Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:20:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218164 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #435 -: юни 10, 2015, 07:09:00 »

Черешката аз я гледах миналата седмица,  тази са ми скучни хората, но миналата ме кефиха, аз много се кефя на Ернестина и Андрей. smile а тая Николета е за психодиспансера.
Аз случайно хванах предаването, нещо си казваха истини и се сърдеха всеки на всички и бързо се отказах. Николета е гадателката, нали? Хаха, нещо мърмореше, че се е родила два пъти или някого беше убила crazy
В последно време съм върл фен на 24 kitchen и най- вече на Модерна турска кухня. Уж не харесвам мъже с бради, ама този Максуд е голям чаровник. И какви ръце има heart
Понеже първите 2 страници вчера се въртяха около зодиакалните знаци и пространството се напълни с въздух, вода и земя, направо се спекох, че съм единствения слънчев знак blum. А имаше време, когато в месечната тема бяхме предимно овце и един стрелец за разкош. Весело и интересно беше smile
Софиянки, не сме ви чули да казвате нещо за новия паметник с искрящи очи....
Фанимира, много добре правиш с подаръка, да си го ползва детето! Малкият син има лична логика за такива случаи "не ми подарявай неща, които така или иначе ще ми купиш" Wink. Та в твоето положение задължително трябваше да мисля за още един подарък.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: юни 10, 2015, 07:38:37 »

Добро утро и от мен Wink

Свекс, аз вчера като Ина написа нещо за червени очи и т.н, си помислих че говори за паметника. Не съм ходила още да го видя, но от снимките ми харесва.. Очите леко ме притесняват, но не ме дразнят и не мога да кажа, че няма символика.. Има си.. Леко ме смущават, но ми харесва по-скоро..
Гледах сутринта в сутрешния блок, че македонския паметник на цар Самуил струва милион и нещо.. Дали крадат тези  crazy

Ох, гледах и за ученичката, която е ударила учетеля си.. Първоначално си викам, монетата винаги има две страни.. Като видях, обаче майка й как най-нагло защитава дъщеря си, която е двойкарка, отстъства от училище, всички учители до един се оплакваха от арогантното й поведение.. И тя си я защитава, което нахъса малката да се държи още по-дръзко.. Носела си нож в училище, за самозащита ли не знам и аз... Майката разказа, че преди време са я пребили ученици от друго училище... И тя при спора с учителя му казала, добре че не нося нож днес, защото щях да те заколя  shok shok shok
Но така е като майка й я поущрява, дори в глупостта й я кара да се чувства права .. Още веднъж родителите не осъзнават, че в стремежа си да помогат на децата си им вредя  NO

Много е мрачно, но ви пожелавам сллънцеее в душите  give_rose
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #437 -: юни 10, 2015, 08:14:09 »

Фани и а зна ММ съм се засилила отсега за подарък (22 юли), така че няма лошо Wink

За паметника - още не съм ходила, но много ми харесва на снимките, както и цялата идея за светещите очи, ами това е символика...колко са владетелите, които толкова много милеят за народа си, за да умрат от мъка, че войската им е ослепена smile Подкрепям напълно идеята, Самуил е бил много обичан и е прекрасно, че точно негова статуя са решили да направят, следват другите ми срендовековни любимци, дай Боже smile

Тони и аз се възмутих от тази малка, нагла пикла и най-вече поведението на майка ѝ и си викам лелеее ама дано като стана мамче не мисля, че мойто дете е най-право и да го защитавам за такива простотии, че то жалка картинка направо...

Ернестина и Андрей и аз много ги харесвам smile Миналата година ги засякох пред Народния в едно кафе, бяха се опълани (буквално), Ернестона с нейните дълги крака, той разбира се с цигара и изглеждаха като тийнейджъри безгрижни и влюбени  heart
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #438 -: юни 10, 2015, 08:41:36 »

Свекърва,и аз съм голям фен на 24 китчън.В къщи след работа винаги го пускам докато готвя.Мартин познава всички готвачи и много често "готви " заедно с тях.Харесвам много Антъни Бурдейн,Двама лакоми италианци,Сладката Лорейн,Свежата Анабел ми е голяма любимка .По нейна рецепта направих кюфтенца от тиквичики, които станаха много любими в къщи,а и не само, на гости съм ги предлагала ,всички ги харесват.
Разприказвах се за готвене ,много ми е любимо.Така релаксирам
При нас днес е прохладно и е валяло ,но явно този месец ще е така.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юни 10, 2015, 09:11:51 »

Брутру!

Поднасям закуска. Тъкмо по темата за кулинарията. И Фани даде готина идея за картинка, аз само порових в гугъла.

Ние снощи се борихме с принтера. ММ го напердаса типично по български. Ама и принтера проработи. Демек-върши работа шамаросването на инатестата техника. Към 1 час си играхме да принтираме и изпуснах де що има интересно по ТВ-то. Пък после гледахме сериалче в леглото и съм заспала като малко къпано бебе.
Аз съм изпуснала това културно мероприятие. Къде е паметника на Самуил? И как му светят очите? Отивам да се образовам. Днес го пиша дъждовен - спи ми се и колежките си говорят за кокошки.  Oh my ... crazy
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юни 10, 2015, 09:15:00 »

Мерси за прекрасната почерпка, Нат.. Размечтах се  heart
Много го харесвам и аз този Антъни Бурдейн.. Мечтая си за неговата професия... Да си обикалям насам натам.. Да ме развеждат да хапвам.. Не знам как не е 200кг този човек..  pardon

Двамата лакоми италианци също са ми любими, но рядко ги засичам вече sad Не знам кога ги дават.. То и аз колко често гледам тв.. Основно сутрин докато се оправям за работа, но сме на сутрешен блок по това време  huhhuh.gif

Днес си мислех, да се направя на болна?! Нещо супер неприсъщо за мен, но не можах да спя грам.. И сега съм като труп  girl_impossible Coffe  End
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #441 -: юни 10, 2015, 09:31:06 »

Ееее това е закуска ммммм

Аз мисля сега като се наяде дребния да го разходя за първи път сама  и да потърсим на тати подарък за утре  heart

24 кичън аз много харесвам сърбина Ненад, един гологлав турчин и разбира се моя любимец Гордън Рамзи smile за Черешката какво да кажа - познавам Николета, много готин човек е попринцип но наистина е груба и няма цедка на устата и и липсва елементарен такт.. Жалко, защото наистина губи поеече така отколкото печели....

Някой чу ли новата песен на Криско и Гери - Никол? Хареса ми честно казано, малката е родена за хип хоп
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: юни 10, 2015, 09:40:57 »

Не успях да я чуя снощи.. Замотах се.. Сега пак ми излиза, а на работа нямам как да слушам нищо  NO Принципно на нея и личеше още от Х фактор, че това е стила й и я бива много  good

Успешна разходка и дано намерите изненадата  give_rose
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юни 10, 2015, 10:02:32 »

Добър ден!

Тази нощ изобщо не можах да спя като хората. Събувах някакви кошмари. Първо, че на сватбата все още нямам обувки. Тръгнах с роклята да обикалям магазините, но нищо не ми харесваше. После, че роклята ми няма нищо общо с това, което искам. Изобщо ужасни ужасии. Дано да са на хубаво тези сънища.  smile

Чери, и аз съм родена следобед в 16.10  pardon
Изобщо не слушай никой. Щом ти си ги харесваш, какво ти пука другите какво мислят? Няма как да угодиш на всеки, я.

Нат, благодаря ти за закуската.  pardon Ох, че красота!  heart

Миленка, ти измисли ли какъв да бъде подаръкът?
Тази не си спомням да съм я чувала дори.  nea

пп. Обадиха ми се, че халките ни са готовиииии. Юпиииииии  yahoo
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: юни 10, 2015, 11:10:01 »

Днес е успах. Как може да е почти 12ч???? Вместо в 7.30, станах в 9.30 и сега всичко ми е с два часа назад. Няма да мога да закъснея без да бързам.

Здравейте smile

Я, да не ми се оплаквате от пиене на хапчета. Като пиех по 27 на ден се научих как става номера - кутийки за хапчета. Като си стоят на блистера не ми правят впечатление и на мен, но като видя, че кутийката е пълна веднага се сещам. Вече 9 месеца пия по 3х2 хапчета за ХУК и благодарение на кутийките съм пропуснала около 2 пъти да ги пия. А когато пия витамини, които стоят в хладилника, си слагам някакво листче в кутийката за хапчета, за да не забравя. Знам, че никой не обича да пие хапчета, но когато се налага, според мен е най-лесно да се приеме, че това е положението и да се действа.
Специално за желязото тук във форума съм чела, че някои съфорумки успяват да си го нормализират само с храни. Аз само с храни се докарах до 1.5 желязо миналия юли. Пих две седмици хапчета стана 3, и след това бях в Токуда и там ми преляха две банки (бяха към 200 лв) и чак тогава и се нормализира (стана 9 ако не се лъжа) и последно март си го мерих и беше 13 ако не се лъжа.

Много медицинско стана май. Ама може на някой да му е отполза моя опит.

Да кажа само, че и аз използвам седмичната тема за релаксиране. Всичко чета, но не по всеки въпрос имам какво да кажа.

Фани, аз за днес залагах, май няма да позная.

А и не помня кой спомена за Гери-Никол. Малката е намахана за 10. Мисля, че ще има успех.

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юни 10, 2015, 11:10:23 »

Миме, браво за халките, дано да са точно това, което сте си представяли  good

И аз сънувах кошмари, но свързани с някакви роми, с които се карам  crazy Мисля, че не е на хубаво, ама не искам да знам.. Казвам си, сигурно ще ми се дотанцува или допразнува, като сънувам роми.. Те нали винаги пеят, пият и танцуват  tease

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.  good good good good
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: юни 10, 2015, 11:22:27 »

Панди, ти с желязодефицитна анемия ли си? Мен щяха да ме натровят с желязо преди години, докато разберат ,че не го усвоявам, а само се натрупва в органите..чудеса. Брееей, ще каже човек, че сме на по 70 години. Все за болници и болежки си говорим.
Аз пък нищо не помня да съм сънувала. Заспах си и съм спала като труп. Трябваше с ММ да ходим до личната, за да ни завери медицинските. Помня,че звъня алармата, ама как съм я изключила и кога съм я нагласила за по-късен час- не знам. Сигурно ММ я е нагласил. И сега ми се спи....изпих вече един черен чай,ама ефект- нулев.

Относно темата- аз си я чета, но понякога просто не съм компетентна по въпросите и няма как да се включа. А понякога просто забравям да коментирам нещо. Но никога не е умишлено или защото съм се разсърдила.  good
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: юни 10, 2015, 11:33:02 »

nansita, миналата година бях с вторична желязодефицитна анемия, задари обострен ХУК. Само че известо време не го знаех това. Миналата година по това време една изкачвах стълбите на метрото и мислех, че е защото съм мързелива  crazy
Вчера черпих на работа, затова колко е хубаво да си здрав през лятото.  Sunshine
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юни 10, 2015, 11:38:50 »

Панди, позната работа е това със стълбите...аз припадах при повече физически усилия. Един ден бяхме тръгнали за басейн и аз по пътя се свлякох. Изкарала съм акъла на половината ми приятели.
Как да е, важното е да сме здрави.

Момичета, според вас трябва ли да почерпя ЦЕЛИЯ офис за сватбата? Тука ми подмятат разни неща, пък почерпка за 140-50 човека си е цяла сватба!  crazy Уместно ли е само моя отдел и по-близки колеги да почерпя? Егати казуса.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: юни 10, 2015, 11:46:16 »

Ами ако само със шоколадови бонбони, може всички да почерпиш. Аз на моята работа дето сме общо 6 човека занесох един макарони и едни бонбони дето ги бях купила от Франция. ММ беше купувал и чипсове и безалкохолни и се беше издранил, че имало хора дето си вземали и даже не питали кой за какво черпи, а те са 20-25 човека. Така че според мен за повече от бонбони не си струва да се хобиш.
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: