Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:27:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218188 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #240 -:
юни 05, 2015, 14:26:27 »
Опитва се да се държи, ама те я хващат между чука и наковалнята, свека пробва при младоженеца дали ще мине номера, почва да го обработва него и после като я хванат двамата и тя милата отстъпва, за да има мир. Свека като иска нещо и почва да реве и да се тръшка. Избра им менюто и сега етърва ми ще отиде да го сменя, ако успее. Абе, голям филм! При нас не успя да се наложи, щото каквото поиска мм я режеше и не й разреши нищо почти и сега се вихри с пълна пара, защото може да се качи на главата на другия си син.
Али, аз един път бях на среща с тях тримата /младоженците и свека/, понеже ме ядосаха и реших, че не може да я притискат така си отворих устата, свека не можа да ми надприказва и после етърваа ми вика със видно задоволство: "От тук нататък искам винаги да си до мен при подобни разговори! Много съм щастлива!". А иначе той и мм се опитва да каже на майка си, че не тя се жени, доста пъти й каза да ги остави на мира и да не им се бърка, ама нея това не я вълнува.
«
Последна редакция: юни 05, 2015, 14:30:33 от ratatui
»
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #241 -:
юни 05, 2015, 14:36:13 »
Добър ден от мен.
Днес бях с майка ми до болницата и се оказа, че има някакъв проблем. Мъчно ми е, защото само преди три месеца едва не я изкараха, че е болна от най-лошото и сега виждам, че отново се съсипва от притеснения, точно преди сватбата.
Надявам се всичко да е наред и да се оправи.
Пънки
, честита кола и безаварийно каране.
Тони
, честито и на теб. Надявам се, че вече си по-спокойна.
На мен така ми се измести последните месеци цикъла, че сигурно ще си го чакам на сватбата. Няма да оставя нещата така обаче. В никакъв случай няма как да съм в такова положение точно тогава. Всичко зависи от това, кога ще го очаквам този месец и после ще се разбере дали ще се налага да предприемам някакви мерки предварително. Сигурно за първи път искам да ми закъснее.
Голяма ще е сватбата на братовчедка ти.
Нат
, ММ като чуе за такива хапчета и откача. Не е съгласен да пия, но ако се наложи мисля, че няма да го послушам.
Али
, нашият ритуал също се води народен.Не съм сигурна дали е тракийски, но предполагам, че да, защото тракийската музика е подходяща за такъв повод. Не всичко е точно както при вас, но в общи линии има танцьори и музиканти. Много е вълнуващо всичко.
За амбициите на родителите - майката на моя приятелка много искаше да запише дъщеря си в езикова гимназия след 7 клас. Обаче моята приятелка изобщо не искаше да се разделя с нас и с училището си и затова се провали нарочно на изпитите за приемане в гимназията. Така бързо се изпариха надеждите на майка й, макар че и според мен не е редно да насилваш детето си да прави нещо, което не иска. Нали за това са грешките, за да се поучим от тях. По-добре сама да си "чупи" главата, отколкото да знае, че майка й я е накарала да направи нещо, само защото това е нейна мечта.
Рататуй
, ама свекърва ти е опасна жена. Жалко за момичето, че ги търпи тези вмешателства, но и жалко за бъдещия й мъж, който не защитава жена си.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #242 -:
юни 05, 2015, 14:38:19 »
Охх тия хора сватби като правят, акъл нямат ли. Направо... в БГ мами имаше тема: Най-селските сватби, на които съм била. Умирала съм от смях. Темата не елоша като реализация, в смисъл не се споменават имена и не се злепоставя никой, реално само се разказват истории.
Иначе аз пак с мойте свекъри... много ги обичам. Много ми угаждат, обаче започвам да забелязвам тенденция, че ставам център на семейството им. Теодор е винаги крив, все е лош, аз все съм права. Дъщеря им като ходи на маникюр е прищявка, като ходя аз ми дава и пари за процедурата.
Преди почти година моя мъж си взе в Бг телефон на изплащане, като идеята беше да не го усетим, защото ще бачкаме тук, ще плащаме там и с приходите, които имахме не беше никакъв проблем.
Добре обаче.... нали никога нищо, не е завинаги. Та останах аз без работа, наложи се да се местим към Бирмингам, заради по-ниските наеми, съответно мъжа ми си загуби работата и така... всеки паунд ни беше важен и разпределен. Съответно спряхме да плащаме Бг телефона, просто не ни оставаше един лев.
Сещате се, че почнаха да звънят и да пращат писма на домашния адрес. А мойта свекърва се връзва на всякакви такива неща. Та ся как така ще го осъдят, щели да го приерат още на митницата като се прибира за сватбата и тн. Това вече няколко месеца се говори, междувременно ние пак хиляда драми и караме от заплата до заплата без да успяваме един паунд да отделим за тоя телефон. Вчера сутринта звънят скайп и телефон едновременно на пожар. Вдигам аз - майка му. И пак ме почна...съдия изпълнител, затвор не знам си какво. А то нищо не може да стане, защото той няма нищо на негово име. Бутам му телефона той да се разправя. Той ме бута, аз да говоря и да кажа, че го няма. Моя мъж никога за нищо не взима отношение и не се конфронтира - пуска ме мене като питбул напред и това е. Както и да е, разбрахме се днес да пратим пари. Пратих аз и звъня да и кажа от къде да ги вземе и какви данни ще искат. Като се хвана за това, че сме ги пратили по Мъни грам, колко била таксата и не знам си кво.... Тя е счетоводител по професия, икономист по рождение. Такива сметки прави, така успява да ми обвърже бюджета в световен мащаб, че се чудя на коя планета живее.
Та от там като почна... по нейни изчисления, сега всяка седмица да и пращаме по еди си колко, тя ще доизплати останалите и след сватбата, да и пращаме 20% от бюджета ни, 10% да си удържа за тоя кредит, 10 да ни събира, защото било много изгодно сега да се инвестира в жилище, защото на световния пазар не знам си какво.... Абе един час ме занимава и само ми вика: Тежко ти, не знаеш за кого се жениш!
Направооо ....и това мое нещо като мъж, не ще и не ще да говори с тях. Или говори, не ги слуша, само вика: Да, Ок и после се оказва, че той се е съгласил на нещо, дето не знае...
И тъй...мрън.
always_and_forever (как ти беше името?) стискаме палци за майка ти, сто процента пак някой доктор се е изхвърлил в изказванията си.
п.с. Няма да болдирам, че май трудно се чете.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #243 -:
юни 05, 2015, 15:06:55 »
Мария, стискам палци и дано всичко да е наред с майка ти! Задължително търсете още едно мнение, че от лекари всеки си е патил.
Чери, не ти липсва внимание от страна на свекърите, може да искат да ти покажат, че те приемат. Мъжа ти ме уби как се съгласява за нещо, което не знае
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #244 -:
юни 05, 2015, 15:25:20 »
Малееееееееее не мога да смогна
Запомних, че трябва да честитя на
Фани
наградата.. Малко е, ама си е бонус.. Аз много обичам да печеля всякакви неща, ама не става и не става
Имам един спечелен тостер преди 15 години и това си е
На Илиян леля му непрекъснато печели всякакви неща.. Постоянно събира точки, участва
Миме
, най-искрено ще се моля всичко да е наред с майка ти.. Повярвай ми знам какво е, само преди няколко месеца лекарите имаха съмнение за рак и направо бях ни жива, ни умряла от притеснение.. Знаете де.. Стискам палци, положителено мислене му е майката!!
Чери
, спукваш ме с твоите свекъри.. При мен в началото беше така, но помолих Илиян да не съм ценътр на вселената, защото то си е показно само.. И много ме дразни.. Та, не знам далие говорил, но поутихнаха нещата...
Забравих друо какво исках да кажа....
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #245 -:
юни 05, 2015, 15:30:24 »
Мале,мале,Тони, на какво чудо си ти?! Надявам се да не е пълна излагация цялото събитие и братовчедка ти да си хареса сватбата!
Миме, дано всичко е наред! А ТМ какво против има? След като са изписани от лекар и има причина да се пият (напр. на мен са ми ги изписвали заради киста) изобщо не ме бърка ММ на какво мнение е по тоя въпрос. Първия път ми ги изписаха, понеже МЦ беше нередовен и съм припадала на пътя от болки. С приема на такива хапчета се регулираха нещата и сега само при проблем ми ги изписват.
Чери, ако ММ се съгласи за нещо и после не знае, ще имаме голям скандал...едвам го отучих от навика да се съгласява всеки път,когато се приберем, той 2 дни да се занимава с косенето на трева в градините на селото му. А милия му брат (на 22!) да си вее оная работа по кръчми и дискотеки по цели нощи и да спи до късния следобед.
Като стана дума за тоя индивид...организира му ергенско парти. Чувам се днес с един приятел и ми споделя, че другата седмица е на ергенско парти на ММ,ама не се знае кога. И аз подпалих. През седмицата няма кога, понеже ММ е на работа и има да предава проект. В петък е абсурд, щото в събота сутринта потегляме към родния град....изобщо не се съобразява с нас,само ни се меси. Преди 2г щях да се изнеса от вкъщи заради него точно на рожденя ми ден. Много як подарък.
Наговори ми куп глупости-как съм била боклук, как не съм се държала добре с брат му (ММ), как никой от приятелите и родителите им не ме понасял...изкара ме нещо,което не мисля,че съм. И сега, тоя пикливец неден ще ми съсипе подготовката, сигурно.
Рататуй, дано етърва ти да удържи фронта. Подкрепяйте се, че то с това чудо...
Пънки, честита кола и безаварийно! Забравих да пиша по-рано..
Фани, да си пуснеш тото! Или билетче от лотарията! Аз никога нищо не печеля. Имам един приятел, който от всяка томбола печели. Миналата година обиколи рок концертите в БГ само от спечелени билети.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #246 -:
юни 05, 2015, 15:34:40 »
Подсетиме, Нат..
Пънки,
честита кола. Да си я карате със здраве и да не се чупи!!
Нат
, неприятно е, че се разбираш трудно с брата на ТМ.. Като те слушам е лекенце, кофти е, че той му организира партито, дано да не е провал
Няма ли как да пътувате в събота по-късно, а не сутринта, че ТМ да се наспи?
«
Последна редакция: юни 05, 2015, 15:44:39 от alexandrova_90
»
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #247 -:
юни 05, 2015, 15:37:40 »
Има как, но не искам. Идеята ни е да минем през нашите за няколко дни, през баба на село....сега зараси точно тоя да си сменям плановете- как пък не. Да е на 15, че да ревнува,пък то..
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #248 -:
юни 05, 2015, 15:40:43 »
Нансита, горката! Е той пък що не е казал по-рано за датата поне, какво е това. Кога ще разбере тм, като му каже, айде днеска ще е ергенското ти парти.
Много мразя да ми развалят плановете, направо полудявам!
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #249 -:
юни 05, 2015, 15:44:36 »
Ами доколкото разбрах, искат да го ОТВЛЕКАТ и да е ИЗНЕНАДА.
Много ми е интересно как ще стане. ММ е към 100 кила, брат му е към 60-70. ММ абсурд да се събере в багажника на нашата кола. Най-много да го ступа яко и после да е син на сватбата
Пък, че ние организираме нещо от година и кусур- много важно. Нали ще се напият там една вечер...
Заплаших ММ,че превантивно ще е на антибиотик 1 месец след това ергенско
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #250 -:
юни 05, 2015, 15:47:31 »
Аз се вихря с handmade нещата и плющя малини тука, да си успокоявам нервите от разговора със милата майка на моя мъж.
След малко съм на очен преглед за лещите, удобни са ми, ама голям проблем ми е на компютър с тях. Трябва да питам, дали са подходящи или... защото с очилата си прекарвах часове и нямах грижи, сега виждам мътно.
Та вижте какво направих, ако някой се чуди - бутониера е. Кожа, дантела и малко перлички.
Нансита, аз за това заковах дати за партитата. Хич не ми дреме. То на моя мъж от вечерта на предложението му почна ергенското парти, ама... това е друга тема.
Ние също имаме пътуване пърбо до Бг после из БГ. Трябва да се взимат баби и дядовци от Сф, да се разнасят кучета и братовчеди... Как ли няма да оставя, някой да си организира, когато на него му скимне.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #251 -:
юни 05, 2015, 15:53:20 »
Чери,
тоя път да си призная не ми харесва много.. Не ме мрази, другите ти са прекрасни
Нат,
аз постъпих по абсолютно същия начин, казах единствената ни свободна седмица от май до септември е 22.08 и не ме интересува, кой може да присъства..Ако толкова държат на нас и искат да присъстват ще си пуснат отпуски, както направиха 7-8 мои приятелки.. Сега чувам, че има 5-6 момичета от другите, които поканих, колежки от университета ми в Свищов (не са ми толкова близки, но са забавни и ги харесвам, затова ги поканих, да става купона). .. Те се чудели, понеже и ще трябва да се пътува до Варна.. ама нямам проблем, ако не могат не идват.. Датата не се сменя.. И на ММ един от най-близките приятели е в Англия и няма да може да се прибере за 22, искаха да го местят за 29, но не.. 22.08.2015 Тогава са моминското и ергенското партита..
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #252 -:
юни 05, 2015, 15:54:31 »
Чери, за лещите на мен ми казаха, че не е добре да стоя с тях дълго пред компа или тв-то, защото изсушават окото и лещите и не е приятно. Те са за навън така да се каже, в къщи с очила. И аз тия седмици трябва да отида си взема, че за сватбите да съм готова.
Нансита, е тоя не можа ли да го организира по-рано това парти, как може последните дни такива неща да правят!
Аз тука гледам на нат гео за котките и Моли се изпънала и тя гледа и се изпъва по гръб.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
юни 05, 2015, 15:57:43 »
Не те мразя бе, Тони. Само не знам защо, си мислех, че това повече ще ти допадне от другите.
Имам много материали и време и го уплътнявам. Малко откривам топлата вода сега, със сигурност има техники, с които биха изглеждали по-изпипани нещата, ама още не съм ги усвоила.
Ето и това:
«
Последна редакция: юни 05, 2015, 16:00:57 от Cerise
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #254 -:
юни 05, 2015, 16:03:46 »
Благодаря ви за подкрепата.
Дано наистина не е нещо сериозно.
Всъщност не знам какъв съвет да й дам. От 18.04 е в цикъл и от тогава не й е спирало. Ту намалява, а сега казва, че й се е усилило. Днес отиде на преглед и гинеколожката я прегледа на видеозон. Казала й е, че не се вижда да има кисти или миомни възли и т.н. Предлага й да направи кюртаж, за да се установи на какво се дължи това. Другият вариант е да й изпише някакви хапчета, но не било гаранция, че пак няма да се получи същото. Аз съм малко невежа относно тези неща и си мислех, че кюртаж се прави само при аборт. Даде й време за мислене до понеделник и тогава да отиде при нея. Ние си мислим, че може да е и от възрастта, защото тя е в такава възраст, при която хормоните са полудели, но гинеколожката не е казала, че може да е от това. Притеснява се, защото преди 3 месеца една компетентна лекарка, едва ли не я отписа и я беше стресира много. Добре, че майка ми се взе в ръце и отиде в София при добър гинеколог, който й каза, че няма нищо такова. Аз й казах и сега да се свърже с този лекар, но той освен да я прегледа по същия начин, не виждам как по телефона ще й каже какво е. Същност не знам дали да се плаша от този кюртаж?!
Съжалявам, че ви занимавам с тези неща.
Чери
, Мария съм.
Нат
, аз имах в предвид, че ММ има против да пия такива хапчета, при условие, че нямам проблем. Проблемът същност е в моята глава, защото не мисля, че ще ми е много удобно на сватбата ми да съм в такова положение. Общо взето искам да си забавя цикъла, ако се падне да е точно в този ден, както се и очертава. Иначе, ако се наложи да пия такива хапчета, със сигурност ще отида при гинеколожката да ми изпиеше. А, за хапчета при проблем, нищо против няма. То остана и да има.
Братът е доста нагъл. Как така ще те обижда по този начин?
Моят брат е голям късметлия от тези игри. Първо спечели таблет от едни вафли, а миналата година фотоапарат от чипс. Много е добър.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден