Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 15:33:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 260496 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #915 -: май 26, 2015, 13:26:14 »

Еми, според мен също подаръка е страхотен  good

Али, смешно ми е, това което чета за Рафи, но си си права.. Колкото до тези награди, на мен по-шокиращото ми беше, че и Крисия била там.. Искам детство за децата..  GROAN

Ратауйче, виж в сватбената тема на Лорка, бяха писали днес за точно такива ленти  good
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #916 -: май 26, 2015, 13:30:24 »

ми 3 дни пътешествие, преди това поработих по други задачи, но ви чета  blum

рафи ми  адски антипатичен, не знам що  huhhuh.gif
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #917 -: май 26, 2015, 14:02:29 »

Иха, Еми на хоризонта! Идеята за подарък е много готина!
Аз за БГ звездите не мога да се изкажа и само чета.  diner pc-mainiak
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #918 -: май 26, 2015, 14:49:26 »

Хахаха, Еми, каква е тази преяла котка? Похапнала е добре, та затова й е розово из около.
Мъжо звънна и като разбра, че пека кълки на терасата, лекинко ми завидя blum Обеща "тия дни" да ми купи лак и да се позанимавам с мебелите. Да видим "тия дни" по Коледа или по Великден ще да бъде.
Малко се ядосах, че близките седмици ще помага на баща си всяка събота и неделя. Ми свекърът ми няма само един син в крайна сметка. После за яденето и другата част от родата ще помага. Ще ми се обяснява кукумявката, как едва ли не, само на нас се помагало, пък на тях - не. nea То всяко нещо си има две страни. Стига да отвориш очи и да ги видиш, не само да говориш. diablo
Взема да си купя една китка - да се успокоя tease lol
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #919 -: май 26, 2015, 15:02:37 »

Кукумявката е ... зълва, свекърва?
Аз снощи се обадих на сестрата на ММ. Не, защото имах какво да й кажа, но тя ми звъни на мен през 2седмици и ми казва "Като не се обаждате, реших аз да звънна да ви питам как сте, вие никога няма да се сетите явно... (едноминутен разговор, бла бла, кой приключва с хайде и се обаждайте, мислете малко И за нас)" При, което аз полудявам, защото много мразя да водя телефонни разговори на тема "здравей, как си, ами аз пишках току що"  crazy Обичам, да се говори по същество.. Въпреки това, снощи й се обадих, защото двете седмици минават и ще ми звънне пак, не за да ме пита как съм, а за да ми каже че не й се обаждаме. При, което тя ми казва "Добре сме, не мога да повярвам, че се сети да ми се обадиш, това е някаква сензация" и т.н.. Хем зле, когато не се обаждам, хем зле, когато го правя.. Аман..

Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #920 -: май 26, 2015, 15:09:12 »

Али, две китки си купи, че то си е повод!
Във всяко семейство я има тази тенденция, ама оправия няма.
Тони, малко бой е яла тая жена.  beating Ми като иска да ви чува по-редовно- да звънне, егати! Много ме дразнят тия изцепки "ама ти не се обаждаш ник'ва и ти се сърдя" Има моменти, в които с мама не се чуваме с дни, понеже е заета. А ходи се разсърди на това smile

Пък аз днес ходих на маникюр (където ми каза Тони) и съм доволна. Имам свежни цветни нокти на кривите си кебапчести пръсти.  yahoo
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #921 -: май 26, 2015, 15:10:47 »

Тонииии......... lol lol lol Уби ме! "Току що пишках и аз!", "Добре съм, ама ще се оправя laugh "
По-лошо е - етърва Wink Свекърва ми иначе е супер мил и внимателен човек. За нея само хубави неща мога да говоря - недей така Wink
Оправи ми деня, артиса ми китката danceg
Нанситке, покажи good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #922 -: май 26, 2015, 15:16:58 »

Радвам се, Али, спестила съм няколко левчета от китки, купи на детето нещо  blum blum blum

Нат, много се радвам, видя ли колко са яки всички.. Като отида там се зареждам с положителни емоции за н-време напред.. Дай да видим, какво сте сътворили  Girl_hide
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #923 -: май 26, 2015, 15:17:10 »

ПУказвам:
http://s172.photobucket.com/user/nansitta/media/20150526_161016_zpswkkyvgvj.jpg.html?o=0
цвят сьомга, който бил супер модерен! и глиттъъъъъър, понеже съм сврака, и зиг-заг, понеже ми е лятно и морско вече!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #924 -: май 26, 2015, 15:18:41 »

Нат, супер са.. На 2-ри юни съм при нея и аз ще си направя нещо подобно, много ми харесва тези комбинации, а ми омръзна от рисунки  good
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #925 -: май 26, 2015, 17:14:53 »

Нели Петкова аз си я харесвам. Не ми е направило впечатление да е пяла лошо, ама може да е, защото бях прекалено развълнувана.  pardon
Виж, тази Грахич не мога да я гледам+слушам. Има нещо в нея, което не мога да го изтърпя. Много се радвам, че на концерта не изпя нищо, защото може би не може. От всички певици, които е имал Слави до сега, тя ми е най-зле. А определено от него излязоха много добри певици - Деси Добрева, Нели Петкова, Невена Цонева и сега малката Крисия.

Така и не разбрах, кой спечели Капките? Уж превключвахме на рекламите, но пак не разбрахме.  nea

Еми, идеята за подаръка и на мен ми харесва. Аз много обичам снимки, така че бих се зарадвала, ако е за мен.  pardon

Тони, по-лесно е да обвиниш другия, че не се обажда, вместо ти да го направиш. Това си е просто чесане на езиците, според мен. Няма угодия за такива.  nea

Нат, много сладки ноктета.  smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #926 -: май 26, 2015, 17:58:22 »

Аз пък да се похваля, че току що получихме пратка от БГ от родителите на ММ - един кашон мезета, сирене и кашкавал. Вкъщи щастието цари!  yahoo
Сестра му пък ми се обади, да ме пита кога искам да я пращам до Джъмбо и какво искам, че "то не остана", при което аз много се стреснах. Защото тя е от хората, които не мислят много в перспектива и 3-4 месеца и се виждат ехеее...ехе. Пък да вземе да ми каже така, та се замислих, че след 2 дни цифрата в лентичката ще ми се смени на 2 месеца....  mega_chok Както винаги съм очаквала да се случи - започнаха колебанията ми дали наистина искам да се омъжвам.   crazy

Иначе БГ музика не слушам, слушам БГ естрада и нищо след 95та общо взето. Вчера в Лондон засякохме някакво БГ радио и бледите напъни на Графа за смислена лирика, много ме изнервя това момче. За разни недоразумения тим Ангел, Мойсей, Рафи, Яна, Жана, Рут и не знам си кой още, направо дума да не става. Аз принципно съм малко крайна в изказванията си, ама тия са ми такъв пънеж на ефирно време, че не е реално.
А между другото - само аз ли гледам Женени от пръв поглед?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #927 -: май 26, 2015, 20:34:12 »

Хехе, аз също го гледам. Ама нещо много никакво все още този епизод.  sad Таз Тонка ще вземе да ритне момчето, само дето се превъзнасяше през цялото време.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #928 -: май 26, 2015, 21:52:16 »

Ех, от колко време  не съм се включвала, изписали сте целия свят smile все се опитвам да следя и все не ми остава време или съм на работа или гушкам човечето.

Емиии, спокойно можеш да минеш за абитуриентка give_rose златистата рокля е  жестока!

Ние от известно време имаме Бг телевизия и изгледах всичките  реалитиа на Нова  pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #929 -: май 27, 2015, 07:41:01 »

Добро утро, голямо затишие днес  pardon
Понеже много от вас не пият кафе, други бременеят.. Ще ви почерпя с чай тази сутрин  give_rose

Снощи и аз гледах Женените и толкова се ядосах на края.. Обикновено през това време гледам БТВ и Мастършеф  GROAN Постоянно повтарях, как не ми е интересно и съм сигурна, че има друго за гледане по това време, но съвсем изключих за БТВ.. Принципно не гледаме тази телевизия вкъщи, само за Мастъра превключваме  NO

Заснехме клипчето с телефон, в парка.. След като чакахме 1:30ч. мобилен екип на Армеец да дойде, защото на входа на Южния парк бяха ударили новичката кола на момичето.. Много неприятно, доста щети има, поне на нея и няма нищо.. Предложих да се видим друг ден за снимането, но тя искаше да минава от ред.. Да си призная, идея нямам какво сме говорили  blush

Хубав ден на всички и се включвайте вече, не остана за 100стр..  blum
Активен
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: