Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 20:03:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218528 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #135 -:
юни 04, 2015, 10:11:04 »
Ами това е супер.
Тук съм от няколко месеца мисля, и никога не съм чела да се коментира нещо за него. Даже си спомням, че повечето пишеха, че не понасят турски сериали. Ама явно не съм разбрала. Супееер. Значи вече няма да ме е срам.
Актрисата, която играе Шура и на мен ми заприлича на Джулия Робъртс, но нещо не може да ме грабне с красота. Още не мога да я възприема до Къванч.
Ратауй
, може би точно заради това, че е странно турците да правят филм за Русия, до колкото знам, сериалът е кратък, защото май не е приет кой знае колко добре в Турция. Ама тия пък какво разбират от сериали? Добре, че сме ние да им оценим киното.
А тази Анжела Недялкова, наистина има нещо странно във физиономията, зъбките ще са, но иначе е симпатична актриса. Засега ми харесва.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #136 -:
юни 04, 2015, 10:33:28 »
always_and_forever
До Къванч само Берен Саат мога да възприема, всички други ми бледнеят.
Сестра ми гледа турски сериали в интернет, и този вече го е гледала, и каза, че този не е станал много популярен и в един момент е претупан, за да не остане не завършен като продължението на Огледален свят. Тя и майка ми гледат накакъв Приливи и отливи, дето все едно е Ориндж каунти и това бил най-полпуляния в момента.
inaxastra
, сегашно време си е, както го е написала
svekarva
.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #137 -:
юни 04, 2015, 10:46:54 »
За турските сериали да ви кажа ,този явно е много евтин щом не е станал популярен.
Мой близък работи като сценарист в Столичаните ,та ми е казвал ,че тези сериали които се излъчват тук се хващат около 100-150 евро на серия и не са с най-доброто качество
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #138 -:
юни 04, 2015, 10:51:41 »
Ох, благодаря момичета.
Рататуй, не съм я мокрила. Изчаках малко повече от 24ч. Просто организмът ми реагира по-бурно. Била съм от редките случаи. Днес е малко по-добре положението и съм хепи.
Тамън да пиша за сегашното историческо, ама вие сте го обяснили много добре.
Аз не мога да взема участие по темата за турските сериали. Просто вечер TV-то се пуска за фон на някой канал. Аз готвя, ММ реже кутийки до мен на масата. Или пък не сме си вкъщи.
Леле, видяхте ли как е
пропаднал
бул.Черни връх?!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #139 -:
юни 04, 2015, 11:04:56 »
Докато ви кажа добро утро, то стана добър ден
Аз съм герой (скромен при това
) От сутринта успях да нахраня малкия, да разчистя хлаилника, да забърша прах, да напазарувам от магазина долу и да пъхна едни пържоли във фурната.... Междувременно да изпия 2 чая за кърмачки, да хапна и да преубуя акащото чудо 3 пъти - и това от 09,30 до сега...
Гордея се със себе си
Сега мога да седна да си опъна кръста за 10 минути преди да се е събудил да яде към 13,00...
За турските сериали - никога не съм им била фен, нещо са ми много драма и не ме грабна ни един - не че съм ги и заглеждала де... "Връзките" ги изпуснах вчера, че бъдещия кръстник ни беше нагости - от както съм родила на никой не давам да пипа бебето и до 40 дена смятам така да си остане, но снощи не знам защо така ми дойде отвътре, директно го подадох на кръсника... Толкова му се радваше и толкова искрено беше, че не знам защо още като дойде и просто импулсивно му го подадох и го сложих в ръцете му, а нашичкия взе че заспа в него, а току що се беше събудил - явно го хареса, защото не при всеки стои (примерно при свеки не иска да седи и ме търси)....
Много мило ми стана ... бяха страхотна гледка двамата
По повод сериалите - не знам някой загледа ли новия сериал на Нова - "Скорпион" доста интересен изглежда... Ние даже го дръпнахме и го гледаме на лаптопа, че с малчо трудно можеш да гледаш нещо без да имаш бутон Пауза хахахахахаха Струва си и на мен ми допадна доста сериалчето...
Мечо се обади от Пловдив - взел ми е уверението, но си е скъсал нервичките - доколкото разбрах има някакви яки ремонти след Ихтиман и беше откачил в какво задръстване и обикаляне е попаднал....
Свекс
- честит рожден ден на майка ти, да ти е жива и здрава
Я кажи каква е задачката за този месец? Какво трябва да направиш?
Буууу това за Черни връх е бруталноооо
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #140 -:
юни 04, 2015, 11:21:47 »
Тук май всички почти сме гледали Къванч
Толкова прекрасен актьор е, има вроден талант, дори без дума да произнесе, очите му говорят...
Аз много се зарадвах на този сериал
Ии един сладурко
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #141 -:
юни 04, 2015, 11:51:13 »
Леле,
Еми
, отново събуждаш мъжкото в мен с тази снимка на профила
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #142 -:
юни 04, 2015, 11:58:39 »
Нат,
радвам се, че не те боли вече (оф не знам писах ли го или само си мислех да го напиша.. скапват ме днес
)
Миленка
, бързак си ти... Защо не го даваш бебо, нали у вас идват само най-близките хора
Кръсникът, различен ли е от кума ви?
Турските сериали никогаш не са ми били любими...Гледала съм 1001 нощ и после наскоро се зазяпах в един, разказвах ви.. Тоя Къванч не ми е по вкуса грам, не знам как е като актьор, ама като мъж
Активен
always_and_forever
«
Отговор #143 -:
юни 04, 2015, 12:24:50 »
Много съм хепи, че има и други фенове на Къванч.
Панде
съгласна съм за Берен. Освен, че ми е любимка, само тя ми стои най-добре до него.
Много ме беше яд за Огледален свят, как го прекъснаха и колко тъп финал бяха скалъпили.
Чувала съм го тоя Приливи и отливи, но не съм го гледала.
Аз чух за пропадането на този участък, но сега виждам снимка. Ужас! Надявам се, че няма ранени и изпочупени автомобили, че така като гледам...
Чух по радиото, докато пътувах, че детето, което е в кома се е влошило. Много жалко. Дано да се оправи, а ония изверг да изгние в затвора. Да не ги обиждам тия, че направо...
До колкото видях и майката е системно малтретирана и цялата е в следи от ухапвания.
Какви са тия хора? Майката обаче не ми изглежда много разтревожена за детето си.
Миленка
, ами и ние се гордеем с теб. Вече почваш да влизаш в час с нещата.
Този сериал Скорпион, не съм го чувала.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #144 -:
юни 04, 2015, 12:26:46 »
Здравейте! Голямо хойкане му дръпнахме с Кари, каквато майката такава и дъщерята само й дай да мери улиците. Голяма жега обаче - Кари извадила банския и ми се разкарва из къщи по него само. Аз от актьорска игра твърде не разбирам, ама и като мъж Къванч не ме кефи - моят любимец е Бурак Йозчивит, тук не е мн известен, може да сте го мяркали във "Великолепният век", там играе Бали бей. Чернооки са ми на душата на мен, ама милото е бял, рус синеок - пълна противоположност
игра на съдбата
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #145 -:
юни 04, 2015, 12:35:11 »
Хаха,
Фанимира
, уж и аз черни, много черни харесвам...Ама и двамата синове русоляви и синеоки, баща им е нещо средно, та по-ставаше преди. Сега е с бяла коса и е по- светъл и от мен
.
Между другото, снощи имаше сцена в банята /във турския филм/. Мъжете бяха по долни гащи, но всичко останало е като в баните, които помня от детството
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #146 -:
юни 04, 2015, 12:41:32 »
Фани, и бали бей харесвам <3. вече не връщам и руси.
Свекс, тази снимка е от седмица
Активен
Alichka
«
Отговор #147 -:
юни 04, 2015, 12:42:17 »
Седя и се чудя кое по-напред да кажа...
Преминали сте през 100 теми. Почвам, дръжте се
Днес направихме една голяма разходка с дребната. Купих трите книжки с правилата на игрите, които коментирахме - сляпа баба, криеница, държави и тн, и тн. Купих и една книжка на Астрид Линдгрен - "Децата от улица "Тряскаджиска". Обожавам детско-юношеска литература!
Бавно и полека в годините си взимам/ разпечатвам книги, които са ми на сърце и душа. Мечтая си за хубавото издание с твърдите корици и оригиналните илюстрации на "Пипи". Сега обаче си "спестих" 20-те лева.
Така... За филмите - ние бяхме загледали "Скорпион". Лековат е, става
То иначе трудно ни се угажда на вкуса, а в повече вече ми дойдоха серията от тежки филми, които гледахме. С ММ обичаме много крими сериали, ама едно след друго "Декстър", "Престъпни намерения", "Разобличаване" и други подобни... Леееко могат да ти изкривят психиката
Еми, уникално
Свекърва, да е жива и здрава майка ти и да бъде до теб, когато имаш нужда от нея!
То и при нас дребната е най-светлото нещо. Мъжът ми е светъл, аз имам светъл ген назад, ама толкова русо и синеоко мишле... Направо да не очаква човек! Хехе, моят лекар дето ме беше питал 10 минутки след раждането "Хареса ли си бебето?". Така прозвуча, че ги има на склад и хоп току може друго да ти извади
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #148 -:
юни 04, 2015, 12:50:06 »
Фани, и аз като теб руси мъже не харесвам,а моя мъж е със светло кестенява коса ,Мартин е рус и за мен си е най -красивия
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #149 -:
юни 04, 2015, 12:57:15 »
Аз така искам малкия да се метне на баща ми - навремето ходели на забави из селата в района и им викал на мацките - "Не ме гледайте, че съм черен, братовчедите са ми все бели и руси!" Хахахха, особено лятото девойките подпитвали братовчедите му да не би да е циганче?! Та така. Свеки, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава! Али, на мойта й викаха "Златокоска" в родилното. Преди малко ми вика: Олееее, имам рус кичур
и го казва като нещо супер странно все едно е с гарваново черна коса
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден