Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 09:19:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218795 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 03, 2015, 14:04:30 »

Много готина идея! Как се е сетила майка ти...и как е намирала време smile  Bravo
Аз пазех лексикони от младините на мама, но сега някъде им загубих следите.
От моето детство има основно снимки.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #106 -: юни 03, 2015, 14:24:12 »

Не съм съгласна за момчетата, за някои неща брат ми дори е по-сантиментален и от мен, всичко си е до човек, не всичко опира до пол. Wink

Аз имах доста неща, но преди години като се местихме май ги изхвърлих, пазя само писма, коитонсъм си писала с приятелки и гаджета. Wink
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 03, 2015, 15:19:05 »

Да, Миленка, и момчетата са чувствителни, но го прикриват като пораснат. Моето момче сега е на 6 год. и още дава да го целувам, сигурна съм, че след време също би оценил подобен албум и би му бил инетересен. Сигурно няма да се превъзнася като момиче, но ще се посмеем всички. При първа възможност го започвам! smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #108 -: юни 03, 2015, 15:30:13 »

Моят дневник е тук вьв форума. Всичко имам издьрпано и селекционирано, трябва само да се изпринти. Иначе точно от онези дни си мислех, че трябва да направя тетрадка с песните и стихотворенията, които ни рецитира Марта, защото всеки ден вади по нещо ново, а ние някои не сме ги и чули (френските). Пьк човек като стане голям и забравя думите  pardon

Сега се врьщам от университета, ходих да получа оценката за стажа. Преподвателката ми каза, че няма никакви забележки. Написала ми е: "много добьр рапорт, интелигнтно написан, приятен за четене, инструктивен и с добри критики". За Бг това си е нещо дежурно, ама тук някой да ти каже, че си се справил добре е  shok Oh my ...  Единствените неща, които е писала вьтре е че е сьгласна с мнението ми и колегите коментираха, че никога не са вждали преподавател да се дьржи сьс студент като с равен и да казва да, и аз сьм на сьщото мнение  girl_haha

Супер сьм горда и сьм много доволна, защото тази преподавателка е една от най-строгите, а аз много я ценя и много дьржах да има добро мнение за мен. Тя е директор на Мастер 2 така че шансовете ми за прием за големи  danceg danceg danceg

ПП. Какво значи стричава уста?  blush
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 03, 2015, 15:38:31 »

Инче, поздравления! Bravo Стискам палци и занапред да имаш само успехи! Надявам се сега вече да имаш повече мотивация за дипломната.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #110 -: юни 03, 2015, 15:41:20 »

Ъъ, къде де присети за стричав? Wink аз мисля, че значи такъв сух и дращещ вкус, все едно ядеш зелени орехи, хаха. smile
Дам, форумът е прекрасен дневник, аз съм супер забравана и все се каня да започн дневник, особено с малката, ужасена съм, че като порасне и ме пита нещо за нея, няма да помня, милото с такава заблеяна майка като мен.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #111 -: юни 03, 2015, 15:50:22 »

Хаха, нееее, нямам повече мотивация  pardon

Искам да си лежа и да нищонеправя  smile danceg
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: юни 03, 2015, 15:53:20 »

Ами като надуеш 100 - 200 балона и ти става такава Wink. Горчи, изпръхва и има вкус на гума езикът ти. От духането пък имаш мускулна треска на бузите и устните ти са свити на "кокоше дупе". smile. Думата е повече сетивна Wink, отколкото описателна.
Ина, браво! Струвало си е да правите хилядите преработки и да се притеснявате good. Ама вече си те знаем и като се оплакваш, ние го приемаме така, че все едно ни се хвалиш заслужено в бъдеще време.
Брат ми ходеше на немска детска градина и там им пишеха на дъска стихотворенията и песните, та родителите да могат да ги преписват. Тетрадката му е при мен, ползвала съм я, когато съм давала уроци на деца. Сега се сетих, че имам и от английската на големия син папка с "учебния материал". Хаха, едно стихотворение за Ленин скоро ги напика от смях.
По отношение сантименталните чувства на момчетата, голямо значение имат гаджетата им и съответно жените им после. Аз нищо не казвам сега, ама ако нещо ме ядосат, какви неща мога да покажа на внуците.... Wink Пък и имам много силна емоционална памет, та да им е яка душата smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 03, 2015, 16:18:10 »

Аз много се радвам на всичко, което майката на ММ е запазила или ми разкаже и покаже, защото неговият отговор за всичко е : Не помня  nea обаче той е учил гимназия в друг град и там всички са му изпуснали следите. Само ми се прави на мистериозен.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #114 -: юни 03, 2015, 16:27:04 »

Това досие си го писах сама  good

Иначе много искам да ми стане стричава устата и най-вече да имам вкус на гума. С тая бременност нещо ми е станало всякаква миризма на асфалт, гума и подобни, направо ме опиянява  crazy Искам яко да ми мирише на това. Как не се бях сетила, е сега отивам да надувам  danceg

Нали ви разправях, че като пуснаха новите рейсове по нашата линия не ми се слизаше, само ми се дишаше вьтре ммммммм…...
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 04, 2015, 07:46:04 »

Добро утро!  blum

Завърнах се. Взех всички изпити и сега спокойно мога да си продължа подготовката. Остана ми само дипломната работа, но нея ще я мисли по-натам.  pardon

Когато роди, подарих на моята приятелка такъв албум, който е хем за снимки, хем вътре има доста място за споделяне на всичко, което се случва около малката кукла. Надявам се един ден да си го чете с кеф.
Аз понеже съм доста сантиментален човек, много ги обичам тези неща. Много ми харесва тази идея и с огромно удоволствие бих направила на моето дете/деца.

Ина, поздравявам те! Не, че съм се съмнявала в теб.  blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #116 -: юни 04, 2015, 08:43:57 »

always_and_forever , браво и на теб! сега дишай малко по- спокойно good
Ина, аз май се обърках... blush мисля, че споменаваше нещо за помощ от Фабио, затова писах в мн. число. Наистина толкова много изпити /и поправка Wink/, стажове, досиета, статистики в кратък интервал, че вече им изпуснах края.
Замислих се от къде идва стричав и стигнах до извода, че е отглаголно прилагателно. Баба ми /от Пещера/ казваше, че млякото се стричва. Тази дума я няма в правописния речник да и видя значението, защото е диалект. За свекърва ми млякото се пробиваше, ние казваме пресича се. Ама явно е нещо от този род и съм я употребила не много правилно. Обаче звучи внушително и неприятно funnytooth
Днес моята майка има РД, става на 88. Подарих и цветя и и пожелах да е жива и здрава. Ето закуската:

* кафе.jpg (5.04 KB, 160x99 - видяно 1837 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #117 -: юни 04, 2015, 08:47:44 »

Добро и надявам се сльнчево  smile

Аз се чудя как е успяла само в един тефтер да сьбере всичко… Сигурно аз сьм твьрде подробна, но само за бременността иама 30стр. печатни, а ако ги рькопиша, още повече. Но много ме вдьхнови идеята и сега се чудя как да организирам, че да е всичко на едно място.

Марта като се роди, взехме от всяка дьржава по един вестник от деня на раждането. А от Фр и списания от седмицата/месеца. Като порасне ще види какво е било актуално, какво модерно, какво сме яли и как сме се гримирали  girl_haha  Не трябва да забравям да направя това и за София (този пьт за вестник от Бг ще трябва да помагате вие).

Честит рожден ден на майка ти !! Нека се дьржи права и разумна още много години.  give_rose

То и аз им изпуснах края, ти за теб викаш ххахаххха Мани ги, няма какво да им водите сметка, аз ако бях нямаше и да чета даже, вие сте твьрде мили  Flower
« Последна редакция: юни 04, 2015, 08:50:36 от inaxastra » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 04, 2015, 08:52:21 »

Благодаря!

Свекърва, честит рожден ден на твоята майка. Да е жива и здрава! give_rose

Тъкмо си мислех, че няма никой в темата и ето ви и вас. smile
Снощи гледахте ли новия български сериал "Връзки"? Изглежда, че ще е интересен, пък да видим.
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 04, 2015, 08:52:42 »

Добро и слънчево утро!

Свекърва, да ти е жива и здрава! И да не те ядосва много, много.
Миме, поздравления и на теб!
Инче, готина идея smile

Мен продължава да ме боли ръката...сега,ако бях бебе, щях да си рева цял ден на воля и да искам да ме успокояват. Тия имунизации са ужасТ.  cray angry
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: