Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:24:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218179 пъти)

juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #345 -: юни 08, 2015, 15:27:51 »

Свекърва ,то има деления бре,люта македонка ,или банскалиика,шопкия и т.нат
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #346 -: юни 08, 2015, 15:31:08 »

Лелелеле историята на Свекърва както винаги разбива от смях.... Не знам кристална ли си диамантена ли си ама определено талант имаш хахахаха

Ние сме добре- ходих на педикюр да ми оправят крачетата.крачетата, а през това време моите момчета момчета се гледаха сами smile малчо май се влияе от капките, ии гооооре долу е по-добре smile наддава yahoo поне така мисля така че днес е един хубав ден.

Тони тая сватба е била за чудо и приказ
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #347 -: юни 08, 2015, 15:33:30 »

Оставете свекървите, би трябвало и за снахите да има разни разделения smile

Сори, мен зетьовете ме интересуват.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #348 -: юни 08, 2015, 15:50:59 »

Инче ,аз да си похваля моя синковец.Умен ,изразява се прекрасно,знае да брои до 50 хахах,много ми помага в домакинската работа,сам се образова ,изучава чужди езици чрез ютуб хахах ,явно на баща си се е метнал,и разбира се не на последно място е красавец  smile.Обожава да готви.Но поради кръстоската маке и шоп ,хараткера му е взривоопасен.Сега да му теглят таксирата родителите ,живот и здраве да порасне ,жена му  lol
Лелеле като подпали моторетката ,и понеже е зодия везни ,кума ни се майтапи ,като откачи едната везна и става страшно.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юни 08, 2015, 15:52:20 »

Свекърва, сега свекърви са ни в устити. След време на коя зет, на коя снаха, тях ще плюем.
Ина, кажи за индиго сцвекървите, ме ми стана интересно и там ако има и други разделения.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #350 -: юни 08, 2015, 16:06:18 »

Ма глупости бе пьк и вие, виж че се бьзикам  biggrin

Произволно избрана статия от интернет вьрху "новите деца". Заместваш деца сьс свекьрва и готово. Виж колко убедително звучи, нали? Което, разбира се доказва истинността на вьпросните статии.

Пьк ако познавате лично някой, който си е излекувал болен орган с кристали, представете ми го на мене (както казвал навремето Тома неверни).  pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 08, 2015, 17:12:04 »

Здравейте и от мен smile

Когато стана на 60 искам да съм като svekarva - в крак с времето и с истории, с които да приковавам вниманието на младите  heart

inaxastra много добро включване за кристалните свекърви, явно не ти е изпушил чак толкова мозъка колкото го изкарваш Wink

Каква друга тема имаше .... а да за младите майки. Ако, когато бях на 20, някой ми беше казал, че няма да имам деца докато стана на 30 (че май на там отивам нещата, от мойто учене), нямаше да повярвам. Защото аз кариера не гоня (доктурантурата я почнах, за да се правя на учаща оше време), какво друго да правя. Но когато майка ми е била на 29 е имала една на 6 и една на 3 години и се е справила с всичко - и домакинство, и нашето отглеждане и кариера (един вид, все пак във Враца живее).  Та не съм го измислила още, ама по край inaxastra, вече вярвам, че всичко е постижимо Wink
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 08, 2015, 17:54:46 »

Аз днес писах, че ми прилича на версията за съвременните деца, ама не съм го публикувала или съм го изтрила  huhhuh.gif  nea

Но си беше убедителна, Ина, даже си мислех, че го вземаш от някоя българска статия, в която обичаща снаха е описала свекърва си  pardon

А написаното от Панди си го мисля, доста често.. Викам си дано като порастна да съм като Свекърва и да не забравила да се забавлявам...Забавлението да ме е изоставило за сметка на болежките и оплакванията  good give_rose

Не си споделяла, какво е предизвикателството за месеца, а и за предния не знам пишеше ли някъде  huhhuh.gif
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #353 -: юни 08, 2015, 18:12:21 »

За N-ти пьт е готова дипломната, вече сьм на козметични корекции т.е камькьт на Сизиф е горе, да видим сега колко точно ще се срине като го дадем за поправка.  Girl_hide

И да не ми викате браво, докато не я сдадем окончателно (на 15 юни). Защитата ми е на 22 следобяд  danceg
« Последна редакция: юни 08, 2015, 18:15:34 от inaxastra » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 08, 2015, 18:52:17 »

Ина, стискам палци да е за последно, да не се нуждае от никакви корекции  good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #355 -: юни 08, 2015, 19:00:30 »

Ох, дано !!! От твоите уста в Божиите уши !!!!

(или поне корекциите да са минимални)
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #356 -: юни 08, 2015, 20:42:01 »

Ей, ама как обичам да слушам заслужени хвалби...Говорете ми, говорете ми, че белким и снахата си промени мнението за мен Wink
Абе и аз съм ги чела тези работи за разните видове нови деца и души, ама на бърза ръка чукнах в нета да видя дали не се е появило и ново течение, касаещо свекървите.  blush. Няма комбинация кристална свекърва  smile. Кристална се свързва с топка, а свекърва - с конфликт. funnytooth
Сигурно сериозната музика ми влияе зле, та ме избива на простотии....Какво ли ще дрънкам след 3 часа Лебедово езеро crazy.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #357 -: юни 08, 2015, 22:23:08 »

Ама ти наистина си свекърва biggrin Дори и не предполагах, мислех, че просто си си сложила такъв ник хихи  pleasantry Значи и аз искам да съм като теб като остарея дай Боже, да съм толкова свежа и да забавлявам младите  blum
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #358 -: юни 09, 2015, 00:38:04 »

Странно Ина, за пореден път пиша нещо, обръщайки се към теб,а ти не го отразяваш 
Сигурно пропускам нещо,.......както и да е няма да пиша предположения ,май и отговорът  ти го знам
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #359 -: юни 09, 2015, 09:22:29 »

Свекърва е една различна свекърва Wink

Добрутро... Много мълчаливи сте днес...

Аз направих 24 часово пробно кърмене по съвет на Мариолка kiss2 резултата е следния- малкия наддава но не изяжда повече от 50 мл на кърмене и наистина се налага дохранване. С мечо го дохранваме само вечер два пъти с АМ и средно два пъти с каквото съм доизцедила( изцеждам по някъде 5 мл след всяко хранене, събирам ги до 20-30 и после му ги давам)
След 20тата минута ми смята гърдата за биберон и не яде само джвака - вчера по час го държах резултата същия.... Та явно толкова са ми възможностите с кърменето. Коликите са горе долу ок следобед и привечер има кризички но иначе е добре smile

Днес ми се излиза та две не виждам но Количката остана у Филип в колата sad така че докато си дойде съм вкъщи sad вие как сте днес? Аз се измрънках сега сте вие наред Wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: