Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:17:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218157 пъти)

milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #390 -: юни 09, 2015, 11:56:35 »

Ама като гледам бая жени везни сме се събрали... Ние в нашто семейство добре се подредихме аз везна, мечо близнаци и пъпеша телец... Даже е телец и асцендент телец.. crazy

Фани малкия яде около 20 мин след което почва да дъвче като биберон и не яде повече. Държах го час вчера и пак 50 мл изяде. Аз после доизцеждам за да стимулирам но няма почти нищо - хоре долу 5 мл доизцеждам - правя го за стимулация не толкова за ядене...

Аз за бебе залагам на 17ти юни  Wink

Фил им Рд в четвъртък, вече му подарих големия подарък - чанта за лаптоп, но сега се чудя какво да му взема   катомалка иненадка и кога и как да му го взема..... Покрай малкия не съм много мобилна и подвижна .. Идеи?
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: юни 09, 2015, 12:05:33 »

Чери, и аз съм рак с асцедент скорпион. pardon
За горещия стол и аз съм за.

Еми, аз поне си знам, че съм инат и много пъти се опитвам да потискам тази си страна, защото знам, че  не е много приятно. Ноо пък понякога инатът е добро качество.  pleasantry

Хриси, ами мъжете ни са си най-прекрасни.  heart Нали са си нашите. Моят е телец и понякога му казвам, че е едър рогат добитък. Ей, все с рогата напред. Напоследък забелязвам, че и той е станал голям инат. Ама какво да правиш.  heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юни 09, 2015, 12:26:41 »

Милото е скорпион, в комбинация с Кари рак ми идва да крещя Инаф яяяяя! Аз съм на границата телец/близнаци, но 1вия ден на близнаци. Най-добрите ми приятелки са везни, сестра ми също скорпион. Мама и тати са козирог  angry А пък мъж рак имах само един познат досега и той въздух под налягане, та не щях да е рак Кико. Но сега се успокоих, че има кой да го земе. Все ще си намери някоя девойка мила рак като вас  blum
Миленка, какви са ти шишетата за дохранване? Да не земе да им свикне и да се дърпа от гърда?  crazy 17ти ме устройва и 20ти вечерта също за раждане. В петък или понеделник съм на обстоен преглед
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: юни 09, 2015, 12:35:33 »

Здравейте smile

ММ е дева, аз съм телец. Това се води добра комбинация. Има защо - мен ме мързи да подреждам, а него все това го влече. А подаръци ние не си подаряваме за рожденните дни. Ако имам идея за изненада, не мога да чакам да има повод, а на сила вдъхновение не  ми идва. Затова си броим разни пътувания и почивки за подаръци за рожденниете дни.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #394 -: юни 09, 2015, 12:38:57 »

Ооо в родата на милото са все близнаци, само Свеки е телец и тя затова толкова подскачаше и малкия да е теле и да не прескочи в близнаци... Моята рода пък всички са везни жените и аз и братовчедка ми и вуйна ми и тн и тн.... Не знам това със зодиите хем е вярно хем не е... Знам ли и аз

Фани на Медела и на Авент имам за момента Медела ползвам за дохранване...
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #395 -: юни 09, 2015, 13:06:07 »

Жужи, не бях разбрала, че очакваш отговор. Марти е супер, ще го имаме предвид.

Използвам повода да кажа и на теб и на другите (не че не го знаете вече): чета форума през прьсти, много неща пропускам, изтощена сьм физически и пихически и го използвам за почивка. Ако знам, че някой очаква нещо от мен тука, ще предпочитам вьобще да не се ангажирам, защото в момента просто не мога сериозно да се занимавам, да чета всичко сьвестно и да отговарям смислено. Ако някой друг сьщо е разочарован от мен се извинявам.  sad

Вече имам и обяснение защо сьм в такова сьстояние. От доста време ми е лошо физически постоянно, ама нали сьм дьрта, бременна и напрегната си виках, че явно е нормално и сьм свикнала да сьм зле. В рейсове много ми става лошо. Полчавам задух и горещи вьлни, ама като се налага да ходя до университета, тьрпя какво да правя.

Днес имах среща с анастезиолог в болницата. Хващам рейса и даже още не сме излезли от нашия град, като ми стана лошо, ама по-зле от друг пьт. Обляха ме вьлните, изби ми пот навсякьде, шум в ушите, сьрцебиене, и стана ми черно. Стана точно срещу нашата болница. Та как слезнах и аз не знам, довлякох се до чакалнята и седнах там на хладно да чакам да ми разкара. Обаче дойдоха сестри, явно разбраха че сьм зле. Сложиха ме на легло, крьвното ми беше ок, имах сьрцебиене. Викнах Фабио да идва и ме пратиха в спешното.

Показателите ми са ок, лекарката каза, че правя анемични кризи и че сьм напьлно изтощена. Скара ми се едно хубаво, че не си пия желязото и каза, че като не ща да го пия, трябва да приема тези странични действия (припадьци, сьрцебиене, топли вьлни, изтощение, задух). Дори не си бях дала сметка, че едно скапано желязо може да има такива последствия. Голяма глупачка сьм. Умрях от срам пред Фабио, че заради глупостта ми му провалих целия ден, защото реално няма причина да не го взимам, просто от небрежност не сьм го пила.

Та това е. Понякога сьм много глупава, а периодьт ми е труден. Знам, че вече от много време все сьм в труден период, ама това е положението. Затова ви моля да нямате никакви очаквания кьм мене, освен свьрзани или не много свьрзани приказки, когато сьм в сьстояние и често извьн темата. Повече от това не мога да ви дам.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: юни 09, 2015, 13:11:58 »

Ина, ти си за бой, момиче!  beating От толкова неща, които вършиш, недей да забравяш медикаментите, които трябва да приемаш.. Едва ли Фабио ще ти е много сърдит, затова че си му провалила деня, колкото за това,ч е от куп грижи, забравяш да се грижиш за теб и бебо.. Гуш и малко релакс  Friend  heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #397 -: юни 09, 2015, 13:16:43 »

Ина, ред само да напишеш, пак ще сме доволни.
Ох, направо ме изплаши, докато стигна до края на поста, че останалите показатели са добри. Прегръдки,  инак не мога да помогна heart
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #398 -: юни 09, 2015, 13:17:03 »

Сега е мой ред да ти се скарам! beating хайде марш да легнеш да почиваш
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #399 -: юни 09, 2015, 13:21:34 »

Абе пада ми се, честно казано. Аз нали го пих един месец и се вдигна от 90 на 108, та се успокоих и нали почнах да ям месо, днеска-утре, днеска-утре, така и не го пих повече. А ми е пред очите. Казано честно и магнезия ми е предписан 3 пьти дневно, я го взема ведньж, я забравя, Най-вече се сещам като ме хваант контракциите. Ама днеска верно ми е много зле и ще се стегна. Несериозна работа.  badgirl Яд ме е на себе си, че понякога сьм по-зле и от малко дете.

И аз сьм рак между другото. А с везни най-добре се разбирам, казвала сьм вече 4те ми най-дори приятелки и бившето ми гадже са родени на 13 октомври всичките.

Иначе днеска влизам в 9ия, а рандевуто за упойката се отложи за четвьртьк и не знам как ще стигна до болницата. Имам 1ч пьт (рейс+трамвай)  girl_impossible
« Последна редакция: юни 09, 2015, 13:24:21 от inaxastra » Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: юни 09, 2015, 13:26:51 »

Миме, на коя дата си родена ти?
Аз преди малко поръчах халките, голяма разправия с тях, ама ще ви разказвам друг път. Та в крайна сметка халки ще има, дали ще я нося е друг въпрос. Чакам да ми мине рачешкия инат.  tease
Та по тоя повод се изнервих, защото миналата седмица курсът на паунда беше чудесен, днес го проверявам...паднал с 11 ст. Съответно - днес поръчахме халките, при тоя курс, защото в крайна сметка от Виртуоза ги поръчах. То късмет...да не ви обяснявам.  GROAN

Бях се сетила да ви питам - някой де има представа сухите очи, дали са си такъв тип или стават такива в следствие на нещо?

...нови отговори:

Ина и аз съм така - везни много обичам. Няма везна, с която да не се разбирам, а аз по принцип много не се разбирам с хората  crazy
Една от моите приятелки е родена на 12ти, другата на 13 октомври.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: юни 09, 2015, 13:34:51 »

В заключение: Везните сме прекрасни звИзди и мааалко шизофреници (в добрия смисъл)! Ама и другите представители на зодиака не ни отстъпват.

Инчее, спря ми сърцето с първия ти пост. Докато стигна до края бях спряла да дишам! Жено, вземи се в ръце! Не че аз си пия фолиевата киселина постоянно, ама това е друга тема. Аз нямам бебче в корема. Полежи си, почини си и пий хаповете редовно. Малко остана.  heart

Чери, айде честито за халките. С инат нищо не се постига. От опит го казвам. Аз съм бетер магаре на мост. blush
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #402 -: юни 09, 2015, 13:48:30 »

Чери, очите се изсушават от определена светлина - бялата. По принцип меката светлина (жълтия тип крушки) са щадящи. Алуминисцентните лампи, смесената светлина са също неподходящи. При прекалено заседяване пред монитор очите се изсушават, защото човек загубва навика да мига и да ги овлажнява. Иначе си има и по-сухи по природа очи. Аз съм другият вариант - хем съм с тъмни очи, хем са вечно влажни и редовно мога да изляза на снимките с червени очи. diablo Има специални разтвори по аптеките. Ама да ме убиеш - не се сещам как се казват. Даже тези разтвори ги препоръчват при недоспиване и преумора.
И на мен нещо днес ми паднаха батериите. Бях се нарамила като магаре с покупките, количката и дребната. Отделно всяко качване на катерушки, пързалки и люлки си ми е натоварване. От фитнес НЕАМ нужда tease Днес даже два пъти катерих стълбите - и двата пъти с багажи. Все едно съм разтоварила едно ремарке пясък. До довечера мога да обърна един декар с бела. Аз съм си и луда, та ако съм сама, стълбите катеря Xixixi
Отивам да готвя. Ако стане хубаво, ще пиша. Последният път, като готвех, загорих спанака с ориз blush
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #403 -: юни 09, 2015, 14:02:47 »

Жужи, не бях разбрала, че очакваш отговор. Марти е супер, ще го имаме предвид.

Въобще не се притеснявай,не очаквам отговор специален.Просто по някъква глупава моя логика реших ,че щом на всеки отговаряш ,значи може би когато се обърна по име към теб и на мен ще отговориш .А и както бях написала ,това ми впечетление не е от сега ,поне 5 пъти съм се обръщала конкретно към теб и не си ме удостоявала с отговор.Но не очаквам да ми кажеш ,че имам прекрасно дете ,аз си го знам.Просто беше пост в духа на написаното.
Въобще не се притеснявай,нещо съм се заблудила аз  smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юни 09, 2015, 14:03:25 »

Инче  beating стЕгни се! Хем знаеш, че трябва да си почиваш и че не се чувстваш добре, хем не си гледаш здравето.  sad Тук при нас, ако някоя студентка е бременна хич не си дава зор да ходи на лекции, да учи и да се явява на изпити дори. Някакси по през пръсти го дават. Естествено не навсякъде е така, ама в това състояние ученето е между другото. При вас като гледам не е така. Ти до последно ли ще се буташ напред-назад?  huhhuh.gif

Чери, аз съм на 1 юли.  pardon Ти кога си?  Не се ядосвай за халките. Важното е, че сте ги поръчали.

Али, какво ще готвиш?  blush
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: