Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:21:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 260694 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1035 -: май 29, 2015, 10:09:25 »

Някой да е поръчвал нещо от този сайт http://megz.eu/index.php/main/intro. Харесах рокли за шаферките и струват под 50лв, което ме притеснява. Сигурно са нискокачествени, но мнения?
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #1036 -: май 29, 2015, 10:11:32 »

Една позната си е поръчвала от тях, но не ми се е оплаквала за качеството. То си зависи и от конкретната дреха,де.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #1037 -: май 29, 2015, 10:25:57 »

Може би ще отидем на място.. Имат магазин във Варна и в София, така ще могат да пробват поне две от шаферките.. Третата ....  pardon
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #1038 -: май 29, 2015, 11:25:45 »

Добро утро и от мен! Днес е дъждовен, прекрасен петък. И аз съм в настроение.
Моя мъж е до обед на работа и после го чакам отскочим до накой и друг магазин.

Снощи вместо боба, такава пилешка супичка извъртях, че направо подскачах из нас колко ми се получи. Много вкусна стана.

Взех си лещите, а те направо ми лепнаха, снощи на няколко пъти забравях че съм с тях. Супер доволна съм, накрая и не ги платих, не знайно защо. Тръгнах към касата, а тази мила жена ми вика: А вие предния път платихте ли си апойнтмънта, кавам - да. И тя: тогава сега нищо не дължите. smile

Иначе цикъла си чакам вече втори ден, пък... нещо никакви признаци да се появява не виждам. Какво се случва, не знам. По тоя повод вчера цял ден бях сърдита на моя мъж и не му говорих, щото беше пил бира и беше оставил кенчетата на масата, вместо в боклука  pardon crazy
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1039 -: май 29, 2015, 11:38:49 »

2 дни не са много, ама да не те видя записана в някоя друга темичка  Wink след няколко седмици.

Ооо, домашна пилешка супичка...за душата. Аз много обичам, ама да изям една купичка. После не ми се яде, пък ММ не обича мн мн супи. Баба редовно правеше на село. Хващаше някое пиле от двора и го приготвяше. Случвало се е да сложи и несбъднати яйца в супата. В началото плачех,че това са пилета (била съм на 4-5г). Ама после разбрах каква е работата. Ставаха като сварени жълтъци.

Браво за лещите! Само не пипай люти чушки преди да ги свалиш. Сестра ми слязла в градинката долу да полее на бащата лютите чушлета и пипнала стеблата и листата. После си измила ръцете (уж) и тръгнала да сваля лещите. На следващия ден ги сложила и започнала да реве, понеже ги е подлютила.  crazy
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1040 -: май 29, 2015, 11:54:03 »

Абе принципно има шанс да се запиша в друга тема, ама нямам такова усещане нещо.

Иначе, вчера ми отказаха първите гости - заминават за Рим точно по време на сватбата, те така или иначе бяха малко на кантар, защото преди месец им се роди бебче. Ама нищо, почти бях сигурна, че няма да дойдат още като правех списъците.

Иначе на село и баба ми правеще такава супа, с нереализирани яйца и аз винаги ги обикалях и не ги ядях.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1041 -: май 29, 2015, 11:57:48 »

Ми то не непременно се усеща нещо. Даже по-често абсолютно нищо не се усеща  Wink

Палачинки….  Eeager Eeager Eeager
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1042 -: май 29, 2015, 12:06:47 »

Имам предвид интуитивно усещане, просто си мисля, че не съм.

А иначе Ина, сега пак ти разглеждах албума и видях, че сте навързали розичките по масата с оранжева тел, ти ли го прави или агенция и от къде я купи, точно това ми трябва в момента?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1043 -: май 29, 2015, 12:10:21 »

Аз ги правих. Купих телефонен кабел от магазин за такива материали. С клещи го обелих, за да извадя телта (медна тел). Отделно си бях купила епруветките по нета и после мотах на рька. Сигурно има и по-лесен начин да се набави тел, но тогава не намерих такьв  pardon

И интуитивно не се усеща  blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #1044 -: май 29, 2015, 13:39:28 »

Стига сте говорили за закъснения, че при мен вече е сериозно.. Ходих на лекар, не видя нищо, правих кръвен тест нищо.. Лекарят ми каза всичко е наред, няма кисти, няма нищо.. Изчакай ще ти дойде, от промяната на времето е (принципно трудно се напасвам от студено към топло, не обичам да ми е топло) и няма проблем.. Ама си се притеснявам.. де.. Дано дойде без лекарства и други изследвания  girl_impossible NO sad

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #1045 -: май 29, 2015, 14:00:00 »

Тони, аз не съм си поръчвала от този сайт, но понеже видях мадамата от Къртицата на главната страница и сега място не мога да си намеря как се казваше. Много мразя да знам нещо, но да ми е излязло от главата.  nea
Иначе след като разгледах си харесах доста рокли. Ти няма ли да споделиш на коя си се спряла? blush
Стискам палци да не се налага да приемаш лекарства.  smile

На мен миналия месец ми закъсня цели 11 дена.  huhhuh.gif Всякакви неща ми се въртяха в главата.  blush Предполагам, че е от голямото напрежение напоследък.

Чери, много ще се радвам да те видя в някоя бебешка темичка скоро, ако и вие си го искате де.  Wink

Току що осъзнах, че не съм виждала албума на Ина.   tuktuk Ама как съм пропуснала, не знам.
Веднага се поправих и го прегледах от-до.  smile

Ина, представях си те по друг начин. Толкова си ми слънчева.  butterfly
Всичко, което си направила е много красиво.  LOVING

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1046 -: май 29, 2015, 14:01:05 »

Мерси  give_rose

Как си ме представяше?  blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #1047 -: май 29, 2015, 14:08:23 »

Миме, харесах две http://shopzone.bg/98517/Megz-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0
и тази
http://shopzone.bg/100581/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-Megz

Притеснява ме това, че подплатата ще се вижда, а е до коляното и ме дразни това.. Едно от момичета ще отиде до техен магазин, за да пробва  pardon

Иначе за лекарсвата дано не се налага... Може от напрежение да е, макар да не усещам напрежение  huhhuh.gif По-скоро от студено-топло... ММ се надява, че е късно бебе, което теста не е отчел, но мисля няма как да стане.. Това е кръвен тест  crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1048 -: май 29, 2015, 14:10:14 »

Колко дни след датата на мензиса го правихте теста?

Случвало ли ти се е и друг пьт да имаш закьснение?
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1049 -: май 29, 2015, 14:12:34 »

Абе, Тони, на теб не ти ли закъснява много вече? Я прави пак тест....не се ослушвай много!
Активен
Страници: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: