Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:33:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 260369 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #765 -: май 21, 2015, 12:12:44 »

Свекърва, както винаги се посмях... Представям си картинката... Старите хора толкова обичат да се обждат по телефона на близки и далечни роднини и познати.. Баба ми миналата година ме кара да я водя на гости на нейна братовчедка, която не съм сигурна дали изобщо си я спомняше.. Никога не бих се помъкнала да ходя ня гости на хора, с които не се виждам или чувам често, ама възрастните са...  pardon Представям си я като стане на 80 как ще е  tease
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #766 -: май 21, 2015, 12:13:38 »

Леле, докато влезна и сте разнищили всички теми.
Те нали с тия оценки от матурите не могат да кандидатстват за всички специалности? А и тука системата ни е такава, че и вишУ да имаш не е гаранция, че ще работиш по специалността си. Що се учудвате нали ви казах за конкурса за прокурори, на който не отидох, че го анулираха, защото са хванали да преписват едни. А те са имали казусите от преди дни, колко тъп трябва да си да не ги научиш, а да преписваш  crazy
Навсякъде и на всички изпити се преписва, дори на устните има варианти, не малко хора познавам, които завършиха с хендс-фрее, даже с мм сме диктували на един изпит. Една приятелка ми се сърди 2 месеца, защото не искам да отида на нейния изпит! Съжалявам, ама много ме дразни това, седни опитай се поне, диплома иска, ама ако може без да стъпи в университета. Майка й я учила на счетоводство, то няма лошо, ама утре майка ти като се пенсионира...
 Свекърва, не ти е скучно ! Голяма телефонна централа е при вас. Тони, те и да се помнят след 2 дни може и да не помнят, че са се виждали.
« Последна редакция: май 21, 2015, 12:16:51 от ratatui » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #767 -: май 21, 2015, 12:26:44 »

Всичко, което написах тази сутрин по дипломната, заедно с таблиците, не се запази в програмата. 4 скьпоценни страници.

Не мога повече…  Плачещо момиче GROAN Плачещо момиче
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #768 -: май 21, 2015, 12:29:55 »

Роси, моята баба е млада, ама другата жена бешеее, кака на баба ми.. Считай  funnytooth

Ина, това мие  най-омразното нещо.. Пиша, пиша.. Накрая нещоо се случва и край.. Затова като пиша нещо важно нон-стоп Save, като лудите  crazy Много съжалявам sad
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #769 -: май 21, 2015, 12:40:12 »

Ех, Инче много ме хвана яд, че си си изгубила материала  diablo, дано бързо и лесно да го възстановиш. И аз като Тони, понеже парен каша духа, сейвам често, че е супер гадно да трябва да вършиш едно и също два пъти. Успех  и стискай зъби, малко остана. good
Злата котка иска да ми изяде фунийките  beating , купих си едни много вкусни и сега само обикаля и се върти около тях и около мен, да ми замаже очите с мъркане.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #770 -: май 21, 2015, 13:02:08 »

Ох, винаги ме е много страх, като говориш за котката ти, настръхвам цялата, честно.. Куку съм  crazy

Къде сте всички останали? Али, Нат, Фани, Наде?  huhhuh.gif
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #771 -: май 21, 2015, 13:06:38 »

От два часа се каня да започна да уча, защото след 10 дена имам изпити и не мога да изляза от този форум.  blush  Постоянно рефрешвам и все някой е писал. По-силно е от мен, не мога спраа.  huhhuh.gif
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #772 -: май 21, 2015, 13:43:56 »

Мария и аз съм така, нещо вече изобщо не ми се учи. Само се моткам, а трябва да взимаме пример от Ина.
Защо настръхваш Тони, ти помня не обичаш котки, ама тя е добър звяр. Само по няколко пъти на ден ме изважда от нерви. Ето сега спи на трона си и все едно няма котка.
« Последна редакция: май 21, 2015, 13:47:01 от ratatui » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #773 -: май 21, 2015, 13:48:56 »

Абе момичета, да сте пробвали шуслерови соли и мнение за тях? Че днес чета и се побърках. Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #774 -: май 21, 2015, 13:52:02 »

Много ме е страх, не знам защо, а ти я описваш и като лошо коте.. Не съм в ред.. Като малка много обичах котки, постоянно си носех на врата някоя на село.. После, обаче една от любимите котки се прибра веднъж след бой, някъде по улицата, почти размазана.. Никога няма да забравя гледката, няма око, цялата с някакви остатъци от части на тялото и .. Край, страх ме е ужасно много, не ги харесвам.. Без причина, реално на мен нищо не ми направи и вместо да се умиля, аз се изплаших много.. След това имам хиляди случки с котки, заради които обръщам маси с вечери, ставам тотален център на внимание с писъците ми, когато усетя котка в краката ми..По-гадното е, че те ме харесват и постоянно се врат в мене pardon Давам цялата си любов на кучетата..
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #775 -: май 21, 2015, 14:09:20 »

Всеки си има предпочитания, аз обичам всичко животни /освен насекоми и в частност хлебарки, изтръпвам от тях/. Котки обожавам, може би защото и аз съм лъвче. Много са грациозни и прецизни в движенията си. Моли не е лоша, просто е много палава, още е малка и иска да си играе, ама игрите й са все свързани с някой беля да направи и затова ме ядосва. Иначе е много обичлива и само се вре да я галя и да я целувам.
Виви, съжалявам не мога да ти дам мнение за солите. Веднъж при Гала говореха за тях, но не помня какво.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #776 -: май 21, 2015, 14:25:11 »

Нямам идея, Виви, не съм чела нищо по темата  pardon
Радвам се на Миленка и бебо, толкова ми е мило на душата, много се вълнувам  heart
Не знам как да обясня на хораата около мен, че има някои от вас, които приемам като сродни души и все едно ви познавам от години.. Луда работа  crazy
« Последна редакция: май 21, 2015, 14:28:05 от alexandrova_90 » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #777 -: май 21, 2015, 14:31:56 »

Мерси все пак. Wink

Аз котки харесвам и големи кучета, малки зли кущета са ме хапали като малка и още се ужасявам. sad котките според мен са кофти животни, не са особено лоялни, едни егоисти такива със собствени интереси. Wink кучетата са друга работа. smile

А за писането, леле като карах магистратурата колко нещо все затривах. Отварях, отварях прозорци, пиша, пушек се вдига, забравям да запазя и така все на вятъра, после и аз изградих навик на всеки 2 мин контрол ц, че иначе малко таралежче бих наранила от яд. Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #778 -: май 21, 2015, 14:32:52 »

Ина, казали са го хората: Те ти, булка, Спасовден! Не е ден за работа, за нищо не е sad
Моят съпруг заминава в чужбина за 14 дни на изложение. Да се излага, аз тук с баба и котка diablo Този път не ме иска да му нося куфарите, пък и финансите не го позволяват sad
Колежката ползваше солите и беше доволна. Ама така и не се разбра дали точно те са и помогнали.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #779 -: май 21, 2015, 14:37:27 »

A, тук съм аз. Сътворих разказа за роклята и по-натам ще ви го споделя.
Роси, котката май ще ходи в банята под легена biggrin Много обичам да ги тормозя, а после те ми отмъщават подобаващо.
Охх, оня ден ММ ми преинсталира лаптопа и съм затрила някъде шаблона за кутийките за подаръчета. Много ме хвана яд...нямам вече достъп до  лицензирана програма и съм го магарила до сега с подръчни програми. Дано да е станал тоя пуст шаблон, че в нета 1 развивка заема цяла страница, а ако се направи добре, може на 1 стр. да се съберат 2 шаблона. По-евтин вариант и екосъобразен.
За Шуслеровите соли....бях решила да ги пробвам, но така и не си купих.
Ина, мноооого е гадно така. Аз цял превод на документ съм губила. Програмата ми крашна и всичко замина. Сега на всяка 3-та дума ctrl+s.
Активен
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: