Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:21:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218167 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юни 05, 2015, 09:22:30 »

Тони, честито! Споко до сватбата има 3 месеца, още веднъж да ти закъснее и ще се оправят нещата  Wink
Али, звучи много интересен този ритуал, жалко че не е имало как да си го направите.
Фани, аз залагам на 7, любимо число ми е  pardon
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юни 05, 2015, 09:25:17 »

Ако ще ми закъснява да е от 9-месечните закъснения с хубав финал, иначе не го ща.. Да си ми е нормално  Wink

Ох, утре съм на сватба.. Тежко ще е.. Получих покана да се присъединя към събитие във фейсбук, "Сватба на... и... " от оркестъра  shok  funnytooth god
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #212 -: юни 05, 2015, 09:59:31 »

Какво сте се умьлчали?

Тони, имам чувството, че това е неизбежната сьдба на всяка булка  girl_impossible Задьлжителен закон на Мьрфи, почти не пропуска  pardon

При вас буря, ние най-сетне видяхме сльнце. Днес вече ще измия чекмеджетата на бебето  good Вчера направихме и порьчката на някои основни материали (преврьзки за мен и памперси за нея)  girl_haha

Иначе си доглеждам епизода на "Истински рай" и почвам пак дипломната  GROAN Обаче е супер досадно, защото както сьм споменавала, Вбокс оттук качва много бавно и понякога за един епизод са нужни часове. Понякога се качват сравнително бьрзо, но друг пьт (както днес) е мьчително. Не знам от какво зависи  crazy

Е много е досадно !! Точно последният епизод, когато е разврьзката, се точи като сопол, другите вече са се заредили  huhhuh.gif
« Последна редакция: юни 05, 2015, 10:27:40 от inaxastra » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юни 05, 2015, 10:34:53 »

Здравейте!
Аз днес съм много разсеяна и същевременно хиперактивна. Като прекалила с кафето и шоколада съм. И ми тръснаха един превод, а хич не мога да се концентрирам. Има бръмбарииииии в главата мииииии  tease  SERENADE
Следобед го пиша дъждовен и отивам да се занимавам с медицинските.
Тони, ха честито! Няма да проваляш плановете,ей!
Аз по тая причина съм на хапчета от няколко месеца, че иначе има да хвърлям боб и да си гледам на кафе кога ще да е. Пък ако вземе да се уцели баш на 20.06, ще има булка в болницата - припаднала от болка по време на церемонията. Не че не ми се е случвало и преди, ама не беше на церемония поне.  girl_impossible

Отивам да се образовам повече за именуването.  blush
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юни 05, 2015, 10:57:28 »

Попаднах на забавна статия за котешката логика http://www.obekti.bg/zemia/16821-19-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D0%BA%D0%B0
На който му е забавно. Оф, трябваше да изляза, да купя храна на пумата, ама заваля!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юни 05, 2015, 11:01:28 »

Добро утро дами!
Влизам аз и чета отгоре-отгоре гледам "Тони, честито" викам си...ахааа ще имаме форумско бебе от нашта партида булки, а то... funnytooth

Иначе аз си купих билет за прибиране за сватбата - летя на 11 септември smile Сууууупер цена - за 19 паунда го взех  yahoo

А относно подаръка от кумовете - май решихме да е фотоапарат. Нищо друго не сме си говорили "ей трябва да си купим", а това все го отлагаме, а много го искаме. Компактен е и може да си го носим на всяко преместване с нас.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #216 -: юни 05, 2015, 11:04:41 »

Видях за котките. Всьщност котката е … жена  crazy

Апарат си е супер подарьк  good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юни 05, 2015, 11:34:11 »

Чери, малко черен хумор, ама то на 11 септември полетите може да ги пуснат и безплатни..   girl_haha  Ashamed

Оф на работа е пълен ад.. Отново дойде деня на скапаната колежка.. АД бе хора... 42 доставчици, колегата от офиса, който помага за приемането на стоката го няма.. И е анархия от писъци и викове  GROAN GROAN GROAN GROAN Boy cry Boy cry Boy cry Boy cry Плачещо момиче Плачещо момиче Плачещо момиче

Толкова е напрягащо за последен ден от седмица...  diablo
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юни 05, 2015, 11:40:31 »

Здравейте,

ratatuiМного е яка котешката логика ... ако си котка  blum
Аз винаги си гледам тези котки като искам да се посмея
http://www.buzzfeed.com/ariellecalderon/the-most-awkward-cats-of-2013#.sv608Bjx7

Аз успях да се изкъпя от втори опит. Първият беше неуспешен, защото водата вместо по-топла ставаше по-студена и само се намокрих. Търсих в инетернет защо няма топла вода, ама нищо не открих. И реших пак да пробвам. Имаше си топла вода, направо се попарих  danceg
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юни 05, 2015, 11:53:18 »

Панди, има супер яки! Браво, че все пак си успяла да се изкъпеш. Те нещо казваха, че това лято на доста места няма да има топла вода, заради разни ремонти.
Тони, още няколко часа и ще си отдъхнеш, стискай зъби!
Чери, добре сте го измислили за подарък, щом от това имате нужда е най-доброто.
Ина, абсолютно си права котката е жена  funnytooth. Вчера като почна бурята и Моли откачи, не знаеше какво става и взе да търчи от прозореца към вратата, духаше много силно и тя идва мяука ми и отива пак да види дали света не свършва.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #220 -: юни 05, 2015, 12:01:41 »

ха добър ден - пиша с една ръка че на другата имам спящ малък пъпеш... ахахаххаахах

Сутринта ходихме и подадохме документите за двете помощи - студентската и еднократната smile най -късно до началото а август трябва да ги имаме и двете  yahoo йей

Другото за похвалване - с мечо категорично и единодушно решихме - край на адаптираното мляко - през час ще го слагам ако трябва, но ще яде от мен докато може.... blum Yes консултирах се с една позната , която е в асоциацията по кърмене, даде ми няколко съвета, ще вземем везна под наем за месец , да засечем теглото и това е.... не се предавам  good

Свекърва само бяга по тъча - нито за интервюто сподели, нито за задачките за месеца  beating

Тон, още малко има и после уикенд smile я раздухай малко за сватбата дето си утре  Wink
Ние пък утре правим половин година откакто сме официално женени smile  heart
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юни 05, 2015, 12:07:56 »

Миленка само много внимавайте с везната, че много се психясва човек с нея. Казвам го от опит! А аз кърмих Алекс 9 месеца успешно, но тая везна ми взе здравето. Иначе поздравления за решението. Мисля, че е най правилното. Вярно че не можеш да си направиш план за нищо, но пък с деца няма планове!
Айде честито и за помощите!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юни 05, 2015, 12:20:49 »

Хахаха Тони и аз това си мислех, ама и следващите два дена са така, другите са не-много по-скъпи, та за това се успокоих  tease
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юни 05, 2015, 12:25:28 »

Миленка, честито за помощите, то е добре да го кажем, като ги получиш, ама тогава пак  Wink
Какво да кажа за сватбата.. 260-270 човека.. Приятели на братовчедка ми и мъжа й към 50човека, роднини на момчето 50човека, другото са роднини на леля ми и вуйчо ми  crazy Поканиха всеки до 9-то коляно, лошо няма, ама поне и братовчедка ми да ги познаваше и да ги беше виждала през живота си. Малко ще прилича на втора тяхна сватба, а не на сватбата на братовчедка ми  pardon Най-забележителното според вуйчо ми е това, че бялата булка, ще се вози в бял джип, който той е купил специално за сватбата (за него остава после, питах го да не би да е саватбения подарък, ама уви).. Видиш ли броил 260хил. лв на БМВ, защото булката трябва да се вози в бял джип  crazy Ще има оркестър и то с две певици, едната като почива, другата да пее  danceg Подробности след това  Yes
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 05, 2015, 12:29:39 »

Леле Тони, къде ще се съберат толкова хора? Голяма сватба ще е, щом и джип специално за повода е купен, че и две певици. После да разкажеш как е минало.
Пънки, какво стана с живака?
Миленка, браво на вас и за кърменето и за помощите, а дано по-скоро ви ги изплатят!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: