Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 17:54:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218074 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #540 -:
юни 13, 2015, 14:47:47 »
Здравейте
Днес си е истинско лято
Преди обед излизах с приятелките ми, естествено не можахме да се набъбрим. Сега съм се покрила на сянка, но по-късно може да офертирам ММ да се разходим.
Сигурно всички сте с подобна програма
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #541 -:
юни 13, 2015, 14:56:35 »
Ние след малко отиваме по пиротска на разходка - търсим платформи за мен и нови обувки за мечо
малкия цял ден киселее та малко въздух добре ще му дойде...
Но наистина е страшна жега - миналата година по това време бях на басейн с ментичка и спрайт в ръка... Сега съм вкъщи с бебо на гърда съдбъ хахаха
А как ми се ходи на басейнннн ахххххх
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #542 -:
юни 13, 2015, 14:57:54 »
Като каза не можахме да се набъбрим, се сетих за един виц:
Вкарват две жени в затвора, осъдени на 15 години в една килия.
Минават петнайсетте години и ги пускат.
На портала двете се разделят и едната вика: Ааа чакай само да ти кажа още нещо....
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #543 -:
юни 13, 2015, 15:26:34 »
Ахахаххаха, много як виц! Да, от вчера е истинско лято. Тук хората са на плажче, включително и мъжо, аз вардя малката да спи вкъщи.
срам не срам обърнах една мента на обяд, знам че не трябва, ама каквото е такова, ако бебето се напие аз поемам отговорност.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #544 -:
юни 13, 2015, 17:04:03 »
Здравейте, в края на деня, ама да се разпиша..
Снощи партито-изненада за Нат се получи супер.. Не можех да повярвам, че не е усетила, но по физиономията й като ни видя, си личеше
Не бях ходила в Ла Кубанита, но направо ми идеше да се самонакажа, че не съм... Много приятна музичка, танци, забавно е
Виви,
не го приемай толкова лично, позволи и на другите да имаме мнение, било то крайно или не.. Лондон няма да спре да съществува, че някоя си Антоанета не го счита за място, на което да отиде
Аз съм човек, който си е попътувал доста, но има хиляди места, на които искам да отида преди Лондон или като цяло Великобритания.. Това са си мои разбирания, като остарея и съм обиколила всичко друго, което искам.. Ще му дойде реда... Това не прави Лондон грозен, гаден и тн Просто непривлекателен за този етап от живота ми
Искам да кача малко снимки от партито на Нат, но нямам време... Трябва да се оправям, защото тази вечер съм на друго моминско парти, а някога след това, отново за тази вечер съм и на една от най-близките ми приятелки на рожден ден... Зареждам си парти настроението и тръгвам
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #545 -:
юни 13, 2015, 17:49:39 »
Ама Тони бе... ти от парти на парти, не можем да те удържим
Да, моля, качете снимки от партито.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #546 -:
юни 13, 2015, 19:58:49 »
Ах, че хубаво за партито, страхотно звучи, чакам с нетърпение Нат да разкаже и да гледаме снимки!
Тони, не съм приела нищо лично, просто си казах мнението.
Активен
Feribotka
«
Отговор #547 -:
юни 13, 2015, 20:55:59 »
Виви
, и аз имах предвид същото като Тони за Лондон, просто понеже каза, че хейтваме, реших да се оправдая
Поздравления на всички за партито на Нат, много добре сте го измислили, чакаме снимки
Ние днес с ММ сутринта пазарувахме, подреждахме, е такива задачки, следобед се забихме в Борисовата, имаше фестивал на настолните игри и се размазахме
Както не веднъж съм споменавала сме големи фенове и за малко да се обзаведем с поредната, но като помислихме колко разходи ни чакат
Иначе бяхме планирали с шаферките и кумата да ходим за рокли и да се наприказваме ама на кумата ѝ изникнаха други неща и бързо си пренаредихме деня
Охххх да ви кажа сутринта от какъв кошмар се събудих...че дойде денят на сватбата и аз още не бях готова, нито украсa, нито подаръчета, гримьорката не се появи, букет и никакви други цветя нямах, фризьорът ми направи ужасна прическа и се скарах с него, че 120 лв за тази простотия няма да му дам...накрая се оказахме само с нашите и кумата в ресторанта и другите гости още ги нямаше, дадоха ни някакви вази да сложим цветята, ама те различни, аз изпаднах в шок
В последния момент кумата успя да поръча някакви цветя за около 500 лв...ама нито пеперудите ми ги имаше, нито табелките...НИЩО
Направо ви казвам...втрещих се, а остават още повече от 3 месеца
За капак питам аз всички какво съм правила последните месеци, че не съм ги свършила тия неща...никой нищо не казва
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #548 -:
юни 14, 2015, 09:07:10 »
Момичета, двойка колко пари е нормално да дадат на сватба?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #549 -:
юни 14, 2015, 11:09:39 »
Виви ,много труден въпрос.Като започнеш от това колко хора ще пристват ,къде ще е тържеството,менюто,украсата,всичко е много субективно
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #550 -:
юни 14, 2015, 14:20:07 »
Нали казват, че парите трябва да ти покрият куверта и да остане нещо отгоре, за подарък. Така, че прецени според това, което и Жужи е казала.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #551 -:
юни 14, 2015, 15:36:17 »
Да, аз също смятам куверт и да остане нещо за подарък. Ако живеят в чужбина, парите гледам да са в съответната валута.
Аз пък бях да се топна в морето. Толкова е хубаво, че чак и Слънчев Бряг ми хареса. Едни цветя, една зеленина...чудо и приказ. Още няма гъмжило от хора и на плажа е спокойно. И водата е тъкмо за плуване и пясъкът още не пари, всичко е чисто и реновирано и чака руснаците
. Малко повечко пътувахме за да избегнем ремонтите покрай Сарафово, ама пък видях две- три китни селца за първи път. Ходихме да ядем риба в ресторанта на почивната станция на Министерския Съвет, та разгледах и двора. Истински стари дървета и много зеленина и ако не беше едно гълъбче- статуя под арка да ми развали естетиката
, направо имах чувството, че е стария Слънчев Бряг. Единствено там има все още дюни, постройките наоколо са ниски и се вижда само хотел Бургас на фона на планината.
Хич не ми се прибираше в прашен и жегав Пловдив, ама като в оня виц - родно място, тате!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #552 -:
юни 14, 2015, 15:55:04 »
Аххх моренцеее... Мммм.... Както сме свикнали с мечо да ходим по три четири пъти тази година сърцето ми плаче за моренце... Ама Чааак септември...
За пари за сватба аз винаги гледам да е един среден куверт по две- ако сметнем че 50 лв на човек е куверта значи давам 100 на човек. Разбира се има много фактори - ако нямам възможност съм давала и по малко, а на сватби които знам че са по - скъпи съм давала и повече... Така че зависи от твоите възможности и от младоженците
Аз чакам да разхлади малко и да се разходим с едната баба.. Утре я викам да ми помогне, че нещо взех да каталясвам и реших че стига съм се правила на смела - да дойде мама да сготви и да ми помогне да изчистя
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #553 -:
юни 14, 2015, 16:39:24 »
А така, дойде на моята! Викай ги бабите и дядовците и всички от родата, сега трябва да ти помагат. Не им се връзвай на приказките и им давай повечко задачки, че да не ги нападат грешни мисли.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #554 -:
юни 14, 2015, 16:43:40 »
Хаха права си, малко време ми трябваше да се осъзная но след вчерашния ден определено имам нужда от помощ - ако щеш само дрехите от простора да сгъне и да прибере
Я кажи ти по какъв повод маа гащи на морето?
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден