележка на брат си близнак Алекси...
айде тия са шемети и си приличат, ами и Джи питата им ли не ги разпознават като идат за бележки
Миленка, честито, не искам да те плаша, но в близките години ще е тъй, ще свикнеш да спиш когато и както можеш в най-различни пози и най-причудливи места!
Пазете се днес, че щяло да бъде най-горещия ден от месеца!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #561 -:
юни 15, 2015, 08:09:51 »
Добро утро от мен
Интересна сватба... Булката как ли се е покатерила с роклята на камиона...
Днес за първи ден, откакто не съм в училище (тогава ми се случи веднъж!!!) съм си изключила алармата в 7 и си го спомням, дори чух и на Илиян.. И по едно време той ми вика, "Чочи, ставаме ли?" и аз си държа телефона в ръка и гледам 8 без 15
Бързаааах, не че не съм на 5 минути от работа, нооо психологическата нагласа, че съм закъсняла.. Препотих се 10 пъти
Ама то след толкова партита
В събота откарахме до 5:30.. Снощи пак малко винце и филми с Илиян до 00ч. и днес
Имам нужда от двойна доза кафе
Успешна седмица на всички
Активен
svekarva
«
Отговор #562 -:
юни 15, 2015, 08:20:41 »
О, тя булката сигурно е била в колите, тировете са били след тях. Украсата им е сравнително скромна, нямат ярки цветове, та или са наели агенция, или не са от "боята". Щото в Катуница богаташките къщи и сватби са си с типичните шаренки и натруфенки драперии и лъскавотии.
Активен
svekarva
«
Отговор #563 -:
юни 15, 2015, 09:17:59 »
Фанимира
, ти по повод статията сигурно за саморазправата
. Хаха, моята баба, учителка от времето преди 44- та, когато в основата на възпитанието са били методите на Макаренко, казваше, че понеже била против боя -
щипела
. хич не име лесно сега на учителите. Заплахата "ще ти пиша двойка" изобщо не впечатлява никого. За медицинските бележки пък зная, че още по моето учителстване /91-93/ се продаваха. Ако имаш познат лекар, дава ти кочан с извинителни и след това може да ги попълваш, ако естествено знаеш някоя и друга диагноза. Тогава и въшки се продаваха - 5лв. броят. За седмица си гарантирано въшлясал и можеш да отсъстваш. Аз лично 3 пъти ги хващах безплатно и като бонус ги прехвърлях и на домашните.
Това има ли го още?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #564 -:
юни 15, 2015, 09:23:51 »
Здравейте
Много ми хубаво да е такова слънчево, нищо че е жега. Само дето от вчера ме боли гърлото.
надявам се бързо да ми мине, че ми е малко дежа ву в момента.
svekarva
има го. 2-3 пъти ми се случи да чистя много гъста, почти до кръста коса на работа. Защото видиш ли майка им не била по тоя част. Аз някак се разминах. Ама кошмар ми беше. И все пак си мисля, че в тези случай бяха все чужбински въшки.
alexandrova_90
не ви е лесно. ама вие сте млади
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #565 -:
юни 15, 2015, 09:38:02 »
Svekarva
, има го... Онзи ден.. Племенницата на Илиян е отишла при майка му с нейна приятелка (на 6 са!) за събота и неделя.. Майката на другото момиче се обадила, да каже че вкъщи всички били въшлясали, да погледна и малката
Не били знаели преди това, иначе нямало да я пуснат.. Според мен са искали някой друг да я изчисти
Мислех, че вече са изчезнали, ама уви...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #566 -:
юни 15, 2015, 10:06:30 »
Добър ден!
Аз малко съм изпуснала миналата седмица да ви чета, ама мм беше отпуска и трябваше да я оползотворим максимално- риболов, разходка с лодка, копане на картофите на баба, море за ден и така.
Сега трябва да уча, защото представете си без четене съм изкарала 4,75 на изпита за прокурори и рябва да ходя на устен. Явно съм природно ЕнтИлИгентна
На всичкото отгоре, една приятелка след 10 дена се жени, 5 месеца казва как сама ще се прави моминското и сега като остана седмица до моминското ни направи чат и ни написа оправяйте се /8 кокошки/, организирайте ми нещо, е как нямам думи!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #567 -:
юни 15, 2015, 10:12:10 »
Браво,
Роси.
Поздравления за добрия резултат
Ла Кубанита, много ми хареса, горещо препоръчвам за моминско парти
Разкажи по-обстойно не отбягвай, какво правихте, снимков материал също
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #568 -:
юни 15, 2015, 10:14:36 »
Рататуй,браво на теб.Аз по подобен начин преди години....се изненадах от себе си .
Дойдоха селекционери от спортното в Пловдив да ме искат за баскетбол.Три дена уговаряха нашите и накрая те склониха .Та хората ми дадоха за 2 месеца напред план график какво да правя, как да се подготвя физически ,за да изкарам изпита.
Аз един ден не отидох да потичам ,нито да направя упражнение.Отиваме с баща ми на уречения ден .Пускат ни 800 метра и аз финиширам 2-ра.На другите дисциплини не помня как бях,но явно съм била много добра щото бях във списъка на 2- ро място.
Та се замислих,как ли щях да се представя ако се бях поразмърдала да потренирам
.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #569 -:
юни 15, 2015, 10:25:05 »
Оф, аз 2 месеца през ден си мислех "Ще седна да почета, ако не изкарам поне да си припомня материала", на другия ден "Абе, кво ще чета, то тия конкурси са нагласени, за какво да се хабя". На изпита се паднаха неща, които ги помня от стажа, понеже съдията ми ги обясни. Имаше 2 мои колежки, едната пълна отличничка, другата и тя яко четеше и сега гледам, че те имат 3ки и съответно не са изкарали до устен и просто се чудя, аз ли не съм в ред или цялата система е сбъркана.
Тони, снимки почти няма, качих няколко във фб и то почти са това.
Оф, за това моминско парти сега трябва да ида да дам капаро, че няма кой, а така да ме мързи да мърдам!
Активен
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден