Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:21:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 261971 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #390 -:
май 13, 2015, 10:22:35 »
Миленка, направо ти завиждам на енергията и желанието да излизаш и да се разхождаш. Браво на тебе! Винаги е така като не можеш нещо и точно това ти се прави, имате време ще отиде на екскурзия с пъпеша като порасне малко. о гледай времето какво е и аз няма да искам да излизам, нещо ми е все студено и знаеш ли колко хубаво е на постоянна температура в защитена среда
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #391 -:
май 13, 2015, 10:26:36 »
Миленка,
то и при нас двата пъти са само спомени.. Това беше някак неочаквано
Иначе, за тъпото време.. Мислехме в неделя да ходим на пикник на Витоша.. ПРез цялата седмица е жега, докато аз съм натъпкана и затворена в офис, а го дават събота/неделя да вали
Откачам
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #392 -:
май 13, 2015, 10:33:18 »
Инче, аз докато видя и вече са ме представили.
Имаш ли фейсбук? Драсни на лични
Ох, все забравям да пиша, колко ми хареса порцелановия комплект. Толкова е мъничък и изящен!
Миленка, аз до 14ч ще съм в южния с една колежка (познаваш я, Мон я е вземала с нея веднъж) за обедната почивка. Сядаме в бялото заведение до пясъчните фигури (с/у Ivy e), ако пристигнеш по-рано, дай знак
Иначе със събитието - за сега остават малко дреболийки, обаче имам проблем с единя картон - няма го нийде и ще сменям дизайна и концепцията на кутйките за подаръчета. Много ме хвана яд, преди 2-3 месеца имаше сума ти такъв картон, сега не се очаква доставка...каръшка работа. Виж в албума какви глупости ме караха да правя - кошничка и късмети
Действаме по план. Чудя се кога да звънна на Гого...ама началото на юни ще е.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #393 -:
май 13, 2015, 10:40:27 »
Здравейте
Днес да ви почерпя за годишнината от сватбата
Вчера си празнувах рождения с повече от 4 души за първи път от 7-8 години насам. Много ми е натоварващо, ама пък беше забавно и имам много хубави подаръци
Аз съм ЗА Дисниленд. Бях на 17 години, когато ходих там. Беше прекрасно, само дето ми беше малко криво, защото за да има пари за екскурзията, трябваше по износя дрехи на майка ми и баща ми, даже и на сестра ми, та бях доста нелепо облечена. Ама това само като заставах да се снимаме. Сега не мисля, че ще мога се забавлявам толкова, защото ще ме е страх от някои влакчета. Иначе наистина беше прекрасно. Сега като си гледам снимките, себе си се игнорирам хаха
А и може би, ако мислиш само веднъж да водите Марта, по-добре изчакайте някоя друга година, защото сега няма да може да се вози на повечето неща.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #394 -:
май 13, 2015, 10:43:41 »
Нелка - Гого ти праща много поздрави, забравих да ти кажа
Звънни му тея дни да се уговорите - по-добре по -раничко. Ако дойда по-рано в парка ще ти пиша на Месинджъра
Панди - честита годишнина. Разкажи за рожденния ден повечко и днес какво мислиш да правиш за годишнината?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #395 -:
май 13, 2015, 10:47:16 »
Панди, чеситити 2 годинки! Пожелавам ти много да се обичате и много да се слушате още дълги години!
Тони, дано не вали в неделя, че ще ходим на рожден ден на някви вили и се надявахме да се разходим през деня.
Абе аз ли нещо изтрещявам, ама съм станала много антисоциална, не ми се излиза с никой, никъде не ми се ходи, хора не ми се виждат. Вчера се събрахме за мача и едва издържах, за тоя рд в неделя такова нежелание имам, че направо все едно на изпит ще ходя не на купон.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #396 -:
май 13, 2015, 10:56:40 »
Пандеее
, поводи един след друг, браво
Честита годишнина, бъдете здрави и се обичайте много
Благодаря ти за прекрасни макарони, ох обожавам ги.. Не знам дали, защото преди години в България ги нямаше и използвах всеки удобен момент, да хапвам в чужбина, или някой от приятелите ми да ми ги носи, не че сега като ги има навсякъде много ги ям де.. Аама, обичам си ги
Разкажи наистина повече за Рд-то и планове за годишнината
Роси,
недей така душкеее.. Аз снощи бях така, ама ММ като донесе едни божури в нас...
Нат,
ама и теб ли Гого ще те снима.. Ах, виееееееее
Пристигна ми подаръка за моята приятелка и мъжа й, кумци ли се казва бе, няма али да ме образова някой хахахах Ние сме им кумове, а те имат 1-ва годишнина.. Поръчах им
http://desito.eu/cotton-satine/1551-3dbedding.html
ще им отиват на спалнята, дано да се изкефят на памучната си годишнина
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #397 -:
май 13, 2015, 11:00:20 »
Тони, много красив комплект, със здраве да си го мачкат
. Кумци се казва да, хората на които вие сте кумове.
Леле колко обичам божури, чакам на майка да цъфнат да им се порадвам.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #398 -:
май 13, 2015, 11:04:30 »
Ами какво да разкажа за рождения ден. Първо си ходих малко сама на шопинг - така си го бях запланувала от известно време. После почерпих на работа. След това събрах разни приятели, не всички, които ми се искаше, ама и така едвам се събрахме. Аз за една част си мислех, че няма да дойдат, защото е делничен ден и няма да им се разкарва, ама всички без двама дойдоха. Остана ми ядене и пиене за още един рожден ден. Играхме на една игра Шапка, ако я знаете, защото не всички се познават и да няма сконфузно мълчание. Мен ми беше много весело, ама по едно време имах малко неуспешен опит да се пошегувам с една моя приятелка и тя малко се нацупи. Не очаквах да го приеме така, но и се извиних.
Днес нищо няма да правя, защото ми е изтощено от вчера. Даже още не съм се чула с ММ. Отивам да му звънна.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #399 -:
май 13, 2015, 11:06:55 »
Ауууу много е хубав комплекта ... искам и аз....
Нели буквално взе моята датичка хахаха В секундата, в която ние казахме че местим сватбата, това значеше че предишната запазена дата е вече свободна и доколкото помня Нелката ме пита ще ми трябва ли и като и казах , че не- направо си я взе... Аз пък много се зарадвах - сигурна съм че датата ще и донесе късмет
Роси - и аз съм така... ама не е от сега... тълпите и големите компании нещо ме натоварват.. Някак си вече не ми се вижда с 1000 души накуп, които се надвикват един друг и всъщност нищо не могат да си кажат, защото нямат времето да се излушат... Купони , дискотеки - грам не ме влекат вече, скучни са ми...
Сега съм на принципа предпочитам да изпия едно единствено малко Кардю в приятна компания, отколкото 2 бутилки Джони менте в някоя вмирисана дискотека пълна с пубери... Така де - в студентските години важно беше количеството, сега поне за мен е важно качеството - както на алкохола така и на хората около мен
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #400 -:
май 13, 2015, 11:07:23 »
Ама прекрасни са тия божури! Страхотни са
Панде, честита втора годишнина! Сега каква сватба се води? Хартиена? Ще правиш ли изненада?
Вкусни макарони. Дълго време не можех да се престраша да ги опитам, а сега са ми сред любимите лакомства. А и са толкова шарени и весели, как да не ги харесва човек?!
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
- я, скоро не се беше случвало.
Миленка, благодаря отново
А Гого е страхотен, няма нужда да го хваля - страшно позитивен и земен човек е.
При нас варианти бяха или 13 или 20. По-рано нямаше как заради кумовете, а по-късно са РД на ММ, майка ми и щяхме да правим сватба края на юли накрая.
«
Последна редакция: май 13, 2015, 11:11:15 от nansita
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #401 -:
май 13, 2015, 11:08:45 »
Дами, включвам се и аз. Само да отговоря на въпросите, свързани с последния ми пост.
Извинявайм се, обаче аз никове не помня, понеже не ги свързвам с физономии.
Та не знам кой какво ме попита:
Котенце е чисто черно, много игриво. Мъничка лейди. За името сме в големи спорове, нормално няма да е със сигурност - аз съм за Скара, той за Нинджа.
За сватбения сайт - в него има снимки и на семействата ни, за това няма тук да постна линк. Пишете на лични, ако ви е интересно, ще ви го пратя.
И последно,
Vivi
мисля, питаше къде живея - в Бирмингам съм.
Иначе... от вчера съм без работа. Направо като гръм от ясно небе. Започнах, като се върнах от БГ, тоест към месец и половина. И вчера ни събраха всички, който започнахме заедно 5-6 човека. И ни пратиха в офиса, аз дори мислех, че ще ни дават чекиращи карти, обаче... Взеха да говорях за световната икономика, за загубите на пазара и дрън дрън.... Не искали да ни съкращават, но най-справедливо било да махнат най-новите кадри.
Понеже точно на тия пари разчитах за сватбата, в момента обмислям вариант да я отменим. От друга страна моя мъж ме успокоява, че до две седмици ще започна друга работа /принципно ни казаха, че зависело от акциите а пазара, можело до края на месеца да ни върнат./ и така. Умувам какво да правя.
За бебе си говорим, че така и така не съм на работа - сега е подходящо. Е да, ама точно щото не съм на работа нямаме и финанси за бебе. Та става един затворен кръг.
Ем помрънках, вече мога да отида са взема един душ.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #402 -:
май 13, 2015, 11:11:29 »
Това с рабоата е гадно... няма ли обезщетение няколко месец след като ви съкращават - тук поне е така
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #403 -:
май 13, 2015, 11:14:56 »
Много жалко...ситуацията е гадна и несправедлива. Изчакайте още малко, не бързай да отменяш сватбата още. Може би ще се наредят нещата...кой знае.
Име за котенцето - Лейди? Нали я оприличваш на малка лейди, та от там
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #404 -:
май 13, 2015, 11:16:11 »
Миленка
, абсолютно съм съгласна.. Искам спокойни излизания, хапване, пийване, приказки.. Нямам енергия и желание за бесни купони, аз много си поживях през студентските години.. Алкохол не ми се пие, ако щете вярвайте.. Само винце и някой път коктейл - Маргарита или Джин фис, нищо друго.. Нашите вечер си пият ракийка със салатата, все искат и аз да пия, Илиян им прави компания, ама аз им казвам, че съм си изпила дажбата.. Не мога
Обичаме да излизаме с по 1-2 двойки приятели максимум, иначе не можем да се надприказваме и става олелия.. Пенсионери, страх ме е да не съжалявам после и пак да ми се дохойка хахаха
Черешке,
не знаех че си започнала работа, знам че беше без.. Много неприятно така от днес за утре
Щом са ви мнго необходими средства, ти пожелавам да си намериш бързо нова работа.. Бях останала с впечатление, че нямате проблем само с доходите от ТМ, от някой предишен твой пост.. Стискам палци, не унивай всичко ще се нареди
Скара ме кефи повече за име на котето
Нат
, датата определено ще ти е на късмет
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
УРАААААААААААААА
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден