Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:18:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 261933 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: май 13, 2015, 11:22:24 »

Миленка, аз също съм така, дискотеки от години не ме влекат  и адски ми е неприятно от време на време като ме замъкнат. Кумата много мрънка, че заради детето нямала социален живот  crazy , ми за мен социалния живот не е дискотеки и барове до посреднощ, ама всеки си има виждане. Аз изобщо не искам да виждам хора, искам само с мм да си стоя и това е.
Чери, много съжалявам, че така се е получило, но не бързай да отменяш сватбата може да се подредят нещата. Ако не няма ли как да съкратите бюджета и да се ожените пак. Пожелавам ти успех  и дано скоро да се подредят нещата, така както ги искаш. Котето е страхотно, изчакайте може само да ви дойде името.
Нансита, ти си извадила късмет с датата на Миленка, аз също съм сигурна, че ще ви донесе много щастие!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #406 -: май 13, 2015, 11:35:02 »

A баш - отдавна за мен социалния живот е повече от барове и клубове... Само по себе си  това не е социализиране... Последните години за мен социален живот е театри, кина, музеи, паркове, поляни, градинки, екскурзии, пътувания навсякъде с най- много още 1 или макс 2 двойки или ако не са двойки 2-3ма приятели... smile Събиранията тип масови мероприятия общо взето ми се случват по рожденни дни, и то наблюдавам, че и моите приятели всяка година стесняват кръга... Явно всички порастваме

Наскоро нали пренареждах албумите, та се натъкнах на снимки от рожденния ми ден в годината в която срещнах Фил - е много се смях. tease И на предходните 2-3 години също. Общо взето 3-4 години празнувах по следния начин - 5 души у нас - най-близките - и после с 20-30 души на дискотека crazy лелелелеле
Гледам снимките там съм с едни рокли, едни прически, един грим - думи нямам, едва се познах хахахаххах lol
За сравнение - миналия ми рожден ден (2013та) събрах само най-близките ми хора вкъщи хапване и пийване и си изкарах прекрасно. Нямаше дивеене и купони и тн, но пък беше страхотно-  наприказвахме се, разказвахме си миналото, вкарахме се в спомени, нищихме всякакви теми - беше ми много по-хубаво отколкото на диско. Предполагам обаче , че всяко нещо си има своя чар - преди 4 години акъла ми беше друг, в дискотеките бях толкова редовна, че ме познаваха по име и тогава ми беше скучно само да си приказвам... хахах smile Всяко нещо с времето си, радвам се че моите диви години минаха точно когато трябваше - така съм си поживяла между 17 и 23 , че имам за 2 живота напред хахаха Wink
« Последна редакция: май 13, 2015, 11:37:21 от milenkata » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: май 13, 2015, 11:49:53 »

Миленка, не се измъквай така по терлици я покажи някоя от тези снимки.
Аз дискотеки никога не съм обичала, повече си падах по домашни партита. Последните години празнуваме само с кумовете и нашите. Моите социални мероприятия са същите, а така ми се е доходило на екскурзия някъде, че направо не издържам тука. Такива пътувания с приятели избягвам, защото накрая всеки иска да прави нещо различно, а на мен ми е писнало да се съобразявам  ида огаждам на всички, за това гледам да сме мм  и братовчедка ми или най-много с нашите и тава е.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: май 13, 2015, 11:59:01 »

И аз да ви кажа не си падам по пътувания с приятели... Особено в чужбина.. Аз съм ненормална и от сутринта към 8ч съм с чантата и готова за обикаляне, изчела съм всичко от-до и искам да обикалям, не да спя... Илиян се напасна по мен, няма как, в началото му беше тегаво да ходи по 15часа, ама все по-малко мрънка, а и аз спирам за прословутите кафенца де  pardon Има ли други хора обаче, те сливат екскурзията ми с представата си за почивка, която е да спят до 11часа, да се оправят по 2 часа, да обикалят 2, да ядат, да пият кафета, да се прибират за следобедна почивка, а същевременно искат да го играя екскурзовод и да разказвам, та аз полудявам  diablo
То и за България си остава същото де, ама тук по-може.. Подбираме си с кого да ходим на екскурзии, едно е вечеря някъде тук, друго е пътуване  nea

Ох, обожавам приятелите си, от написаното егати а-социалния тип се изкарах  funnytooth
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: май 13, 2015, 12:05:49 »

Тони, точно така е! Ние нашите приятели не можем да ги накараме да ходим в чужбина, но като чуя за море тук с някой и направо ми призлява  bad , преди 3 години ходихме за последно тук на море с кумовете и един приятел  и беше ужасно. Отидохме на Константин  и Елена, защото кумата само във Варна може /беше на някаква практика/, еми за 5 дни ги видяхме за 4-5 часа и това е. Сега пак натискат за тая пуста Варна и не искат да чуят за Гърция или нещо друго, не било хубаво. Ами, какво да направя като не съм толкова ограничена и искам да обиколя, може да не ми хареса, но поне ще съм отишла и ще съм видяла.
Много дълъг и скучен стана тоя пост, съжалявам!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #410 -: май 13, 2015, 12:15:05 »

хайде за Роси специално ама няма да се смеете smile

Рожден ден 2011 - дискотека Ревю - салфетки, пиене, 25 души.... резил хаха blush

РД 2012 - с Фил сме от може би 2 месеца пресни гаджета, той още носеше ланец... - мястото е у нас (тогавашното ми у нас) и Найт Флайт, само хората са около 15 не 25 хахах

Рожден ден 2013 - кротко и мирно хахаха Открийте разликите хахахаха

Лелеле - историята какви спомени пазииииии

ЕДИТ:
Тони забелязала ли си че на нашия РД винаги има слънце?

Иначе съм съгасна за екскурзиите и почивките - ние с Фил обичаме на морето в 8 да сме на плажа, вечерта до към 12-01 някъде на барче най-късно и почивка и релакс - не мога да разбера хората дето отиват на море и се връщат бели, защото спят до 12, на плаж не ходят и са там за дискотеките - ми дискотеки има и в другите градове - морето затова е море - да му се насладиш на него... И все пак всеки си знае за себе си, но с компания на море аз лично не отивам - това да се съобразявам с 15 човека на тоя не му се ходи на плаж , на другия не му се яде , на третия не знам какво си... -мерси!
Ние си отиваме двамата с Фил, който има желание и е близо до нас - да се обади - ще пием коктейлче, биричка, но не и да сме организирано с някой друг... не си го причинявам вече... Така за съжаление не си почивам а се прибирам изнервена
« Последна редакция: май 13, 2015, 12:22:00 от milenkata » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: май 13, 2015, 12:18:48 »

Душици сте си на всичките снимки..  heart pardon
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #412 -: май 13, 2015, 12:33:34 »

Здравейте!
Не съм се изгубила! Хвърлям поглед, чета, ама не ми се пише много-много... pardon
Днес направихме една ранна и доста продължителна разходка с малката. Много обичам да ходя по центъра рано, когато още не е пълно с народ. Спокойно си бутах количката и вирвах глава нагоре да разглеждам сградите над ниво магазини и кафенета. Обичам да гледам и как хората се устремяват и подготвят за работа. Е, аз си свърших моята и то за отрицателно време. Така имаше още по-голяма разходка на прибиране. smile
Няма да коментирам всичко, което сте писали, че ще стане ферман. Wink Наслаждавам ви се!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: май 13, 2015, 12:38:41 »

Миленка, благодаря за снимките! На последните, най мА кефиш  heart
Тия с моретата от по 100 човека останаха в пубертетските ми години, когато обожавах да сме с много приятели и да си правим весело на плажа. Сега искам да сме си само ние двамата и да си правим каквото ние си искаме без да се съобразявам с никого.
Али, добре дошла отново! Липсваш ни!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #414 -: май 13, 2015, 12:47:09 »

Нашия меден месец беше на Приморско с кумовете и още две двойки.Мале няма такава тегава работа.Едните искат да излязат към 8,30 за вечеря ,другите от 7 ,третите в тая кръчма искат ,мръщене ,цупене,за това и аз казвам никаква почивка с компании.Не ми харесва през почивката ми да се съобразявам с който и да е и да съм обвързана с график.Достатъчно ми е ,че трябва да съм залепена за детето и да изпълнявам неговите нареждания  smile.За мен почивка е като си откраднем с ММ време, да отидем сами някъде.С дете на море .....да не разправям хахах.Добре ,че има баби да ни отменят за малко ,иначе положението става много напрегнато
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: май 13, 2015, 12:57:20 »

Хм Жужи, подсети ме за това.. Много ми е странно на меден месец, ама младоженците не са сами, а са с компания... Това си е просто екскурзия  pardon Братовчедка ми ще е така.. Къде ще е медения месец - в Гърция, ние сме 6 коли хора  NO nea
Аз си го представям задушевно, романтично, лично... Искам да отидем с кумовете някъде, ама после ако останат пари..  pardon

Али
, воайорстваш  beating
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: май 13, 2015, 13:06:47 »

Жужи, ужас направо! То не е било меден месец, а мини кошмар.
Аз също си представям медения месец, само младоженците, на романтично място, разходки по залез хванати за ръка, по край морето, да пиеш коктейл и да се наслаждаваш на любовта и привързаността ви. И такива ми ти работи.
Едната ми приятелка, която сега ще се жени, обясняваше как иска романтичен меден месец на плаж  и нищо да не прави. Сега ще ходят в Истанбул с кумовете, че кумата им никъде не била ходила, а там кума щял да й предлага. 
Тони, това да не е братовчедката дето ходят за всичко едно село народ? Ако е тя нормално щом за цялата сватба ходят 100 човека  и на медения месец да са един куп хора. Всеки си знае как се забавлява  и си прекарва най-добре де, има хора които не са ли голяма група не си прекарват хубаво.
« Последна редакция: май 13, 2015, 13:09:18 от ratatui » Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: май 13, 2015, 13:07:56 »

Тони, проблемът с доходите е ... всяко чудо за 3 дни. Преди да тръгна за БГ - февруари, моя мъж точно беше започнал нов обект, супер прекрасно звучеше всичко. И беше, докато след 3 седмици не им се обадиха : "Вече нямаме нужда от услугите ви". Ама ей така, от сега за след малко...
После почна някакви довършителни дейности - за 2-3 седимици. Аз се прибрах и на следващия ден, той пак остана без обект. Две седмици вкъщи и двамата с нулев доход, съответно разходите си вървят. Започнах аз, той също и един прекрасен ден, стана един много нелеп инцидент, не ми се изпада в подробности, ама моя мъж е жив по чудо, съответно го накарах да напусне тая работа. Напусна и останахме на мойте пари... след което той започна нова работа и всичко се нареди, няколко седмици стабилен доход, нормално заделяхме за сватбата и тн... до вчера следобед като ми сервираха това.
Миленка, обезщетение няма, защото още бях в изпитателен срок.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: май 13, 2015, 13:12:49 »

Аз си представям готина почивка/екскурзия с още едно или най-много две приятелски семейства. В тази връзка в събота сме на някакви къщички с още 5,6 сем. с деца, защото организаторката (много готина и весела позната) твърди, че е супер весело там с много хора и си казах, че не трябва да съм предубедена. И все пак дано оцелея! smile
И за децата важи същото, повече от две или три става супер лудница ...
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: май 13, 2015, 13:13:45 »

Рататуйче, точно затова става на въпрос  good

Черешчице
, ужасно тъпо.. не би цялата лудница, около сватбата, ами и това.. Спокойно ще намерите разрешение, има време до сватбата не отмняйте от сега, всичко ще се нареди  give_rose

Оф, току що говорих с човек, който иска сватбена торта за 560 парчета  Oh my ...
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: