Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 20:05:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218533 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #180 -:
юни 04, 2015, 15:34:14 »
Били са колеги в един завод (единствения завод) в града. И са станали големи приятели, дори са се познавали по времето когато нашите са женили, когато нито аз нито моя мъж сме били в проект даже...
Дайте идея какъв подарък да си поискаме от кумовете, наистина представа нямам и на всичко казвам НЕ
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #181 -:
юни 04, 2015, 15:36:32 »
Щом не искате екскурзия, щом нямате нужда от някакъв уред, мебел и т.н.. Искайте пари и като му дойде времето ще решите, какво да купите с тях.. Ако обаче можете да търпите да не ги изхарчите
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
юни 04, 2015, 15:39:49 »
Не можем
И точно защото знам, че накрая ще заминат за гуми на колата примерно, не искам пари. Искаме нещо. От всички останали ще искаме пари, поне един спомен да ни остане.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #183 -:
юни 04, 2015, 15:41:07 »
Чери, парите са най-универсалното нещо. Ако държите да е нещо за спомен, поискайте нещо което ще ви остане. Аз сега на семейството, което ще кумуваме искам да им взема кошница с 3 бутилки, табелка за вратата и ще им дадем пари. Знам, че е малко банално, ама меден месец им подариха, а само пари ви е много безлично.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #184 -:
юни 04, 2015, 15:48:22 »
Ох, нямам време.
Едно време това с кръщаването не беше много позволено, пък и баба ми беше против църквата /като институция/, та и аз и малкият син се кръщавахме заедно. В годините на ранния преход кръщаваха групово и просто си беше отбиване на номер. Малкият тъкмо навършваше три години и приятелката ми реши с един масраф да ни стане кръстница и да изгони дяволите от нас. Естествено, в групата от ревящи деца, само аз бях 37 годишно магаре. Идва попът при мен и ми вика "Булка, с чорапогащник ли си?" Аз
и аха да попитам ще ме кръщава ли или ще ме
уважава
и той взе да ме дообърква още повече като обясни "...щото на облечено не хваща"
Е, викам си, от това по- ясен намек, здраве му кажи
. Пък попът млад, хубав, и гледа похотливо.....Взех да отстъпвам, ама си викам, няма къде да ме
уважи
, в олтара жени не влизат, ще се жертвам, пък може да е за добро.
Пък то каква излезе работата после - трябвало да ме миросва по краката, на голо естествено и затова питал как съм облечена. Просто се почувствах като прелъстена и изоставена
Освен това, първо кръсти сина. Ама той кюфте и като се напна да го вдигне, взе, че се сецна и застана в стойка на японец в момент на поздрав- ни по- нагоре, ни по- надолу стига. Приятелката измъкна криво- ляво синковеца, като просто се заливаше от смях и се стискаше до припадък уж от благоприличие, та чак сълзи и изскочиха и почервеня като рак. Попът съответно се ядоса и сигурно доста го е боляло, та ми изсумтя да се наведа, да ми мироса челото. Не го направих нарочно, обаче явно съм заела неговата стойка и двамата сме били картинка за чудо и приказ. Е никой от присъстващите не издържа и настъпи страхотен смях. Човечецът притупа работата и нито духахме, нито тропахме, нито обикаляхме...Смотолеви нещо, че вече сме кръстени и хубаво, че свидетелствата бяха написани предварително. Можеше и да ни отлъчи от църквата като едното нищо....
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #185 -:
юни 04, 2015, 16:01:25 »
Чери, много е яка историята с тези кумуве
Нашите кумуве са моя приятелка от детството и годеникът ѝ (те така ще си останат годеници). Те са спортисти, не живеят постоянно в България, само лятото са тук. През лятото се виждаме, ходим на море заедно и като им почне сезона, обикновено се чуваме за Коледа, Велик ден и някой рожден ден. Рядко се чуваме, ама като им се обадим по скайп откарваме по 2 часа. И то главно с кумата. Това лято пак с тях ще сме на море. Не мисля, че има промяна в отношенията ни след сватбата, но аз от тях очаквам да са добри приятели, друго - не. Защото ако не са ни добри приятели, няма да са и добри кумуве. Отношения по протокол не обичам.
А за наследствените кумуве имам лошо мнение заради тези на родителите ми. Когато съм се родила кумата им е казала, че ако не ме кръстят на нея да не ги търсят повече. Майка ми и без това не ги харесвала и им казала, че никой няма да и определя как ще се казва дете и и прав им път. И това даже не са кумуве пред Бог, защото нашите имат само граждаски брак, и тези реално са били само свидетели. Ние като казахме, че ще се женим и свекървани намекна нещо за кръстника на ММ, който им е семеен приятел, ама ММ не го виждал от 10 години. Аз леко вдигнах кръвното, добре че ММ набързо я отряза.
А по другата тема - Къванч отговаря на идеала ми за мъж - рус, синеок и висок. Много ми е красив. Но тези, които знаете как изглежда ММ, ще видите Пандьо каква голямя прилика има с идеала ми
А този дето Фани писа за него, го харесвам, че ми прилича на ММ.
Такъв ферман скоро не бях писала.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #186 -:
юни 04, 2015, 16:03:25 »
Спрях да чета на 11 страница, защото ще забравя какво сьм чела.
Пьнк, как в тоалетната вие сте луди !!! Живакьт е супер силно токсичен !!! Надявам се, не сте го пипали с рьце. Провери хубаво дали добре сте го сьбрали пипай само с рькавици. Трябвало е да го отнесеш в аптеката, как в кенефа, ще изтровиш града! Тук ако счупиш термометьр мисля се вика специална служба.
http://www.ec.gc.ca/mercure-mercury/default.asp?lang=En&n=D2B2AD47-1
Миленка, ти си горда ама аз ще ти се карам много стабилно ! Като ти се каже почивай, ти как го разбираш?? Нали искаш кьрма?! Никой няма да ти даде медалк за свьршеното. Легни да му се не види !!! Почивката е по-кьрмообрзуваща от чая за кьрмачки.
Скарах ви се хубаво.
Кой ми писа за асфалта в Пловдив? Е сега идвам и ви издишах вьздуха да знаете.
Отивам да чета двете други страници и да гледам снимки на актьорите, за които говорите, пьк ще се вьрна да ви разкажа за дереджето на дипломната.
ПП.
Оправдали са гинеголожката-убийца
"Поведението и действията й не са били злонамерени и не нарушават нито един член от Кодекса по професионална етика на Българския лекарски съюз"
no comment needed
«
Последна редакция: юни 04, 2015, 16:21:30 от inaxastra
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #187 -:
юни 04, 2015, 16:13:40 »
Свекърва, не е било скучно на вашето кръщене!
Чери, щом искаш нещо за спомен на ум ми идва красив и скъп сервиз, който да ви остане за спомен. Не знам защо това измислих, ама сигурно защото на мм бабата толкова си пази сервизи и такива неща, че ме вдъхнови. Подари ми едни вилици, ножове и още някви неща, които тя е пазила над 50г един пък ги извадих и избих рибата
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #188 -:
юни 04, 2015, 16:19:11 »
Ох, посмях се със сълзи на историите на Свекърва! Жена, какво е туй интервю и как попадна изобщо на него?! Пък с историята с попа...хахха, чак съм безмълвна. Той искал човека едно,пък как си го разбрала...ама знае ли човек, може и друго да е искал. То що се дърпа толкова?
Аз съм била кръстница веднъж. Тийн кръстница на комшийката, която е по-голяма от мен. Спомням си,че обикалях като луда след попа и не разбирах какво трябва да повтарям. Чувах само едно АМИН! и го повтарях ясно и отчетливо. Другото си го смустафрацвах как ми дойде.
В тоя ден кръщаваха и сестра ми. Беше на годинка някъде. Хвана брадата на попа,ухили му се и започна да я дърпа.
Майка ми падна от смях с нея, а бащата се покри от смях.
Рататуй, на колко си била, че те е карал да се събличаш? Моята кръщелница не я събличахме, само се събу боса.
А аз съм била кръстена много малка и не помня нищо. Даже не знам кой ми е кръстник.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #189 -:
юни 04, 2015, 16:32:47 »
Нансита, на 10 бях, ама нали съм гаднярка с инат, та до 14-15 годишна правех страшни циркове като не е на мойто!
Свекърва, моля те не се скатавай така, чакаме историята със секс телефона!
Нали съм на първия етаж и преди малко чувам някъде от градинките отпред как 1 майка крещи на детето си "Айде, МА тръгвай! Писна ми от тебе! Прибирай се МААААА ", чуваше се в нас, все едно до мен крещи!
«
Последна редакция: юни 04, 2015, 16:39:02 от ratatui
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #190 -:
юни 04, 2015, 16:34:37 »
Свекьрва, официално те признавам за нестихващ извор
Като направя селекция на историите ти, ще ти я пратя
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #191 -:
юни 04, 2015, 16:35:06 »
Ахахаха сълзи ми потекоха от историята на Свекърва
ох много се смях, ама и аз искам продължението на интервюто за работа хахаха
Инче не ми се карай
досега спах с малкия - 2 часа сън му дръпнахме и двамата
За нашите кумове няма да се повтарям че ще се ядосам, при нас отношенията се промениха от преди сватбата още... Жалко наистина
Аз съм кръстена много набързо, била съм на 2, комшийката е била кръстница колкото да има някаква, но поне църквата е била на ниво - Св.Петка - нашите са държали да е там
«
Последна редакция: юни 04, 2015, 16:37:17 от milenkata
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #192 -:
юни 04, 2015, 16:57:03 »
Миленка, пак пълен съвпад в кръщаването с мен, ма спирам да се учудвам вече от теб.
и аз дръпнах три часа май даже сън.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
юни 04, 2015, 17:04:26 »
Нансита, аз съм направила същото на моето кръщене и има снимки, на всякъде си държа попа за брадата.
А той един нисък, възрастен човечец, много хрисим ми изглежда. Нашите казват, че много добре минало и бил много внимателен с мене. В Св.Неделя съм кръщавана аз.
Докато брат миииииии...то това нещо не спираше да реве. Имаме видео касета. Аз- гордата кака с една обица, щото другата ми възпали ухото и се бях подула. А брат ми реве, та се къса, не дава никой да го пипа освен мама.(той така си беше попринцип) На видео мине не мине и се чува баба ми около оператора: "На баба чеденцето, ела баба да те гушне" ...след което един вой на хималайска мечка и истерия от страна на брат ми. Той беше на 3 и разбираше всичко. Рита попа, голям цирк стана. Накрая попа направи един скандал, за някакви кърпи, дето някой не бил разбрал, че се носят за црквата. Вуйчо ми, сиреч другия кръстник го дръпна за брадата и го ступа по рамото и хавлиите изведнъж не бяха такъв проблем.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #194 -:
юни 04, 2015, 17:10:17 »
Рататуй, бях глупава да ти пиша по едно изречение. Превишила сьм лимита си от 6 сьобщения на час
Бяхме с колежката на последен преглед преди да сдадем дипломната. От вчерашното рандеву и от днес, сьм много обнадеждена. Вижда се, че ме искат преподавателите в техния М2 иначе нямаше буквално да тичат по мене да ме питат дали не сьм трьгнала да раждам и да ми казват, че и така да стане ще намерят начин да се явя на конкурса. Ако не ме щяха, да са ме оставили да се оправям както мога.
За дипломната пак има за преправяне хиляда работи. Пак се чуствам леко отчаяна, колежката ми напротив е много обнадеждена. Тя се косеше, че ще имаме ниска оценка, но днес ни каза завоалирано рьководителката, че няма причина да имаме ниска оценка. Явно сме работили сносно. Трябва да довьршим сега и да се надяваме на 14-15 (това са нашите заключения де).
Мотахме се всички целия ден в университета, ей така просто да бьдем заедно и да си говорим за всичко и нищо. Аз накрая пак едва се прибрах от болки, ама сьм ок. Днес няма да пиша. Утре пак се захващам. Имаме 10ина дни. Защитата е на 22.
За крьщенето за себе си не знам, брат ми си спомням, че се изпика вьв водата, а на мен тогава ми призля нещо от миризмата на свещи вьтре и трябваше да ме извьждат навьн (била сьм 10 годишна на неговото крьщене).
Кумувете ни са най-добрата ми приятелка и мьжа й. Те са си в Бг. Когато можем се виждаме, тя когато има вьзонжост физическа ни прави страхотни подарьци. Последната година така се случи, че тя беше заета и не можахме да се видим. Не им се сьрдя и нямам очаквания кьм тях. Пишем си по мейл, когато можем и когато смогнем. Не пропускаме да си пишем по ред за празниците.
Мисля, че от различния живот много сме се разделечили, но тя е страхотен човек, много я ценя и обичам.
ПП. Чери и на теб не мога да ти отговоря, но когато мога ще ти пиша, познато ми е до болка това, я което говориш, все едно за мен е писано, но много се промених последните години, вьпреки че още не е баш това, което трябва
«
Последна редакция: юни 04, 2015, 17:12:02 от inaxastra
»
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден