Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 20:05:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 261775 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #555 -: май 15, 2015, 12:55:00 »

http://moreselection.bg/newsite/
Тони, за този магазин се бях сетила. Големи красоти имаха на живо, ама пусто аз си търсех метализирано стъкло, защото ни пасваше най-добре на златистите цветове на сватбата.
Трябва да купуваме и подарък за едно бебче. Мислех си някакъв комплект точно за хранене. То че няма да е за сега - ясно е. Не съм го измислила още crazy
Рататуйче, ще пробвам да снимам, пък да видим дали ще изпреваря лакомниците. На прощъпулника на малката мъжът ми беше снимал масата - нагласена, украсена, ама не съвсем пък и баш срещу светлината. Като нахлуха толкова народ и вече не беше за снимане. pardon
Ина, такива, каквито ти си показала, има и тук, но от най-различен материал. Има стъклени (прозрачни), има метални. Формите също са много различни. Общото е, че масово имат чучурче, да не подлива сосът.

Едит: Има и такива за директно топене вътре.
16 000 нови отговора!
« Последна редакция: май 15, 2015, 12:57:07 от Alichka » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #556 -: май 15, 2015, 12:59:48 »

Аха, сега вече разбрах. Ами ето, виждаш ли, че така ти е било писано. Как да не е виновна съдбата?! blum
Ще си намериш твоите чаши. Тези просто не са били подходящите, сигурно.  blum

Ох, че вкусно изглежда това в тези веринки ли, каквото са там. smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #557 -: май 15, 2015, 13:05:22 »

Сигурно на бьлгарски е най-логично да се наричат чашки. Ама като не се навлезли още масово…

Според мен сьвсем скоро всички ще ги открият едновременно и ще се запалят по тях и после ще видим как ще им се вика.
(както стана с макароните)

Сега четох в Укипедия, че били измислени 1994г. Не бях се замисляла, че са някаква френска глупост  pardon (че са идейни и красиви няма спор де)
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #558 -: май 15, 2015, 13:14:11 »

Хора, аз съвсем съм изтрещяла...
Дръпнах му едно чистене - прахосмукачка , парцал, прах, всичко... Шугаво ми е и не мога място да си намеря, не мога да стоя на едно място - трябва да върша нещо.  crazy И за капак съм си пуснала и един ретро чалга микс - от време оно когато чалгата наистина беше чалга , а не поп ритми с полуголи силиконки... Говоря за песни на Таня Боева, Глория, Тони Дачева.... класика.... crazy crazy crazy crazy crazy Не съм слушала чалга от 2 -3 години някъде изобщо не ме влече а и няма хубави песни, но днеска ми се дослуша... Даже на Слави старите хитове съм пуснала - едно ферари ляляляля

Побърках сеееее crazy shok shok crazy

Ако пъпеша не излезе скоро, ще мина на кючеци - барем се раздвижим хаххахахахаха ааааааааа полудях
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #559 -: май 15, 2015, 13:17:41 »

Миленка, що не идеш и в Тони да й измиеш прозорците? И без това се коси за тях. Ако свършиш там - тук може работа да ти уредя, а и чалга ще ти изровя (от дълбините). blum
Ретро-Слави си е класика - моля, моля Wink
Ина, аз тези макарони така и не съм опитала. Смотана съм явно... Тази година сватби ще има - а, дано се образовам малко.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #560 -: май 15, 2015, 13:22:25 »

Кючеците без никакьв майтап са супер полезни за слизането на бебето и разкритието  good good good Мога само да ти кажа, давай !!!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #561 -: май 15, 2015, 13:25:37 »

Миленка, заповядаййй, с най-голямо удоволствие ще ти дам ключа  yahoo Ц ц ц е от мързел, искам да експлоатирам бременна.. Дивотия до шия   crazy
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #562 -: май 15, 2015, 13:31:41 »

Миленка, пусни си ламбада, нали малкия това танцува, като чуе и може да реши да излиза. С чалгата малко ме губиш, не мога и не мога да го слушам това, а сватбата на която сме кумове ще е дива чалгия и просто не знам какво ще правя. ММ ми се смее и вика, нали знаеш че няма как да стоиш като дърво само на стола, ще трябва да се правиш, че ти харесва и да въртиш гюбеци?
Тони, кво се косиш за тия прозорци, измиеш ли ги ще завали и кел файда, така че си свиркай още малко, докато се оправи времето.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #563 -: май 15, 2015, 13:39:33 »

Роси - принципно чалгата ми беше период, който мина уж ама... ей на.. Аз съм музикален помияр - всичко слушам. За сватбата не се тревожи - хубавото на чалгата е че след 5тата ракия тялото ти само започва да се движи в ритъм, дори да не искаш - Балкански народ сме, в кръвта ни е good

Тони давай адрес ида за прозорците tease tease tease tease

Ламбада пускам ей сега и после минавам на кючек... и после чакам мечи да си дойде и отиваме някъде да се разхождаме....
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #564 -: май 15, 2015, 13:43:47 »

Ама така като си почнала да ходиш да чистиш, да дам и моите ключове... blush
Хахаха, като каза Ламбада и в главата ми се появи https://www.youtube.com/watch?v=iyLdoQGBchQ ляляляля  SERENADE
С ретро чалгата ме загуби за слушател biggrin  Моята кума от време на време изтрещява и ме лекува с ретро чалги. После 1 месец ходя и в главата ми някоя жална песен за либоф или бял мерцедес...  crazy
Тия чашки за коктейлни хапки май си нямат име. Аз поне не знам да имат. Иначе продават такива еднократни и много се харчат на фирмени коктейли. Обикновено кетъринг фирмите имат запаси.
Али, благодаря за линка! Има много големи красоти вътре. И цените им са красиви, спор няма biggrin
Леле, Джоси с какви красоти е зарадвала съфорукмите. Чак ми се напълни сърцето  heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #565 -: май 15, 2015, 13:44:56 »

Миленка, да пращам и моя адрес за прозорците?  blush
Ама за сега не съжалявам толкова, че изчаквам с тях, защото какъв град беше снощи. УЖАС!  nea Много щеше да ме е яд да ми развали хубавата работа.  pardon
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #566 -: май 15, 2015, 13:45:38 »

Абе, да ти кажа и алкохола не ми помага с чалгата, като ми се наложи някъде да слушам /в градския например/, после трябва да реанимирам с друг вид музика. Не искам никой да засегна, всеки си има предпочитания, моите също не ги одобряват, особено мм, директно ми сменя станциите в колата.
Леле, тая котка ме влудява! ЩЕ я пребия и ще я накажа в клетката да стои!
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #567 -: май 15, 2015, 13:46:48 »

Какво прави маца, моята любима другарка по пакости biggrin
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #568 -: май 15, 2015, 13:47:45 »

Изпотрапах се да търся ей тази статия за възпитанието на деца, нали Ина проявяваше интерес.
http://webstage.bg/roditelstvo/1651-kak-otglezhdame-neblagodarnitzi-provalat-na-liberalnoto-vazpitanie.html
То може и да е отминал моментът, ама чак сега влизам.
Али, точно тази рускиня е...Ама даваше сок от картофи и то в началото на втория месец. Така правили в Коми, други витамини там през зимата нямало.  smile Детето е живо и здраво, голям женен мъж е вече, само дето му берях дерта тогава.
Сега ще се върна да видя какво става из темата.
Да бе - 5 отговора и то само сега. Отказвам се....
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #569 -: май 15, 2015, 13:53:06 »

Недей, свекърва, липсваш ни! Минавай по-често без теб не е същото!
Котката, първо дойде и искаше да ми изяде формите, видя че няма да стане и си ги пазя, разпиля костилките. Изгоних я, отиде да вдига шум в банята, ходи да ми обръща легените, не знам защо! Търчи из целия апартамент, като подивяло животно. Има едно пликче и с него само ходи да шуми. Аз крещя по нея, тя ми отговаря с 1 мяукане и продължава! Явно знае, че е петък и шефа се връща, а на него не му минават номерата й.
Активен
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: