Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:22:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 261715 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #465 -:
май 14, 2015, 09:01:39 »
Ето, какво забравих.. Забравих да поканя
Еми
да се изкъпе вкъщи
Аз преди пиех супер много вода, сега на работа не се сещам грам
ЕДИТ: Падна ти тапата... Не, че знам какво точно значи, ама ще се ражда малкия пъпееееееш
«
Последна редакция: май 14, 2015, 09:03:23 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #466 -:
май 14, 2015, 09:04:14 »
Той моят мъж все повтаряше в началото на познанството ни "Аз много обичам спорта.". Само дето после установих, че за него спорт=футбол
Разбрах аз, ама късно. Нищо - това да му е кусурът. Както майка казва - кусурлия, че да е кадемлия.
Майка има и още един убийствен израз. Като не разбира нещо защо е така и пита "На това защо му е такъв моделът? Против уроки ли?"
Иначе аз гледам наистина много спорт. Не съм фен на някого, просто има спортове, които ми доставят удоволствие да ги гледам, без да следя в детайли нещата.
Тони, има някакво приложение - напомня да пиеш вода. Една вечер комшийката ни уби с това пищене на телефона
Миленка, айде, да е леко всичко по реда си!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #467 -:
май 14, 2015, 09:10:57 »
Аз също обожавам да гледам спорт.. Всякакъв.. Тренирала съм плуване от 6-годишна до 15, когато ме удари тъпия пубертет и изоставих спорта, в който много ме биваше, защото трениьора ми ме тренираше сама и ми беше скучно.. Иначе бях републиканска шампионка
Той все още не ми говори, за това че се отказах, а е приятел на баща ми и често се събират. Тренирах и волейбол 2 години успоредно с плуването, а после остана само той, докато завърших.. Там нали си бяхме девойки и не ми беше скучно, а най-големия ми успех е сребро от републиканско, ама детски акъл
Обичам да гледам всичкооо, ама наистина всичко, интересно ми е, чета непрекъснато.. Даже повече от ММ.. Когато се запознахме той боготвореше Ф1, ставаше по нощите и т.н, аз поглеждах с него, но и дума не може да става да съм била запалена, колкото той.. После каза, че формулата е стана супер скучна, безинтересна му е, особено когато я даваха на запис, вика те са егати лигльовците и край.. Сега само от време на време поглежда, за сметка на това си пуска стари записи
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #468 -:
май 14, 2015, 09:11:50 »
ЕЕЕ, Миленка супер! ДА ти кажа и аз като всички несъобразителни от твоето обкръжение, нямам търпение да получа радостната вест, че пъпеша се е родил! Дано да мине леко и възможно най-безболезнено! Мислиш ли за упойка или ще пробваш без?
Али, аз съм като твоя мъж- само футбол и то предимно Реал. На олимпиади обичам и фигурното и някой други спортове, но иначе не ги следя. ММ ме убива като си пусне дартц или снукър, много ме дразни като ги гледа с интерес и не мога да сменя канала без да се усети!
А вода и за много обичам, почти само това пия и гледам поне по 2л да пия.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #469 -:
май 14, 2015, 09:14:31 »
Хайде
Миленка!
Започваш по класическия начин, да си върви всичко по реда и бързичко
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #470 -:
май 14, 2015, 09:20:00 »
Не си представям как се стои се и се чака, след като падне тая тапа... Ей търпение му е майката, а аз каквато съм припряна
Дано всичко мине леко, Миленка, нека както не усети, че си бременна (с леките болежки от ритници само), така леко да мине и раждането
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #471 -:
май 14, 2015, 09:26:07 »
Миленка, стискам палци всичко да мине като по вода и скоро да гушкаш пъпеша. А аз с нетърпение тези дни ще чакам радостните новини!
Каза ли вече на Фил?
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #472 -:
май 14, 2015, 09:29:07 »
Здравейте
Wow, новината на Миленката много ме зарадва! Стискам палци всичко да е наред, да няма проблеми и скоро да се гушкате с малкия.
Джоси, добре дошла на родна почва!
Спирам да пиша,че днес са ме зарили с формуляри и глупости, и се обяснявам на заспали лелки кое защо и как се пише...пък то ясно е написано, не е на китайски. "Да, видях ви мейла, ама го игнорирам умишлено"?!!>!!>!
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #473 -:
май 14, 2015, 09:31:08 »
Миленка
, подготвяй се - къпане, прически, едно друго, може и до няколко часа да се задейства пъпеша, при мен беше така
Ще имаме хубава новина скоро!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #474 -:
май 14, 2015, 09:34:21 »
Относно спорта - аз съм спортна натура - много неща съм тренирала, но имах само една истинска любов - Конна езда - обездка (dressage)
5 години професионално , състезания, гранд при, няколко купи и призове... Докат не ми откриха смотаната епилепсия и ми забраниха ездата и въобще спортовете
бях на 15 и точно бяха започнали да ме забелязват големите спонсори (ездата е скъп спорт) и ... всичко отиде по дяволите... 3 години по-късно израстнах епилепсията, но... нашите вече бяха разведени, аз бях самостоятелна, нямах финанси, нямаше как да се върна и да почна отначало... и така умря спортната ми кариера...
Сега ходя за удоволствие отвреме на време
Така и не захванах друг спорт след това - до ден днешен
За упойката - ще се пробвам без, пък да видим.. Като цяло не ми е голям прага на болка , но зависи за какво...
Иначе хич не смятам да седя и да чакам
След половин час отивам на разходка и на педикюр - нали отпадна вчера. Няма да прекалявам, но поне 3 часа ще ми убие разходката
Баба ми казваше че имам въгарец в дупето (за незнаещите - това нещо мяса на голям пирон)
Не мога да седя на едно място.
Признавам си че малко ме е шубе
Ама е малко, не съм в паника и не бих казала, че нещо ме притеснява... Де да знам - това е най-естествения процес от живота на човек, като дишането е. Като гледам какви кифли са родили и си гледат децата, аз ли няма да се справя? хахаха
И все пак мъъъъничко ми трепери под лъжичката
...
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
ЕДИТ: казах на Фил, той почти откачи милинкия... Много се вълнува и много ме радва
Роси - предполагам до ден, най-много два ще имаш смс... Ама все пак малкия си е инат, та да не залагаме
«
Последна редакция: май 14, 2015, 09:36:26 от milenkata
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжо
«
Отговор #475 -:
май 14, 2015, 09:42:27 »
Когато реши ще излезе, ти бъди готова във всеки момент вече! Стегнала ли си багажа? Вземи си го с теб да няма изненади на разходката.
Ох, с нетърпение ще чакам хубавата новина! Прекрасно нещо!
Отивай да се наслаждаваш на последните часове/дни 2 в 1
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #476 -:
май 14, 2015, 10:04:39 »
Миленка, ако мога да си позволя: като ти трьгнат болки и контракции, стой наведена напред облегната на масата, на стената или на 4 крака и вьрти дупето, за да се намести гьрба на бебето в оптимална позиция за раждане и да трьгне по-ефикасно кьм таза. Не забравяй да дишаш.
Джоси, супер снимки
Искам още. Хубаво е, че стигнали безпроблемно а сега леки последни приготовления.
Рат,
На другите хубав ден.
Аз вчера кьм края на пикника получих серия контракции, буквално през 3 мин. Слава Богу не бяха болезнение и не кьрвя, но ги водят безопасни до 10 на ден, а аз имах над 10 за два часа. Едва стигнах до вкьщи да легна. Пада ми се като от 3 дни не си бях пила магнезия. Обаче се изплаших. Здравка заминава утре и май няма да мога да се оправям сама и ще трябва свекьрвата да дойде.
Малко сьм раздвоена, защото като имам така контракции нищо не се знае, може да е нещо, може и да е нищо. Ако е нищо, излизам като някаква лигла, която само иска да лежи и хората да вьршат нещата вместо нея, ако е нещо и се случи лошото, после ще си викам "ако бях направила еди си какво, нямаше да стане така". Тькмо се чудех и като се прибрах Фабио каза, че баща му го е питал да идва ли майка му.
Има и друго: надявам се поне за месец да си останем сами между нас. Хем да се видим, хем аз да се сьвзема да сьм дльжка да си погледна кьщата, че сьм оставила всичко на самотек. Като има чужд човек, сякаш нещо ме блокира и не пипвам, и най-вече си мечтаех как аз ще взимам Марта от училище и ще я водя в парка и й го бях казала, а тя го чакаше с нетьрпение.
Вчера преди пикника като отидох да я взема, не бях закьсняла, но не бях най-пьрва. Няколко деца вече ги бяха взели и я намерих в истеричен плач с хьлцане и всичко, защото си помислила и се изплашила, че никога няма да дойда и ще остане там завинаги
(Здравка винаги я взима пьрва). Учителката каза, че в последно време е много чувстителна и плаче за едното нищо, което и ние сме го видели вкьщи.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #477 -:
май 14, 2015, 10:08:43 »
Миленка
, много се зарадвах, когато прочетох.
Скоро ще е! И моята приятелка роди в същия ден, след като й падна тапата. Стискам палци всичко да мине леко и накрая да си гушкаш малкия пъпеш.
Фил сигурно подскача всеки път, когато му звъннеш.
И ММ е луд на тема футбол. Това му е неизменна част от живота. Понякога ревнувам дори.
Преди гледах много, заедно с него. Знаех всичко и всички. Често се събира да рита с приятели и откача от кеф, когато разбере, че ще се събират еди кога си. Онази вечер излезе в близката детска градина и рита с малките.
Не мога да си представя да не ми се пие вода и да се наливам като луда. Аз съм според зависи. Понякога много ми се пие, а пък друг път не се и сещам. Когато седна да ям нещо обаче, не мога без вода на масата. Знам, че не е много хубаво, но какво път толкова?!
Ина
, почивай си повече и си пий хапчетата щом трябва. Пази се!
Малката кукла как се е уплашила, горката. Много са сладки тези малки същества. Как само си е помислила, че няма да я вземеш?! Душичка...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #478 -:
май 14, 2015, 10:13:29 »
А, мила Ина! Горкичката! Надявам се скоро контракциите да изчезнат, дано да си изпълниш плана както искаш, но е най-важно да си добре! Милата Марта и тя преживява труден период явно! Дано всичко да бъде наред и както го искаш!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #479 -:
май 14, 2015, 10:17:53 »
Миме,
аз също не сядам на масата без вода, но затова дали е грешно или е ок има доста версии.. Знам, пие ли ти се вода, независимо кога е пий, защото после може да мине желание, а е по-добре да си пил, отколкото не! Та, си пия, докато хапвам и изобщо не ме интересува..
Ина
, много съжалявам за контракциите, дано преминат и всичко се нормализира. Разбирам желанието ти да искаш, да правиш всичко, но нещата с които се занимаваш и имаш на главата, никак не са малко, така че никой не би си помислил, че си лигла, още по-малко близките ти
Неприятно е, че Марта плаче, но явно й се отразява всичко, децата са толков сензитивни, плашещо дори
Успокой я и кажи, че никъде няма да ходиш, толкова е прекрасна ....
Нека, ако наистина има възможност майката на Фабио да дойде, за да ви помага, какво толкова? Леля Здравка няма ли как да остане?
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден